תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך להוריד (בתשלום) את תוכנת בבילון ומשום מה אני לא מצליח להגיע לאתר שלהם כבר כמה ימים. האם ידוע לכם על משהו שקרה להם (נסגרו, נעלמו וכ"ו) ? האם מישהו כאן מצליח להיכנס לאתר שלהם ? www.babylon.com ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי שלום קוראים לי אסי אתמול התקנתי את המשחק Call of Duty 2 שזה משחק ישן ואין סיבה שלא יעלה במחשב שאני פותח תמישחק מופיע לי הדבר הבא ... ואני מאשר וזה ואז מופיע לי הדבר הבא והורדתי את הדבר הזה שכתוב שם ולא עוזר יש כול מיני שגיאות אני מבקש אם מישהו יוכל לתת לי עזרה כי פניתי לכול מיני אנשים ולא עזר =\ ואני ממש רוצה לשחק בזה ואם צריך מיפרט של המחשב תודה רבה אסי :nixweiss: :nixweiss:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנו כמה אתרים פלסטינים אשר פוגעים כבר המון זמן ומשמיצים בנו . מבקש ממכם עזרה לתוכנות שיתוק מסוג DOS - denail of service לצורך שיתוק בני התועבה הללו. כל אתר או תוכנה יתקבלו בשמחה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה רקע שעיצבתי דווקא לא בפוטושופ אלה בגימפ.... 1024X768 לפני שנתיים בערך http://img295.imageshack.us/img295/8425/utopia2dk6.png
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , כדי שהיה יותר ברור מצדי הינה סרטון לדוגמא : http://www.youtube.com/watch?v=WhmCtWlEnZ4 המילים נצבעות ברגע שמתנגנות , אני מעוניין לתוכנה שעושה את זה וגם התאמת זמן מדויק שהיה מסונכרן בין המילים לשיר זה כל האפקט. תודה רבה לכם .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי לא מזמן את הzone alarm אבל לא הייתי מרוצה ממנו. בבקשה שמישהוא ימליץ לי על פיירוול טוב.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך מכווצים קובץ אינדיזיין בסגירה על PDF מבלי לפגוע באיכות שלו? ניסיתי ב- RAR וב - ZIP וגם בסגירה על איכות נמוכה באינדיזיין ולא הצלחתי להפחית את משקל הקובץ מבלי לפגוע באיכות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Winamp 2.95. אני לא רוצה להתקין את Winamp 5, מכיוון שהוא כבד מדי לטעמי. הורדתי מהביטורנט מאתר רשמי קבצי וידאו בפורמט OGG (אני לא יודע אם יש לפורמט הזה הרשאות, אבל מדובר בקבצים חינמיים). אני לא יכול לנגן את הקבצים האלה ב-Winamp 2.95 (כנראה שהם דורשים גירסה יותר מתקדמת). אני צריך תוכנה קלה וחינמית שממירה קבצי OGG לפורמט וידאו של Windows Media Player 9 (קבצי AVI/MPG/WMV).
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת קווית ו- 2 מחשבים ניידים שמחוברים ברשת אלחוטית. במחשב האלחוטי ישנו חומר מאוד חשוב חומר של עבודה שמתעדכן מדיי יום כשעובדים על המחשב בעבודה. חשבתי לקחת מחשב אחד רגיל שהוא בעצם לא יהיה בשימוש מלבד זה שהוא יהיה מחובר ברשת שלו ואני אשתמש בכונן שלו בתור גיבוי ברשת לכל שאר המחשבים. וכל מספר ימים אעשה גיבוי משאר המחשבים למחשב הזה שמחובר לרשת. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. האם ישנה תוכנה שיודעת לעשות גיבוי אוטומטי ולשנות את כל התיקיות הקיימות? כלומר נניח ושניתי ספריה במחשב הנייד ומחקתי קבצים ושהיא תדע לעשות את הגיבוי הזה ולהוריד את הספריות והקבצים שמחקתי גם מהמחשב שעליו אני מגבה את הדברים? 2. האם התוכנה יודעת לעשות גיבוי אוטומטי כל כמה ימים או מ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הספירות לאחור פיצוצים והתמונות רקע יש אתרים טובים חינמיים לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^ לדוגמה, TORRENTLEECH.ORG יש לי חסימה כשאני מנסה להכנס, בוודאות אני אומר את זה. יש איזה וירוס שטוען שווינדווס מצא וירוסים במחשב שלי ואז לא קורה יותר מדי, אבל אני מניח שהוא זורע נזקים. נראה לי שזה קרה מאז שפתחתי הודעה זדונית בפייסבוק... בכל מקרה, האם יש פתרון? וגם התכנית WUAUCLT.EXE פתוחה איזה 30 פעם ותופסת את כל הביצועים... מה עושים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 10:16:16
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד מארה"ב dv6-1050us בנוסף קניתי מצלמה וידאו HD של פנאסוניק הבעיה היא לאחר צילום במצלמה והעברתה למחשב אני רואה את הקובץ בצורה פגומה... אני לא מצליח למצוא מקודד מתאים... הורדתי מקודד החדש בגרסתו האחרונה לא צלח...klcodec495f המצלמה מקליטה לקובץ MPEG TS File (.MTS) תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם - ביומיים האחרונים בכל פעם שאני מנסה להיכנס לפייסבוק במחשב השולחני שלי אני מקבל את ההודע הבאה בפיירפוקס: login.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificate will not be valid until 7/23/2009 3:03 PM. (Error code: sec_error_expired_certificate) אני מקבל הודעה די דומה באקספלורר. כשאני מנסה מהמחשב הנייד שמחובר לאותה רשת הכל עובד. מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יצרתי מצגת עם מספר קטעי וידאו מקבצים שקיימים אצלי על המחשב. אני מעוניין לשמור את המצגת כקובץ אחד כדי שאוכל להפעיל אותו בכל מחשב, אבל כקובץ ppt ולא כpptx כדי שאוכל לפתוח אותו גם באופיס 2003. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני עורך וידאו מתחיל בתחום האירועים. לא מזמן קניתי מערכת חדשה שכוללת מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray וכרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss . אחרי שהשוותי בין התוצאות של המערכת שלי מול מערכת אחרת שיש בה כרטיס וידאו מסוג matrox גיליתי שהתוצאה הסופית של המערכת שיש בה את כרטיס הוידאו טובה יותר. רזולוציה יותר גבוהה ותמונה יותר חדה. השאלה היא אם כרטיס הוידאו הוא הגורם המרכזי במשוואה הזו. מדובר בשתי מערכות עריכה זהות של premiere cs3 וחומר הגלם צולם באותה מצלמה. האם כרטיס הוידאו משפר את הביצועים בכזו רמה? ואם כן אני אשמח לקבל המלצות על קנייה של כרטיס כזה. תודה לכל הפונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי לפטופ עם המפרט הבא : מעבד Intel® Core™ i9-11900H 2.5GHz - 4.9GHz, זיכרון 16GB (2x8GB DDR4 3200 MHz SO-DIMM), Up to 32G B אחסון 1TB M.2 SSD NVMe™ PCIe® 3.0 הקמתי מכוה וירטואלית בVMware אבל זה עובד לי לאט מאד, אחרים בקורס עם מפרט נמוך משלי רץ להם יותר מהר בהרבה.. מה לא בסדר או איך להגדיר שהמכונה תנצל את מקסימום כוחו של המעבד הזה/זכרון ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש ברשותי עותק (חוקי כמובן) של סרט DVD ואני רוצה לנגן אותו דרך HDD חיצוני שמתחבר ב USB ,איך אני יכול לעשות את זה? עם HDD פנימי אני יכול להמיר את ספרית ה VIDEO TS לקובץ אימג' (NRG) ואז לנגן אותו בכונן וירטואלי....איך עושים את זה עם כונן USB ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי אתחול לכונן ומחקתי 320 G של סרטים ומוזיקה וחומר ועוד כמה דברים חשובים לי יש תוכנה או אפשרות לשחזר את הכונן כמו שהיה ?? מבקש את עזרתכם ... כרגע לא ביצעתי שום פעולה בכונן שמא ימחק לי כול מה שהיה שם בתודה מראש אם תוכלו לעזור אשמח מאוד לשחזר את מה שיש לי שם ...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרטים בפורמט Divx ואת התוכנה Nero 5.5 וכשאני רוצה לצרוב סרט ל- Vcd הוא מראה נפח מוגזם (מעל 800 מגה) אז איך אני עושה את זה (על דיסק אחד)?? ואגב ניסיתי אפילו לצרוב סרט של 250 מגה והוא עדיין עבר את גבול ה-800 מגה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אקווריום קטן שנראה ריק קצת.. ואני מחפש תמונה קטנה להדפסה שתשתמש בתור רקע לאקווריום.. האקווריום די קטן מאוד - 7 על 12 ס"מ יש למשהו תמונה טובה? אתם יודעים עם אלמוגים צמחים וכל מיני..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בטח רובכם נתקל לא פעם במערכת anti-leech, ישנם כל מיני מערכות anti-leech ויש אפילו אחת עם דפדפן מובנה, הבעיה היא שכשהיא פועלת בדפדפן אז הדפדפן תופס 100% מהמעבד ומאיט את כל המערכת. ניסיתי גם במחשב של אחי וגם אצלו אותה בעיה. מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר פירמוט, המחשב עובד למשך מספר שבועות כמו שצריך ללא בעיות ולאחר מכן פשוט מסרב לגלוש באינטרנט... אין בעיית תקשורת מכיון שאני מצליח לגשת מהמחשב למחשב אחר ברשת. הדפדפן מסרב לפתוח אתרים. ב-process אני רואה כמה תהליכים שלא אמורים להיות קיימים. כמו שאמרתי ניסיתי לפרמט את המחיצה עם מהערכת הפעלה מספר פעמים. קיימת מחציה נוספת במחשב שאני מניח שבה הבעיה, שמכילה הרבה חומר שאני לא יכול לוותר עליו. ניסיתי לסרוק עם ESET ועם SPYWARE TERMINTOR, לא עוזר. אני כבר די מיואש.. יש רעיונות? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שקראתי בפורום איפשהו שאפר עם firefox להוריד את ה windows updates (לא דרך האתר של microsoft). אין לי Internet Explorer על המחשב אז גם ה IE Tab לא יעבוד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא שיש לי כוונות לעבור מ-Windows למערכת אחרת בזמן הקרוב, אבל השאלה בכל זאת מעניינת אותי. בקיצור, אצלי זו FastStone. אם התוכנה הזו לא עובדת טיפ-טופ תחת WINE אז אין מה לדבר. גם PaintShop Pro נכנסת לאותה קטגוריה (אני לא סובל את ה-GIMP). תוכנה נוספת שהעדרה יכול להפריע לי היא התוכנה שמשמשת אותי לגישה לחשבון הבנק שלי, Internet Explorer. באופן מפתיע (או שלא) דווקא על מיקרוסופט אופיס אין לי בעייה לוותר.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה - פעם בשעה פלוס מינוס המחשב קופא, החלון הפעיל הופך שחור למשך כעשרים שניות. התקנת חוזרת של מערכת ההפעלה לא מסייעת. עצות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-