עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by elyaz,

אני לפני קניית מחשב חדש, וחשבתי על רעיון לגיבוי. מהנסיון שלי במחשב הנוכחי, לפעמים המחשב נהיה איטי בגלל כל מיני תולעים נסתרות או סוסים טרויינים או כל מיני זבל כזה שכבר קשה להפטר מהם והאנטי-ווירוס או האנטי ספיוור אומרים שהם ניקו אותם, אבל המחשב עדיין נשאר איטי- בקיצור- מבחינתי הכי טוב זה לעשות FORMAT למחשב פעם ב- 8 חודשים עד שנה, או כאשר יש ווירוס, ולהתקין הכל מחדש. הבעיה היא כמובן איך לגבות את כל החומר שעל המחשב. הרעיון שלי הוא כזה: לקנות שני דיסק קשיחים. אחד גדול (250GB או 320GB) ועוד אחד קטן- 60 או 80 GB. להתקין את מערכת ההפעלה על ההארד-דיסק הקטן, ואת כל שאר החומר שבדרך כלל דורש גיבוי (משחקים, סרטים תוכנות)-לשמור על ההארד-דיסק הגדול, ולעבוד עליו משם. במצב כזה, כאשר יש ו…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by pc4u,

מה דעתכם על התוכנה לחלונות 2000 ? יותר טובה מהתוכנה לדיפראג שמגיעה עם חלונות 2000 ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. לא משנה עים איזה תוכנה אני ניכנס לאינטרנט זה לא מראה לי סמיילים ולא וידאו לא יודע למה ה ADOBE FLASH מותקן והכל אבל אחרי הגיבוי זה פשוט לא עובד... עזרה בבשקה... תודה...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. בבקשה תגידו לי את השם ועם אפשר גם לינק

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אקספלורר 7 נתקע אחרי שאני גולש זמן מה אין זמן מדויק או אתר מסוים או פתיחת תוכנה מסויימת כמו סרטון למשל . הוא פשוט לא מגיב ואני צריך לעשות לו "סיים משימה" . חשוב להדגיש שניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך זה חוזר על עצמו. ואז התקנתי פייפוקס והוא עובד חלק!!!!!!!!!! מה הסיבה לזה??????? אני פשוט רגיל ל7 ובא לי להמשיך להשתמש בו מה עושים??????????????

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כפי שידוע לכולנו, כל חלון נוסף ב-IE שנפתח (SHIFT+קישור) מופיע תמיד עם כל התפריט למעלה וצריך ללחוץ F11 להגדיל אותו. האם יש דרך שהוא ייפתח כבר מלא וללא הלחיצה? ודבר נוסף : האם אפשר שהחלון הנוסף ייפתח ברקע ולא בחזית? כשאני פותח כמה קישורים מדף אחד אני חייב ללחוץ על ALT-TAB שוב ושוב לחזור לדף האבא. מאד מעייף...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איזה שרת הכי מומלץ? לאיזה אתם הכי מעדיפים להתחבר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ex_,

היי אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו כל המלצה תתקבל בברכה. משתמשי Adobe Premiere חוות דעת בבקשה, תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by שמואלל,

שלום, יש לי קובץ אודיו באורך שעה וחצי ואכשיו אני רוצה לצרוב אותו על דיסק של 700 ואי אפשר כי הזמן של הדיסק קצר. השאלה היא איך אני מפצל קובץ אודיו לשתי חלקים באיזו תוכנה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by pure perfection,

מה המצב .?? אני מחפש את הMOVIE MAKER החדש בגרסה 15.4 הבעיה היא שאני לא מוצא את המובי מאקיר בהתקנה נפרדת משאר מוצרי ה LIVE , דרך החבילה של ה LIVE אני חייב לעדכן את המסינגר ואני לא רוצה את המסינגר החדש אני רק רוצה את ה MOVIE MAKER וזה לא נותן לי . מה אני יכול לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by NI4NI,

אני צריך להוריד (בתשלום) את תוכנת בבילון ומשום מה אני לא מצליח להגיע לאתר שלהם כבר כמה ימים. האם ידוע לכם על משהו שקרה להם (נסגרו, נעלמו וכ"ו) ? האם מישהו כאן מצליח להיכנס לאתר שלהם ? www.babylon.com ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום יש לי קובץ ISO של WIN 7 שיצרתי בשביל להתקין דרך DOK. כשאני שם אותו בדDOK ובוחר להתקין ממנו בתור BOOT הכל עובד טוב.איך אני צורב את הקובץ הזה לדיסק DVD רגיל שיעבוד מBOOT?(יש לי ASHAMPO) תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקיי שמעו בטעות מחקתי לעצמי את כלללל האלבום שלי יש שם תמונות וסרטים שלי וכל החברים והמשפחה דברים שאני לא יכול להחזיר מה שמחקתי לא הגיע לסל מחזור אבל אני יודע שיש שיטות איך להחזיר דברים שנמחקו בבקשה תעזרו לי דחוף אני לא יכול לאבד את זה!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי אתמול בן דוד שלי התחיל לשחק לי בICQ ורק עכשיו שמתי לב שנגע לי בפרטים. אני מנסה למחוק את מספרי הטלפון שהוא רשם, ולא מצליח. בהתחלה זה נימחק, אבל שאני סוכר את הICQ\ בודק ממישתמש אחר יש עדיין את המספרים מה עושים? תודה מראש INSTALL

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. תגידו kaspersky ניתנת להורדה מאיפה שהו???

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mc1,

שלום לאחרונה עברתי להשתמש בגוגל כרום. בגדול אני מאד מבסוט, הוא גוזל הרבה פחות אחוזי שימוש מעבד מאשר האקספלורר, גם כשיש הרבה טאבים פתוחים (ומדובר בלפטופ די ישן). אבל שמתי לב לדבר מוזר- כל עוד החלון של הכרום פתוח, אחוזי המעבד באמת נמוכים- 10-30%. אבל כשאני ממזער את החלון של הכרום- המעבד קופץ לכמעט 100 אחוזי שימוש ע"י הכרום. למישהו יש רעיון למה זה ואיך מתקנים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by liran2003,

יש לי במחשב מלא תמונות מבולגנות. אני מחפש תוכנה שיש לה אפשרות לסדר את התמונות בתיקיות לפי תאריכי הצילום (שרשומים ב-exif). יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. זה תקופה ארוכה שאני משלים עם בעיה זאת. מדוע זה קורה? המשחק רץ נהדר אבל כל מה שקשור ללוח תוצאות(לדוגמא) או דברים מסוג זה, כמו ניקוד במשחק, הכל ג'בריש או שזה כתב מראה. איך מתקנים בעיה זאת??? דוגמה: לחצו על גוף התמונה לתצוגה ברורה יותר...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אנשים! לאחרונה רכשתי נטבוק של TOSHIBA. הנטבוק בסה"כ עושה את עבודתו, אבל בדומה להרבה נטבוקים אחרים, הוא מאוד מאוד מוגבל מבחינת משאבי המערכת. הRAM מאוד קטן והמעבד מצליח לחנוק את המערכת הרבה פעמים [מדובר במעבד ATOM] בכל אופן, במסגרת ההתקנות של התוכנות הבסיסיות ע"ג המחשב, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס שתהיה גם יעילה וגם לא תדרוש יותר מדי משאבי מערכת. האם AVG 2011 יספק את העבודה או שהוא כבד מדי? אשמח להמלצות. ערב טוב

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מישהו מכיר אתרים טובים לסקינים יפים ולערכות לשולחן עבודה לווינוס 98??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by bilbo,

איזו גירסה של nero עובדת על 64bit ואיזו גירסה של nero מומלצת?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

אהלן אני צריך לעשות כרטיס ביקור אבל אין לי מושג באיזה גודל לשלוח את זה לדפוס. מה הגודל הנורמאלי של כרטיסי ביקור?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ZenMaster,

מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורמט - GIF ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by mostwanted,

מישהו יודע איך אני יכול בתמונה שיצאה די חשוכה להבהיר רק את הדמות שאני רוצה ולא את כל התמונה ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי בכרטיס הקול כניסת LINE IN. אני רוצה להשתמש בה כדי להקליט אודיו (ב2 ערוצים, סטריאו) ממקור שיש לו שקע של 3.5MM. איזו תוכנה תאפשר לי לעשות זאת? רצוי גם שתהיה איכות קול כמה שיותר גבוהה: נניח OGG או עדיף WAV. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים