עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Onn_the_levy,

שלום לכולם... יש לי בעיה מוזרה עם הפרמייר: יש לי כמה סרטים שצילמתי במצלמה דיגיטלית, קובץ AVI, שאני מנסה להעלות לתוכנה, והיא לא מוכנה לקבל את הקובץ של המצלמה. המרתי את הקובץ לMPG\WMV\AVI (ניסיתי את כולם...) והתוכנה מראה את הסרטים אבל הם קופצים או שהסאונד לא מסונכרן עם הסרט. הבעיה קוראת עם כל הסרטים שיוצאים מהמצלמה הזאת, וממצלמה של חבר (שניהם קנון.) ערכתי בעבר דיי הרבה סרטים בעזרת התוכנה, חלקם גם ממצלמות דיגיטליות, ולא נתקלתי בביעה המוזרה הזאת.. האם מישהו נתקל בתופעה מוזרה כזאת...? אשמח לקבל עזרה בנושא...

2. לפעמים סרטים נמרחים לי איזה מקודד חסר ? XVID או DIVX ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by asaf556,

אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by holly man,

שלום לכולם איך אני מריץ כתוביות במדיה פלייר ? יש לי סרטים ואני מוריד כתוביות איך אני שם אותם במדיה פלייר למעשה אני אוהב להשתמש בתוכנה זו ואני יודע שיש תוכנות אחרות האם יש אפשרות?? תודה ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

לאדע איך לקרוא לסוג התוכנות האלה אבל תוכנה שאני יכול לדבר עם מישהו באינטרנט אבל שיהיה אפשר להתחבר בלי שאני אצטרך להוריד את הגרסת סרבר של התוכנה ושהוא יוריד את של הCLIENT תוכנה פשוטה שתתן לנו לדבר באינטרנט ולא תעלה את הפינג מה מומלץ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BenK,

יש לי רשת ביתית עם חבר שלי לו יש Win98 לי 2000! לי אין בעיה להיכנס אליו אבל משום מה יש לו בעיה להכנס אלי כי הוא מבקש סיסמא.... לא שמתי סיסמא והAdministrator pass שלי זה כלום! אם משהוא יודע מה עושים ...... תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. איזה שרת הכי מומלץ? לאיזה אתם הכי מעדיפים להתחבר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מישהו מכיר תוכנה [glow=red,2,300]טובה[/glow] שמדפיסה עטיפות לדיסקים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by raltal,

צריך תוכנה טובה לעריכת סרטים... תודה

10. Started by i.k,

יש לי את הגירסה הזאת,ועשיתי גיבוי למחשב וצרבתי אותו על דיסק עכשיו,הדיסק הזה לא עולה בדוס ולפי מה שהבנתי ,שכדי להעלות דיסק של גיבוי בדוס צריך לפני זה לצרוב symantec recovery disk,אני חיפשתי בגוסט איך אני צורב דיסק כזה ולא מצאתי. מישהו יודע איך אני מכין symantec recovery disk?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ניר.,

מישהו יודע את מיקומו המלא של הקובץ icqLite.log?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by AcidBurn10,

שלום כולם , אני מחפש תוכנה טובה ליצירת פונטים. יש המלצות ??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם!!! לאחרונה קניתי Genius EasyPen i405 (משטח עם עט כתיבה) בשביל להשלים את האפשרות שלי לשימוש המחשב כמחברת! השאלה שלי היא כזו.... כשאני כותב את כל הטקסטים בוורד ואז אני צריך להוסיף סרטוט להמשך הטקסט, איך אני עושה את זה? אני לא רוצה לפתוח את הצייר, לצייר ואז להדביק... אני רוצה לראות איך זה יצא על הדף שבו אני כותב... פעם אחת הצלחתי לעשות משהו בסגנון אבל זה היה מלפני המון זמן ולכן אני לא זוכר... בייחוד כשיש עכשיו את האופיס 2007. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אני צריך המלצה לתוכנה שמקליטה מהרדיו ב toolbar ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by efee123,

קניתי מחשב חדש ואיתו win7 64x. חיפשתי והפכתי את העולם ולא מצאתי דרייבר שמתאים לwindows vista ןמעלה. חבל לקנות סורק חדש בגלל בעיות תאימות... אני ממש צריך את עזרתכם! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כותרת

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by arik63,

תוכנה בשם EXPRESS FILES שהיא כל מה שקשור לקבצים בשבילי... לאחר שהתרגלתי והתאהתי בה.. החליטה להתקע ולא לתפקד מיואש כבר לגמרי... מה אפשר לעשות? ( התקנתי את אותה התוכנה במחשבים אחרים והכל תפקד טוב ) ( תמונה מצורפת ) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 123ya,

לפני כחודש עשיתי גיבוי באמצעות תוכנה שהייתה על המחשב שלי שנגנב (של dell). הספקתי לקנות מחשב חדש, אבל אין לי מושג איך מחלצים ממנו את המידע. בגיבוי הזה יש כ34GB תחת קובץ בשם backup.wim. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נוכחתי לשים לב לתופעה מעצבנת באתרי החדשות הישראליים למינייהם (Ynet, Walla, מעריב NRG וכ"ו): אפילו אם חוסם הפופאפים של הפיירפוקס שלי (גרסה 11 האחרונה) מופעל + תוספי ה-Noscript וה-Adblock Plus מותקנים ומופעלים, פרסומות ביניים ואחרות ממשיכות להופיע וחלונות (ואף לשוניות) קופצים ממשיכים לקפוץ, כאשר הם נעלמים מאחורי פיירפוקס עם פתיחתם. מה גורם לבעייה הזאת, ואיך לפתור אותה? להלן מידע מתומצת לגבי אופי פעולת שני התוספים שלי (אם הוא יוכל לעזור לכם לפתור לי את הבעיות עם הפרסומות והפופאפים שלא נחסמים): ה-Noscript שלי מוגדר בכל האתרים לאפשר תוכן של תוספים חיצוניים לפיירפוקס (Java, Javascript, Flash וכ"ו) וכן זכויות רק לתחום שבו אני נמצא וכן לתחומים שהאתר צריך על מנת שייעבוד כהלכה (שהי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו יודע איך אפשר לגבות את כל הדואר בOutlook 2003 בלי להיכנס למערכת ההפעלה? ה-XP לא עולה, גם לא בsafe mode.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי את המארז Nzxt Apollo שיש לו בפנאל הקדמי חיבור USB חיבור למיקרופון וחיבור לאוזניות וFIRWEARE. את החיבור של הUSB חיברתי בלי בעיה , אך יש לי בעיה עם החיבור של האוזניות . יש לי שם כבלים של HD AUDIO וAC97 . כשחיברתי את ה-HD AUDIO (נראה לי שזה היה הוא או הAC97 פשוט עשיתי את זה די מזמן ואני לא זוכר , אם זה עיקרוני תגידו לי ואני אנסה שוב ויודיע למרות ש90 אחוז נראה לי שזה היה זה ) אז לא היה קול בכלל במחשב . וכשחברתי את AC97 אז היה קול אבל כשחיברתי את האוזניות המחשב עשה ריסטרט . ! _Nike_! אמר לי שכנראה אני צריך להגדיר שיהיה קול גם בפנאל הקדמי בתוכנה \ דרייבר של הכרטיס קול. עכשיו הבעיה היא שלא נראה לי מותקנת לי תוכנה , למרות שאני זוכר שדרייברים כן התקנתי . אז מה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים. הבקשה שלי, כאן בשביל חבר: יש למישהו מושג מה משמעות ההודעה: wdf01000.sys , המתקבלת תוך כדי נסיון להתקין מערכת הפעלה מחדש - גם WIN7 וגם XP. בתהליך ההתקנה, דיי בהתחלה , מתקבל הודעה שחסר הדרייבר : wdf01000.sys . איני יודע אם זו בעיית תוכנה או חומרה. אודה לכם על כול עזרה שתתקבל, ובדחיפות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון אני לא מצליח להכינס ללוח בקרה של הכרטיס מסך Catalyst Control Center. אין שגיאה או משהו בפשוט חושב קצת וזהו לא עושה כלום. הסרתי והתקנית שוב לא עוזר אני עשיו עם הdriver הכי עדכני. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש עריכה: פותח שני תהליכים ואחרי כמה זמן סוגר אותם.אחד זה CCC.exe והשני אני לא מצליח לתפוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שהגודל יהיה זהה מבחינת נפח. האם זה אפשרי, או שVOB שומר על איכות וידאו טובה יותר בנפח זהה? ואם כבר אז על הדרך אשמח לתוכנה שיודעת להמיר/לפצל/לחבר ולעשות כמה שיותר פעולות עם כמה שיותר פורמטים של וידאו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ex_,

טוב אני במוזה לwallpapers גיבור ילדות-ברוס לי יש גם גירסא בלי השם עם הצהוב אבל בכל זאת מחווה לחליפה ההיא (גם גירסא מוקטנת) [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים