עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכלם! אני צריך רשימה של תוכנות חינמיות שכל מחשב צריך. (נניח אחרי שפירמטם את המחשב, איזה תוכנות אתם תתקינו?) למשל אנטי וירוס, פירוול וכ"ו. אני צריך את זה לתוכנה שאני בונה. אני אסביר לכם עלייה בהמשך. אני יודע שיש רשימה של תוכנות.. אבל זה לא ממש עוזר לי כי אני רוצה שנגיע ביחד לרשימה מסודרת של תוכנות. אם אתם יכולים אני אשמח ללינק ישיר לתוכנה. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by מיכה,

שלום לכולם. המחשב פועל באיטיות. כל פעילות נמשכת זמן רב, כולל חיבור לאינטרנט. בבדיקת ביצועים, פעילות ה - CPU, מגיעה עד 100%. הפעילות יורדת עד אחוז אחד וחוזרת עד 100%. הפעילות - לא יציבה. ביצעתי את הפעולות הבאות, כשבסיום על פעולה הפעלתי את המחשב ועשיתי בדיקת ביצועים - התוצאה המתקבלת הינה איטיות שלא משתנה. הפעולות שעשיתי: 1. ניקיון עם קומפרסור. כולל פירוק כל הכרטיסים והרכבה חדש. 2. התנתקתי מהאינטרנט. 3. פירקתי את כל הכרטיסים: תקשורת, מסך, כרטיסי זיכרון וכרטיסי הזיכרון. התקנתי כל כרטיס זיכרון בנפרד בכל אחד מ - 2 הסלוטים בנפרד. 4. פירקתי את המאוורר והמעבד, ניקתי, מרחתי משחה והרכבתי מחדש. 5. פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו אותו מחדש, עם תכנת ההפעלה בלבד - ללא התקנה של תוכנות נוספ…

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  3. את הכרטיס קול. הוינדוס מזהה את הכרטיס אני מנסה להתקין את הדרייבר בטא שהיה באתר של קריאטיב אבל משום מה זה לא עובד ומקבל שכאילו אני צריך להתקין מחדש את הדרייבר עם סימן קריאה. מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. יש אפשרות להעביר את קובץ הנתונים של הOUTLOOK EXPRESS שיופיע בתוכנה WINDOWS MAIL באותה צורה? כלומר המיילים והתיקיות הקיימות בלי החשבון עצמו תודה.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by shoval,

לפני כמה ימים נפל לי המחשב באמצע רינדור, שהוא עלה אח"כ קפצה לי הודעה שנשארו 7 ימים לרשיון. הסרתי את התכנה והתקנתי מחדש אבל הבעייה נשארה ועכשיו אני לא יכול להתקין את התכנה כי אין לי רשיון- יש למישהו פתרון לעניין???

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. Started by iyehuda,

אני מקבל שתי הודעות שגיאה בשתי ההודעות רשום שאין גישה לקובץ שנמצא בסיפריה בשם AppData שנמצא ב USER בדקתי וראיתי שהספריה נמחקה האם אני יכול להעתיק אותה ממחשב אחר ? מה ניתן לעשות ? אומנם זה לא מפריע למחשב הכל עובד ,אין לי מושג מה תפקיד הספריה הזאת

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר טוב שלי שגם חבר בפורום אבל הוא בלי אינטרנט בימים אלו. בכל מקרה, סרטים של HD ב X264 רצים לו בקרטועים על המחשב הנייד (למעשה על שני הניידים שלו). הקודקים היחידים שיש לו זה ה CCCP והנגנים הם MEDIA PLAYER ו- BS-PLAYER (בשניהם זה אותו דבר) הקודקים האלו מעולים וכוללים בתוכם את ה FFDSHOW אם אני לא טועה. הם עובדים לי ולכל מי שאני מכיר חלק על המחשבים הנייחים אך משום מה לא טוב על הניידים. הנייד הוא חדש של MSI עם איזה כפול ליבה של אינטל (לא זוכר את הדגם) ו 4GB זכרון. המערכת היא ויסטה 32. למישהו יש רעיון מה עושים עם זה ?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  8. Started by IlanF,

ואני חושב שאני יודע מה הסיבה.. פתחתי את הסיידבר של הגניוס ומאז אייטיונס נתקע כשמפעילים אותו. יש אולי דרך לסגור אותו משורת הפקודה או משהו?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  9. Started by shoval,

אני מחפש רשימת רינדורים מסודרת לאפטר, ז"א, איזה מקודד מתאים למה, ומה מתאים לפי סוג קובץ רצוי, לדוגמא, איך אני מרנדר לסלולרי, לHD, לDVD וכו' וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  10. משום מה ב- adobe acrobat (המלא, לא החינמי), לא מצאתי אפשרות זו. תודה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by meirtz4,

שלום רב, מישהו אולי יודע איך אני שולח דף HTML לדוא"ל? (לא לינק כמובן, אלא שיגיע כמו שהוא) תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by Moty_p,

הוינאפ שלי מתנהג מוזר לאחרונה, הוא ניהייה כמו ה ICQ תמיד עליון הוא לא מסתתר אחרי הדפדפן או סוליטר אלה תמיד מופיע עד שאני ממזער אותו איך מסדרים את זה שיהיה כפי שהיה קודם?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by DXM,

שלום ברשותי מחשב נייד מדגם דל אינספרשן 6400 וכשיר GPS מדגם מגלן 315, יש לי תוכנה בשם NAVI GUID 3, והיא אינה מזהה את הGPS. חשוב לציין כי הGPS אינו מגיע בחיבור בעל יציאת USB אלא עם יציאת COM בלבד, חיברתי מתאם בין COM לUSB. בתוכנה ישנה אפשרות לזיהוי של הGPS אולם הוא ידני בלבד. הוא מאפשר לי 5 זיהוים של COM, כלומר COM3-7 וCOM16, כאמור הGPS מחובר בUSB. בGPS הגדרתי לו תחת כותרת BAUD לעבוד ב19200. בתוכנה ישנה פאשרות להגדיר לו את המהירות של החיבור וכאמור הגדרתי 19200, אפשרות נוספת להגדרה הוא איזה סוג מערכת ניווט היא וכאמור גם היא תואמת בין המכשירים- רשת מסוגNMEA. אם למישהו יש רעיון איך לגרום לו לזהות את הGPS אשמח.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by yogev_23,

איך קוראים לתוכנה המפורסמת שאומרת לך בדיוק חלק חלק מה יש לך במחשב, דגם חברה והכל? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. אהלן הורדתי סרט וכשאני מנסה להריץ אותו קדימה ידנית, כלומר להוזיז את הסמן קדימה או אחורה, הסמן חוזר חזרה אל הנקודה שהסרט נמצא והסרט ממשיך רגיל. כשאני פותח את הסרט דרך ה-media player שמגיע עם המקודד הסרט נתקע. כיצד אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by Fighter,

שלום לכם אחרי שנמאס לי מהאיטיות של אינטרנט אקספלורר 8 שאליו עזבתי מאינטרנט אקספלורר 6 האהוב אחרי שאתרים הפסיקו לתמוך בו, עברתי לפיירפוקס הצלחתי להתרגל אליו פחות או יותר ואני מרוצה מהביצועים שלו אבל יש בעיה אחת שמטריפה אותי ורק בגללה אני יכול לזרוק הכל לפח ולהמשיך לסבול בie8: בפיירפוקס, כשמורידים משהו זה הולך ושומר את הקבצים בשולחן העבודה או איפה שאומרים לו, אין לו open בגלל זה הלכתי והורדתי תוסף בשם opendownload שנותן לפתוח ישר את הקבצים, אבל זה בכלל לא פתר לי שני דברים: 1. תמיד זה פותח לי את חלון downloads ומציג לי מה הורדתי 2. הייתי רגיל תמיד שאני לוחץ על מדיה שעושה סטרימינג כמו wmv או mp3 זה ישר פותח לי את windows media player 10 ומוריד תוך כדי שעושה לי סטרימינג. עכשיו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BENNY-L,

המחשב לא משמיע לי קבצי MP3 או דרך האינטרנט הוא כן משמיע סרטים ו DIVX מה הבעייה?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי רשת מחשבים שאני רוצה להכין בשבילה שרת התקנות GHOST ושתהיה לי אפשרות להיטען אליו מכול נקודה חמה מהרשת שלי ... לדוגמא כאשר אני מקבל מחשב י מותג חדשים אני עושה על אחד מהם התקנה מלאה של מערכת אחרי זה אימייג עם סיס פרפ ואחריו שאר המחשבים הזהים משתמשים בגוסט שנוצר כביכול ממצב CLONING של מערכת ההפעלה החומרה זהה לרוב אבל בהתקנה דרך השרת ... כמו כן עם יש אפשרות להכניס לשם גם דיסק של hiren יהיה מצויין תודה לכול העוזרים לידע כללי אנחנו כרגע משתמשים בפרוייקט ישן של NET BOOT אבל המערכת מסורבלת וישנה מאוד והיא בממשק בDOS ודורשת הרבה כתיבה ידנית ומעצבנת ככה שאני מחפש אלטרנטיבה ראויה לתחליף בשבילה ... שפעם אחת אני יכניס לשרת PACKS של דרייברים לכרטיסי הרשת הקיימי…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by elior021,

אהלן אני צריך מדריך שליטה מרחוק אל מחוץ לרשת (דרך האינטרנט) להתחבר למחשב של חבר שלי שגר רחוק על מנת לעזור לו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  20. צהריים טובים, אני לא בטוחה אם ההודעה קשורה בהכרח לפורום הזה אך אנסה בכל מקרה.. העברתי את המחשב קומה, ומאז ההעברה אין סאונד באתרי וידאו קליפים למשל כמו יוטיוב או פליקס, בכל שאר האפליקציות הסאונד קיים ונשמע - גם בקבצי מחשב וגם במשחקי רשת לדוגמא. ניסיתי להכנס לאתרים דרך דפדפנים שונים ולעדכן את הפלאש ללא הועיל. יש רעיונות יצירתיים או שאין מנוס מפירמוט?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. כמו הנושא, מישהו יודע אם התונה תפעל בויסטה 32 כמו שצריך?? חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by yahalom,

היי אני צריך שני דברים 1. יש לי לינק לאתר אשר במועד מסויים ישודר דרכו קטע וידאו יש שם נגן כזה שצריך ללחוץ שם PLAY בזמן השידור איך אני יכול להקליט את זה למחשב ? 2. אני רוצה להקליט למחשב סרטון מ flix איך אני עושה את זה ? -אני רוצה גם מ YouTube (יש מלא אתרים שאומרים שהם שומרים מ יוטיוב אבל משום מה הם לא שומרים אצלי כאילו חסמו את האופציה הזו ) http://www.convertmytube.com/ http://www.techcrunch.com/get-youtube-movie/ עבור הלינק הבא תודה

23. תוכנה אמינה נוחה לעבודה מול מחשב כף יד . אם בעברית יותר טוב . מי מכיר ? מי יודע ? תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. אז ככה כשאני מנסה להתקין משהו אני מקבל Feature transfer error ניסיתי לשחק עם ההגדרות Read-Only ואבטחה, ניסיתי להתקין דרך Safe mode וניסיתי להוריד תיקון לבעייה מאוד מאוד דומה (כל אלה הם הצעות לפתרון שמצאתי בחיפוש ברשת) מישהו מכיר פתרון שעבד לו מנסיון? למקרה שלא - אני צריך למצוא הורדה לגרסה כמה שיותר חדשה של InstallShield - רק למטרות התקנה, לא רוצה ליצור שום התקנה הבעייה היא שכל מה שאני מוצא מיועד ליצירת התקנות, ודורש הרשמה תודה מראש איל עריכה: עכשיו קיבלתי אותה שגיאה כשניסיתי להעביר קבצים מדיסק למחשב! Feature transfer error הפרמטר שגוי מה זה אמור להיות?

25. Started by doker,

יש אפשרות שכל המכמסים שמודפסים ישמרו בקובץ להדפסה חוזרת? אני יודע שיש אפשרות להדפיס לPDF ואז להדפיס אבל זאת לא הבקשה שלי אלא הדפסה ושמירה בו זמנית בלי להתעסק יותר מידי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים