עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני יודע שיש כלי לניהול תחנות עבודה של נורתול שניתן לשלוח עדכולים לתכנות לשנות גירסה מה שם הכלי שלהם והעם הוא חינמי

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  2. אם כן, אשמח לשמוע איך אני לא מבין איך משתמשים בזה - התקנתי את התוסף, הוספתי סקריפט חדש, בnamespace כתבתי את כתובת הדף (זה לא משנה מה אני כותב שם, נכון?) כתבתי שם, בחרתי איזה דפים זה יכלול... כתבתי את הסקריפט, נכנסתי לדף - לחיצה ימנית על הקוף (בתחתית החלון של פיירפוקס מקפיצה לי תפריט - יש V ליד הenabled ו-V ליד שם הסקריפט שאני רוצה שירוץ והנה בדיוק הטקסט של הסקריפט שכתבתי: // ==UserScript== // @name google_test // @namespace [url]http://www.google.*/[/url] // @description just a test // @include [url]http://www.google.co.il/[/url] // ==/UserScript== function alert_tst() { alert('blah!'); } מה הבעייה פה? יש לי הרגשה שאני צריך לגרום לפונקציה alert_tst לרוץ איכש…

3. Started by BIGBENG5,

טוב אני רוצה לשנות את החדר שלי אני רוצה להחליף את המיטה עם הארון אבל אני רוצה ליראות איך זה יצא. אז עם כל הטכנולוגיה של היום(פוטושופ) בטח אפשר לעשות את זה אז אים יש מישו שיכול לעשות לי כמו הדמיה שהארון יהיה איפו שהמיטה (כי אני נעל בפוטושופ) הינה תמונות של שניהם הארון http://www.siz.co.il/my.php?i=wzxnmwmi5dzi.jpg המיטה http://www.siz.co.il/my.php?i=adyz2nxzgqzt.jpg תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. ITUNES - שהיה בריא לוקח המון מקום מבגלל השירים הלא דחוסים. ברצוני לעביר את כל הסיפריה למחיצה אחרת ....הכיצד ..? למשהו יש קישור מומלץ ..כי אני לא היצלחתי לעשות את זה ...

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  5. אחלה תוכנה , יעני היא יפה אפשר לבחור לה סקינים יפים, אבל היא לא ממש נגן , הצלחתי להדליק מוזיקה דרכה רק כאשר גם ב WMP היה שיר...=\

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. בניסיון להעתיק קבצים מ-CD למחשב (RIP MUSIC) מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Windows Media Player encountered an unknown error. הבעיה התחילה אחרי שאישרתי (בטעות) עדכון ל-Windows Media Player. לאחר קבלת הודעת השגיאה הסרתי את העדכון אך הודעת השגיאה ממשיכה להופיע בכל ניסיון להעתיק קבצי מוסיקה. ניסיתי גם להתקין מחדש את ה-Windows Media Player, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. האם למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by rbeny10,

מדובר על מצלמת USB , של SILVER LINE ,דגם: DC-6120 . תודה, בני.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ShayN,

יש לי שני מחשבים.. אחד נייח ואחד נייד בנייח יש לי XP ובנייד VISTA ... שניהם בעברית. ערכתי סרט בwindows movie maker בנייח וכשהעברתי את הפרוייקט לנייד אז השתנה הצד של הכתב... כל מה שהיה כתוב בצד ימין עבר לצד שמאל.. הכל נמצא בצד שמאל בנייד, אפילו הכיוון של העוצמה בתוכנה הוא הפוך... אני צריך להחזיר את הכל לצד ימין. הנה דוגמא: http://img12.imageshack.us/img12/183/53500817.jpg השורה הכחולה אמורה להיות בצד ימין... בתמונה זה בצד שמאל בVISTA בנייד וזה לא טוב... אני צריך שזה יהיה בצד ימין כמו בXP בנייח... אשמח לקבל עזרה כי זה ממש דחוף לי לעכשיו...

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by ep2,

יש לי מחשב נייד שקניתי (משומש) בארה"ב. יש עליו ויסטה. אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אבל כדי להתקין את התוכנה על ויסטה, צריך להכנס כ administrator איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Force,

שלום. כנראה שהתקנתי את התוכנה של microsoft genuine advantage על המחשב שלי ועכשיו בכל פעם שאני נכנס ל-OFFICE מופיעות לי הודעות בדבר מקוריות ה-office. מה ניתן לעשות על מנת למחוק את התוכנה הזאת כך שאני אוכל להמשיך לעבוד ב-office ללא כל הפרעה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. הלכה לי מערכת ההפעלה ואני זקוק ל DOS שיעלה מתוך DISK ON KEY עם תמיכה ב NTFS . זקוק לעשות גיבוי (העתקה וכ'). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by moshmushon,

אהלן. מישהו התקין את IE8? התקנתי על ה-XP שלי ובכל פעם שאני מנסה להפעיל, הוא קורס : IE has encountered a problem and needs to close... מישהו נתקל במשהו דומה? כל הכבוד למייקרוסופט....

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  13. מקווה שזה הפורום הנכון אז ככה - עשיתי New User Script, כתבתי את הסקריפט, תיאור (מה הקטע של הnamespace? חבר אמר לי פשוט לכתוב שם את כתובת הדף שבה אני רוצה שזה יפעל... זה זה?) ושמרתי את הסקריפט בManage User Scripts, כשאני לוחץ על הסקריפט הזה כתוב לי בIncluded Pages את הדף שאני רוצה שזה ירוץ עליו... כל מה שכתבתי זה פונקציה אחת, איך אני גורם לGreasemonkey להריץ את הפונקציה הזו כשאני נכנס לדף? (אני בקושי יודע JS, אז תסלחו לי אם זה משהו שאני אמור לעשות דרך הJS ולא דרך Greasemonkey)

14. יש לי בעיה במחשב שכאשר אני פותח את הדפדפן אינטרנט המחשב נתקע ל5 דקות ואחרי זה נכבה פירמטתי תמחשב והבעיה הזאתי נשארה איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת ?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by ללה,

היי אם מחקו מההיסטוריה ( בכוכבית של המועדפים, יש אופציה לראות היסטוריה של עמודי הגלישה ) יש מצב איכשהו לשחזר את זה? לראות נניח שביום שבת מחקתי את "גוגל" או משהו כזה? סורי אם אני לא קשורה לפורום.. תודה..

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  16. Started by sagim194,

אבד לי דיסק ההתקנה של המדפסת hp laserjet 1018 איך בכל זאת אני יכל להתקין אותה??

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. ברשותי 3 מכשירי אייפוד G8 . אני מעוניין ליצור לכל מכשיר משתמש בנפרד . האם ניתן ליצור בitunes - לכל מכשיר שם משתמש שונה ?? ויהיה לו ניהול בנפרד ? ו / או צריך לבצע את זה במחשבים נפרדים וitunes שונים ?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by bariko,

שלום רב, מדי פעם אני נתקל בקבצים מכווצים, שאותם אני לא מצליח לחלץ בעזרת שום יישום, כמו WINRAR ודומיו. גם אופציות התיקון הכלולות ביישומים אלו לא עוזרים. בחיפוש בגוגל מצאתי מספר תוכנות שכביכול מסוגלות לתקן כל קובץ פגום, לדוגמא התוכנות האלו: http://www.rar-repair.com/ http://rar-repair.emailadept.com/ אלא שהתוכנות האלה עולות הרבה כסף, והדמו שלהם לא בדיוק מאפשר לי לדעת אם התיקון יצליח. כלומר אני חושש לשלם כסף, עבור תוכנה שלא בטוח שתעמוד ביעד הזה. לכן, רציתי לשאול האם קיימות תוכנות חינמיות חזקות שיודעות לתקן קבצים כאלה בהצלחה, או לחילופין- האם תוכלו להגיד שניתן לשלם את הכסף ללא כל חשש, מכיוון שהתוכנות האלה יעשו את העבודה על בטוח? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. מנהל ההורדות של FF הוא מספיק מהיר לעומת תוכנות צד שלישי כמו IDM ?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by Burned,

מאז שהפיירפוקס עדכן את עצמו כל פעם שאני יוצא ממנו ונכנס מחדש כל הההתחברויות לאתרים נעלמות לי ואני צריך להתחבר מחדש.. כאילו הוא לא שומר קוקיז.. בדקתי בהגדרות ומסומן לשמור קוקיז עד שהם פגים.. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  21. Started by Guy950,

לפני שאני אתחיל אני אגיד שאת הבעיה הזאת פירסמתי מספר פעמים בפורום ווינדוס ורשתות וכמובן אף אחד לא טרח לעזור לי. אני מבקש בשיא הרצינות שהפעם תקדישו לי קצת מזמנכם כדי לעזור לי בבעיה שלי כי היא ממש בלתי נסבלת ומפריעה לי לתפקד עם העבודה שלי. עכשיו אני גם אמור ללמוד ובמקום זה עוד פעם אני חייב להקדיש מזמני למחשב הנתקע כדי שיפסיק להפריע לי. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב (המפרט בצד) והוספתי לו כרטיס רשת אל-חוטי (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084) ואנטי וירוס איסט (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=842) וכמובן הם הותקנו בחנות. בחנות המחשב לפני זה נבדק ואחרי שהבדיקות עברו בהצלחה לקחתי אותו הביתה ועל הרגע הראשון שחיברתי אותו למסך ולחשמל המחשב נתקע. אמרתי "ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ShOw-Time,

עשיתי פירמוט כי המחשב שלי היה עם מלא בעיות, אחרי הפירמוט אחד הכוננים שלי פשוט לא נקלט כמו שצריך ואי אפשר בעצם להשתמש בו יש לי 2 הארדיסקים על המחשב: הראשון הוא 80GB והוא SATA,וזה בעצם כונן C,הוא עובד בסדר גמור ועליו יש את הוינדוס, השני הוא הארדיסק IDE רק עם 40 GB,והוא מחולק לשני כוננים-D ולE כל אחד 20 GB בערך, D עובד בסדר גמור, E מופיע במחשב שלי אבל שאני בא להכנס אליו המחשב נתקע קצת זמן עד שמופיעה הודעה: "אין גישה אל D,הקובץ או הספריה לא ניתנים לקריאה" ועכשיו זה כונן דפוק, וגם אי אפשר סתם להכנס להגדרות מאפיינים שלו או משהו כזה חוץ מזה המחשב שלי נורא נורא איטי מאז שפירמטתי ואני חושב שזה קשור לבעיה הזאת, מה אני עושה איך אני מסדר את זה? בעיה נוספת היא שהכונן דיסקי…

• 6 תגובות
    • 498 צפיות
  23. Started by sbtgn1,

יש לי משחק מכווץ (בכמה קבצי RAR ) בLAPTOP על הLAPTOP אין בעיה לפתוח אותם כאשר אני מעתיק את הקבצים ל HD חיצוני ומנסה לפתוח אותם מה HD החיצוני שהוא מחובר למחשב הנייח עדיין אין בעיה אבל כאשר אני מעתיק אותם ל HD הפנימי () של המחשב הנייח ומנסה לפתוח אותם משם הוא מודיע על CRC ERROR תמיד גם על אותו קובץ איפה יכולה להיות הבעיה (הרצתי בדיקה על ה HD הפנימי וזה לא שינה כלום) ניסיתי כמה פעמים להעתיק את הקובץ וזה לא עזר

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by BneXt,

שלום לכולם לא מצאתי פורום אחר לכתוב את זה בוא זה היה נראה לי הכי מתאים... יש לי DVD חדש של SANSUI DV-X900 התפריט בו בעברית וכתוב שהוא תומך בכתוביות בעברית אבל שאני צורב את הדיסק ביחד עם הכתוביות (הם כמובן באותו שם) זה מראה לי את השפה כגיבריש ולא בעברית מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה?

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  25. Started by OHANA,

שלום. יש לי כרטיס טלוויזה חדשה מסוג avertv super 007 מדגם M135 היה לי ווינדוס xp pro sp2 והכל עבד לי כמו שצריך ועכשיו הדקנתי במחשב ווינדוס7 ultimate והתקנתי את הכרטיס עם דרייברים של ויסטה מהדיסק התקנה של הכרטיס ניסתי גם דרייברים שהורדתי אבל יש לי כל הזמן את אותה הבעיה שלא רואים תמונה רואים כזה מסך אפור וצלליות שומעים קול אבל רק אין תמונה. מה אני עושה במצשב כזה? תודה מראש לעזורים.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים