עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא נגעתי בפוטושופ חצי שנה,והיה לי משעמם אז עשיתי משהו בכמה דקות,מה דעתכם? http://img131.echo.cx/img131/7065/dsa2copy8am.jpg אגב אם מישהו רוצה את העיצוב אני מוכן לתת אותו חינם,אבל למשהו רציני. תודה מראש על התגובות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roiej6,

שלום קניתי מחשב נייד מארה"ב dv6-1050us בנוסף קניתי מצלמה וידאו HD של פנאסוניק הבעיה היא לאחר צילום במצלמה והעברתה למחשב אני רואה את הקובץ בצורה פגומה... אני לא מצליח למצוא מקודד מתאים... הורדתי מקודד החדש בגרסתו האחרונה לא צלח...klcodec495f המצלמה מקליטה לקובץ MPEG TS File (.MTS) תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by AmitDanan,

האם זה וירוס? הנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by BreezeNET,

איך אני מצרף תרגום לסרט תוך כדי צפייה בסרט(איזו תוכנה צריכים)??? .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by zahiz007,

שלום, לאחרונה אני נקתל בהרבה בעיות בכרום החדש (גירסא 6.0.472.62), נגן ה shockwave נסגר כל הזמן, הכרום נתקע וכד'. האם עוד מישהו נתקל בכך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום! אני מעוניין לדעת מה האנטיוירוס החינמי הכי מומלץ כיום, והאם הוא נחות משמעותית מ-NOD32 ו-Kaspersky. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מישהו יודע איך אפשר לגבות את כל הדואר בOutlook 2003 בלי להיכנס למערכת ההפעלה? ה-XP לא עולה, גם לא בsafe mode.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כאשר אני מנסה לפתוח עם firefox 3.6 וגם עם 4 beta את עמודי החדשות שבאתר, אני נתקל בהודעת השגיאה: The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression (מצ"ב גם בקובץ). מדוע זה קורה? ניסיתי להתקין מחדש את FF אך נתקלתי באותה תוצאה, וכאמור זה קורה גם בגירסא 4. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shimon23,

שמעתי שהיה בדריברים האלה בעיה עם הגישה לזיכרון(אני יודע מה הבעיה לא להרחיב), אבל בעיה זו רק עם ציפסטים של via, לא? חוץ מזה אילו בעיות אחרות יש בהם?(אני לא הרגשתי בשום בעיה). בזמן האחרון האקספלורר כל הזמן נסגר לי, יש סיכוי שזה בגללם?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by elior021,

אהלן אני מקבל הודעות SPAM לאוטלוק בלי כתובת של השולח איך אני יכול לדעת את הכתובת של השלוח כדי לחסום אותו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. יש לי שאלה לגבי מיון מידע. אני עובד במקום שמקבל תרומות. את הנתונים הללו (שם פרטי, שם משפחה, מדינה, סכום), אנחנו מורידים לטבלת אקסל מהמקורות השונים. השאלה שלי היא יחסית פשוטה: עד כמה אפשר למיין את המידע? לפעמים על פי יותר מפרמטר אחד. למשל - "מי תרם מעל 500 דולר, בשיק". למשל - "מי תרם מהקרן ל X". למשל - "מי תרם באירוע התרמה X, או שהתקיים בתאריך Y" "הראה רק תרומות מעל 200 דולר". איזה תוכנה יכולה לבוא פה לעזר? האם אקסל? האם אקסל "חזק" מספיק? כל עצה תתקבל בברכה. ממש תצילו אותי, לא פחות (: המון תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by RAPIDFIRE,

שלום , אני מעוניין להמיר קובץ HD בפורמט MKV זה 720p שתי שאלות : 1. איזה תוכנה מומלצת ? 2. לאיזה פורמט להמיר - שיהיה באיכות הטובה ביותר עבור NOKIA N95 8G ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by chmmr,

שלום, ערכתי סרטון קצר ב Premiere pro v2.0, הסרטון מורכב משילובים של סרטונים שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, תמונות וקבצי קול. כאשר אני צופה בחלון ה Program הסרטון נראה חלק והתאמה בין הקול לתמונה (גם הקובץ ה Uncompressed avi נראה מצויין). אבל אחרי רינדור לכל פורמט שניסיתי xvid , divx וכו' הסרטון נראה מקוטע עם עיוותים וחוסר התאמה בין קול לתמונה. איזה הגדרות אני צריך על מנת שהסרטון ייצא בצורה סבירה ? אני לא מחפש הגדרות איכותיות (בשלב זה) התכנון הוא להעביר את הסרטון ל youtube כך שרזלוציה גבוהה לא נדרשת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by asafgolan,

לאחרונה איני מצליח לצפות בתכני VOD באתר מאקו אלא אם כן אני מבטל את ABP. יש פתרון יותר אלגנטי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Money_Man,

שלום לכולם! היה לי IE והתקנתי עליו FF...לאחר שהתעצבנתי שמלא אתרים עדיין לא תומכים בו מחקתי אותו וחזרתי לIE.. אולם מרגע זה קרו שתי תקלות: 1. לא ניתן לעבור מאנגלית לעברית..ולהיפך...אלא ע"י לחיצה על EN או HE בתחתית המסך...למרות שישנם אתרים ממש בודדים שכן מאפשרים מעבר....איך מסדרים את זה? 2. כאשר אני מעלה אתר בIE הוא עולה והכל...אבל נכון בשורת הכתובת יש כתובת ומצד שמאל אייקון של אקספלורר? אז זה שם איקון של קובץ שלא ידוע איך לפתוח אותו...כאילו הסרתי את האקספלורר או משהו.. עוד בעיות נוספות שקשורות באותו דבר..אם שולחים לי קישור כלשהו ואני בא ללחוץ עליו אז שום דבר לא קורה..אני חייב לפתוח את הדפדפן, להדביק את הקישור ואז רק אפשר להיכנס.. כנ"ל לגבי קיצורי מקשים במקלדת שפותחים לי את …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם, שמעתי שמיקרוסופט הוציאו בטא חדשה של המסנג'ר שצריך הזמנה בשביל להירשם אליו. יש למישהו הזמנה לתת לי בבקשה? aviezr@hotmail.com תודה רבה! אבי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by menihen16,

שלום חברים אני מנסה להתקין את המשחק GTA IV התקנתי אותו בעבר ועכשיו אני רוצה להתקין אותו שוב והוא ביקש ממני את ה WINDOWS LIVE. נכנסתי לאתר הזה כדי להוריד אותו(אני יודע איך להקתין אותו.כבר התקנתי אותו בעבר) http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html וכשהורתי פתחתי והוא הראה לי שגיאה שהוא לא תומך ב win32 או משהו כזה. הנה תמונה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by BlackTalon,

מישהו מכיר תוכנה להקלדה עיוורת ומאיפה להוריד אותה? מי שיכול שיתן בבקשה לינק...תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. לא מצליח להתקין את הכרטיס קול של SOPUNDMAX שמובנה על הלוח אם! אני תמיד התקנתי ואלרח פירמוט הוא לא נותן להתקין,בסיום ההתקנה הוא מראה הודעת שגיאה שאומרת שצריך להפעיל מדחש את המחשב ולנסות שוב וזה תמיד ככהגם אחרי הפעלות מחדש וכו'! אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה אבל זה לא מצליח ניסיית המון תוכונת שמתקינות דרייברים ומוצאות וכלום לא עובד חייב עזרה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. חשוב שלא יהיה כבד יותר ושתהיה אפשרות להקטין את התמונות ולא רק להגדיל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני לא מצליח להפעיל יישמוי JAVA SCRIPT מה עושים? באתר www.subs.co.il אני לא יכול לעשות חיפוש באתר www.elzam.net לא יכול להיכנס לגלריות תמונות :\ איך אני פותר תבעיה עם איזה תוכנה ?! זה לאחר פירמוט והתקנת XP מחדש SP1 PRO

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ofir667,

כמעט בכל משחק ששיחקתי, המשחק עובד מצויין אבל תמיד יש איזה קטע שהמחשב יוצא מהמשחק ואומר: שלח דוח שגיאות, אל תשלח. זה לא קבוע לפעמים זה כמעט ולא קורה ויש משחקים שפשוט בקביעות זה עושה את זה באותו מקום! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם WORD 2003. פתיחת התוכנה (גם פתיחה רגילה שלא עבור מסמך מסוים), סגירת התוכנה ושמירת מסמכים איטיים להחריד. התופעה מתרחשת רק ביוזר בו אני משתמש לרוב, כאשר באדמיניסטרייטור היא עולה תוך שניה. גם האקסל אגב, בשני המשתמשים עולה תוך שניה, ולא סובל מהבעיה. ניסיתי התקנת תיקון, וניסיתי תיקון מתוך התוכנה, והורדתי mathtype שהיה על הוורד והאט אותו תמיד בשניה נוספת, כלום לא עוזר. חשבתי אולי יש דרך לאפס הגדרות ליוזר, אבל אין לי ממש מושג אם יש דבר כזה\יהיה רלוונטי. נמנעתי בינתיים מלהעיף את התוכנה ולהתקין מחדש. אולי למישהו יש רעיון? תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 00000,

לED2K זה מתחבר בשיא המהירות עם HIGH ID, לKAD אני לוחץ מתחבר, והוא פשוט כותב כל הזמן "מתחבר" עם איזה ID עם עיגול אדום לידו, זהו. למה אני לא יכול להתחבר? כל הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוואלים מלבד זה שבראוטר, ועד לפני כמה זמן הכל עבד מצויין, מה זה??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by NIRAN,

מה לעשות אם ווינדוס מצאו שהמחשב שלי בעל עותק לא חוקי ויש לי סימן של כמו כוכב כזה וכיסא גלגלים (כמו 2 אנשים) ומהבהב לי מה יש לעשות כדי לעקוף את זה? ואז מופיע לי חלון כזה קטן בצד ימין ועד שהוא לא יורד המחשב תקוע! מה אני עושה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים