עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MasterOr,

מה נראה לכם עדיף? אני כרגע עם NIS 2007, עדיף לעבור לAVG? אולי קספרסקי? עם מקאפי אפעם לא הסתדרתי.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by tk_mc,

אני מחפש דרייבר לסורק av avision 261c

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by CosmicGate,

שלוםם כל פעם שאני מנסה להכנס לאיי מייל שלי ביאהו הוא אומר לי משהו כזה ERROR The requested URL could not be retrieved -------------------------------------------------------------------------------- While trying to retrieve the URL: http://login.yahoo.com/config/login? The following error was encountered: Zero Sized Reply Squid did not receive any data for this request. Your cache administrator is webmaster. -------------------------------------------------------------------------------- Generated Fri, 18 Oct 2002 19:27:28 GMT by proxy.israsrv.net.il (Squid/2.4.STABLE6) חיייב עזרה!!!!! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חג שמח קודם כל ושנה טובה לכולם קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן וקיבלתי כרטיס מסך זמני 9800gtx+ במקום ה260 שאני צריך לקבל שהוא יגיע המפרט של המחשב בזריזות: מעבד q9550 4 ליבות של 2.83 זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץ לוח אם asus p5q ספק כח 600W של termelatake כרטיס מסך כמו שאמרתי 9800gtx+ 512 ram שיחקתי ברולר קוסטר 3 באנ ביי איי 2005 ובage of empires 2 כדי לבדוק אם זה קורה גם שם וזה לא קורה... (והכל היה על ההגדרות הכי גבוהות) ופה זה פתאום עושה לי ריסט ממש בהתחלת המשחק כמעט באותו מקום אני עושה קוד שמגלה את המפה ואז אחרי כמה זמן זה עושה לי ריסט בדקתי את הטמפ' (ניסיתי לפחות) בהתחלה של המשחק של הכרטיס מסך הוא עמד על בערך 60 - 69 ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by pazer005,

רציתי רק לשאול כמה זמן אני אמור להריץ את התוכנה כי לאחרונה ניסיתי להריץ אותה וכבר הגעתי ל-13 שעות הרצה ללא שגיאות והשאלה היא כמה זמן אני אמור להריץ אותה עד שהיא תסיים את עבודתה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום חבר'ה התלבטתי אם לפרסם פה תאשכול או בפורום רשתות אם זה לא בסדר תעבירו בבקשה את הנושא.. אני שולח אימיילים דרך אווטלוק עם אימייל של בזק בינלאומי והרבה אנשים אומרים לי שלא מגיע אליהם .. בוודאות האימייל יוצא מהתיבה של הsent items ככה שזה מוזר למדי אשמח לקבל עזרה תודה ולילה טוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by WarMachine,

אז ככה אנשים....יש לי בעייה מאוד מאוד מוזרה באיסיקיו(שאגב קרתה גם לחבר שלי)שהתחילה היום. שאני בא להריץ את התוכנה היא רצה והכל עובד אבל אחרי איזה 10 דקות פחות או יותא לא שזה ממש משנה וללא שום התראה אני מקבל את ההודעה הבאה שמאלצת אותי לסגור את התוכנה... ממש ממש חייב עזרה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Zambar,

אז, את המחשב שלי תקף וירוס נורא נחמד ומגניב שסוגר כל חלון שכתוב בו איזכור למילה virus, antivirus ו spyware ככה שאני לא יכול לפתוח את האנטיוירוס שלי (קספרסקי), לא להתקין שום אנטיוירוס אחר, ובטח שלא להריץ סריקה אונליין כדי להעיף את הממזר לכל הרוחות והשדים. הלפ! עזרה, לעזור, מישהו!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי מסך ברזולוציה של 3200X1900 כל התוכנות עובדות עליו כשהממשק ממש ממש קטן ולא קריא כמעט. בהגדרות תצוגה של הווינדוס אני עבר על 200% בגודל של האיקונים וזה לא מספיק (על 300% זה בסדר אבל אז כל התצוגה של הווינדוס בבלאגן). מכל הפורומים של אוטודסק ואדובה וגוגל הבנתי שאין פתרון חוץ מלהמתין לעידכונים. האם יש תוכנה צד שלישי שתסדר את זה? או כל פתרון אחר גם יתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by RobiNooB,

מנסה לשים בתוכנה להורדה קבצים עם PREMIUM משרתים שיש לי מנוי כמו ראפיד ו FILESERV - עובד יופי ! ... שם להורדה משרתים שאין לי מנוי לדוגמת UPLOAD או FILESONIC (דורש הכנסת קוד לפי תמונה כשמבקש) - עובד יופי !!!!! רק ORON עושה לי בעיות (דווקא ממנו מסומן לי להורדה כרגע בתוכנה להורדת סידרה ב HD שחייב דחוף) אני חייב לציין שאני כבר שנה מוריד מ ORON ולא היתה לי שום בעיה עד לאחרונה ...יכול להיות הם שינו משהו ? למישהו זה עובד ? אולי בתוכנה אחרת ? (לא ניסיתי) אגב עדכנתי גם את התוכנה לא עזר , מה שאני כרגע עושה ועובד (אבל זו לא הדרך) זה לקחת את הלינק מJDOWNLOADER ולהכניס אותו לאקספלורר שם הוא סופר מדקה אחורה עד ל -0 ואז כן נותן להוריד , מה שקורה בתוכנה זה שזה סופר מדקה עד ל 0 ואז…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by asafgolan,

לאחרונה איני מצליח לצפות בתכני VOD באתר מאקו אלא אם כן אני מבטל את ABP. יש פתרון יותר אלגנטי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה התוכנה החדשה SpyWare עושה ? ובכן : מצלמת בסתר עם וידאו + מקליטה בסתר אפילו בחושך מלא !!! (שימוש באינפרא אדום). יש לה חיישן אופטי לזיהוי תזוזה ואז היא מופעלת . מתקשרת באופן אוטומטי לסלולרי או שולחת הודעת טקסט כתובה ומודיעה שמישהו נכנס לתחום האיזור שבו היא מצלמת . זהו אחד הפטנטים והחידושים בתוכנה : היא ממירה בעזרת אלגוריתם מתמטי מיוחד את סיגנל מצלמת הוידאו הרגילה (WebCam) לאותות Output בתדר אינפרא אדום . כולל פקודת לחיישן המזהה תזוזה או אי תזוזה באיזור שמצולם . נמצאת בשימוש של חוקרים פרטיים ושירותי ביטחון בעולם !!! הבעייה שהיא נורא מתוחכמת ....מי יכול לעזור לי להפעיל אותה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. או, לחילופין איך וכיצד מתאימים את התוכנה לחלונות 7? יש הגדרות מיוחדות, שונות? קודם עבדתי ב אקס.פי והיה נפלא. עכשיו הכל "לא עובד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dmaster1984,

אהלן חברה מה קורה?? חברה יש לי מחשב נייד ישן (256MB זיכרון ו 700MHZ מעבד) ואני מחפש אנטי וירוס ממש קל, כי לי מעט מאוד זיכרון עליו תודה רבה חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום . יש לי אנטי וירוס Avast במחשב שהוא כולל כמובן מגן דואר עכשיו כשאני פותח את תוכנת האוטלוק (דואר) יש הודעת שגיאה ואין לי מושג מה ללחוץ.... אני פשוט רוצה שמגן הדואר של avast כן יעבוד.. לפני חודש בערך שפתחתי את האוטלוק הוא רשם שלי שבישביל שאני יוכל להשתמש במגן הדואר של Avast צריך לבטל משהו עם SSL ועכשיו ההודעת שגיאה שונה תמונה:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ronitutti,

היי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. אני נואשת כבר. אני מנסה להפנות פורטים ליוטורנט כמו שכתוב ב portforward.com ופשוט לא מצליחה. או שזה סתם לא מצליח, או שאני דופקת את ההגדרות של האינטרנט אצלי וצריכה להחזיר הכל לקדמותו- יחד עם מהירות הורדה של 2K... למישהו יש מושג? תודה! תותי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mulderfox,

התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה במחשב. הפעם, במקום למקם את חלונות 98 במחיצה C שיניתי את חלוקת המחיצות בכונן ל2 גיגה, 5 גיגה, ועוד 5 גיגה. התקנתי את חלונות 98 למחיצה אחת, תוך שימוש בכונן C לSWAPPING בלבד. אחרי זה, התקנתי את חלונות XP למחיצה הנוספת. חלונות XP עובד בלי שום בעיות. לעומת זאת, חלונות 98 עושה בעיות מההתחלה. ההתקנה עברה בלי הרבה בעיות, חוץ מהתקנת כרטיס הקול. כשניסיתי עם דרייברים מעודכנים יותר, הוא הביא לי מסך כחול, אבל הסכים להתקין את הדרייברים המקוריים. (הכרטיס עובד בלי בעיה) אבל.. כשאני מריץ למשל OUTLOOK EXPRESS, הוא תוקע אותי בלי שום אזהרה ובלי שום אפשרות חוץ מRESET. מה שעשיתי בהתחלה, היה ליצור את חשבונות האימייל שלי (שלושה חשבונות, אחד מהם בHOTMAIL), ולייבא את הד…

19. שלום רב, במחשב הישן שלי יש מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME וכרטיס מסך ATI- RADEONx300 עשיתי פרמוט לדיסק הקשיח והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. כעת אני מעוניין להתקין גם את הדרייבר של כרטיס המסך, אבל כולם אמרו לי שעדיף לחפש באינטרנט את הדרייבר העדכני ביותר, מאשר להתקין את הדרייבר המקורי שיש לי בדיסק המצורף לחומרה. ובכן בחיפוש, מצאתי את זה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האם אכן מצאתי את הדרייבר הנכון ,שמתאים לכרטיס שיש אצלי? 2. איזה מבין שתי האופציות הייתם ממליצים לי להתקין- האופציה הראשונה המורחבת, שהיא למעשה חבילה, או האופציה השנייה הבסיסית יותר,שכוללת רק את הדרייבר עצמו? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by menihen16,

שלום חברים אני מנסה להתקין את המשחק GTA IV התקנתי אותו בעבר ועכשיו אני רוצה להתקין אותו שוב והוא ביקש ממני את ה WINDOWS LIVE. נכנסתי לאתר הזה כדי להוריד אותו(אני יודע איך להקתין אותו.כבר התקנתי אותו בעבר) http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html וכשהורתי פתחתי והוא הראה לי שגיאה שהוא לא תומך ב win32 או משהו כזה. הנה תמונה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כמו בכותרת, אני מחפש תוכנה לשליחת קבצים ממחשב אחד לשני. וכמובן שתיהיה מהירה וגם נוחה אבל מהירות קודמת לכול. תודה מראש לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BlackTalon,

מישהו מכיר תוכנה להקלדה עיוורת ומאיפה להוריד אותה? מי שיכול שיתן בבקשה לינק...תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by elad-k1,

איזה תוכנה פותחת את סוג הסרט הזה AVSEQ01 קובץ DAT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי וודו 3000 ויש לי TV OUT ואני מנסה לחבר אותו אבל עם הדרייברים שלהם זה עושה לי בעיות ואם אני כבר מצליח אז המסך מהבהב ונכבה , בכלל עכשיו אני לא מצליח אפילו להיכנס ללשונית של ה TV , בקיצור אני צריך תוכנה כמו TVTOOL .[רק שזה לאנווידיה בלבד אז זה לא עובד לי]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by matizami,

פירמטתי את המחשב השבוע לא משנה למה. התקנתי דרייבר למצלמת רשת שלי, logitech quickcam 500, בסיום ההתקנה הכנסתי את הכבל USB למחשב אבל המחשב לא קיבל אותו. ניסיתי בכל החיבורים ואין תגובה. ניסיתי לחבר משהו אחר בכבל USB למחשב ולא הייתה בעיה. יומיים לפני שפירמטתי, ראיתי בצלמה ולא הייתה שום בעיה. הורדתי עוד פעם את הדרייבר, עשיתי ריסט, כלום, אין תגובה. הורדתי דרייבר USB של הלוח אם (GIGABYTE K8NF-9)וזה גם לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים