עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אורטל,

היי.. אני מנסה להסיר את התוכנה MSDN מ-add/remove programs , ואז מופיעה לי הודעה שגיאה: "fatel eror during installation"... מה לעשות?..איך אני יכולה להסיר את התוכנה?...

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. הכי חשוב שהציור יהיה אמין מבחינת היחס בין החלקים ולא שרבוט כמו שעושים על דף נייר (אני לא רוצה לקחת סרגל ולהתחיל ללמדוד ואז לעשות טעות קטנה וצריך להתחיל את הציור מחדש)

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. שמתי לב לבעיה מוזרה לאחרונה, כשאני עושה חיפוש בדף אינטרנט בפיירפוקס אז פתאום הוא מקפיד לי באנגלית על אות ראשונה גדולה. למשל אם אני מחפש בדף מסויים את המילה great הוא לא ימצא כלום אם זה מופיע כ Great. עד כמה שאני זוכר זה לא היה ככה אף פעם, מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by SHIR-SHIR,

כשאני משתמשת בתוכנה לחיתוך שירים חלק מהשרים עולים לי ועם חלק עולה לי ההודעה: "אירעה בעיה באיתחול MCI" מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  5. בס"ד שלום עליכם חבר'ה אני מנסה לצפות בסרטונים מיוטיוב, אך הפיירפוקס חוסם את החיבור בהתחלה חשבתי שזה הfirewall, ניתקתי אותו וזה עדיין לא עובד נסיתי דרך האקספלורר 8 וזה עובד מצויין הוספתי את יוטיוב ל"רשימת החריגים" של הפיירפוקס אך עדיין הבעיה נשארה תודה על כל נסיון עזרה עבורי! תבורכו

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  6. היי, יש לי AVG וכל יום הוא מוצא לי את Win32/Cryptor ואת Trogan horse Pakes.DRR כל ניסיונות המחיקה לא עוזרים. יש הצעות? תודה רבה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה להפעיל את הפונקציה הזו במחשב שלי ומשום מה היא לא מופיעה באופציה של ניהול משאבי כח (האיקון של הסוללה והכבל חשמל) לרקע כללי אני קיבלתי את המערכת הפעלה אחרי "עריכה" מחבר שהטמיע לי דרייברים באנליט ולדעתי הוא "ערך" לי אותה והשמיט את האופציה הזו. איך אפשר להפעיל או להחזיר את זה?? זו רק הערכה בדרך כלל ההיברנט רק דורש סימון V וזהו.אצלי זה אפילו לא מופיע.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by oronluko,

אז ככה יש לי בעיה שמציקה לי בגוגל טולק. אז ככה הבעיה היא כשאני נפתחת שיחה(כשאני לוחץ על איש קשר או שהוא שולח הודעה) אז עולה השגיאה הבאה: אם אני לוחץ "לא" הוא ממשיך כרגיל ואם לוחצים "כן" הוא נתקע וקורס. כמוכן כשאני שולח או מקבל קובץ אז עולה השגיאה הבאה: גם כאן אם אני לוחץ "לא" הוא ממשיך כרגיל ואם לוחצים "כן" הוא נתקע וקורס. אני אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון. תודה. נ.ב. אני עובד עם windows vista 64bit.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  9. Started by gaviz,

שלום, יש לי מאגר איורים (קליפארט) בפורמט WMF וברצוני לראות את הקבצים כתמונות ממוזערות כשאני פותח את התיקייה של האיורים בסייר. בXP הוא נותן לי אך בויסטה משום מה הוא לא מראה לי זאת כתמונות ממוזערות אלא את סמל הקובץ בלבד. יש למישהו/י מושג איך מעדכנים זאת? יכול להיות שצריך מקודדים? אני גרפיקאי והדבר יכול לקצר לי משמעותית תהליכי עבודה תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. עם מחשב שמחובר לטלויזיה. מחפש תוכנה שמראה ערוצים מכל העולם באיכות טובה למסך מלא.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  11. התקנתי שרת סרבר 2008 ו-Exchange 2007, הפעולה בעצם היחידה שאני רוצה שהשרת הזה יעשה הוא תיאום פגישות עם יומן שיהיה למשתמשי הרשת, זה הפעולה היחידה שכרגע אני דורש משרת ה-EX... אין לי מושג בזה יותר מדיי ולכן הייתי רוצה לדעת האם אוכל למצוא עזרה כאן, מה אני צריך לעשות ?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by doronben,

אשמח אם מישהו יכול לעזור לי יש לי אנטי וירוס avg 8.5 אבל הוא לא מתעדכן הוא מראה לי סימן קריאה ואני רואה בלוח בקרה שלו כול מיני אופציות לא פעילות שנסתי להתקין אנטיוירוס אחר כמו antivir גם כן הוא לא נתן לי לעדכן אותו אהם יכול להיות שזה וירוס במחשב מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  13. אז ככה... כשאני רוצה להתחבכ לפייסבוק נגיד,אני עושה את השם משתמש וסיסמא,מסמן "זכור אותי" ופה הבעיה ברגע שהוא צריך לשמור את הנתונים הוא לא נוחתן לי להיכנס...אם אני מוריד את "זכור אותי" זה נכנס טוב...אותו דבר בג'ימייל... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה,יום טוב

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. Started by shloogy,

מה קורה אנשים טובים יש לי מלא מידע חדש כל יום ש"שובר" לי את ההרדיסק, מדובר על בערך 5 גיגה חדשים כל יום ניסיתי כבר 2 תוכנות - O&O וPERFECT DISK שניהם מעולת, העניין הוא שזה ממש מיותר לעשות איחוי על כל הדיסק כל פעם מחדש בשביל 5 גיגה לעבור על כל הדיסקים מישהו מכיר תכנה טוב שאפשר לעשות איחוי רק על הקבצים החדשים ביותר?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  15. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך לדעת מה השם של האייקון של הסייר תודה מראש לעוזרים עריכה: הסתדרתי כתבתי explorer.exe והוא שם לי את האייקון

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  16. Started by pappapisshu,

שלום. השתמשתי בתוכנה COMBOFIX כי היו לי מלא וירוסים. לאחר סיום הפעולה, הוירוסים נמחקו אבל גם ה LOCAL AREA CONNECTION וכנראה גם הקול. אני מנסה להתקין מחדש את הדריבר של כרטיס הרשת, אבל לאחר ההתקנה הוא לא מופיע. מה אני עושה??

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  17. מה קורה? אז ככה בזמן שאני משחק כשיורד גשם במשחק או סופת חול הקול של המשחק נדפק וגם בכללי ז"א אני משתמש בתוכנה ventrilo ואני שומע את החברים שלי כאילו שהדלקתי את הטלוויזיה ויש רעש של שלג... וזה לא רק אם התוכנה גם אם שאני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק וירד גשם זה יקרה! רעש של שלג... ממש בעיה מעצבנת.... עוד דבר אני לא רציתי לפתוח עוד נושא כי זה יהיה סתם ספאם אז משהו קרה לצבעי המסך שלי כאילו שזה ניהיה יותר כהה ניסיתי דרך המסך לסדר ולא הצלחתי ניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... הבעיה הזאת קרתה שירד גשם במשחק ועשיתי Alt+Tab לשולחן העבודה והצבעים השתנו... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  18. יש לי את גירסת CORPORATE 3.0.61 על פיירפוקס 3.0.11 ואני מפחד לעדכן את פיירפוקס כי בפעם שעברה שהוא שודרג מ 2.5 ל 3 הסרגל של קופרניק הפסיק לעבוד כחודשיים עד שקופרניק הוציאו גירסה חדשה. מכל מה שרשמתי אפשר להבין שהסרגל של קופרניק מאד חשוב לי ומקל עלי מאד ובעקבות ניסיון העבר, עדיין לא שידרגתי את פיירפוקס. רציתי לשאול אם מישהו נתקל באותה בעיה והאם הוא הצליח למצוא לה פיתרון?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by Posford,

ביומים האחרונים יש לי בעיה חמורה במחשב. אין לי מושג ממה היא נובעת אשמח לעזרתכם. מדובר במערכת הפעלה WinXP SP3. CPU Usage נע בין 40-55% כאשר מה שעובד זה רק FIREFOX עם ס' טאבים פתוחים. זכרון בסביבות ה-593MB. מעבד: Intel Core E6550 @ 2.33GB זכרון: 4GB אך רשום 3.50GB שם. אגב המחשב נתקע בעיקר עם FIREFOX. אתמול עדכנתי לגרסא החדשה 3.5 ומאז צצו הבעיות. מה יכולה להיות הבעיה? מה עלי לעשות? בדקתי שהמאוררים עובדים במחשב וגם על המעבד.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. עדכנתי לגרסא 3.5 וכשאני גולש דרכו הוא קורע את המחשב. מנצל 50% מ-CPU. אני חושב שמדובר בדפדפן שעושה את הבעיות. המחשב נתקע הרבה וקשה מאוד להשתמש. פתחתי טרד גם בחומרה עם הנתונים אולי יצליחו לגלות מה הבעיה? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418418.new#new

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  21. ביום האחרון כאשר אני מנסה לכתוב דואר בOutlook או במהלך עבודה שוטפת בWord התוכנות נסגרות לפתע ואני רואה את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש הן את ה-outlook והן את ה-word אך זה לא עזר. כמו כן, תיאור התקלה נראה כללי מאוד, לכן אני מניח שבגלל זה חיפוש בגוגל לא עזר יותר מדי. למישהו יש מושג מה הסיבה לכך? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by Lior4543,

*מקודם עזרתי לחבר שלי לפרסם בעיה שיש לו עם איזה כרטיס מסך, אז תראו הודעות אלא נפרדות לחלוטין. שלום יש לי שני בעיות שממש מרגיזות אותי: בעיה 1: יש לי כרטיס מסך HD2600 PRO של ATI בפעם הראשונה שהתקנתי את הדרייבר, הכל הלך חלק והוא עבד כמו שצריך, אני מדבר איתכם לפני שנתים בערך, לאחר שנה עשיתי פרמוט, והתקנתי את הדרייבר אך קיבלתי שגיאה כזו, בכל הפעלה של הדרייבר: התעלמתי מהשגיאה כי לא היה לי צורך בדרייבר שאני ישחק איתו בשלב ההוא, עכשיו העברתי את המחשב שלי שוב פרמוט ושוב אני מקבל את אותה השגיאה, חשוב לציין שאני מתקין את כל הדרייבים הדרושים, כולל לוח אם.. אני לא מבין מה הבעיה, ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, מחקתי לחלוטין מהמחשב, ופירמטתי והבעיה ממשיכה.. בעיה 2: אחרי שהמ…

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היום אני ניסיתי לפרמט מחשב,ונתקלתי בבעיה שאין לי את הדיסק ללוח האם כדי להתקין את כרטיס הרשת (מדובר במודם שמתחבר אוטומטית לאינטרנט ללא חייגן) בשיחה שלי עם נציג האינטרנט בספקית האינטרנט שבה אני נמצא עולה כי לא מותקן אצלי כרטיס הרשת ואין לי את הדיסק של לוח האם...אני לא בטוח אבל יש לי דיסק של ATI שזה כנראה למעבד או משהו והתקנתי בו הכל ושום דבר לא עזר. אז השאלה שלי,איך בדיוק אני מוצא מהו סוג לוח האם? אני רוצה לנסות להשיג אותם דרך חנות או משהו אבל אני לא יודע כל כך מה המפרט. אשמח אם תעזרו ותתנו לי תוכנות כלשהן שדרכן אוכל לגלות מהו הסוג ואיך להשיג בו את הדרייברים. תודה מראש,מקווה לתשובה מהירה.

• 25 תגובות
    • 8.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אני כבר ממש אבל ממש מיואש אני ישבתי כמעט כל היום על המחשב ואני לא מצליח למצוא פיתרון לדבר.. בכל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך באמצע ההתקנה המחשב נכנס למסך הכחול.. מקובץ הדאמפ מצאתי שהקובץ האחראי על המסך הכחול הוא nv4_mini.sys ומה לא ניסיתי הדרייברים הכי עדכניים ,הפחות עדכניים, ממצב בטוח וכו'.. בכל מקרה הנה הכרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 320MB OC2 אמממ אני דיי מתמצא במחשבים אז אין צורך לתת פיתרון מלא,מספיק רק הכיוון ואני יבין לבד. יום טוב. http://www.fileflyer.com/view/ye1g3By http://rapidshare.com/files/252366945/Mini070509-01.dmp.html

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by OHANA,

יש לי בעיה שאני מנסה להכנס לצ'ט מופיע לי ההדועה הבאה בתמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=njlezhzcmdzm.jpg תלחצו על התמונה כדי להגדיל אותה תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים