תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפעמים אחרי 10 דקת שאני גולש בFF הוא לא נותן לי ללחוץ על הלחצנים של:[יציאה] [הגדלה/הקטנה] [מזעור] ...... תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
משום מה נראה לי שזה לא רק אצלי, כשכותבים הודעה עם טקסט מעורב ועוברים לאנגלית אז הסמן יורד שורה ואחרי הרווח חוזר(מצורפת תמונה). האם יש פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבאג מעצבן בפיירפוקס, תופעה שקורה באופן אקראי. מדי כל כמה הפעלות, כאשר אני פותח חלון חדש, לאחר שלא היה חלון אחר של הדפדפן פתוח, החלון החדש פשוט לא מגיב ללחיצות. פשוט פתוח כרגיל בלי יכולת להגיב ללחיצה על פקודה מסויימת. התופעה לא פוסקת עד אשר אני מבטל את התהליך של התוכנה במנהל המשימות, ואז הכל עובד כרגיל עד הפעם הבאה. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזו והאם יש דרך כלשהי לפתור אותה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
כידוע הגרסה הזאת של איסיקיו הופכת את הסטטוס לNA באופן אוטומטי כאשר נכנסים למשחקים- בלי יכולת לשנות את זה. הבעיה היא שבחלק גדול מהמקרים כשאני יוצא מהמשחק וחוזר לווינדוס, האיסיקיו נשאר NA ואי אפשר בכלל לפתוח את הקונטקט ליסט....הדרך היחידה לחזור להשתמש בתוכנה היא להפעיל אותה מחדש..... מישהו עוד ניתקל בזה ויודע אם יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
האם שמתם לב להשתוללת ניצולת המעבד בזמן שאתה גולשים עם ואללה ופיירפוקס? האם גם לכם הפיירפוקס פתאום מאמץ את המעבד לכיוון ה100 אחוז? זה פשוט בלתי נסבל.
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נגיד מישהו שולח לי כתובת של אתר מסויים, אז כשאני לוחץ עליו ה ICQ פשוט נתקע ולא מגיב, מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת ההפעלה Win98se Enabled והוא נתקע מדי פעם ומופיעים גם מסכים כחולים מדי פעם האם זה וירוסים? (אם כן איזה אנטי וירוסים מומלצים?) האם זה באגים?( והאם אתם יודעים איך מסדרים אותם?, או שיש עדכון שמתקן באגים לווינדוס?) ואגב האם ידוע לכם איזה שהם שינויים באפשרויות של הווינדוס שנותנות ביצועים יותר טובים (למשל אני יודע ששינוי של המערכת ל-"שרת" עוזר מעט) אשמח ואודה לכם אם תעזרו
-
בעסק שלנו אנחנו משתמשים בתוכנת הנהלת חשבונות חישובית זהב של חברת אוטוסופט. יש לה לא מעט חסרונות לדעתי וגם באגים. לעיתים כאשר אנחנו רוצים לבצע פעולות אז מתקבלת הודעת שגיאה זו או אחרת. הגרסה מעודכנת ללפני שנתיים בערך. טלפנתי אליהם ואמרתי להם שיש לי חשש כאילו הם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה על מנת שלקוחות שקנו את התוכנה יהיו צריכים להירשם לשירות השנתי שלהם שעולה ללקוחות שלא מחדשים קבוע 1700 שקל ומשהו כולל מע"מ. הם אמרו שהחברה שלהם לא תעשה דבר כזה. רציתי לשאול אם באמת יכולה להיות סבירות גבוהה שהם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה? רציתי גם לשאול לאור השנה החדשה (נוח להחליף תוכנה בתחילת שנה) אם יש לכם המלצות לתוכנות הנהלת חשבונות אחרות? משהו לא יקר. וסתם לצורך דוגמא. על מנת לקבל עדכ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקליד מקצועי, ועובד על ספר. רציתי לדעת, אם יש באגים בתוכנת Word. כי כמה פעמים היה נראה לי שיש, ואני חושש מאיך ייראה הספר (פעם ראשונה שאני מקליד ספר) - למשל, רווחים בין מילים לטובת יישור הטקסט לשני הצדדים: קרה לי שהתכנה עשתה רווח בתוך המילה עצמה (ואי אפשר לחבר אותה אחר-כך)! ואולי יש עדכונים לתוכנה, שמתקנים את הבאגים. בתודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. בכל אתר בפיירפוקס שנכנסתי וביקשתי לזכור סיסמא הוא כמובן היה מתחבר לי אטוטמטית. פתאום לפני שבוע הוא הפסיק לזכור סיסמאות בצורה חלקית. אני אסביר מה זה "חלקית" כשאני רושם את השם משתמש הוא משלים בעצמו את הסיסמא (זתומרת שהוא כן זוכר אותה איפשהו) אבל כל פעם אני צריך מחדש לרשום את השם משתמש בכניסה לאתרים. בניגוד למקרה הקודם שבו הוא היה מתחבר אוטומטית בלי שום התערבות מצידי. אני חייב עזרה כי זה מאוד מתיש להקיש את השם משתמש וסיסמא בכל פעם מחדש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת על גירסה של OFFICE אתם ממליצים להשתמש למחשב עם WINDOWS XP PRO?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
איזה לא כבד מידיי אמין והולך טוב עם תוכנות שיתוף
-
- 18 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני יודע, הנושא הזה טחון אבל לא איכפת לי... אני רוצה לשאול איזה אני וירוס יש לכם ומה טוב בו? תפרטו אם הוא הרבה וירוסים, מצליח להתמודד איתם, איך העידכון, לוקח הרבה משעבים...? אם שחכתי איזה חברות גדולות אחרות אז תזכירו לי אני יוסיף... פשוט אני עם נורטון בעעעעע והוא לוקח פול משאבים, מפריע בטירוף!!, העידכון בסדר, הסיריקת וירוסים שעה... ואחריי כל זה היית מצפה שהוא יתקן אבל גם זה לא... הוא לא מצליח לתקן כלום, אחרי הסריקה יש 5 וירוסים ואחריי הטיפול של נורטון 5 וירוסים... אז אני לא מצביע נורטון כי אני לא ממליץ עליו לאף אחד, מה יש לכם להגיד?
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עוד בערך שבוע יגיע, סוף סוף, מחשב חדששש. ;D מערכת ההפעלה תהיה WIN XP, ואני מתלבט איזה אנטי וירוס לקנות. מישהו עובד עם Norton AntiVirus 2002? קראתי שהוא מותאם במיוחד ל- XP, אך קראתי גם דיעות מעורבות על הממשק ונוחות השימוש. אשמח לקרוא את דעתכם. ואם יש לכם המלצה אחרת, אנא כתבו ונמקו. תודה!
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני הולך להתקין אנטיוירוס ורציתי לדעת מה מומלץ הבאתי רשימה ממש ממש ארוכה שבטח לא מכירים את הכל אבל אני אמחק כמה אם הם ישארו על 0% האנטי-וירוסים תודה לMoRtZkInG על הלינק שלא השתמשתי בו בסוף
-
באיזה אתר אני יוצר מסנג'יר? אני לא מתכון להתקנה אני מתכוון ליצור שם משתמש
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
שלום כרגע, כל פעם שאני רוצה לכלול תמונה בתוך הודעה בפורומים כאן, אני באופן ידני הולך ל-tinypic.com, וידנית מלה את התמונה. מישהו מכיר אתר טוב שיש לו API, כך שאוכל לעשות את העלאת התמונה אוטומטית? תודה רבה card
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מאז ומתמיד משתמש בגירסה היציבה שקיימת שכרגע זה 4.1.249.1045 אבל תמיד מעניין אותי מה יש בגירסאות DEV שמשתחררות כמעט כל שבוע? כדאי לנסות לעבור אליהם או שהבאגים שם גדולים ומעצבנים?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
שלום! סיימתי לפרמט !! עכשיו אני רוצה לנעשות דפדפן חדש..עד היום השתמשתי ב AVANT,דפדפן דיי טוב מצעיה הרבה קל לשימוש. היום חשבתי להתקין FireFox אבל שמעתי שגילו שם פריצה גדולה או משהו כזה שלא ממש הבנתי אז חברים מה אתם אומרים שכדי? תודה על התמיכה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בTLN BOOSTER וקיבלתי כבר כמה המלצות עליו אבל האימיול הזה כבד ומהירות העלאה שלי לא פועלת במיטבה..אבל מהירות ההורדה במוד הזה טובה.. אימיול מקורי יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש כל מיני סקריפטים ושטויות...מה הכי כדאי? ועוד שאלה לא הבנתי איך מורידים משם דברים..
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים ולמה? אני השתמשתי עד כה ב FLASHGET מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סתם מעניין לדעת. אני שוקל אם לעבור לVISTA.
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-