תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רווצה לדעת באיזה תוכנה האנשים האלה ישתמשהו http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=109824 ואם אתם לא יודעים אז אפשאר תוכנה דומה לה תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ MP3 גדול שאני צריך לחתוך אותו למס' חלקים. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה ויעילה לצורך כך. ניסיתי למצוא משהו בחיפוש - ומצאתי רק המלצה על תוכנה אחת של NERO שלא הצלחתי למצוא. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לברר לגבי התקן שרק עכשיו התקנתי (בדיון הזה), עד עכשיו כמובן זה לא היה מופעל על ידי דרייבר. מה זה משנה באמת? האם זה אמור לשפר ביצועים או משהו כזה? אשמח קצת הרחבה לגבי הדבר הזה, פשוט חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מידע בנושא הזה.
-
- 1 תגובה
- 4.1k צפיות
-
-
וינדוס 8 , שאלה בכותרת... ניסיתי להוריד את GOOGLE SYNC ולא הולך .. הגדרתי את החשבון באאוטלוק 2013 אבל לצערי היומן לא מסתנכרן
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי, אתמול העברתי 2 הארדיסקים (אחד 12 ג'יגה מפוצץ תוכנות שאספתי במשך שנים! ואחד 6 ג'יגה עם קצת חומר) למחשב עם Win98 וכדי שהוא יזהה את ההארדיסקים נאלצתי להמירם מ-NTFS ל-FAT32 , עשיתי את זה בעזרת Partition Magic 8 ועכשיו מה שקרה זה שכל הקבצים הלכו! נהרסו! כלהקבצים עברו ל-8 תווים! מה שדפק מלא קבצים ואת הסיומות שלהם! כל ההתקנות, הכל!!! יש דרך לחזור אחורה? אני מאמין שחזרה ל-NTFS עכשיו לא תעזור פה והקבצים ישארו על 8 תווים, מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את השמות המקוריים??? עריכת המודר: הסרתי קצת סימני קריאה ושאלה. אמנם האסון גדול, אבל צריך לשמור על האסתטיקה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? יש משהו לשפר לפני שאני מעלה אתר עם העיצוב הזה? וכן אני מודע ללוגו המעפן בצד שמאל למעלה.. אני אשפר אותו יותר... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שישנה דרך לשחק במשותף בין קונסולות (בהנחה שלשני בעלי הקונסולות יש חשבון אונליין תקף). לא הצלחתי למצוא מדריך פשוט לביצוע הפעולה (להבנתי נקרא Share play) ואשמח אם מישהו יוכל להפנות או לתת הסבר קצר. מקווה שזה הפורום המתאים, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
..... עד עכשיו לא הייתה לי תקלה ולו תקלה אחת בתוכנה הזאת...... והיום להפתעתי כשנכנסתי למסנג'ר כול האנשי קשר נמחקו ונשארו רק 3....... זה קרה למישהו? איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום התקנתי מיליון פעם השבוע סוני וואגס 10 אך ללא הצלחה לבסוף סחבק התפשר על סוני וואגס 9 ... עובד סוס לשאלתי ערכתי סרטון מכמה סרטונים שונים ואז עשיתי RENDER TRACK קיבלתי את הסרטון בפורמט רגיל ) יש לו מלא לאגים לא רואים רציף איך אני פותר את הבעיה הזאת?.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא הכי ידעתי לאן לשייך את הנושא הזה, מקווה שצדקתי שכתבתי את זה פה. יש לי דיסק און קי של ורבטים, היום נכנסתי אליו והכל היה בסדר. תקיה אחת מתוך הכונן שינתה את כל התקיות שבתוכה לג'יבריש ונהיה שם סלט שלם... כל התקיות שבתוך התקיה הזאת אופסו מבחינת גודל ל0 וכך גם הקבצים. קראתי קצת בפורומים והיה רשום שצריך לעשות בדיקת שגיאות לכונן, אחרי שביצעתי בדיקת שגיאות לכונן הווינדווס רשם שתוקנו כמה בעיות שהיו, אחרי שהווינדווס סיים לתקן ניסיתי להיכנס לתקיה ועכשיו אפילו אי אפשר להיכנס אליה כאילו היא הפכה להיות קובץ או משהו. הוא כותב לי "פתח באמצעות" למרות שזו תקיה ומסומנת גם בתור תקיה החומר שיש לי בתוכה מאד רגיש... לפני התיקון כשניסיתי להכנס לאחד הקבצים שבתוך התקיה הוא רשם לי שג…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון עד לפני שבועיים היתה לי ספריית מוזיקה מקסימה ומסודרת 120 גיגה של אלבומים עם תמונות, שמות מלאים ומסודרים כמו שצריך אבל בגלל שחלק מהמוזיקה קנוייה וחלק מהמוזיקה מהאינטרנט התגים של השירים לא היו זהים (לדוגמה אלבום אחד של הביטלס יכול להיות עם תג של beatles והאלבום השני עם the beatles) וזה לא הפריע לי בכלל עד לפני שבועיים. עכשיו, מה קרה לפני שבועיים? התקנתי אייטונס! וכמובן שהתוכנה בילגנה לי את הספריה. ניסיתי להוריד מדיהמאנקי שרק בילגן לי עוד יותר. הורדתי כל מני תוכנות כמו MP3 טאגר חינמיות שלא עזרו ורק הרסו. התחלתי כבר לחשוב על לרכוש את תוכנת tuneup media אבל נראה לי שלשלם 50$ על זה זה קצת מוגזם. מישהו מכיר תוכנה אחרת או איזהשהי דרך שפיספסתי? …
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שאני מפעיל את המחשב נפתחת לי הודעת שגיאה כזו (הייתי שם סקרין שוט אבל בגלל הבעיה זה לא נותן לי לשמור את התמונה) dwm.exe - שגיאת מערכת {לא נמצאה נקודת כניסה} לא היתה אפשרות לאתר את נקודת הכניסה WICCreateImagingFactory_Proxy של ההליך בספריית הקישור הדינאמי WindowsCodecs.dll זה גורם לWindows להפתח עם הסקין הישן (לא AERO הזה) ולא נותן לי לפתוח ווידאו ותמונות סאונד יש וגורם לכל מיני קראשים אחרים לא הורדתי משהו מיוחד לא התקנתי שום דבר חדש אני עם Windows 7 Sp3 ועם NOD 32 קבוע הקיצר הצילו!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמובן שפרינט סקרין לא יעזור במקרה הזה וישאיר לי רק מסך שחור... איזה תוכנה תוכל לעשות את זה ? עדיף תוכנה שניסיתם ואתם יודעים שבאמת עובדת.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
האם אפשר לדחוס קובץ divx יותר ממה שהוא ? אני לוקח בחשבון שהרזולוציה תפגע איך עושים את זה אם כן
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי נגן וידאו למחשב בשם GOM הוא אחלה נגן אבל יש לי בעיה אחת איתו והוא כיוון הכתוביות בעיברית לדוגמא אמור להיות ככה שלומי הלך לגן זה מראה לי תתרגום משמאל לימין וזה מעצבן ניסתי להחליף פונטים בתוכנה לא עוזר אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת לצורך העניין ניסיתי את Taksi היא בעייתית.. FRAPS אינה חינמית.. ו-IrfanView לא מצלמת כלום במשחק שניסיתי אותה (GRID)
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/a/m/e/f/r/e/a/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200206121816365746/200408220454028895/untitled.JPG
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לינק מנענע אני העלתי תהנו תעשו רזולציה והכול ואחרי תשמרו את מה שעשיתם (הLAUCNH לא עובד פשוט תשנו וזה יקלוט את זה במשחק). http://planet.nana.co.il/n_a_d_av/demofactory.exe תהנו
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי,ניסיתי להפעיל שיר בפורמט wma,נתקלתי בשגיאה כזוהתמונה למטה). כשאני מקיש על עזרה ,נפתח לי דף (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=120764&mpver=12.0.7601.17514&id=C00D11D6&contextid=230&originalid=C00D278F) שמוביל מיד ל:http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/IDFallback חיפשתי בגוגל והיה מדריך שהורה למחוק את ה-K-Lite_Codec_Pack ולהתקינו מחדש. עשיתי,לא עזר. wmp מנגן flac wmv איך אני מסדר זאת? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
בינתיים הצלחתי רק לנגן קובץ כולל כתוביות, השאלה אם אפשר לייצא קובץ כולל כתוביות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. ישנם המון תוכנות שאפשר באמצעותם להשתלט על המחשב מרחוק הבעיה כל אלו שאני מכיר צריך להתקין את התוכנה בשני המחשבים!!! אני מעוניין להשתלט על המחשב שלי בבית מהמחשב בעבודה על המחשב בבית אין לי שום בעיה להתקין כל תוכנה שהיא אך על המחשב בעבודה אין לי אפשרות להתקין כלום , יש רק אינטרנט - דפדפן של ווינדוס. האם קיימת תוכנה שבעזרת אני יכול להיכנס למחשב שלי דרך הדפדפן בלבד תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אימיול דיב 2007 בהתחלה שהורדתי היה לי low id אבל תחקנתי את זה פתחתי פורטים וגם הוספתי כל מיני שרתים אבל המהירות משגעת אותי זה מוריד מזה לאט ואני כבר לא יודע מה לעשות אני לא מגזים אבל זה ברב ההורדות זה בקושי מגיע אפילו לא עובר בכלל את בקילו בית יעני זה מוריד לי על בתים ושאני מוריד משהו אני צריך לחכות יותר מיומיים שזה ירד תגידו לי בבקשה מה לעשות?? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאי מפעיל את התוכנה, בלשונית Readings מופיע בצד ימין טמפרטורותת השאלה שלי היא איך אני יודע למה הטמפרטורות שייכות מפני שאחת מהן מגיעה ל-52 מעלות. תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-