תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
SPEED FAN לא מזהה כלום חוץ מ HD. EVEREST האחרונה הכי הכי מזהה הכל ואומרת שהמעבד ב 45 מעלות במנוחה. Intel® Desktop Utilities מזהה הכל חוץ מה H.D ואומרת שהמעבד במנוחה נמצא ב 38 מעלות. למי עלי להאמין? גם כשאני נכנס ל BIOS זה מראה לי 38 מעלות (כמו התכנה של אינטל). מהם הטמפ שאומרת התוכנה של אינטל? מה זה 1/2/3/4/5 שבתמונה? ושאלה אחרונה: למה המעבד מסתובב רק על 1000RPM? זה תקין? בדקתי אותו הוא חדש ללא אבק ופועל חלק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
אפשר לדעת אם אני נמצא ברשימת האנשים שאצלי ברשימה ? אולי ע"י תוכנה חיצונית ?
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
-
ככל שעובר הזמן מיום התקנת מערכת ההפעלה המחשב מתחילות לצוץ יותר יותר בעיות, מערכת ההפעלה הופכת לפחות יציבה והעבודה במחשב הופכת פחות נעימה. אני מועניין לדעת באיזה תוכנות ממולץ להשתמש ע"מ לשמור על המחשב נקי, מהיר, ויציב ככל הניתן לאורך זמן. מי שממליץ על תוכנה שיסביר מה המטרה שלה בבקשה. תודה לכם :saint:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לדברים כמו אנטיוירוס,מנקי רגיסטרי למינהם,בודקי באגים ותקינות קבצים,מנקי קבצים,משני הגדרות וכו'...כל מה שמתחזק את המחשב. אני אתחיל ראשון. אנטיוירוס:קספרקסי. מנקי רגיסטרי:Registry Mechanic 4.0, Registry Tuneup 1.3.0,Regvac 1.41(the newest), מנקי קבצים:Dust Buster בודקי רוגלות:Spyware doctor 3.01,spy remover 2.23 משני הגדרות: PC MEDIC 5.8 מנקי רגיסטרי,קבצים ומשני הגדרות משולב: Advanced Uninstaler pro2004,system mechanic 5 שונות:Privacy guarduan דפרגמנט:DISKEEPER וכמובן הבודק טעוית של הווינדוס.(שכחתי את השם) מה אתכם?
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו אימיול, כמו שעשיתי עשרות פעמים קודמות, פתחתי את הפורטים באמצעותו (וקיבלתי אפילו שני V ירוקים), הגדרתי כל מה שאני תמיד מגדיר, נתתי הוראה לירידת קבצים שאמורים להיות רוויי מקורות, אבל כלום. הוא מראה 0 במקורות ולא זז כבר שעות. מה שכחתי?
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הורדתי סרט בגודל 4.36GB וכאשר הוא הסתיים הוא כתב לי במצב שגיאה ולאחר כמה שניות השתנה המקום בדיסק לא מספיק עכשיו אין מצב שאין לי מקום מכיון שבכונן שהתקייה נמצאת יש עוד 634GB מחקתי את ההורדות שהיו במצב המתנה העברת את כל מה שהיה בתקיית incoming (בערך 14GB) גם לאחר כל הפעלות האלו אני לוחץ על המשך והא מצבע סיום כשבסופו שוב אותו הסיפור מה זה יכול להיות ???
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני משתמש במחשב A8R32-MVP Deluxe + כרטיס מסך 7800 מערכת הפעלה MCE 2005 אני קראתי את הנאמר על VISTA לא הצלחתי לראות משהו שמשפר לי את הביצועים במשהו לעומת מ"ע MCE שיש לי . השימושים שלי לראות סרטים +DVD +XVID על מסך גדול LCD האם מישהו מצליח לראות משהו במערכת VISTA שיהיה לי כדאי לקנותה ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
ומאז אני לא מצליחה להתקין את אופיס הוא רושם error השתמשתי ב ccleaner ומחקתי את הסיפריה ששם הוא שם את המיקרוסופט אופיס כלום לא עוזר בגלל ההפסקת חשמל יש את הבעייה. הרצתי את התוכנה WISE REG CLEAN לא עזר. המחשב חושב שעדיין יש לי OFFICE זו ההודעת שגיאה,ראו בתמונות: תמונה ראשונה כשאני מנסה להתקין את חלונות מחדש, תמונה שניה כשאני מנסה להתחל למשל את WORD: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהו שיחק לי במחשב, היה לו סרט עם סיומת exe על האון קי שלו, והיות והסרט לא עבד, הוא התחיל לשחק עם פתיחה באמצעות. שינה את פתיחת כל קבצי הexe לפתיחה באמצעות mpg, ואז כל הexe פונים לmpg כדי לפעול. איך אני מתקן את זה, במה אני בוחר כדי להפעיל קבצי exe? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באנטי וירוס 32nod . האם האנטי וירוס עושה את העבודה שלו לבד- סורק ומוחק לבד? או שצריך להפעיל את הסריקה מדי כמה ימים?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
יש לי שאלה...אני בקרוב כנראה אקים אתר סחר אלקטרוני ואני צריך באנר ראשי לאתר. רציתי לדעת א.אם אפשר ליצור באנר זז עם פוטו שופ או רק עם פלש ? איך עושים ? ואם זה קשה ? ב.אני צריך להדפיס חולצות לעסק שלי עם הלוגו שלי אמרו לי שעושים את זה עם פוטו שופ השאלה אם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
יצרתי מסמך באקסל 2003 במחשב מסויים תחת XP-PROF העברתי המסמך לנייד עם XP-PROF חוקי לגמרי, כאשר אני פותח המסמך (עם אותו אקסל 2003) במקום עברית אני רואה גיבריש, מצד שני, אני יכול לשנות את הגיבריש לעברית. ע"י מחיקה וכתיבה. מה עושים כדי לראות את העברית באקסל. תודה עזר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה שאגב לא קוראת לי בfirefox. כל פעם שאני מקבל לgmail מייל עם תמונות הן תופסות את שטחן המקורי (ויזואלית) בהודעה אבל אי אפשר לראות אותן. לאלוהים פתרונים?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי עם אקספלורר שלא שומר סיסמאות או מיילים כמו מוזילה וזה משגע אותי , מה עושים
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9015599
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע למה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל כמי שמעולם לא הוריד בתוכנות השיתוף כלום, אני יודע רק דבר אחד שבאימיול מהירות ההורדה תלויה במספר המקורות של הקובץ. האם זה כך גם בביטורנט ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
התקנתי גירסה של בבילון 5.0.6 עם כל מיני סיראלים שהיו ואחרי יום הוא שוב הפך לטריאל.... הסרתי ושוב התקנתי ושוב אותו דבר... הבעיה היא לא זאת אלא שעכשיו אין לי שום מילון כאשר אני פותח את הבבילון אני לא רואה שום מילון (בצד...) שהותקן למרות שהתקנתי מהדיסק או מאתר, בקיצור שום מילון. ניסיתי להתקין גירסה 5.0 עם קראק וגם כאן אותה תופעה שהוא עולה לתרגם אבל בלי מילון. - יש לכם מושג אולי מה לעשות ? תודה מראש תומר
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום , פשוט המילון לא מצליח לאתר את המילה הוא סתם מתרגם לי "." או אות מתוך מילה , הוא לא מתרגם את המילה שאני צריך , למה ? ובשני גירסאות קודם הכל עבד טוב , איך אפשר לסדר את זה ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אומנם אני עם גירסה מאוחרת של בבילון 8, אבל הבנתי שהבעיה גם קיימת בבילון 9, בקיצור, לאחר שידרוג פיירפוקס בבילון לא מצליחה לקרוא אף מילה, האם מישהו חווה את אותה בעיה, והאם יש פיתרון? ושאלה בקשר לפיירפוקס 4, בגירסה הקודמת כשהיו יותר משני טאבים פתוחים ורצית לסגור את פיירפוקס, היתה קופצת הודעה האם לשמור את הטאבים, כדי שבפתיחה הבאה של פיירפוקס הם ייטענו אוטומטית, הפעם בגירסת 4 האופציה החשובה והמועילה הזו נעלמה, ובהודעה שמתקבלת עם הסגירה יש שתי אופציות בלבד- ביטול ו- סגור טאבים, מישהו יודע לאן זה נעלם?
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עם בבילון 6 R20 ופיירפוקס 3.0.1 האם בעיית התירגום בזמן גלישה עם פיירפוקס נפתרה, ואם כן לאיזו גירסה של בבילון אני צריך לשדרג?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בבילון לא מצליח לעדכן שערי המרת מטבעות... למה הוא לא מצליח ? יש לו גישה מלאה לאינטרנט ואני מקבל גם תוצאות מוויקיפדיה. אז מה הבעיה ? כאשר אני לוחץ על "עדכן שערי המרה עכשיו" מייד מופיעה לי ההודעה : "ההתחברות לשרת לעדכון שערי המטבעות נכשלה". זה מעודכן נכון לשנת 2003... אני לא יודע מה הבעיה. מישהו יכול לעזור ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-