תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי חברים יש לי חשבון גוגל chrome GMAIL שמסתרכן אוטומטית במחשב נייד בעבודה . האם יש אפשרות דרך חשבון גוגל למנוע מזה לקרות ? שאני נכנס להגדרות החשבון ,אני רואה את הטלפון שלי ,את המחשב של הבית ומחשב העבודה .אין אפשרות למחוק שם אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזה תוכנת אנטי וירוס היא הכי טובה והכי פחות כבדה על המחשב . אני משתמש בברורה מכל של symantec כמובן ה- norton antivirus 2004 האם עדיף להשתמש באחרות panda או meacfe
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא שיש לי כוונות לעבור מ-Windows למערכת אחרת בזמן הקרוב, אבל השאלה בכל זאת מעניינת אותי. בקיצור, אצלי זו FastStone. אם התוכנה הזו לא עובדת טיפ-טופ תחת WINE אז אין מה לדבר. גם PaintShop Pro נכנסת לאותה קטגוריה (אני לא סובל את ה-GIMP). תוכנה נוספת שהעדרה יכול להפריע לי היא התוכנה שמשמשת אותי לגישה לחשבון הבנק שלי, Internet Explorer. באופן מפתיע (או שלא) דווקא על מיקרוסופט אופיס אין לי בעייה לוותר.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו הולך להתקין לידידה שלי XP PRO. היא רק גולשת באינטרנט, משתמשת ב-ICQ, MSN, ומשחקת קצת במשחקים. איזה תוכנות אני צריך להתקין לה. את אלה אני כבר יודע: WINRAR ICQ MSN DRIVERS FOR v.CARD/SOUND CARD etc.... JAVA NERO BURNING ROOM SP2 FOR xp pro KASPERSKY & SYGATE ANTI-VIRUS & FIREWALL DIALER FOR NETVISION CABLE INTERNET מה עוד אני צריך להתקין לה במחשב? תוכנות ממש בסיסיות, כדי שהיא תוכל להריץ את המחשב הצורה נורמלית ובלי בעיות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מה אני צריך ללחוץ? ואיפה התמונה נשמרת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם חייבים לעזר לי אני כבר נואש!!! אז ככה: לפני שבוע בערך נחת לי במחשב קובץ קוקי מהאתר: imrworldwide.com למרות שמעולם לא הייתי בו! אני סרקתי את המרגל בכל התוכנות האפשריות ורק התוכנה ad-aware מצאה אותו. כשאני מנסה למחוק אותו תוך חצי דקה הוא חוזר שוב. גיליתי גם שהקובץ קוקי "עוקב" אחריי ורואה את האתרים בהם אני גולש. אז אני רוצה לדעת מה ניתן לעשות כדי להוציא את הקוקי הזה מהמחשב? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה כזאת שאפשר יהיה ליצור לבד שירים , יותר נכון מוזיקה בסגנון ELECTRO / AMBIENT / DOWNTEMPO / ודומים לאלה... מה אתם יכולים להמליץ ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יצרתי מצגת עם מספר קטעי וידאו מקבצים שקיימים אצלי על המחשב. אני מעוניין לשמור את המצגת כקובץ אחד כדי שאוכל להפעיל אותו בכל מחשב, אבל כקובץ ppt ולא כpptx כדי שאוכל לפתוח אותו גם באופיס 2003. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שהגרסא האחרונה של DT-Lite 4.30.4 לא עובדת עם AwxDTools shell extension (שמאפשר mount בכפתור ימני על קובץ ISO) אז יצרתי קובץ reg שמוסיף mount לכפתור ימני על כל סוגי הקבצים הנתמכים (b5t,b6t,bwt,ccd,cdi,cue,bin,iso,mds,mdf,nrg,pdi,isz) הקובץ מצורף (התקנה + הסרה + הוראות) אם התקנתם DT לספרייה אחרת מברירת המחדל, אפשר לשנות את הספרייה בתוך הקובץ לפני שמריצים אותו. אפשר גם לערוך את שם הפעולה למה שתרצו.. עוד פרטים ב-readme.txt זה אמור לעבוד עם כל גרסאות ה-lite כי בסך הכל משתמש ב-command line של DT נבדק על ויסטה אבל אמור לעבוד גם על XP אם אני לא טועה. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2009 בשעה 18:14:22 עודכן לתמיכה בקבצי אימג' בלבדהורדה: http://www.sendspace.com/file/iwkds7
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שתאהבו http://i33.tinypic.com/2ljkdog.jpg משופר: http://i35.tinypic.com/2zpp74g.jpg
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התנקתי את ה פלאש פלייר ושאני נכנס להוספה\הסרת תוכניות אני רואה עליו איקס בקטן והוא לא עובד.. איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Second Copy מישהו מכיר את תוכנת הגיבוי הזאת שיש איתה בעיה בגירסא 07 שלא מגבה קבצים בעברית ובגירסא 08 יש בעיה בכיבוי המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שאני פתחתי תרד במקום הנכון. ממתין לתגובות ותודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מקרופון ושמעתי על תוכנות שאפשר בעזרתן להכתיב למחשב למשל בוורד דרך המיקרופון מכירים כאלה תוכנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי היסטורי שלי עם מישהו, רציתי למחוק הודעה אחת, ובטעות לחצתי על Delete All... :-\ כל ההיסטורי שלי איתו נמחק. אבל הוא לא נמחק טוטאלית, כי אם פותחים את ה-System Notice, ונכנסים שם למעלה ל-Deleted Items, כל ההודעות נמצאות שם. אז הקבצים עצמם של השיחות לא נמחקו לי מההארד דיסק. יש דרך לשחזר את כל ההודעות האלה לתוך ההיסטורי שלי עם אותו אדם??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם WORD 2003. פתיחת התוכנה (גם פתיחה רגילה שלא עבור מסמך מסוים), סגירת התוכנה ושמירת מסמכים איטיים להחריד. התופעה מתרחשת רק ביוזר בו אני משתמש לרוב, כאשר באדמיניסטרייטור היא עולה תוך שניה. גם האקסל אגב, בשני המשתמשים עולה תוך שניה, ולא סובל מהבעיה. ניסיתי התקנת תיקון, וניסיתי תיקון מתוך התוכנה, והורדתי mathtype שהיה על הוורד והאט אותו תמיד בשניה נוספת, כלום לא עוזר. חשבתי אולי יש דרך לאפס הגדרות ליוזר, אבל אין לי ממש מושג אם יש דבר כזה\יהיה רלוונטי. נמנעתי בינתיים מלהעיף את התוכנה ולהתקין מחדש. אולי למישהו יש רעיון? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את NIMO אבל יש הרבה שמועות גרועות אליהן. למישהוא יש המלצה כוללת הכל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב וגמר חתימה טובה לכולם חוץ מICQ האם קיימת כזאת תוכנה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתרים טובים לסקינים יפים ולערכות לשולחן עבודה לווינוס 98??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים. שמעתי שאפשר לערוך מסמכי אופיס על ידי office apps ב- windows live ו- sky drive. כשאני נכנס לחשבון לא מופפיע לי צור מסמך חדש או אפשרות לעריכה אלא רק אפשרויות להעלאת קבצים. למישהו יש מושג מה זה אומר? האם אני חייב אופיס 2010? האם השרות לא זמין בישראל או שאני לא עושה משהו טוב? אשמח לתשובות ורעיונות... חנן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! רציתי המלצה לתוכנת השתלטות פשוטה שאני מהעבודה יוכל להשטלת על המחשב שלי בבית או מכל מקום אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאסור לדבר על פריצות ודברים כאלה אז אני מבקש אפילו רק את גרסת הניסיון של Photoshop 7.0 תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מחפש תוכנה קלת משקל להדפסת תמונות שתתאים את התמונה לגדלים הסטנדרטיים של ניירות פוטו (לא ריסייז, אלא קרופ), אם יש תאימות גם להדפסה על דיסקים, מה טוב. לא חייב שתכיל פיצ'רים לשיפור תמונה, אבל אם יש, שלא תהיה כבדה (כבדה כמו פיקסה).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי קראק לoffice 2013, ולא מצלאתי שום אחד שעובד. אחד לא הבנתי איך מפעילים ואין מדריך, אחד יש שגיאה, אחד לא עולה אפילו, וכו'... איפה אפשר למצוא קראק מעוכן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-