עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dor123,

מאחר ובשנים האחרונות שמתי לב לכך, כי כל פעם שיוצאת גרסה חדשה לסקייפ, התוכנה נהיית יותר ויותר גרועה וקשה יותר לשימוש (הם הופכים את הממשק שלה ליותר חדשני על חשבון קלות השימוש בו למשל), אני רוצה לדעת האם יש תוכנות חילופיות לסקייפ אשר ניתן להתקשר מהן למשתמשי סקייפ וההיפך (כדי שלא יהיה צורך להחליף תוכנה גם במחשבים של אנשי הקשר שלי בסקייפ). האם יש חלופות כאלו לסקייפ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הspysweeper והpestpatrol חוסמים תכנות ריגול לפני שהם פורצים למחשב? כי אני תמיד משאיר אותם במצב ON והם די כבדים ולעיתים תכופות יש תקיעות בגלל התוכנות האלה ואני אפילו לא יודע אם זה מועיל במשהו שהם פועלים ברקע . עדיף לא להפעיל אותם ברקע ורק לפעמים לעדכן ולסרוק איתם? אגב, יש תוכנות אחרות יותר אפקטיביות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Freddy,

השאלה כבר בכותרת תודה מראש אודי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Zadu,

לפני כמה ימים הורדתי את הדרייבר הזה לwindows xp והתקנתי והיום שאני מסתכל באתר של nvidia אין את הדרייבר הזה יותר אלא את הדרייבר 175.16 , מישהו יודע למה הוא לא שם יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הבעיה היא כזאת אני מתקין את הדיסק אבל שום דבר לא משתנה הוא עדיין לא מזהה את רוסית או עיברית אני רואה שטויות במקום אותיות יש לי xp pro sp2

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. סליחה פרד. פתחתי את התוכנה וזה מה שראיתי... ואני שואל את עצמי, WTF!! באמת נמחק לי כל הקרדיט? לא מזמן התחלתי להתמש מחדש בתוכנה (לאחר מעבר ל MIRC הפסקתי) וההורדות שלי הגיעו כבר ל 20KBPS איך אני יודע אם הקרדיט נשמר לי או לא? בנתיים ההורדות לא זזות (1.1KBPS)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zebra,

לאאוטלוק 2007 במחשב חדש על אותו user בארגון. זה יוצר לי personal חדש כשאני עושה פתיחה של הקובץ pst אבל האנשי קשר+יומן+ כל ההגדרות האחרות לא מסתנכרנות לי אוטומטית. בקיצור, מה עושים כדי להעביר את כל האנשי קשר+יומן+לוח שנה+מיילים ישנים ???? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן, כבר כמה שבועות שהאתר הידוע - ebay לא עולה במחשב שלי. לתקופה מסוימת האתר עלה אחרי הרבה זמן או באופן חלקי. אך בזמן האחרון, הוא בכלל לא עולה גם לאחר זמן רב שבו האתר "נטען". לאחר כמה נסיונות, הבנתי שהבעיה היא בחומת האש. כשכיביתי אותה, האתר עלה מצויין. וכשהיא עובדת - האתר לא עולה כלל. ברשותי Norton 360 גרסא 5.2.0.13. (הכולל בתוכו גם אנטי וירוס וגם חומת אש) חפשתי הרבה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא את ההגדרות של חסימת האתרים. או שהגעתי לכל מני הגדרות מסובכות שהעדפתי לא לגעת בהן. אז השאלה שלי, מה עליי לשנות בהגדרות התוכנה כך שחומת האש תעבוד והאתר יעלה ללא בעיה. תודה רבה, אלון

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lt mor,

יש לי מחשב עם WIN 7 64BIT שמותקן בו פלאש 10.1 קבצים שמסתימים בSWF מזוהים אוטומטית ע"י האדובי פלאש ועובדים מצויין. לעומתו מחשב נייד מערגת הפעלה זהה שהתקנתי בו פלאש, אני רואה אותו ברשימת התוכניות, אבל הקובץ לא מזוהה. לחיצה על מקש ימני וחיפוש תוכנה לשיוך בצורה ידנית, הפלאש לא מופיע באופציה לבחירה. רעיונות ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לאחרונה שמתי לב שהביטורנט שלי מוריד במהירויות מאוד גבוהות (מגה וחצי- 2), אבל הוא מסרב לעבור את ה25 ק"ב בהעלאה. הוא פעם היה מעלה 500-700 כמו כלום,ולא שיניתי שומדבר מבחינת החיבור. לטורנטים יש הרבה ליצרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? החיבור הוא 15 הורדה על 5 העלאה (לא בארץ). תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Vahav Raz,

שלום לכולם. יש ברשותי תוכה עם מאגר ספרותי, שניתן להדפיס ממנו עמודים במדפסת פיזית בלבד. כאשר אני בוחר באפשרות ההדפסה מדפסת וירטואלית (PDF) התוכנה עולה על זה ולא מאפשרת. אשמח לדעת אם ישנה דרך לעקוף את הבעיה / תוכנה המדמה פעילות של מדפסת פיזית. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by orendia,

גם לאחר שהתקנתי את תוכנת ההמרה של מייקרוסופט. למי יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by nim901,

אז אני אסביר, היום פתאום אני לא מצליח להעתיק דברים, לא מצליח ללחוץ על לינקים ולא מצליח לראות את הבאנרים באתר, משהו ממש ממש מוזר קורה פה Scan saved at 20:21:52, on 30/01/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\AVP6\avp.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום . ניסתי להתחבר דרך הנייד שלי על ידי התוכנה הקבועה( Remote Desktop )לעבודה מרחוק ומשום מה אני לא יכול להתחבר . מי בבקשה יכול לעזור.-

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 8us.co.il,

זהו דוגמה ראשונית של הלוגו אני אביא פה כנראה עוד הרבה דוגמאות עד שאבחר בטוב ביותר.. אני רוצה לשמוע חוות דעת ,תהיו קשיחים ואל תרחמו אלי ... אני מעוניין לדעת האם הלוגו נראה מקצועי או סתם חובבני היעוד של הלוגו זה חנות מחשבים /חנות וירטואלית /שירותי מיחשוב /טכנאי מחשבים תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כל הפופאפים של CiD אני חושב, כי זה מה שרשום בכותרת שלהם, אבל זה פרסומות של סלקום ושל חברות אחרות. אי אפשר לגלוש באינטרנט וגם כשאני סתם על המחשב ולא גולש זה עולה לי כל פעם... מחקתי קוקיס, מחקתי קבצים זמניים ומחקתי היסטורי וזה לא עזר. אני משתמש בFF בעיקר, אבל הפופאפים הם של IE. יש פתרונות? =\

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, נכנס לי וירוס שאני לא יודע את שמו אבל אני יתאר מה הוא עושה: אי אפשר לעדכן תוכנות כמו אנטי וירוס(יש לי קספרסקי) ואי אפשר לעדכן את ספיוור דוקטור, אי אפשר גם לעדכן את הווינדוס.. אי אפשר לעשות שחזור מערכת, המחשב עובד יותר לאט וגם האינטרנט. בעיקרון הצלחתי לחסום אותו חלקת דרך הMSCONFIG כדי שלא יעלה בהפעלה של המחשב, כשאני לא חוסם אותו הוא "מוחק" פריטים מההתחל ומשולחן עבודה ניסיתי גם בSAFEMODE להסיר אותו אבל לא היתה הצלחה כמו כן נוסף לי איקון בלוח הבקרה שמו של האיקון הוא 2008 VISTA ANTIVIRUS. כאשר אינני חוסם אותו בשורת המשימות ליד השעון הוא רושם VIRUS ALERT,וגם כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי הוא רושם לי במקום היוזר VIRUS ALERT או משו כזה יש לי הרגשה שזה WORM או משו כזה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה שיודעת לטפל בקבצי MKV כמו הוספת כתוביות לשנות פונט גודל שתוצג הכתובית, אם היא יודעת לעשות דברים נוספים זה פלוס.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by galben840,

לעוזרים שלום, זה לא פעם ראשונה שאני משתמש בנגן, לאורך השנים במערכת XP לא היו לי כל בעיות איתו , לאחרונה עברתי למערכת הפעלה 7 , ומאז איני מצליח לנגן כתוביות, משמע כל פעם שאני טוען כתוביות תואמות לקובץ,התרגום מופיעה לכמה שורות ופשוט נפסק ,גם תרגומים בשפות זרות, איני מבין מה הבעיה אשמח אם מישהו יכול לתת לי מענה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by maverick,

האם ישנה דרך להפעיל מס' חשבונות ICQ? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי 2 מחשבים שמחוברים בינהם בכבל מוצלב במהירות 1GPS. כרגע אני משתמש בREALVNC כדי לשלוט על אחד המחשבים מהמחשב השני אבל הבעיה היא שיש לאגים מאוד כבדים (לוקח למסך זמן להתחלף ולפרטים להתעדכן). האם יש תוכנת שליטה שמאפשרת העברה מידע יעילה יותר שתתבטא בפחות לאגים. כ"כ האם יש תוכנה שמאפשרת שיתוף CLIPBOARD ותומכת בהעתקה מחלון מרוחק למחשב נוכחי ולהיפך?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני צריך תוכנה כזאת שאפשר יהיה ליצור לבד שירים , יותר נכון מוזיקה בסגנון ELECTRO / AMBIENT / DOWNTEMPO / ודומים לאלה... מה אתם יכולים להמליץ ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי בעיה באיתחול המחשב. זה לוקח 8 דקות. איך אני יכול לדעת מה קורה בזמן הזה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום! יש לי בעייה במייל של gmail. אני לא מצליח להוסיף אנשים לשליחה מרשימת התפוצה שיש לי. כשאני לוחץ על הכפתור הכחול למעלה הוא כותב שיש לי בעיה עם חוסם פופאפים אבל ניטרלתי את כל התוכנות שהיו לי וזה עדיין לא עבד לי. מה אני יכול לעשות.? תודה..ניר.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. התקנתי את התוכנה Surveilliz Cam Lite ,של המצלמות אבטחה,איזה IP אני צריך לרשום במחשב אחר כדי לראות מה המצלמות מצלמות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים