עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Posford,

המחשב נתקע לטיקים קטנים כאלה ומשתחררים. בדקתי ב- Task Manger, והמעבד עומד על 85-95% כאשר אני רק גולש באינטרנט בדפדפן FF. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by חנוך111,

היתה לי גירסה 8 שעבדה הייטב. רציתי להתקדם בחיים והתקנתי את גירסה 9. לאחר התקנת גירסה 9, כאשר אני עושה קליק ימני על קובץ מסויים ובוחר "סרוק עם AVG", מתחילה סריקה של כל המחשב ולא רק של הקובץ הבודד. אני לא מוצא באינטרנט הורדה של גירסה 8. בכל מקום יש רק 9. מישהו יכול לכוון אותי לאתר ממנו ניתן להוריד את גירסה 8 של AVG free? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות? *אני מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא תעבירו..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Night,

ה- utorrent נתקע באמצע ההורדות ולא מסיים להוריד... מישהו נתקל בזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג מפה זו? (לקנות וכו'..) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yaniv_z,

שלום. העברתי קבצים בעברתי מהמחשב האישי לנייד וחלקם הועברו בג'יבריש וחלקם נשארו בפונטים בעברית. כאשר ניסיתי להעביר חזרה את הקובץ הוא נשאר בג'יבריש במחשב המקורי.... כיצד אני יכול להמיר חזרה את הקבצים לעברית?? בתודה מראש. יניב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני לא מצליח לראות קליפים באתר של ערוץ הספורט ושל קשת,ובflix למשל אני רואה.למה? התקנים מקודדים התקנתי java עשיתי את כל העידכונים לxp הורדתי את החומת אש מחקתי קוקיס וקבצים זמניים באינטרנט עשיתי סריקה של אנטי וירוס ושל Ad-Aware וכלום לא עוזר מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by morx,

מה עושים ? זה לא מעלות בדוק... מעבד 30 וכרטיס מסך 50 וכל השאר לא עוברים את 40 ... יש לי ויסטה x64 ultimate ntoskrnl.exe תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BandiT,

הוירוס מופיע בכ10 קבצי DLL בתיקיה system32 תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. עד עכשיו הוא לא היה עושה לי בעיות ועכשיו הוא חוסם לי את האתר ואין לי מושג איך אם בכלל אפשר לבטל את זה בהגדרות. אגב יש לי את הגירסה החדשה (3).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Brono,

יש מישהו שיש לו, או מכיר מישהו שיש לו את התוכנה:Adobe Creative Suit ME שתומכת בעיברית.. או את: Adobe Acrobat 6 ME Professional בגירסה עברית ואת: Adobe In Design CS ME בגירסה עברית עם ממשק עברי מלא

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקיי שמעו בטעות מחקתי לעצמי את כלללל האלבום שלי יש שם תמונות וסרטים שלי וכל החברים והמשפחה דברים שאני לא יכול להחזיר מה שמחקתי לא הגיע לסל מחזור אבל אני יודע שיש שיטות איך להחזיר דברים שנמחקו בבקשה תעזרו לי דחוף אני לא יכול לאבד את זה!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ofir667,

כמעט בכל משחק ששיחקתי, המשחק עובד מצויין אבל תמיד יש איזה קטע שהמחשב יוצא מהמשחק ואומר: שלח דוח שגיאות, אל תשלח. זה לא קבוע לפעמים זה כמעט ולא קורה ויש משחקים שפשוט בקביעות זה עושה את זה באותו מקום! מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Best Antivirus ----> 1.Avira AntiVir PE Premium 2.G Data Security AntiVirusKit (AVK) 3.AEC TrustPort AV WS 4.F-Secure Anti-Virus 5.Kaspersky Labs Kaspersky AntiVirus 6.Symantec Norton Anti-Virus 7.ESET NOD32 Anti-Virus Wanna Check 10 Antivirus Professional testing On February 2007 http://www.av-comparatives.org/seiten/ergebnisse_2007_02.php NOD Poor result....7 ככה הבנתי מכמה מקורות.. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mostwanted,

מישהו יודע איך אני יכול בתמונה שיצאה די חשוכה להבהיר רק את הדמות שאני רוצה ולא את כל התמונה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. חשוב שלא יהיה כבד יותר ושתהיה אפשרות להקטין את התמונות ולא רק להגדיל

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בוורד אפשר למעשה להגדיל את הגופן אבל ב-PDF אין את האפשרות הזאת. מה עושים כשרוצים להדפיס קובץ סרוק של ספר שהודפס בכתב קטן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. היי! מצאתי איך לשלוח הודעת דוא"ל חוזרת באאוטלוק. אבל, אני לא מצליח להבין איך אוכל לשנות את התאריכים בגוף ההודעה אוטומטית כל שבוע (במשלוח ההודעה). אני לא מעוניין להשתמש בקובץ אקסל למטרה זו, אלא רק ב-VBA עצמו. הרעיון הוא לשלוח הודעה חוזרת לאותם נמענים עם אותו נושא כל שבוע, ובגוף ההודעה יש תאריכים בין לבין. את התאריכים האלה אני רוצה לקדם בשבוע כל פעם. אשמח לעזרה בנושא. זה הקוד בו השתמשתי: Private Sub Application_Reminder(ByVal Item As Object) Dim objPeriodicalMail As MailItem If Item.Class = olTask Then If InStr(LCase(Item.Subject), "send an email periodically") Then Set objPeriodicalMail = Outlook.Application.CreateI…

19. Started by Lotar_88,

hey i need recommandation for security/anti virus program for small business(hotel) we are working with cards issue system and many private and sensetive info. thanks

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי סרט באורך של שעה אחת ואני מחפש תוכנה שבאופן אוטומטי תחתוך לי אותו לחלקים שווים של 10 דקות נגיד. יש משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mum57,

Hello, In the company I work for,we want to convert the software from the Windows 7 operating system to Windows 10 (the software was written in 2002). The client side is developed in VB6 and the server side in c ++. The first option is to switch to the VisualStudio2019 environment and the client will be developed in VB.net and the server will remain in c ++ (I would also love to hear a bit about communication between them from people with experience as it is now 2 different environments). Second option to switch to JAVA on both sides. Regarding the first option, I tested a bit in the market about a course at VB.NET and saw that the language is not so much sought after and…

22. Started by david2k,

שלום לכולם עשיתי כרגע SCAN באווירה וקיבלתי תהודעה הזאת. C:\Windows\symbols\ntkrnlmp.pdb\00625D7D36754CBEBA4533BA9A0F3FE22\ntkrnlmp.pd_ [WARNING] The archive header is damaged צריך לחשוש מזה? מזה הקובץ הזה ? מה הוא עושה? עם אפשר טיפה פרטים ועזרה על הקובץ הזה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם אני יודע ששאלה זאת נשאלה מספר פעמים אבל ניסית כבר הכל!לעניננו....... אני משתמש באימיול 4.2 של ליון העניין הוא שכל פעם שאני מעלה את התוכנה זה פשוט תוקע לי את המחשב עד כדי כיבוי והדלקה מחדש גם נסיונות להתקין שוב עלו בתוהו!יאמר שחכיתי לעניין עדכון הקבצים השיתופיים בהאשינג ולא פה הבעיה.עשיתי גם את המתבקש מנורטון 05! גם לאחר פירמוט המחשב הבעיה לא נפתרה ופשוט תוקעת לי את המחשב עד לפני שבוע הכל עבד פיקס הייתי ממש מרוצה ופתאום הכל נפל ניסית להתקין גרסאות מאוחרות עד 5.3 אך ללא הצלחה עדיין תוקע את המחשב מה אפשר לעשות שלא נעשה עדיין?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. איפה יש להוריד כזו (ורצוי שיהיה משהו טוב... )

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים