תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
באחת ההפעלות מחדש של פיירפוקס לצורך הסרת הרחבות נתקע השועל ולא היתה ברירה אלא לקנסל את הפרוסס שלו. מאותו רגע והלאה לא ניתן להסיר הרחבות מפיירפוקס. כלומר ההרחבות המוסרות נמצאות במין מצב ביניים שבו פיירפוקס מחכה להפעלה מחדש ע"מ להשלים את ההסרה שלהן. :s05: אבל גם לאחר הפעלה מחדש הוא נמצא שוב באותו מצב. כך יוצא שניתן להוסיף הרחבות, לנטרל אותן, אך לא ניתן להסירן והן סתם נמצאות ברשימת ההרחבות. עוצו עיצה.....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אזהרה: הגרסה באתר של מייקרוסופט מופעלת רק במחשבים עם windows מקורי (היא רק תודיע לכם שאין באפשרותכם להשתמש בה). יש גרסה פרוצה, אבל זה לא המקום. להורדה: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/player/11/default.aspx ב-ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252763,00.html בלוג של איזה אחד, שמציג את התוכנה ופיטצ'ריה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/shahar/archive/2006/05/17/450.aspx enjoy.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פריהנד 10 על שני מחשבים {XP ו98} שניהם עברית {יש תמיכה בפונטים עברים , כגון דוד} עכשיו הבעיה היא שבתוכנה איני יכול לכתוב בעיברית , זה אומר שאין פונט עיברי, איך אני יכול "להעביר" פונט {דוד או מריים} לפריהנד? בתודה מראש, יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את התווים 12345 שאני ילחץ קונטורול 2 שתדביק את התווים:כגדשג1 שאני לחץ קונטורל 3... וכך הלאה... אני פשוט כל יום כותב את אותם סיסמאות הייתי רוצה תוכנה שאני יגדיר לה מה להדביק(כמה אפשרויות) ואז זה יעבוד.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני משתגע יש לי את הדבר הזה כל היום או שהוא מוריד 2K לשניה או ON WAIT אני לא יודע מה לעשות תעזרו ליבבקשה אני צריך שזה יעבוד מהר!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה רקע שעיצבתי דווקא לא בפוטושופ אלה בגימפ.... 1024X768 לפני שנתיים בערך http://img295.imageshack.us/img295/8425/utopia2dk6.png
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לערוך מצגת בצבא, איך אני יוצר את הלוגו של היחידה שיסתובב קבוע במצגת למעלה, בתוכנה פשוטה ומדריך אם יש.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי כרגע SCAN באווירה וקיבלתי תהודעה הזאת. C:\Windows\symbols\ntkrnlmp.pdb\00625D7D36754CBEBA4533BA9A0F3FE22\ntkrnlmp.pd_ [WARNING] The archive header is damaged צריך לחשוש מזה? מזה הקובץ הזה ? מה הוא עושה? עם אפשר טיפה פרטים ועזרה על הקובץ הזה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את Win 7 ואני שם לב שלאחר שאני מפעיל את האימיול לאחר מספר דקות כרטיס הרשת שלי נהפך ללא זמין כמובן שכל הרשת במחשב נופלת. רק לאחר ביצוע Disable לכרטיס ביצוע ריסט למחשב ושוב Enable לכרטיס פותרים את הבעיה. האם גם לWin 7 יש בעיה של TCP Connections והאם יש פיתרון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אממ .. יש לי קבצי ebl.* .. תאמת ?! פעם ראשונה שאני רואה סיומת כזו של קובץ .. מישהו מכיר אולי ? איך אני פותח אותם ? תודה רבה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הגרסה של deep freeze xp מתאימה גם ל win 7 ? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחים שלי, יש לי קובץ עם סיומת TAR אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו... ניסתי עם DEAMON TOOLS אבל הוא לא מזהה אותו. דרך איזו תוכנות צריך לפתוח את הקבצים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוכנה יודעת לעשות העתק מושלם אבל אני מתכוון מושלם של דיסק מידע כלשהו...?(ואתם יודעים למה אני מתכוון ) ניסיתי עם CloneCD אבל זה לא כל כך הצליח :-\ 10x
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישו יוכל לעזור לי בבקשה זה דחוף איך אני יכול להוציא מהמחשב שיחות היסטוריה שבוצעו באיסיקיו גם אם לא עשיתי שמור היסטוריה ואם מישו יוכל לתת לי איזה שהו משו שאני יוכלל מצוא איזשהו מידע לגבי היסטוריה תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתחרפן כבר, כל פעם שאני מזיז את הסמן של העכבר מעל תפריטים בתוכנות מסויימות ואפילו סתם בדפדפן באינטרנט אני שומע רעשים מכיוון הארד דיסק שכאילו קורא מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN 7 64BIT שמותקן בו פלאש 10.1 קבצים שמסתימים בSWF מזוהים אוטומטית ע"י האדובי פלאש ועובדים מצויין. לעומתו מחשב נייד מערגת הפעלה זהה שהתקנתי בו פלאש, אני רואה אותו ברשימת התוכניות, אבל הקובץ לא מזוהה. לחיצה על מקש ימני וחיפוש תוכנה לשיוך בצורה ידנית, הפלאש לא מופיע באופציה לבחירה. רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי לכולם ניסיתי להבין איך נקבע מנגנון התעדוף להורדות והעלאות ב- µTorrent לפי מה שהבנתי המנגנון לפי התכנה קובעת לאיזה טרקר יש קדימות בהורדה זה לפי סדר ההוספה, ומכאן כבר הטרקר הוא זה שקובע לאיזה שמשתמש יש קדימות וזאת לפי כמות השיתוף שלו - תקנו אותי אם אני טועה. השאלה היותר חשובה, היא האם האם משתמש ב-µTorrent יכול איכשהו לקבוע שלטורנט מסוים תהה עדיפות בהעלאה (כלומר שה,כנה תדחוף אותה להעלאה ברגע שיש דרישה לחלק הקיים אצל המשתמש וכך האחוזים יגדלו בטורנט הספציפי) וזאת מעבר לקביעה הראשונית של כך וכך דקות העלאה/ אחוזי העלאה שנדמה שאולי משנים בכללי אבל לא עושה רושם שדוחפים להעלאה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם תיוצר בעיה להחליף גירסת SQLSERVER שהורדה ברשיון לטווח קצר בחינם בגירסה החינמית ? אילו בעיות נוצרות בשימוש בגירסה החינמית לזמן ארוך? יש לציין שהשרת מנוהל ע"י Server Manager. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, ישנם הרבה תוכנות שיתוף מוכרות, kazaa, imesh, edonkey, winmx ועוד .. אני אישית די דוגל ברעיון השיתוף, ולכן אני תמיד משתדל לא רק הוריד בתוכנות מהסוג הזה, אלא גם לשתף במיוחד כשיש לי פס רחב ואני יכול לנצל אותו למטרות טובות כאלה. אבל נתקלתי בבעיה שקימת בכל תוכנות השיתוף. הבעיה היא כזאת, בכל התוכנות ברגע שאני משתף קבצים כשמתחילים להוריד ממני אז כל רוחב פס הUPLOAD מנוצל ולכן זה גורם להאטה רצינית ברוחב פס ההורדה. זה גורם לי לבעיות בגלישה ומונע ממני את היכולת לשתף קבצים כשאני נמצא ליד המחשב וגולש. למה לעזאזל אף אחד ממפתחי התוכנות האלה לא חושב לעצמו ליצור אפשרות להגביל את רוחב הפס להעלאה כדי שיאפשר שיתוף קבצים בלי לפגוע בגלישה ?? חברה תעשו לי טובה תמנעו מתגובות כמו פר…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת קצת מוזרה, אני מודה. אבל זאת בעיה שמציקה לי כבר מזמן. אז ככה: כשאני כותב הודעה כאן באתר עם FF4, הרגשונים (כל הסמיילים למיניהם), מקפיצים לי את ה CPU... אם זאת לא הודעה שלי, ואני מצליח לגלול למטה כך שהרגשונים לא מופיעים על המסך, צריכת המעבד יורדת מיידית. אם אין לי לאן לגלול, כמו במקרה שאני פותח את הדיון למשל, אז אני נשאר בין האופציה לכתוב עם דפדפן אחר או לנסות ולקצר את ההודעה כמה שאפשר..... זה כאמור קורה רק עם FF4. זה לא קורה, כאמור, עם שום דפדפן אחר. גם לא עם FF 3.6, בתקופה שעבדתי איתו. הבעיה אינה מופיעה אצלי באתרים אחרים.... התהליך שמקפיץ את המעבד הוא firefox.exe, ולא איזה פלאג-אין. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ ISO של WIN 7 שיצרתי בשביל להתקין דרך DOK. כשאני שם אותו בדDOK ובוחר להתקין ממנו בתור BOOT הכל עובד טוב.איך אני צורב את הקובץ הזה לדיסק DVD רגיל שיעבוד מBOOT?(יש לי ASHAMPO) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה טובה להמרה כמו שפירטתי בכותרת מבלי לאבד מאיכות התמונה. בנוסף אשמח להמלצה על תוכנה טובה ופשוטה להדבקת תרגום על סרטים מסוג MP4. חשוב שהתוכנות יהיו חינמיות או לפחות עם תקופת נסיון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אתמול בן דוד שלי התחיל לשחק לי בICQ ורק עכשיו שמתי לב שנגע לי בפרטים. אני מנסה למחוק את מספרי הטלפון שהוא רשם, ולא מצליח. בהתחלה זה נימחק, אבל שאני סוכר את הICQ\ בודק ממישתמש אחר יש עדיין את המספרים מה עושים? תודה מראש INSTALL
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-