עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ????

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by golanWAN0,

אני צריך עזרה בלבחור אחת משתי התוכנות האלו. 1.Ad-Aware SE Professional v1.05 2.Ad-Aware v6.0 Professional אם אתם מבינים תיעצו לי מה לבחור???????

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by xfwind,

התוכנה הנ"ל עבדה (בעיקר לכיול) של מסך EIZO S2232W תחת OS XP. כעת חיברתי המסך הנ"ל למחשב חדש עם WIN 7, ולאחר הורדת דרייבר מתאים מהאתר של EIZO - המחשב מזהה את המסך ומתייחס אליו יפה, אבל התוכנה הנ"ל שירדה גם היא והותקנה על המחשב לא מזהה את המסך וממילא אין אפשרות להפעיל אותה בכיול המסך. יש רעיון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, אני מנסה להשתמש בתוכנה PocketDivXEncoder בכדי להדביק כתוביות לגוף הסרט. (. עד עתה השתמשתי בתוכנה AVIRECOMP אולם לאחרונה בהרבה מקרים בתוצאה הסופית לא היה סנכרון מושלם.) בקיצור, בשלב שבו אני מתבקש לבחור בכתובית, נפתח חלון (כפי שמופיע בתצלום) ושם ברירת המחדל היא IS0 8859-8i שעד כמה שידוע לי זהו הקוד המתאים לפונטים בעברית. אבל אז בסיום התהליך, מתברר שבמקום הכתובית בעברית, מופיעים רק קווים לבנים. ניסיתי לבחור באופציה של IS0 8859-8,אבל התוצאה זהה. הכתובית עצמה תקינה. עובדה שהכתב נראה היטב במחשב, כשאני מפעיל את הסרט יחד עם הכתובית באמצעות SUBTITLES WORKSHOP כמו כן גם כשאני מצמיד את הכתובית לסרט בעזרת AVIRECOMP הכתב מופיע היטב, רק שאין סינכרון מושלם. השאלה- מה עושים? איז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Moty_p,

שלום לכם, לא מזמן קניתי משחק חדש והתקנתי אותו הוא לא פועל בגלל ש - Games For Windows - Live לא מאפשר לרוץ על מערכת ההפעלה ללא hotxfix מסוים והוא מפנה אותי לעמוד הבא: http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/Games-for-Windows-Marketplace-Client-Download-Help/ חיפשתי בגוגל ובמיקרוסופט הורדה ל WindowsXP-KB938759-x86-HEB.exe ולא מצאתי שום דבר יש רק WindowsXP-KB938759-x86-ENU.exe שאותו איאפשר להתקין בגלל שמערכת ההפעלה שלי היא בעברית מקורית לכן אני לא יכול להפעיל את המשחק :-( יש איזה פתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Spawn123,

מישהו יודע איזו תוכנה טובה יותר מ- VirtualDub שמאפשרת קידוד סרט כמו למשל לחתוך את הכתוביות בסוף... הבעיה ב- VirtualDub היא שלפעמין הסאונד לא מתאים לסרט עצמו וכו... וזה גם הרבה מידי זמן לקודד סרט אחד. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ויעילה יותר? :smilyDJ: :scatter:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by The Burglar,

אני לא מצליח להפעיל קבצי וידיאו עם סיומת mpg ניסיתי ב-divx וב-windows media player וזה לא עבד עם איזה תוכנה הייתם ממליצים לפתוח את הקבצים ? :s05:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. NETCAPTOR שעושה כל מה שFIREFOX עושה רק יותר טוב. שתי דוגמאות : היא חוסמת POPUPS הרבה יותר טוב והיא גם חוסמת פרסומת "build in" כמו שיש הרבה בכתבות בוואללה למשל. מבחינת הגדרות - היא הרבה יותר גמישה ובכלל כל האופציה של ה TAB פועלת באמת כמו שהיא צריכה לפעול ולא בצורה עילגת כמו ב FIREFOX (על אף כל ה extensions ).

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by uzi4u2,

ערב טוב ! קניתי לי את המשחק DAWN OF WAR 2 שמחייב הפעלה דרך הרשמה ב-STEAM אני עושה כל מה שהוא מבקש רושם לו את הקוד הפעלה והוא לא צליח להתחבר לשרת הרשמה אין לי שום חומת אש או משהו כדומה. מה שמוזר הוא שכתוב שמשתמשי 012.NET יכולים לסבול מבעיות התנתקות. בסדר בסדר אבל אני לא מצליח אפילו להגיע למצב של להכנס ואני תקוע בשלב של לפני ההתקנה. מישהו הצליח לפתור את הבעיה הזאת ? או שעלי להתחיל לחפש ספק אינטרנט אחר שלא חוסם פורתים כמו השמוקים מ-012 ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני זוכר שקראתי בפורום איפשהו שאפר עם firefox להוריד את ה windows updates (לא דרך האתר של microsoft). אין לי Internet Explorer על המחשב אז גם ה IE Tab לא יעבוד.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם, שמעתי שמיקרוסופט הוציאו בטא חדשה של המסנג'ר שצריך הזמנה בשביל להירשם אליו. יש למישהו הזמנה לתת לי בבקשה? aviezr@hotmail.com תודה רבה! אבי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mostwanted,

מישהו יודע איך אני יכול בתמונה שיצאה די חשוכה להבהיר רק את הדמות שאני רוצה ולא את כל התמונה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by oriakirv,

אני מחפש תוכנה או דרך להציג תמונות על כל המסך , ללא פסים שחורים תוכנה שיודעת להציג על כל המסך . התוכנה שמגיעה עם הפונקציה בסיסית של וינדוס 7 מציגה לי עם פסים שחורים אם למישהו ישי פיתרון לזה זה גם מעולה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי בכרטיס הקול כניסת LINE IN. אני רוצה להשתמש בה כדי להקליט אודיו (ב2 ערוצים, סטריאו) ממקור שיש לו שקע של 3.5MM. איזו תוכנה תאפשר לי לעשות זאת? רצוי גם שתהיה איכות קול כמה שיותר גבוהה: נניח OGG או עדיף WAV. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Doron Rosenzweig,

צהריים טובים! הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא, נגן מדיה חלופי המסוגל להראות קטעי וידאו מסוג ASX.* כאשר אלו מצביעים לקבצי WMV. (קבצי ASX מהווים מעין LINK לקבצי מדיה שונים ברשת או על גבי המחשב עצמו) אני מתכוון כמובן במונח "חלופי" - לא לנגן של MICROSOFT בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by law89,

היי כשאני מתחיל לרשום כתובת של אתר, הכרום נותן לי אופציות וליד כל אתר מופיעה תמונה. כל פעם שאני מוסיף אות משתנות האופציות והתמונות. איך אני חוסם את התמונות? ואיך קוראים לתמונות האלה? האם זה אווטאר של האתר?

18. Started by shloMI2oo5,

מי שיכול לעזור אודה לו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matizami,

פירמטתי את המחשב השבוע לא משנה למה. התקנתי דרייבר למצלמת רשת שלי, logitech quickcam 500, בסיום ההתקנה הכנסתי את הכבל USB למחשב אבל המחשב לא קיבל אותו. ניסיתי בכל החיבורים ואין תגובה. ניסיתי לחבר משהו אחר בכבל USB למחשב ולא הייתה בעיה. יומיים לפני שפירמטתי, ראיתי בצלמה ולא הייתה שום בעיה. הורדתי עוד פעם את הדרייבר, עשיתי ריסט, כלום, אין תגובה. הורדתי דרייבר USB של הלוח אם (GIGABYTE K8NF-9)וזה גם לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם כן אפשר לינק, תודה.....

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Kfir,

אני הולך להתקין פיירוול על רשת ביתית, שמותקן עליה IIS בחיבור ADSL. מחפש המלצות לתוכנות פירוול ש"עושות" את העבודה, ולא כל כך כבדות... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי סרט באורך של שעה אחת ואני מחפש תוכנה שבאופן אוטומטי תחתוך לי אותו לחלקים שווים של 10 דקות נגיד. יש משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dor123,

מאחר ובשנים האחרונות שמתי לב לכך, כי כל פעם שיוצאת גרסה חדשה לסקייפ, התוכנה נהיית יותר ויותר גרועה וקשה יותר לשימוש (הם הופכים את הממשק שלה ליותר חדשני על חשבון קלות השימוש בו למשל), אני רוצה לדעת האם יש תוכנות חילופיות לסקייפ אשר ניתן להתקשר מהן למשתמשי סקייפ וההיפך (כדי שלא יהיה צורך להחליף תוכנה גם במחשבים של אנשי הקשר שלי בסקייפ). האם יש חלופות כאלו לסקייפ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ThE_BesT,

יש לי סרטים בפורמט Divx ואת התוכנה Nero 5.5 וכשאני רוצה לצרוב סרט ל- Vcd הוא מראה נפח מוגזם (מעל 800 מגה) אז איך אני עושה את זה (על דיסק אחד)?? ואגב ניסיתי אפילו לצרוב סרט של 250 מגה והוא עדיין עבר את גבול ה-800 מגה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.