עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by e-d-a,

היי אני משתמש בתוכנה incredimail שיש למה מסנן דואר זבל (בעיקרון התחלתי להשתמש בה רק בגלל שכשיש דואר אז קופצת איזה אנימציה למסך) אבל הוא ממש לא יעיל לא מפסיק להגיע לי דואר זבל ובכמויות מסחריות וזה כבר משגע. יש מישהו שמכיר תוכנה נורמלית? או יודע איך להפסיק את התופעה?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by ex_,

עלה להם רק 300.000$ לפני מע"מ.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הורדתי את התוכנה Fraps צילילמתי כמה דקות של סרט כדי לבדוק אם התוכנה עובדת.... עכשיו צילמתי והקובץ נשמר בתקייה אבל אני לא מצליח לראות אותו...... אני משתמש בנגן bsplayer וב Fraps 2.9.4 תודה לכם...

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  4. Started by Lior4543,

היי, הבוקר ניסתי להפעיל רגיל את המחשב, ובשלב של הפוסט אני מקבל הודעה: bmuzt is compressed ניסתי לגגל את זה, אבל החיפוש לא הניב תוצאות. אפשר לקבל עצות לתיקון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by a-gold,

שלום לכולם יש לי בעיה קשה עם Illustrator CS3 שמותקן על MAC OS X 10.5. בשניה שאני לוחץ על command+print או דרך File>print זה לא ממש משנה מאיפה... כל ניסיון להדפסה התוכנה נסגרת אוטומטית עצמאית. אני כבר חודש שלם מחפש באינטרנט פתרון ולא מצאתי שום דבר שיעזור.(למרות שראיתי המון בעיות דומות מאוד בהרבה פורומים) חשוב לציין שאם צריך לעשות עדכונים כדי למנוע את התופעה הזו אז זאת בעיה כי גם לעדכן אתהתוכנה אני לא יכול מסיבה לא ברורה. התוכנה כבר הוסרה והותקנה מחדש,אך זה לא עזר. אשמח אם מישהו נתקל/יודע מה הבעיה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by x-pac,

אני די חדש בנושא http://img373.imageshack.us/my.php?image=sincity3rd.jpg ואני לא יודע איך עושים מסגרת אם למישהו יש מדריך שיביא לי

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by eegg,

אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ולאחרונה עדכנתי את הדרייבירים במחשב ועכשיו שאני רואה סרטים ושם את כפתור ה show full screen on screen ולמרות שהסרט הוא במסך רחב הטלוויזיה לא והוא מושך את האלוויזיה למעלה כדי למלא את כל המסך בסרט במקום רק wide מישהו יודע מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  8. Started by matan100,

נרו פרימיום בבקשה

9. שלום פורום גרפיקה ועיצוב!! זוהי הודעתי הראשונה בפורום זה.. חתימה זו נעשתה בצייר (LOL).. כי אין לי מושג אין להשתמש בפוטושופ.. מה אתם אומרים? אין תייעצו למתחיל כמוני ללמוד פוטושופ? תודהה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני בחרתי את הסרט רטטוי עם התרגום כדי לראות את זה ב dvd ועכשיו שאני מנסה לעשות את זה זה כותב לי ששזה שגיאה בסוף!! ועכשיו זה מה שהוא כותב לי בהתחלה < בחרתי בדיוק לפי המשקל של הסרט 701 מגה ! מה לעשות ? תודה לעוזרים !!

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם מישהו מכיר אתר עם סקינים למקסטון? יש באתר שלהם איזה משהו אבל זה דורש קוד והרשמה וכו

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. כמו חיפושים שעשיתי בעבר בגוגל ודברים כאלה?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  13. אני רוצה להכין כל מני קליפים כאלו שמשלבים תמונות וקטעי וידאו עם מוזיקה ברקע ואני לא מוצא שם של תוכנה שעושה את זה. הויסטה יש תוכנה שעושה משהו דומה. תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by GaTor120,

של ASUS תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by matizami,

לא יודע מה קרה, אבל בימים האחרונים כשהיוטורנט פתוח, אני לא מצליח להיכנס לאף אתר. גם אחרי שאני סוגר את היוטורנט, כאילו לוקח למערכת כמה דקות לאפס את עצמה ורק אז אפשר לגלוש. לא שיניתי את מהירות העלה, ולא נגעתי בהגדרות. סרקתי וירוסים וספייוור, וזה לא מצא משהו מיוחד.

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by I.Robot,

שלום. מישהו מכיר תוכנה שמודדת את קצב הFPS ומציגה אותם בזמן המשחק?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by mz155,

היי.. לאחרונה קיבלתי מסך מוזר כזה שאני נכנס לאתרים מסויימים: http://img218.imageshack.us/img218/7233/ieprobax8.jpg מישהו יכול לתרגם לי בבקשה מהי הבעיה? תודה רבה עריכה: חשוב לציין שלעמים זה קורה לי ולפעמים לא. כלומרת זה קורה ואחרי בערך 5 דקות אני כבר יכול להכנס לאתר..

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  18. למי שיש תוכנה שיכולה לפתוח מסמכים של Winword מתקופת החלונות 3.11 או משהו שיגרום לוורד של XP לפתוח את זה אני פשוט סוגד לו!! אני ממש חייב את זה...!!! תודה!

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  19. את המשחק האחרון לפי מה שהבנתי כבר אי אפשר להוריד ברשת. אם מישהו יודע איפה כן אפשר להוריד אותו, או אם יש אותו למישהו והוא מוכן לשלוח לי אז שיגיד ואני אצור איתי קשר בICQ. Thanks

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. אחרי שאירגנתי מחדש את המחשב שלי נוצר צורך בתוכנה ל, לפחות 6 רצוי 8. כרגע אני עובד עם Drive temperature אשר מציגה את הטמפרטורה של 4 דיסקים בלבד בצורה של 4 אייקונים ליד השעון. מה שאני מחפש היא תוכנה עם היכולות הבאות: 1. מדידת טמפרטורה במספר רב של דיסקים. 2. תצוגה באייקון בודד (ה 4 * Drive temperature וה 4 * CoreTemp תופסים המון מקום..) 3. רצוי, אבל לא הכרחי, תמיכה חכמה ב SMART, תמיכה בדיסקי SATA נישלפים, הצגת טמפרטורה בזמן מעבר מעל האייקון וכו' אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום רב, במחשב שלי מותקן כונן קשיח WD2500AAJSוWestern Digital ואתמול התקנתי כונן חדש - Western Digital WD3200AAKS . אני רוצה שהכונן החדש יהיה גיבוי מלא של הכונן הישן (כולל, אם אפשר מערכת הפעלה ושל תוכנות, משחקים, תמונות וכו...), כך שאם הכונן הישן יתקלקל אוכל להשתמש בכונן החדש ללא שום התקנה מחדש של מערכת הפעלה/תוכנות/דרייברים וכו... אני מבקש המלצה על דרך פשוטה (וחינמית אם יש...) לבצע זאת, תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by slim_shady,

אני זוכר שמישהו פירסם פה שיטה טובה לתקן דיסקים פגומים עם איזה נוזל בייתי, איזה עושים את זה ועם מה??

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by aski,

ברצוני לדעת איזה תוכנת צריבה (ואיזה גירסה שלה), מתאימה בוודאות (רצוי בהסתמך על ניסיון) לעבודה ב-win 95. ניסיתי להתקין את ה-nero 5, אך זה תקע לגמרי את המחשב (וכנ"ל קרה גם עם easy cd-creator ver.4). כמו-כן אבקש לדעת (אם אפשר), מהיכן ניתן להוריד את התוכנה המתאימה.

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  24. Started by Mor Abergel,

איזו תוכנה תוריד לי מהר?....ותשמור לי את היעד (קישור) של הלינק להורדה...גם אם אני יפסיק אותה באמצע..??????? תוכנה וגירסא ואיפה אני יכול להשיג אותה?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by blanco,

יש לי נרו 6.3.0.3 הבעיה שלי היא : ברגע שהתקנתי סרויס פאק 2 הנרו נותן הודעת שגיעה ולא צורב יותר . משהו יודע מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.