עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nuctornal wisdom,

ווירוס הצליח ללחדור למחשב שאין עליו AV מותקן, אבל יש קובץ התקנה לקספרסקי הבעיה שהוירוס סוגר את ההתקנה של הקספרסקי מיד כשמעלים אותה אני מנסה להוריד AV אחרים אבל הדפדפן נסגר כשאני מנסה להריד AV אחר ניסתי להעלות את המחשב בSafe Mode אבל אותה בעיה אין תהליכים שאני לא מכיר בTask Manager וביטלתי את כול הסרביס שניראים לי חשודים ניסתי לעשות סריקה online דרך BitDefender אבל הסריקה לא עולה יש מה לעשות חוץ מלגבות ולפרמט?

2. Started by BindeR,

שלום התקנתי את התוכנה ואני מחפש מדריך לתוכנה כדי לעשות קבוצות למשלוח דואר תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  3. שלום, יש לי בעייה מוזרה, אני מצליח לגלוש באתרים והכל סבבה חוץ מזה שאני לא מצליח להוריד שום דבר. בכל פעם שאני לוחץ Download לא משנה באיזה אתר אני מקבל את חלון ההורדה אך אין הורדה כלל, אין התקדמות בכלל ואפילו לא רואים את מהירות ההורדה. האתר היחיד שהצלחתי להוריד ממנו משהו זה האתר של בדיקת מהירות הורדה של נטוויזן וזה מביא אותי לחשוב שאולי אני מצליח להוריד רק משרתים ישראליים. מה אפשר לעשות? יש לי XP SP3 ואקספלורר 8 (אגב אני לא יכול לנסות דפדפן אחר מהסיבה שתיארתי)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, אני מחפש תוכנה כמו סקייפ שתאפשר לי להתקשר לפלאפונים בארץ דרך האינטרנט בתשלום כמובן כיום סקייפ מאוד לא משתלם והתעריפים שלהם לדקת שיחה לפלאפונים בארץ יותר יקרים ממה שעולה לי להתקשר מהפלאפון שלי האם משיהו מכיר אלטרנטיבה כזו לסקייפ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Demagh,

היום רכשתי את כרטיס הג'יפורס הראשון בחיי. אחרי 5 רדאונים חשבתי שהגיע הזמן לרענן קצת. אני מחפש תוכנה לנתר טמפ' \ מהירויות מאוורר באופן דינאמי + אפשרות לבצע OC ולסרוק ארטיפקטים. משהו כמו ATT רק לג'יפורס. מצאתי את NTUNE, NVIDIA SYSTEM TOOLS, RIVA TUNER ועוד משהו עם TUNE. מה הכי מומלץ? (אין לי סובלנות להתקין אחת אחת ולשחק איתן)

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by אבירמי,

איך אני הופך את הprotected mode למצב on?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  7. Started by roey1,

יש לי כמה תמונות שבאות כקובץ PDF שעל כל אחת מהם אני רוצה לכתוב איזה משפט אבל אני רוצה לעשות את זה באלכסון ואם אפשר ככותרת כזו כמו ב-WORD.. אני רוצה לכתוב משפט שהמילוי שלו בצבע אחר והמסגרת שלו בצבע אחר. אני פשוט לא מבין איך מתעסקים עם התוכנה הזאת. אם עוזר יש לי פוטושופ CS3 בעברית. לאחר מכן אני רוצה לעשות עוד תמונה אשר תורכב מ-4 תמונות שונות שאותם אני רוצה לחבר ושהאיכות לא תרד כי כל התמונות שאני מדבר עליהם פה הולכות להגדלה והדפסה. בבקשה עזרה מהר זה ממש חשוב עכשיו... תודה ממש ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by aviramgo,

יש לי עכשיו חלון לבן על המחשב של אינטרנט ואני לא יכול לצאת ממנו ניסיתי בכל דרך אפשרית וגם ניסיתי לכבות אותו ולהדליק אני לחוץ מאוד בקשר לזה כי זה מחשב חדש ומערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. אשמח לתשובה שאני יוכל לצאת מהחלון הזה. נ.ב:גם לא רואים את שורת הכתובת וכו'...

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, האם ישנה אפשרות להגדרת תיקיית קבצי אופיס במחשב שלי שיסתכרנו מול חשבון ה-Google Docs שלי בפעם ביום? תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם וירוס שלא עוזב אותי גם אחרי שאני מפרמט את המחשב. הוירוס נקרא Trojanhorse backdoor Bifrose יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהמחשב שלי? כמו כן הוירוס משפיע על האקפלורר שלי, דף הבית תקוע על http://gade.6te.net, אני לא יכול לפתוח כונן בלחיצה כפולה על העכבר, אני חייב ללחוץ קליק ימיני ואז פתח. מישהו מכיר או יודע איך להסיר את הוירוס הזה? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מקווה שזה הפורום המתאים. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט עם אינטרנט אקספלורר. אני מצליח להתחבר עם מוזילה והחיבור תקין. גם תוכנות אחרות מתחברות לאינטרנט בלי בעיה. כשאני מנסה להתחבר עם האקספלורר, אני מקבל הודעה: Internet Explorer cannot display the webpage הבעיה התחילה בכבר פול זמן . לא התקנתי משהו חריג. היתה לי גירסה 7, ניסיתי להסיר אותו, וזה לא פתר את הבעיה. התקנתי גירסה 8, ועדיין יש את אותה בעיה. תעזרו לי חיפסתי בכל האתרים וחרשתי פה גם באתר ולא מצאתי תעזרו לי אני חייב את זה אני מכור לאקספלורר

• 44 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. שלום לכולם לא מזמן רכשנו מצלמת אבטחה ביתית והיא מחוברת למחשב דרך BNC וכרטיס DVR עכשיו אני מחפש תוכנה ידידותית למשתמש ופשוט יחסית שתבצע הקלטה וכל מה שקשור מחכה להמלצות שלכם תודה אני חייב עזרה חברים אני פשוט תקוע לא יודע איך להפעיל את המצלמה דרך המחשב

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  13. אז ככה רץ ברקע אקספלורר+קרום והוא על 100 אחוז קורה מצב במקביל שאני בסקייפ, ובוינאמפ ומתחילים לשמוע גרוע כאילו הוא משתמש בכל החומרה שלו וגם המסנג'ר מה עושים ? מפרט מחשב: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box + THERMALTAKE BIGTYPHOON ASUS P5W DH Deluxe 2X G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID WD 200GBJS 7200RPM SATAII CONNECT3D Radeon® X1950 XT 256MB GDDRIII GIGABYTE 3D AURORA ENERMAX LIBERTY 500W ZALMAN ZM-F3 120MM NEC ND-4571 LABELFLASH WHITE/BLACK כונן דיסקטים שחור Creative X-Fi Fatal1ty Champion Series WD 250GB + WD 200GB + SEAGATE 500GB מערכת הפעלה : VISTA 64 BIT

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by matrix66,

כשאני משתמש באקספלורר עם אתרים מסויימים שמרעננים את עצמם כל כמה שניות/דקות באופן אוטומטי והפעולה הזאת גורמת לצליל מסוים (אותו קול של לחיצה על קישור עם הדפדפן) מישהו יודע איך מפסיקים את הצליל הזה כי הוא דיי מעצבן? תודה

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  15. יש בפועל 4 כוננים C.D.E.F ונוספו לי גם G, J, איך מוחקים אותם. ניסיתי למחוק במנהל התקנים וחזרו אחרי הדקלת המחשב.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by Lavender,

היי, נוצרה לי פתאום בעיה כזאת שכל פעם שאני פותחת כל מיני אתרים (לדוגמא הוירטואל של אונ' ת"א) אני לא יכולה לראות קבצים ומה שאני רואה בצד למטה זה הודעת שגיאה שכתוב Java script (0) משהו כזה זה לא היה בעבר זה פתאום צץ וזה ככה בכל המחשבים בבית בהתחלה חשבתי שזאת בעיה באתר, אבל לאנשים אחרים אין שום בעיה מה שגם שמתי לב שמדי פעם זה קורה לי באתרים אחרים בדקתי באבטחה והמחשב כן מאשר JAVA SCRIPT מה זה יכול להיות ? זה השתנה רק לאחרונה... תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  17. שלום, בנסיוני לשדרג את בבילון 7 ל-8 קיבלתי הודעה על כך שהרישיון פג. כעת לא מתאפשר לי גם להשתמש בתוכנת הניסיון החינמית שמאתר היצרנית, בעוד במחשבי האחר, שעבר לא מזמן פירמוט ההתקנה עברה בהצלחה. השאלה היא מה עליי לעשות כדי שכל השיירים ההיסטורים שהותירו התקנותיי הקודמות של התוכנה ימחקו לחלוטין? ניסיתי להשתמש ב YOUR INSTALLER 2008 וב- Advanced_Uninstaller6 אך ללא הועיל והתוכנה ממשיכה "לזכור" את ההתקנות הקודמות. יש למישהו רעיון? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. שלום לכולם ! מותקן אצלי במחשב כרטיס קול חיצוני "GAME THEATER " של חברת הרקולס (ימאהה) - זהו כרטיס בתוך המחשב וקופסה חיצונית עם חיבורים מיוחדים. היום התקנתי כרטיס מסך חדש : his radeon 4830 hd כשהדלקתי את המחשב הוא התחיל לחפש דרייברים חדשים של כרטיס קול. הבנתי שבכרטיס המסך הזה ישנו גם כרטיס קול. וכנראה שעכשיו הוא מתנגש עם שלי נתתי לכרטיס הקול החדש להתקין את עצמו אך אין על כרטיס המסך שום יציאת סאונד איך אמני חוזר לשמוע דרך הכרטיס החיצוני שלי ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. מדובר בגירסת ביטא שעל פי הפירסומים זמינה בארהב ברזיל וישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3733822,00.html נוספו גם המדינות- אנגליה, סין ניתן להוריד מכאן: http://www.softpedia.com/progDownload/Microsoft-Security-Essentials-Download-131683.html ביקורת לא מקצועית של ה MSE.

• 61 תגובות
    • 10.5k צפיות
  21. Started by dyn,

טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון שלום, אני משתמש בתוכנה AVI RECOMP כדי להדביק כתוביות על סרטים, כשאני מדביק את הכתוביות אני רוצה למקם אותה כמה שיותר בחלק התחתון של הסרט, ניסיתי לעשות זאת על ידי המרת קובץ ה SRT ל SSA ואז בתוכנה AVI RECOMP ישנה אפשרות למקם את הכתובית, ניסיתי וזה לא עזר. (אני רוצה שהכתובית תופיע בפס השחור מתחת לסרט). בנוסף, רציתי לשאול האם קיימת אפשרות לבטל את הפסים השחורים בסרטים שנמצאים מלמעלה ומלמטה על מנת שהתמונה תיהיה על כך המסך ולא בחצי ממנו.(ועדיין לשמור על האיכות כרגיל) תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by orendia,

שלום, האם ישנו MUI לאופיס 2007 ואם כן האם עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  23. Started by avi123,

שלום נתקלתי בבעיה שניראית כפשוטה אך אינני יודע לפתור אותה יש ברשותי את התוכנה nero express ואני רוצה לצרוב סרט עם סימות avi בDVD כך שהוכל ליראות את הסרט במכשיר ה DVD שנמצא בסלון איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  24. השאלה בכותרת, תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by yirmio,

שלום! יש לי בעיה בחיבור טלויזיה בHDMI. בסה"כ החיבור עובד חלק, אבל כשאני מפעיל משחק Call of duty 5 הוא מציג מסך שחור בטלויזיה ומנתק את החיבור ונהיה מסך כחול כאילו הטלויזיה לא מחוברת בHDMI. יש לי כרטיס readon3650HD. אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.