עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם יש אזשהי דרך לשליחת בקשת אישור קריאה רק לחלק מרשימת התפוצה? ז"א שאם אני שולח ל-5 נמענים שישלח רק לאחרון "אישור קריאה"

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  2. זה דחוף לחתונה אז אל תנעלו או תעבירו פשוט תענו !! ערכתי קליפ והכל טוב וזה אבל שמגדילים עד הסוף רואים קצת מטושטש קצת הרבה השאלה שלי אם גם בטלווזיה זה יהיה ככה? ואם כן יש תוכנה שתסדר את זה או משהו כזה ?.?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  3. אין יותר מדי מה להוסיף על הכותרת.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by orengore2,

שלום אני משתמש בתוכנה BSPLAYER כדי לראות סרטים ושמתי לב שכשאני רואה סרטי HD, עוצמת השמע מאד נמוכה. ומכיוו ןשהרמקולים שלי בטלווזיה לא חזקים, לא שומעים חזק. יש לציין כי סרטים רגילים ומיס אין בעיה. המחשב מחובר מיציאת האוזניות (נייד) לטלוויזיה על בננה רגילה. אני משער לעצמי שזה קשור לקידוד הסרט? נכון? יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by itay8zilka,

אוף התקלות לא מפסיקות לרדוף אחריי. יש אתרים מסויימים שכאשר אני מקליד את הקישור שלהם ולוחץ אנטר במקום להיכנס לאתר הרצוי הוא פותח לי חיפוש בגוגל.. מישהו יודע למה? תודה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  6. Started by daniel0089,

היי, זה דיי דחוף. 1) איך אני יכול להגדיר באוטלוק שהשפת כתיבה (ברירת מחדל) תיהיה אנגלית ואני לא אצטרך לשנות כל פעם? 2) למה יש בעיות בכתיבה באנגלית לתוכנה? (נגיד אני רוצה לשים bullets אז זה עושה כאילו אני כותב בעברית וזה עושה בלאגן שלם..) 3) אם אני אעדכן את האוטלוק, האימייל וכל ההגדרות נשמרות? תודה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  7. Started by gabi21,

אני מחפש דרך המאפשרת להתקין מחשב חדש על ידי שימוש ב IMAGE מוכן אך שההתקנה תתבצע דרך הרשת אני הולך לקבל סביבות 50 מחשבים חדשים ולפתוח אחד אחד נראה לי כמו עבודה שחורה מדי יש דרך לעשות את זה אני שמעתי שיש דרך לעשות את זה עם GHOST דרך ה רשת יש למישהו דרך להראות לי את זה או בכלל דרך כל תוכנה אחרת או שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום חברים עכשיו יש לי בעיה מעצבנת עם האוטלוק הוא מראה את התפריטי והכותרות בג'יבריש. עכשיו האאוטלוק הוא גרסא עברית שמותקן על מערכת הפעלה win xp pro באנגלית serivce pack 2 בכל מקרה כל פעם שאני עושה את הדבר הזה באקספלורר בתצוגה של הקידוד זה חוזר למה שבא לו למרות שבחירה אוטומטית לא מסומנת. נסיתי גם להתעסק קצת עם הOffice font tool לפי איזה מדריכון שראיתי וגם לא עזר. אני נואש חברים אם מישהו פה יודע את הפיתרון.. ד"א אני חייב לציין שהתקנתי את כל הhebrew שהיה והכל בררית מחדל לעברית. אם למישהו יש מדריך כולל בבקשה.. זה יכול ממש לעזור לי או איזה פאטצ' מתקן בנתיים אני מנסה להוריד את האופיס 2007ץ

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  9. Started by Chamuelm,

בס"ד עשיתי טבלה.... כל 3 שורות הטבלה פותחת דף חדש... תמונה: http://i39.tinypic.com/2ahbhi1.jpg ??? ??? ??? תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by BloodyW,

כשאני צופה בוידיאו באתרים כמו יוטיוב וואינט וכל אתר עם וידיאו ומעביר למסך מלא, הוידיאו נתקע והסאונד ממשיך כרגיל. אני נאלץ לצאת ממסך מלא ולהכנס שוב, אבל אחרי כמה דקות זה קורה שוב. ניסיתי להתקין מחדש את הפלאש פלייר של אדובי וזה לא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by itay8zilka,

שלום יש לי firefox 3.0 בעברית ויש לי בעיה יש אתרים שכשאני נכנס אליהם הוא עושה לי כתובת לא נמצא ולפני כן הוא אמר לי שקובץ לא נמצא משהו כזה.. עכשיו חברים שלי כן מצליחים להיכנס לאתרים אלו וגם להם יש firefox 3.0 בעברית. אני יודע שזו בעיה טיפשית אבל אם למישהו יש פיתרון לבעיה זו אשמח מאוד.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. האם ניתן לאפס את המספר המזהה של כוננים אופטיים? לאחר הסרה וזיהוי מחדש של אותו כונן דרך מנהל ההתקנים מספר הזיהוי עולה (0 ל-1, 1 ל-2 וכו'). האם יש דרך לאפס את המספר הזה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by Tomerm,

היי. כנראה לחצתי על משהו לא נכון בעת גלישה באינטרנט... בכל אופן הבעיה היא שעכשיו כאשר אני משוטט באינטרנט ולוחץ קליק ימני של העכבר על התמונה או על כל מקום בדף האטינטרנט, לא מופיעים לי התפריטים הרגילים ואפשרויות הרגילות כמו COPY PASTE וכו, כאילו הקליק הימני לא פעיל בכלל. זה קורה כמובן רק בגלישה באינטרנט ורק ב IE מה עשיתי ? איך פותרים את זה ? אנא הושיעו.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by ofirrjd,

היי, יוצא שאני מוריד קבצי אימג' מאימיול וכשאני מציב אותם עם daemon tools לא ניתן להיכנס לדיסק והסמל של הכונן במחשב מראה CD רגיל ולא DVD כמו שאמור להיות. האם זה אימג' דפוק או שאני צריך תוכנה אחרת? העניין הוא שזה קורה עם הרבה קבצים, האם האימיול מוצף בזבל? כמובן, הרבה קבצים הם טובים ולא עושים בעיות כך שזה לא המחשב או משהו כזה. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  15. Started by shoval,

כשאני מרנדר על HDTV התכנה נופלת אחרי כמה פריימים בהודעה שאין מספיק זיכרון להמשיך. מישהו מכיר את הבעיה או שזה רק אצלי? ברינדורים"פשוטים" כמו PAL הכל זורם טוב אני עובד על MAX9 VRAY1.5, ברינדורים אין אפקטים כבדים רק טקסטורות ואנימציה.... ולא רק זה... בז\מן רינדור אני מקבל הודעות שגיאה של RAYTRACER,ואני לא משתמש בזה בכלל, והרינדור נופל אחרי כמה פריימים, במקרה הטוב או שהתכנה נופלת במקרה הרע, וגם קיבלתי הודעה שיש שגיאה ברישיון ועוד כמה ימים הוא נגמר.... יש למישהו פיתרון????

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  16. שלום. יש לי מצלמת אינטרנט של leadtek. יש למישהו המלצה לתוכנה, שמצלמת ומקליטה מהמצלמה? תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by biju2006,

שלום שאני בא לצרוב שירים בנרו "Make Audio CD" או Make MP3 CD זה נכנס והכל, אבל שאני בא לגרור לשם שירים (לא משנה איזה) זה כותב לי את הבעיה הזאת: אם אני עושה סתם צריכה רגילה של DATA CD אז אני יכול לשים חופשי.. הקטע שאני צריך דיסק שירים בשביל לשמוע באוטו.. אז אני חייב את אחד מאלה.. מישו יודע מה הבעיה? תודה..

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. Started by gabi21,

יש תוכנה מעולה וחינמית שמאשפרת ניתור הראש בזמן אמת היא מאתרת את כל המחשבים והשרתים סוויצ'יאים מדפסות וכו ברשת ושומרת את ה איפי ודוגמת אותם כל הזמן לפי סוג השירות שרציתה לדגום (ftp,nagios, dns,cpu וכו) אך לי יש בעיה אני משתמש אצלי ברשת ב DHCP זה אומר שכל תקופה הכתובות משתנות ורציתי לדעת אם יש דרך בתוכנה הזו לדגום את המחשבים לפי ה שם שלהם ולא לפי ה איפי אפשר להוריד את התוכנה חינם מהאתר הזה http://www.mikrotik.com/thedude.php הגירסה האחרונה היא 3.4 תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, ברשותי מחשב נייד חדש והורדתי את תכנת אנטי וירוס Bullguard. בשלבי התקנת התוכנה אני מתבקשת להסיר כל אנטי ווירוס אחר או חומת אש שקיימת במחשב. האם זה אומר שעלי לבטל את חומת האש של ווינדווס? תודה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by smulikon,

יש לי דפדפן פיירפוקס ועד עכשיו הכל היה בסדר והוא זכר את כל הסיסמאות של גימייל למשל ושל הפייסבוק. לפני שבוע הוא התחיל להיות בעייתי והפסיק לזכור. גם כשאני מסמן לו לזכור סיסמא הוא תמיד מבקש אותה שוב כשאני מתחבר לאתר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. ghost לא חייבת להיות חינמית, לבדיקת המסך כן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, ערב טוב לכולם.. אני בונה עכשיו מחשב לעריכת ווידאו - ווידאו משמע אירועים.. חתונות וכ'ו. התוכנה העקרית שאני הולך לעבוד איתה היא AVID - לא 3D, לא משחקים ולא פוטושופ.. רק ווידאו. אני מבין שעדיף לעבוד עם כרטיס שהוא לא on board ואני גם מתכנן ריבוי מסכים אז על אחת כמה וכמה.. אני לא מתכוון לחסוך אגורה, אני עוסק בזה לפרנסתי ! אבל בכל זאת, לצרכים שלי.. quadro או איזה GTX כלשהו או אולי אפילו 9600GT\9800GT ושוב אני מזכיר שאני לא מחפש לחסוך, אני רק רוצה לדעת מה יתן לי תוצאות אופטימליות.. מצאתי על זה כמה דיונים.. על כל נושא העריכה, AVID למיניהם - אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלתי אז אני ממש אשמח לקבל את עזרתכם. ועוד משהו קטן, סתם בשביל השקט הנפשי שלי למרות שכבר קראתי על ז…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום יש לי בעיה מאז שהתקנתי את העדכון של האנטי וירוס של avg היה לי 7.5 ושידרגתי ל8.5!(אני חושב שזה מזה) נגיד שאני ניכנס לאתר "יד 2" אז אני ניכנס ליראות איזה אוטו הוא לא נותן לי לפתוח את החלון של הפרטים! וזה רושם לי את הבעיה הזאת?! סתכלו בתמונה) מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by Zadu,

איך התוכנה הזאת ? כדאי להשתמש בה ? לא עושה בעיות ? עדיפה על ccleaner ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום רציתי לדעת עם מישהו ניתקל בתוכנה אשר יודעת להמיר קבצי 3D של solidworks לקבצי 2D עם סיומת cgm?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים