עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofirn2,

באיזה תוכנה אני צריך להשתמש כדי לשרטט ב-3D ולעצב מארזים וכאלה, איזה תוכנה הכי נוחה וטובה למתחילים ושקל לעבוד איתה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. באיזה תוכנה כדי לעשות גיבויים למחשב ? ואיך עושים את את זה יש אויל מדריך או משהו כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בבקשה עזרה....

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  4. מצגת תמונות ,כשברקע אפשר להכניס קיבצי מוזיקה. ואם יש אפשרות ליצרוב את המצגת המוכנה ל-vcd (ע"י המרה של הקובץ או כל דרך אחרת). תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by TimoTy,

http://www.animewallpapers.com/wallpapers/dbz/full_14_1024.asp http://www.animewallpapers.com/wallpapers/dbz/full_44_1024.asp תודה מראש

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by 114508534,

באיזה תוכנה אפשר לפתוח את הקבצים האלו ?

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by Shmoe,

אשמח לשמוע מדוע בחרתם באותה תוכנה- גודל הקהילה, מבחר ההורדות, מהירות ההורדה, מימשק משתמש, או אולי פיצ'רים אחרים... Prog.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by redead,

להישאר עם O&O או שיש משהו עדיף? כמה זה בכלל חשוב למחשב?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by j-cool,

אתם יוכלים לשים יותר מתובנה אחת ואם יש תוכנה שלא ננצאת ברשימה אז תרשמו אותו גם כן

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  10. אני משתמש כבר שנים רבות ב-PerfectDisk כתוכנת האיחוי העיקרית שלי (כיום גרסה 12.5). הסיבה שאני מעדיף את PerfectDisk על פני האיחוי המובנה של מערכת ההפעלה חלונות (התחלתי להשתמש בתוכנה מאז חלונות XP) הן: 1. הצגת מפה מפורטת של הדיסק בדומה לאיך שהציג מאחה הדיסק של חלונות 98 ומטה. 2. איחוי מושלם שלא משאיר רווחים בין הקבצים והתיקיות בדיסק, ומאחה את כל הפיצולים (האיחוי של חלונות XP בזמנו היה משאיר מספר רב של קבצים לא מאוחים, והוא לא היה מאחד את כולם ברצף). לאחרונה שמעתי מדיון בקשר ל-Diskeeper, שרבים ממליצים להשתמש באיחוי המובנה של Windows 7 על פני תוכנות איחוי צד שלישי. אז האם מומלץ גם לי להפסיק את השימוש ב-PerfectDisk ולעבור לאיחוי המובנה של חלונות 7?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by omerha,

הייתי מעוניין לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא הכי טובה והכי פחות כבדה על המחשב . אני משתמש בברורה מכל של symantec כמובן ה- norton antivirus 2004 האם עדיף להשתמש באחרות panda או meacfe

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז באיזה תוסף להשתמש כדי לפתוח קבצי וידאו דרך האינטרנט....צריך את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  13. ?? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.07.2008 בשעה 01:40:14 הסתדרתי אפשר לנעולתודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  14. באיזה תיקיה ספציפית בדיסק של WIN 7 אני יכול למצוא מהמנהל התקנים דריבר למחשב ישן?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by liav12,

אני משתמש כרגע בגרסה 3.1 יש משהו יותר חדש? יותר טוב? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  16. שלום לכולם. במזל טוב הזמנתי את ה-LG 4163b. אני לא ממש מחבב את נרו 6, ורציתי לדעת האם גרסה 5 תדע לנצל את הצורב, או שבכל זאת עלי לשדרג ל-6... ואם כן, לאיזו גרסה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  17. יש לי מודם פקס .....מדפסת שהיא גם סורק !!!!! אבל שליחת פקס פשוטה זה סיפור מהתחת ! יש תוכנה לשליחת פקסים פשוטה ומהירה גם ?? פשוט שהתוכנה תסרוק ותשלח זה הכל ...... ל WINFAX של וווינדוס אין בכלל אפשרות סריקה !!! לא מבין למה זה טוב

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  18. כשפרמטתי את המחשב הגדרתי את כונן C ככונן מערכת בעל 50GB ואת כונן D ככונן לכל שאר השטויות,הורדות,סרטים,התקנות למיניהן וכו' מה שקורה עכשיו זה שבכונן C נשארו לי 2GB בקושי ואפילו פחות. אני רוצה להעביר קצת נפח מD לC כדי שהמחשב ירוץ יותר בקלות כי הוא קצת מקרטע.. משום מה זכורה לי בראש תוכנה בשם PARTITION MAGIC שאיתה אפשר להעביר נפח מכונן אחד לשני. יש תוכנות יותר פשוטות ומומלצות? אולי משהו עם מדריך (כי זה פעם ראשונה שאני עושה את זה) יש דרישות מסויימות שצריכות להיות? (אולי מקום פנוי בכונן שממנו אני לוקח?) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  19. Started by kame1,

תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. באיזו תוכנה אפשר לפתיוח קובץ עם סיומת VCF? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  21. השאלה בכותרת (אם אחר, ציינו איזה ומה היתרונות שלו)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אוקי הבנתי שהתוכנה TCP OPTIMIZASER מעולה בלעשות את האינטרנט יותר מהיר... איך אני משתמש בה? כלומר אילו נתונים עליי להכניס ע"מנ שהתוכנה הו באמת תמריץ לי את המחשב..

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש איזה מדריך לזה איך להגדיר והכל?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  24. עד היום השתמשתי בתוכנה outlook express על מנת לבדוק את האימיילים שלי, והייתי מקבל הרבה מאוד (!) ספאם לפני מס' ימים ראיתי את תוכנת IncrediMail בעבודה, למרות ששמעתי על התוכנה הזו לפני הרבה זמן, מעולם לא התקנתי אותה ורציתי לבדוק אותה, התקנתי היום את התוכנה, וזה פשוט משנה את ההתיחסות שלי לאימיילים תוכנה מעולה, די מרשימה יש בה כל מה שאני רוצה שיהיה בתוכנת האימייל שלי. בנוסף התוכנה חינמית, ואינה מציגה פרסומות או כתב על ההודעות - בניגוד לתוכנות אימייל חינמיות אחרות או שירותי אימייל חינמיים מבוססיי ממשק רשת ( Webmail) אתר התוכנה - www.incredimail.com באתר גם כן ניתן להוריד תוספות לתוכנה - עיצובים נוספים, רקעים, צלילים, מודיעים ( = בתוכנה ישנה אפשרות שמודיעה על אימיילים חדשים, כמו…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אקספלורר, מוזילה פירפוקס או תוכנות אחרות? פרטו: יתרונות חיסרונות.. כאלה (לא שמתי סקר כי אני לא מכיר בגרוש תוכנות אינרנט...)

• 5 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.