עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lordgod,

שאני מוריד קובץ , הוא לא שואל אותי לפני ! מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by Impreza,

שלום שנים שעבדתי עם נורטון אנטיורוס ובשנתיים האחרונות על המחשב שלי יש קספרסקי ששניהם מעולים בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות עם הקספרסקי, כגון עידכונים שגויים רציתי לדעת מה יותר עדיף מבחינת הגנה, אני יודע שלקספרסקי יש עדכון כמעט כל יום אך אולי הנורטון יותר פקטיבי?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  3. שלום אני צריך תוכנה שברגע שאני מדליק את המחשב היא תחייג לי לאינטרנט עם החייגן שלי לבד ברגע שיוזר מתחבר לווינדוס מישהו מכיר תוכנה כזאת... ??

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by NM,

אני רוצה להזמין טבלט(לוח גרפי) מחו"ל ואני מעוניין לדעת אם לוקחים מיסים מאיזה מחיר מסוים ובעצם כמה לוקחים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by smulikon,

איך אני הופך מסמך שנכתב בOPEN OFFICE למסמך WORD?

6. Started by ot,

האם WORD 97 PRO יכול לקרוא קבצי WORD מירסה ישנה יותר ? גירסה 6.0 אני אמור להעביר למחשב שיש בו WORD 97 PRO קבצים הנשמרו מגירסה ישנה יותר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by roi890,

שלום אתמול ניסיתי להתקין את התוכנה וכל פעם מופיעה הודעת שגיאה ...ביצעתי הורדה של DOT NET האם יש דרך פעולה מסויימת שצריך לעשות . מדובר בתוכנה משנת 2008

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eran_rohatyn,

התקנתי כרגע את האנטי-ווירוס Kaspersky בגירסה 5.0.149.4. הוא מעולה! מיד אחרי שהתקנתי אותו הוא מצא 5 ווירוסים בניגוד לאנטי-ווירוסים שהשתמשתי לפני : בביטדיפנדר וב-F-Prot בגירסתם החדשה שלא הועילו בכלל. ממליץ בחום! CYA.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  9. יש אפשרות כזאת שאם יש מחשב ברשת (במקרה הזה אני ועוד אחד) אז לעשות אותו ככה שכל מי שמתקשר עליו הוא מוסיף אותו לשיחת ועידה ? אם כן אז אפשר מדריך תוכנה או משו ?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by shlomom,

שלום, האם המוצר הזה: http://hazira.globes.co.il/sale.php?sale=3142418&refid=217 יכול לעשות עבודה סבירה בהמרה של חומר מקלטות אנלוגיות לפורמט דיגיטלי? מדובר על צרכים ביתיים, קלטות VHS דרך וידאו שיתנו תוצאה נורמלית לא ברמה מקצועית.

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  11. Started by MK007,

הדגם TM-900 BU העכבר מגיע בלי דיסק התקנה, כלומר ההתקנה היחידה שמתבצעת היא בעזרת הווינדוס. על העכבר יש לחצנים של הורדה והגברה של הווליום והשתקה והם לא מגיבים וגם אם לוחצים על הגלגלת זה בכלל פותח לי את התיקיה של המסמכים שלי השאלה שלי היא איך אני יכול לשלוט על התפקוד של הכפתורים בעכבר ?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. היי לפני כ3 שבועות רכשתי את המשחק , בימים הראשונים לא היתה לי שום בעיה להתחבר ואף הזנתי את קוד הVIP בהצלחה . לאחר 3-4 ימים האונליין הפסיק לעבוד ומאז אני תקוע.אני מצליח להתחבר לpsn בלי שום בעיה אבל לא לאונליין של המשחק. אני מקבל הודעה can't connect to ea online servers . פניתי לעזרה הטכנית שלהם ולא משנה מה שעשינו לא הצלחתי להתחבר... בסופו של דבר הם ביקשו ממני להפעיל tracer שלפי מה שאני מבין הוא בודק את התקינות של שליחת/קבלת מידע ברשת ולשלוח להם דו"ח .הבעיה היא שעל המחשב הtracer לא עולה לי ופה אני צריך את עזרתכם . . . כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: uotrace.exe is not a valid win32 application כאשר חזרתי לea עם הבעיה הם ביקשו ממני לבצע מספר צעדים והם: 1.ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני עושה שלא יהיה את הדבר הזה שמסומן בעיגול זה מציק רצח, נגיד אני משחק מישחק ONLINE פיתאום זה מופיע לי באמצע ומציק לי או כמו שאתם רואים זה מפריע לי בסודוקו [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  14. היי התקנתי את התוכנה כולל הרשמה ואני לא יכול להפעיל אותה, זה רושם שאני צריך להתחבר , אני לא מבין , הריי כבר נרשמתי וניכנסתי לתוכנה עם שם משתמש וסיסמה , מצרף תמונה: http://jpg.co.il/view/5116c17b1dacb.jpg/

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ניסיתי ACRONIS וPARTITION MAGIC הישנה ושתיהם לא עובדים טוב.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by Funkyzord,

אני צריך דחוף מאוד תוכנה שבודקת איזה תוכנות יש אל הport com 3 של המודם

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by gil_st,

שלום אני מחפש פונטים בעברית (ואני לא מתכוון ל-GLOBES או שאר הפונטים שפתרו פעם את הבעיה של עברית בנטסקייפ ;D ) מישהו יודע ? למישהו יש לינק לאתרים עם משהו כזה ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by surve1020,

לא מצאתי שום תוכנה שעושה את זה.. (חיפשתי ב download.com) תודה.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. אני צריך תוכנה לדפדפן Internet Explorer שתחסום אתרים עם תוכן פורנוגרפי ו אפילו חיפושים לאתרים פורנוגרפיים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by ktulu,

יש לי בעיה מוזרה שלא נתקלה בה לפני כן. יש לי על מחשב גם אינטרנט אקספלורר וגם פיירפוקס. הכל עבר כמו שצריך, עד שעשיתי פרמוט היום. גם היום זה עבד, אבל בשעה האחרונה אני לא מצליח לגלוש באקספלורר של מיקרוסופט. מה שקורה הוא ששום דף לא עולה, והוא לא כותב כלום בשורת הכתובת. כלומר הוא אפילו לא מתאמץ להגיע אל הדף. בקיצור, הדף נשאר לבן, שורת הכתובת ריקה, פס הגלישה למטה ריק ואין הודעת שגיאה. בפיירפוקס הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by jumper-man,

יש לי כבר הרבה זמן בעיה שאני לא מוצא שום דרך לפתור אותה. במהלך גלישה בדפדפן, או בשמיעת מוזיקה לפעמים המחשב נכנס למצב שהוא נתקע בצורה מקוטעת. זה בא לידי בטוי למשל מתי שאני שומע מוזיקה השיר נתקע לשניה, וממשיך, נתקע וממשיך. וגם כשאני מזיז את העכבר הוא קופא לשניה וחוזר, קופא וחוזר.... בבדיקת וירוסים וספיוורים הכל בסדר גמור. יש מספיק מקום פנוי בהארד דיסק, והרכיבים בטמפ' נורמאלית. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by lipa,

איך לחלק אותו ל700 מגה האם צריך תוכנה?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  23. מצטער אל הבורות ??? ניתן לעלות כאן תמונות על 250KB איך אני יכול לקטין תמונה של 2.5MB תודה. הצלחתי !!!!!! :lol:

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by bennyriz,

ישנם אתרים רבים שכשאתה נכנס אליהם יש לך ליד השם שלהם באקספלורר איקון. כשמוסיפים את הלינק לאתרים האלה למועדפים נוסף האיקון ליד השם של האתר. הבעיה היא שהאיקון הזה אחרי זמן מה נעלם משום מה.. מישהו יודע בתור אחד שבונה אתר איך מגידים את האיקון הזה ? ואיפה בדיוק הוא נשמר באתר ? כי אני רוצה לשמור את האיקונים האלה בדיסק קשיח כדי שהם לא יעלמו לי שנית אבל אני לא יודע מה המיקום שלהם. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by Dr Hardware,

האם היא תוכנה טובה? מוכרת ע"י מיקרוסופט? עוזרת? לא דופקת מחשבים? תודה.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.