תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הspysweeper והpestpatrol חוסמים תכנות ריגול לפני שהם פורצים למחשב? כי אני תמיד משאיר אותם במצב ON והם די כבדים ולעיתים תכופות יש תקיעות בגלל התוכנות האלה ואני אפילו לא יודע אם זה מועיל במשהו שהם פועלים ברקע . עדיף לא להפעיל אותם ברקע ורק לפעמים לעדכן ולסרוק איתם? אגב, יש תוכנות אחרות יותר אפקטיביות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב- MS Access 2003. נכון לעכשיו, ברגע שאני רק מפעיל את התוכנה, בין עם דרך תוכניות או בלחיצה על קובץ מבוקש, התוכנה נסגרת מיד לאחר הפעלתה ועולה החלון ששואל האם לשלוח דוח שגיאות. הסרתי והתקנתי את התוכנה וניסיתי כל דרך אפשרית אחרת בעזרת חיפוש נרחב לסדר את הבעיה, אך איני מצליח. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
גרסה סופית של ויסטה יצאה...לפחות ככה היה כתוב... דרישת המערכת הפעלה היא פורמט שונה לגמרי של מערכת קבצים... למישהו יצא לנסות את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחליף מחשב ורוצה לשמור כמובן על כל הכתובות והפרטים של אנשי הקשר, על פגישות היומן וכן כל אלפי הודעות הדואל שיש לי. מה הדרך הממולצת? מערכת הפעלה XP HOME ED
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לפרוץ ססמא של קובץ זיפ, שיכולה להשתמש בקובץ שנמצא באופן לא מוצפן מחוץ לארכיב, ושגם נמצא בתוך הארכיב, כדי לחפש פחות או כדי למצוא מיד תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאירוע קוראים BLUE SCREEN. בנוסף לזה שזה קורה לעיתים קרובות... שמתי לב שזה גם קורה כשאני עוזב את המחשב ואז המחשב נכנס למצב SLEEP ואז אחרי כמה שניות שאני על המחשב זה קורה... המחשב הוא דיי חדש וחזק, עדיין כמעט לא מותקנות בו תוכנות... אני לא מריץ כלום על המחשב ועדיין האירוע הזה קורה... בנוסף לאחר שהמחשב נכנס למצב SLEEP באופן אוטומטי (אחרי השומר מסך) כל כמה זמן אני שומע מן רעש כזה (כמו רעש של RESET)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בבית כמה יוזרים על האווטלוק ואני רוצה לשים סיסמא שאי אפשר יהיה להכנס למשתמש שלי בלי זה , הצלחתי לשים סיסמא כך שלא ניתן יהיה לבדוק הודעות ולשלוח הודעות בלי סיסמא אבל זה לא מספיק לי . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עותק חוקי של תוכנה. עם סיריאל. אבל לא התקנתי את הדיסק, אלא הורדתי את הגרסה היותר החדשה של התוכנה (אמור לעבוד גם לפי מה שרשום) ועוד לא הצלחתי לעדכן את התוכנת (Database Updated), זה רושם Virus signature database updated failed. חיפשתי פתרונות ולא מצאתי, סיריאל חוקי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אז אם לא תעבירו את ההודעה. יש לי סרט על המחשב, עכשיו עוצמת הקול שלו מ-מ-ש נמוכה. רק אם אני שם את הרמקולים על פול ווליום, את העוצמה של המערכת על מקסימום וכו' - אז שומעים בצורה נורמלית-, אבל בגלל כל ההגברות יש מלא רעשי רקע וכאלה. חבר שלי אמר לי שיש תוכנה שיכולה להגביר את הווליום בתוך הסרט, אבל הוא לא זכר איזה. מישהו מכיר תוכנה כזו + הוראות הפעלה (אם צריך)? או למישהו יש דרך אחרת להגביר את הקול בסרט? ??? ??? תודה מראש נ.ב-יש לי XP+SP1
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נגן Sandisk Sansa ובישביל ליראות בו סרטים צריכים תוכנה מיוחדת שהופכת את הסרט למתאים... איזה תוכנה אני צריך ואיפה אני יכול לירכוש אותה? [br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 18:28:36
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן קניתי משחק חדש והתקנתי אותו הוא לא פועל בגלל ש - Games For Windows - Live לא מאפשר לרוץ על מערכת ההפעלה ללא hotxfix מסוים והוא מפנה אותי לעמוד הבא: http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/Games-for-Windows-Marketplace-Client-Download-Help/ חיפשתי בגוגל ובמיקרוסופט הורדה ל WindowsXP-KB938759-x86-HEB.exe ולא מצאתי שום דבר יש רק WindowsXP-KB938759-x86-ENU.exe שאותו איאפשר להתקין בגלל שמערכת ההפעלה שלי היא בעברית מקורית לכן אני לא יכול להפעיל את המשחק :-( יש איזה פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע עד מתי זה בתוקף Www.ononesoftware.com/creativelive פרטים על התוכנה https://www.ononesoftware.com/products/perfect-effects/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אתם מכירים את זה שפתאום אתם נכנסים לאתרים זה מראה דף לבן חלק וכותב DONE... איזה מעצבן זה :bash: יש לך פיתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה טובה לשעון מעורר? כי אני צריך דחוף תוכנה בשביל שאני יצליח לקום מחר אני רוצה שהיא תנגן MP3 תודה, Benor!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! עבודת פוטושופ ראשונה שאני מפרסם כאן.. כל הקיט 100% פוטושופ! שום חלק לא מודבק מתמונה אחרת חוץ מהאגזוזים). אז..... הנה התוצאות : לפני: http://img512.imageshack.us/img512/9376/seatbeforebk0.jpg אחרי: http://img512.imageshack.us/img512/6940/seatafteres7.jpg גמר חתימה טובה לכולם, והכי חשוב, צום קל! עודד ב.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנו כמה אתרים פלסטינים אשר פוגעים כבר המון זמן ומשמיצים בנו . מבקש ממכם עזרה לתוכנות שיתוק מסוג DOS - denail of service לצורך שיתוק בני התועבה הללו. כל אתר או תוכנה יתקבלו בשמחה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע כשעושים הקלטה (capture) מאיזה-שהוא מקור (טלויזיה, וידאו) דרך הכרטיס מסך למחשב, הוידאו לקוח המון אבל המון מגות. ידוע לי על מספר שיטות כיווץ אבל... אפפעם לא ידעתי בדיוק איך עושים אותן. עכשיו, כשאני צריך אותן, רציתי לשאול אתכם על איזה פורמט אתם ממליצים - איזה כיווץ הכי חסכוני/הכי שומר על האיכות, ו.. איפה אוכל להשיג אותו? בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה רקע שעיצבתי דווקא לא בפוטושופ אלה בגימפ.... 1024X768 לפני שנתיים בערך http://img295.imageshack.us/img295/8425/utopia2dk6.png
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אני מקווה שהשאלה שיש לי קשורה לפורום הזה- יש לי קובץ ווידיאו של הופעה כלשהי ואני רוצה לצרוב רק את פס הקול שלה. איך אפשר לעשות את זה? LI
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט משגעים אותי בפתרון תקלות ואין לי כוח כל פעם לרדת למטה. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת השתלטות מרחוק על מחשב בבית ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אקווריום קטן שנראה ריק קצת.. ואני מחפש תמונה קטנה להדפסה שתשתמש בתור רקע לאקווריום.. האקווריום די קטן מאוד - 7 על 12 ס"מ יש למשהו תמונה טובה? אתם יודעים עם אלמוגים צמחים וכל מיני..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב Borland Pascal אחרי שאני עושה Compile והכול טוב, אני לוחץ על ה Run אבל מקבל הודעת Error : " Runtime erorr 105 at 0001.003f" אני יודע שצריך להוסיף איזה קוד או משהוא לתוכנית כשאני רושם אותה מיד אחרי ה Program נראה לי, אבל אני לא בטוח. מישהוא יודע מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה דחוף מאוד! ובנוסף עם אתם יכולים להמליץ לי על אתר עם מבחני מתכונות ותשובות זה יהיה נהדר!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מדריך לצרוב סידי של 90 דקות בנרו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-