תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס GEFORCE 2 PRO 32 MB DDR. עם athlon 1.2 and gigavite vtx מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP כרגע מותקנים אצלי ה 2942 של נבידיה. היום ניסיתי להתקין את ה40.72 של נבידיה והתעוררה שגיאה: חשוב לציין שניסיתי להוריד מכמה שרתים (גם מ Hwzone וגם מהאתר של Nvidia). ושניסיתי גם להתקין את גירסה 30 משהו... כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט, לכבות אנטי וירוס וכו'. בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בעבודה כל מיני תיקיות וקבצי WORD חשובים שהיו נעולים ע"י הבוס בסיסמאות. בשבוע שעבר קרה מקרה מצער ואותו הבוס הלך לעולמו. כדי שהמשרד יוכל להמשיך לתפקד החבר שלי חייב לפתוח את התיקיות וקבצי WORD המדוברים. איך בעצם עושים כזה דבר ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
hey i need recommandation for security/anti virus program for small business(hotel) we are working with cards issue system and many private and sensetive info. thanks
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. אני עם ווינדוס XP והאקספלורר כל הזמן עושה הודעות שגיאה ונסגר. זה קורה בעיקר כשאני כותב פה בפורומים הודעה ולוחץ על"שלח". 2. כשמישהו מפרסם פה איזה תמונה ואני עומד עליה עם העכבר, אז המסך מתחיל להבהב פתאום. אמא'לה...מפחיד... תגובות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה תיקיה ספציפית בדיסק של WIN 7 אני יכול למצוא מהמנהל התקנים דריבר למחשב ישן?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא מצליח להתקין את הכרטיס קול של SOPUNDMAX שמובנה על הלוח אם! אני תמיד התקנתי ואלרח פירמוט הוא לא נותן להתקין,בסיום ההתקנה הוא מראה הודעת שגיאה שאומרת שצריך להפעיל מדחש את המחשב ולנסות שוב וזה תמיד ככהגם אחרי הפעלות מחדש וכו'! אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה אבל זה לא מצליח ניסיית המון תוכונת שמתקינות דרייברים ומוצאות וכלום לא עובד חייב עזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה חברים שלי, אני רוצה לצרוב סרטים על פורמט VCD ואני מדבר על סרטים מלאים, סרטי קולנוע. אני משתמש ב NERO אבל שם, הוא לא מכליל את כמות המגה בייט שהסרט לוקח, אלה את קמות הזמן, בדיוק כמו ב AUDIO CD. אז ככה בעצם אני לא יכול לצרוב כמעט שום סרט כי האפשרות המקסימלית היא 80 דקות. זה רק אצל NERO, או שזה תמיד ככה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה כבד יותר ושתהיה אפשרות להקטין את התמונות ולא רק להגדיל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין McAfee במערכת הפעלה windows 7 וקבל את ההודעת שגיאה הבא : ואני לא מצליח לפתור את הבעיה בעזרת הפתרון שהם נותנים מישהו מיכר את הבעיה הזו ויכול להסביר לי מה לעשות תודה מראש אלון [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Best Antivirus ----> 1.Avira AntiVir PE Premium 2.G Data Security AntiVirusKit (AVK) 3.AEC TrustPort AV WS 4.F-Secure Anti-Virus 5.Kaspersky Labs Kaspersky AntiVirus 6.Symantec Norton Anti-Virus 7.ESET NOD32 Anti-Virus Wanna Check 10 Antivirus Professional testing On February 2007 http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2007_02.php NOD Poor result....7 ככה הבנתי מכמה מקורות.. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דרך לגלוש באינטרנט בצורה אנומית ויחסית מהירה. כולל אפשרות להגיב בפורומים ולהיכנס למיילים. אני מכיר דפדפן בשם XB browser אבל הוא מאד איטי ולא תמיד האתרים עולים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה על המחשב בעזרת פקודות קוליות. WINDOWS XP PRO. אשמח לקישורים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. בהתחלה שרק קיבלתי תמחשב לפני איזה שבועיים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. ואז חיברתי את הג'יפורס 7600GT ומאז יש את ההודעה הזאת כל פעם שעולה על המחשב.. בקשר לימנית זה מאז שביטלתי תפיירוול של הווינדוס.. האם ההודעה על הכרטיס מסך מציינת שגיאה? ואיך אני מבטל את שתיהן כל פעם שהמחשב עולה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל קבצי וידיאו עם סיומת mpg ניסיתי ב-divx וב-windows media player וזה לא עבד עם איזה תוכנה הייתם ממליצים לפתוח את הקבצים ? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר ובשנים האחרונות שמתי לב לכך, כי כל פעם שיוצאת גרסה חדשה לסקייפ, התוכנה נהיית יותר ויותר גרועה וקשה יותר לשימוש (הם הופכים את הממשק שלה ליותר חדשני על חשבון קלות השימוש בו למשל), אני רוצה לדעת האם יש תוכנות חילופיות לסקייפ אשר ניתן להתקשר מהן למשתמשי סקייפ וההיפך (כדי שלא יהיה צורך להחליף תוכנה גם במחשבים של אנשי הקשר שלי בסקייפ). האם יש חלופות כאלו לסקייפ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו גירסה של nero עובדת על 64bit ואיזו גירסה של nero מומלצת?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי פירוול אבטחה על בינוני נמוך ביטלתי את האנטיוירוס ואין חיבור התקנתי 3 פעמים כבר במורפיוס החדש אין לי בעיה להתחבר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה פרד. פתחתי את התוכנה וזה מה שראיתי... ואני שואל את עצמי, WTF!! באמת נמחק לי כל הקרדיט? לא מזמן התחלתי להתמש מחדש בתוכנה (לאחר מעבר ל MIRC הפסקתי) וההורדות שלי הגיעו כבר ל 20KBPS איך אני יודע אם הקרדיט נשמר לי או לא? בנתיים ההורדות לא זזות (1.1KBPS)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה באקסל 2010 כשאני שם נוסחה בתא, הערך המוצג זה הערך לאחר החישוב. אבל אם את אותו תא אני גורר למטה (והנוסחה שבו מועתקת לתאים מטה) אז הערך המוצג הוא הערך של התא הראשון. כדי שאקסל יחשב את הערכים אני עומד על התא הנדרש ולוחץ אנטר או לוחץ save. מה צריך להגדיר באקסל כדי שהתאים יתעדכנו מייד? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להשתמש בתוכנה NTI CD&DVD MAKER 7 PLATINUM וזה אחלה של דבר חוץ מזה שלא מצאתי איך לפרוץ אותה זה תוכנת צריבה הרבה יותר נוחה ומהירה מNERO וגם שוקלת הרבה פחות ולוקחת פחות משאבים קיצר תעזרו לי בבקשה למצוא קיג'ן או קראק או משו בסגנון שעובד תודה מראש! -- בלי תגובות מפגרות כמו 2 החכמים למטה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כבר כמה שבועות שהאתר הידוע - ebay לא עולה במחשב שלי. לתקופה מסוימת האתר עלה אחרי הרבה זמן או באופן חלקי. אך בזמן האחרון, הוא בכלל לא עולה גם לאחר זמן רב שבו האתר "נטען". לאחר כמה נסיונות, הבנתי שהבעיה היא בחומת האש. כשכיביתי אותה, האתר עלה מצויין. וכשהיא עובדת - האתר לא עולה כלל. ברשותי Norton 360 גרסא 5.2.0.13. (הכולל בתוכו גם אנטי וירוס וגם חומת אש) חפשתי הרבה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא את ההגדרות של חסימת האתרים. או שהגעתי לכל מני הגדרות מסובכות שהעדפתי לא לגעת בהן. אז השאלה שלי, מה עליי לשנות בהגדרות התוכנה כך שחומת האש תעבוד והאתר יעלה ללא בעיה. תודה רבה, אלון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או דרך להציג תמונות על כל המסך , ללא פסים שחורים תוכנה שיודעת להציג על כל המסך . התוכנה שמגיעה עם הפונקציה בסיסית של וינדוס 7 מציגה לי עם פסים שחורים אם למישהו ישי פיתרון לזה זה גם מעולה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי קובץ אודיו באורך שעה וחצי ואכשיו אני רוצה לצרוב אותו על דיסק של 700 ואי אפשר כי הזמן של הדיסק קצר. השאלה היא איך אני מפצל קובץ אודיו לשתי חלקים באיזו תוכנה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-