תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
באתרים כמו ספורט 5 yes walla nana אי אפשר והתקין פלאש והכל וזה לא נותן מה לעשות אם פה לא מתאים תעבירו לאן שמתאים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! במחשב של אחי המצגות לא נפתחות בפאוורפוינט, הוא מציג שגיאה שטוענת שהאנטי וירוס חוסם, אז ניטרלתי את האנטי וירוס, ועדיין לא נפתח. הוא על windows 7 rc 64bit, אנטי וירוס avira, ואופיס 2007.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב אתר אינטרנט פשוט אומנם והתחלתי לעבוד על אקספלורר 7 הרגיל (הישן והטוב) והכל עבד כמו שצריך, התקנתי את האקספלורר 8 אני אפילו לא יודע למה, קיצור הרבה דברים משתנים פתאום בדף שעיצבתי למשל כפתורים של טופס (כמו סקר כזה שמסמנים תשובות) ונגיד הטקסט שהיה בתוך מסגרת שעיצבתי פתאום בורחים מחוץ ועל המסגרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת? צריך עזרה דחוף!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח לינק (מודגש בכחול עם קו תחתון) של אי מייל או של אתר מקובץ אקסל או מהאימייל שלי (אאוטלוק) מתקבלת ההודעת שגיאה הבאה: this operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer.Please contact your system administrator." מה עלי לעשות כדי שאוכל שוב לפתוח לינקים?? (המחשב פורמט לפני כחודש) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם מחר אני קונה את התוכנה קיובייס 5 ,ולי במחשב יש ויסטה 32 . חקרתי על הנושא קצת, אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית,האם הקיובייס 5 יעבוד כמו שצריך על הויסטה 32. אם יש מישהו שניסה את התוכנה 5 על ויסטה 32 ,או מישהו שיודע בוודאות את התשובה ויוכל לעזור אני מאד אשמח, פשוט אני רוצה לדעת האם לקנות התוכנה או לא. תודה רבה אנשים!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לראשונה AVG . אני לא מצליח לעדכן את ה-anti-virus ו-anti-spyware. מצויין לידם שהdatabase is outdated וכשאני מפעיל עדכן הוא כותב שהעדכון נכשל בשל בעית חיבור לסרבר. פעלתי ע"פ הנחיות ה-FAQ אך ללא הצלחה. אודה לכם אם תסייעו.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, שנים שאני מחפש דרייבר למצלמת רשת שקיבלתי לא מזמן... הפרט היחידי שכתוב עליה הוא QC201, כנראה הכוונה ל QUICKCAM, יש לי תמונה של המצלמה. http://www.ebest24.co.uk/images/products_images/unfurl/ebest24e546em.jpg תודה ענקית מראש למי שמוצא לי את הדרייבר למצלמה הזאת
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE GT7800 חיברתי לו כבלים ואותם חיברתי לטלוויזיה עכשיו כשאני מפעיל את המחשב מהתחלה אז אני רואה בטלוויזיה כמו בצג של המחשב , אני רואה אותו מעלה את כל הנתונים וטוען את הווינדוס, רק שאיך שהווינדוס עולה אז התמונה בטלוויזיה נעלמת ולא רואים כלום,יעני עד שהווינדוס עולה רואים הכל טוב ויפה וכשהוא עולה כבר לא רואים כלום בטלוויזיה למה זה קורה??
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי לבנות אתרים ואני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה בישביל לעצב את האתר. איזה תוכנה מומלצת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני לא יכול להפעיל את התוכנה עם מערכת XP , זה מראה לי את הסמל ,וזהו לא מגיב בכלל, במערכת ויסטה כן אני יכול להפעיל, שמתי לב שזה קורה לי אחריי שהחלפתי את כרטיס המסך לATI4850 ,לפני זה היה לי NVIDIA 7600GT ותוכנה פעלה גם בXP, היום אני לא יכול בXP, מבקש את עזרתכם. רוני
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7. התקנתי את הגרסה האחרונה של CCCP ואני משתמש ב-Media Player Classic לצפיה בסרטים. כשאני מגדיל את הסרט על כל המסך הסרט מאוד מפוקסל, כאילו אין החלקה של התמונה (זה לא קרה לי בעבר, ב-VISTA). כשאני צופה ב-Windows Media Player הכל בסדר. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אז הינה תמונה ושם אפשר לראות את הפייל של הסרט והפייל של הסאוונד(הפייל של הסאוונד הוא באנגלית בלי דיבוב) איך אני יכול להפעיל את הסרט(שמדובב לרוסית) עם הסאוונד הנורמלי באנגלית?(להכניס איכשו את הפייל של הסאוונד לרצועת שמע או משו..) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להתקין היום את הORANGE BOX (הקופסא הכתומה) של VALVE. לצערי הד ארצי שכחו לתת התקנה באנגלית, לכן צריך להתקין בפורטוגזית/תאילנדית כל שפה אחרת. הבעיה היא שההתקנה לא עובדת אם הסטים הוא באנגלית, או לפחות ככה זה נראה. ברגע שלוחצים ITSTALL (או המקביל הפורטוגזי שלו) הסטים מתעדכן, אבל לא מצליח. יש לציין שעם הסטים שהותקן מהדיסק לא הייתה שום בעיה של עידכון והוא המשיך כרגיל (משום מה כל המשחקים נעלמו אחרי שמחקתי אותו). מה עושים? מצטער אם לא הייתי הכי ברור שיש, פשוט גם לי זה לא ברור כל כך :-\
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך אני מוחק את כל הטורים ומשאיר רק את C או D ? דוגמא Column A. . . . . Column B. . . . . . . . . . .Column C. . . . . Column D. . . . .Column E . . . . . .Column F http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=19.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=24.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=62.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=16.0 http://............hwzone.co.il/.............co…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הבעיה התחילה לפני כשבוע... ברבות מן הפעמים בהם אני עושה EXTRACT עם WINRAR לקבצים הEXTRACT איטי מאוד יחסית לזמן שבו הייתי רגיל שלוקח לדברים לעבוד במחשב שלי... מערכת ההפעלה עצמה עובדת רגיל ונורמאלי בידיוק כמו מקודם.. רק שבעת חילוץ הקבצים החילוץ איטי מאוד יחסית לקודם. יש לציין שבWIN7 הבעיה לא קיימת והחילוץ מהיר כפי שהיה מקודם... אני אובד עצות.. ניסיתי להתקין גירסא חדשה של WINRAR וזה אמנם עזר מעט... אך עדיין לא חזר למצבו המקורי. עריכה : עכשיו שמתי לב גם שבעת חילוץ המעבד עומד על 25-30% מאמץ מה שנראה לי קצת לא הגיוני...(יכול להיות שהוא משתמש רק בליבה אחת מתוך ה4 משום מה?)
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
-
איך אני יכול למחוק מהREG? התקהתי תכנה שנדפקה קצת ואי אפשר להתקין מחדש כי היא עדיין "רשומה" תודה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, היום קניתי לוח-אם של גיגהבייט GA-73PVM-s2h ואני לא מצליח להתקין את כרטיס הרשת כמו שצריך. בהתחלה הכנסתי את הדיסק שבא עם הלוח-אם והתקנתי את כל הדרייברים, אבל הכרטיס לא עבד והיה לידו סימן קריאה בDEVICE MANAGER. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייברים הכי חדשים של הציפסט של הלוח-אם, אבל עדיין הוא לא עובד כמו שצריך. יש לכם רעיון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי מדי פעם תופעה מוזרה ב-firefox. אני מקליד סימן ומודפס משהו אחר. למשל אני מקליד שטרודל @ ויוצא לי גירשיים " ולהיפך, כל ה- SHIFT+1-9 יוצא לא נכון. עם סגירת הדפדפן זה בד"כ מסתדר. מישהו נתקל??
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש תשובה חד משמעית לשאלה הזאת?. שהנגנים והמקודדים יקחו כמה שפחות משאבים מן הסתם. אם כן אז אשמח לדעת תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחר שאתמול פירמטתי את המחשב והתחלתי להתקין את הכל כרגיל כשהגעתי לשלב התקנת הדרייברים של הכרטיס קול (realtek high definition audio driver) הוא התחיל לתת לי הודעת שגיאה ! ניסיתי למחוק את מה שהתקין ולהתקין מחדש, ניסיתי להוריד גירסא יותר חדשה של דרייברים אך לא הועיל הדבר ! האם למישהו יש הצעה לפתרון ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדריבר לכרטיס מסך שלי Readon x800 ובאתר של ATI כתוב"AMD has moved a number of DX9 ATI Radeon graphics accelerators products to a legacy driver support structure" חיפשתי ולא מצאתי באתר שלהם וגם במאגרים שננתם פה יש רק דריברים עד 06 נ.ב חלק המישחקים עובדים בסדר וחלק לא(למשל COD5)
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - עשיתי שטות חמורה לאחרונה והורדתי קראק מאתר דיי תמהוני, מבלי שהיה לי אניטיוירוס. מתברר שהקובץ הזה היה וירוס כלשהו שגרם ככל הנראה למחיקת כמה קבצים קריטיים השייכים למערכת ההפעלה. הוירוס עצמו נמחק כליל מהמחשב, אבל הנזק כבר נעשה, והוירוס הספיק לגרום לנזק דיי רציני במחשב - אין אפשרות לשימוש בעברית ("סרגל השפה" בסרגל הכלים לא מופיע) וישנה בעייה בהתנתקות האינטרנט (מתבצעת התחברות לאינטרנט והדפדפן עולה, אבל לאחר מספר דק' מפסיקים דפי האינטרנט לעלות ותוכניות התומכות בחיבור לרשת, כמו המסנג'ר, ה-steam וכד', מתנתקות). השאלה שלי היא האם ניתן לתקן בעיות אלה בדרך כלשהי, מבלי לבצע פירמוט?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בכותרת &^^ האם יש תוכנה שיכולה להביא הערכת מצב על "בריאות" ההארדיסק שיכולה להראות אם יש בעיות, ולהציג את הבעיות? חוץ מ HDD LIFE PRO תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי הורדתי את התוכנה ואני רוצה לבצע בדיקה ותיקון של סקטורים לכונן הקשיח שלי ואני לא יודע איפה האפשרויות האלו בתוכנה. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-