תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
Second Copy מישהו מכיר את תוכנת הגיבוי הזאת שיש איתה בעיה בגירסא 07 שלא מגבה קבצים בעברית ובגירסא 08 יש בעיה בכיבוי המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח למחוק את התוסף הזה... הצלחתי למחוק את התוסף מהדפדפן אבל כנראה הוא נשאר בריגיסטרי כי זה עדיין לא נעלם לי.. לא התקנתי אנטי וירוס שלהם (AVGׂ) והתוספת הזאת הותקנה לי בכל מקרה, יש מצב למחוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל אשמח אם תעזרו לי.. קניתי מצלמת אינטרנט,התקנתי מה שהיה בדיסק, אך שאני מפעילה אותה לא רואים כלום. לעומת זאת המיקרופון שלה כן עובד שניסיתי לדבר, אך אין תמונה זה כותב לי ככה.. (צרפתי צילום מסך) אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא משתמש בשועל אבל סתם עיניין מדוע זה קורה גם בגרסה הניידת וגם בגרסה הרגילה. הגירסה האחרונה של הדפדפן,וינדוס 8 64 ביט עברית. תמונה: http://srv1.jpg.co.il/4/516c4e5a0d318.png תודה וחג עצמאות שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מצאתי את NIMO אבל יש הרבה שמועות גרועות אליהן. למישהוא יש המלצה כוללת הכל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למרות שזה לא הפורום שנועד לכך, לא היה לי שום מקום אחר לפרסם בו את הבעיה. ביוטיוב, לאחרונה, נתקלתי בקשיים רבים בצפייה בסרטונים כאשר כל פעם שהפעלתי סרטון, בכל דפדפן כלשהו, הטעינה נתקע וכל הדפדפן נתקע, כאשר הדרך היחידה היא לצאת מן הדפדפן. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב NO MATTER WHAT, ניסיתי הכל. שום דבר לא עזר. פשוט כל הדפדפן נתקע.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך יוצרים סדרה של תמונות שיתחלפו אחת אחרי השניה\ברנדומליות עם כל ריענון של העמוד שהם נמצאות בו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ריפר/קונברטור חינמי לMP3, רצוי מכל שאר הפורמטים אבל הכי חשוב מWMA.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התעקתי(COPY) קטע מהאינטרנט לWORD ועכשיו הכול יצה הפוך מישהוא יודע אך מסדרים את זה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחלק מהאתרים יש משבצת חיפוש מעצבנת בטרוף (למשל ב ZAPׂ ) המשבצת מופיע כאשר מקליקים על משבצת החיפוש המקורית של האתר ואז מתחת למשבצת החיפוש המקורית נפתחת משבצת חיפוש נוספת שבה כתוב "חפש באתר חפש ברשת" ומשמאל יש סימן של טוויטר איך מבטלים מסירים לחלוטין !! את התוסף הזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עכשיו הולך להתקין לידידה שלי XP PRO. היא רק גולשת באינטרנט, משתמשת ב-ICQ, MSN, ומשחקת קצת במשחקים. איזה תוכנות אני צריך להתקין לה. את אלה אני כבר יודע: WINRAR ICQ MSN DRIVERS FOR v.CARD/SOUND CARD etc.... JAVA NERO BURNING ROOM SP2 FOR xp pro KASPERSKY & SYGATE ANTI-VIRUS & FIREWALL DIALER FOR NETVISION CABLE INTERNET מה עוד אני צריך להתקין לה במחשב? תוכנות ממש בסיסיות, כדי שהיא תוכל להריץ את המחשב הצורה נורמלית ובלי בעיות.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה: אם אני רוצה שמחשב יהיה מוגן מפני האיום הידוע "בלאסטר", לדוגמא, האם הגנה מפני תולעות כאלה מצויות בVD? או האם מצויות בRT? ולפי מה שהבנתי הגנה מפני תולעות כללו לא מצויות באפאחד מבין השניים - כך שאין "הגנה מראש" לתולעות כאלה, האם הבנתי נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה באיתחול המחשב. זה לוקח 8 דקות. איך אני יכול לדעת מה קורה בזמן הזה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה חברים שלי, אני רוצה לצרוב סרטים על פורמט VCD ואני מדבר על סרטים מלאים, סרטי קולנוע. אני משתמש ב NERO אבל שם, הוא לא מכליל את כמות המגה בייט שהסרט לוקח, אלה את קמות הזמן, בדיוק כמו ב AUDIO CD. אז ככה בעצם אני לא יכול לצרוב כמעט שום סרט כי האפשרות המקסימלית היא 80 דקות. זה רק אצל NERO, או שזה תמיד ככה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Best Antivirus ----> 1.Avira AntiVir PE Premium 2.G Data Security AntiVirusKit (AVK) 3.AEC TrustPort AV WS 4.F-Secure Anti-Virus 5.Kaspersky Labs Kaspersky AntiVirus 6.Symantec Norton Anti-Virus 7.ESET NOD32 Anti-Virus Wanna Check 10 Antivirus Professional testing On February 2007 http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2007_02.php NOD Poor result....7 ככה הבנתי מכמה מקורות.. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לגלוש באינטרנט בצורה אנומית ויחסית מהירה. כולל אפשרות להגיב בפורומים ולהיכנס למיילים. אני מכיר דפדפן בשם XB browser אבל הוא מאד איטי ולא תמיד האתרים עולים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם תוכנה שנקראת pocketdivixencoder מהאתר הזה http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm לאחרונה התקנתי WIN 7 הורדתי את הגירסה האחרונה של pocketdivixencoder והתרגום יוצא לי בגיבריש ניסיתי להחליף פונטים ללא הצלחה אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות אולי תוכנה אחרת למרות שהתרגלתי אליה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי חטף וירוס והאנטי וירוס ממליץ להריץ סריקה מהדוס , מישהו מכיר אנטי וירוס לדוס ?!?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב וגמר חתימה טובה לכולם חוץ מICQ האם קיימת כזאת תוכנה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין להמיר קובץ HD בפורמט MKV זה 720p שתי שאלות : 1. איזה תוכנה מומלצת ? 2. לאיזה פורמט להמיר - שיהיה באיכות הטובה ביותר עבור NOKIA N95 8G ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם שוב, בצפייה בחלק מהסרטים בMEDIA PLAYER אני מקבל כרגיל EROR שלא ניתן להוריד את המקודד ואני רואה קטעי וידאו AVI באיכות גבוהה ביותר אבל ללא סאונד וזה מה ששמתי לב שאותם סרטים ללא סאונד הם באיכות גבוהה ביותר, בעייתי היא שאין לי שמץ של מושג קלוש איזה מקודד אני צריך, אולי אתם יודעים ? :
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות? *אני מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא תעבירו..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאסור לדבר על פריצות ודברים כאלה אז אני מבקש אפילו רק את גרסת הניסיון של Photoshop 7.0 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נשמרים ה Error Logs של Office 2000/XP?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-