תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש באתר של מיקרוסופט ולא מוצא להורדה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי כמה תמונות בפורמט JPG ו BMP אני יכול להפוך אותם לקובץ PDF ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאני עורך הרבה סרטים לפורמטים הנ"ל (בד"כ בתוכנה Ulead DVD Workshop 2 ו-Ulead DVD MovieFactory 3 Disc Creator) אבל מה שקורה זה למשל בפורמטים VCD\SVCD שהסרט יכול להיכנס לדיסק של 700 מגה (בנרו שאני צורב אותו) אם אני רוצה ליצור תפריט בעזרת התוכנות הנ"ל הוא כבר עובר את הג'יגה וזה בלתי אפשרי אלא רק בפורמט DVD כי הדיסק כמובן גדול מאוד אבל זה לא משתלם לקנות הרבה דיסקים כאלו ועדיף דיסק רגיל. השאלה שלי היא למה שסרט ששוקל קצת פחות מ-700 מגה התוכנות ליצירות תפריטים מזהות אותו כגדול יותר והנרו לא ואם יש איזו תוכנה שאוכל להכניס את הקובץ לדיסק אחד כמו שהוא שוקל באמת.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
התקנתי תוכנה שניתנת חינם לחודש, אבל עבר החודש כל כך מהר... ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב, אבל קיבלתי הודעה שאני לא יכול להשתמש בה שוב, אלא אם אני אקנה אותה. כניראה ששתלו לי משהו על המחשב, ניתן אולי לדעת איפה הקובץ ששתלו לי ולמחוק אותו? או אולי לשחזר את המצב לקמותו? (לא שחס וחלילה אני רוצה להתקין אותה שוב ולהתחמק מתשלום... אני סתם רוצה לדעת איך להסיר את מה ששתלו לי במחשב שלי...) המון תודה לכל העוזרים!!!!1
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם יש נגן DVD שמאפשר לראות סרט widescreen ב-fullscreen? יש לי powerDVD ולא מצאתי אפשרות כזאת... ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה רמת הדיוק של הSANDRA לא מבחינת ביצועים אלא מבחינת איבחון של המערכת
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש (אתם יכולים להסתכל בצד<<<) ואני מוריד בו סרטים אם האימיול בנתיים הכי הרבה שהיה לי זה 30KB לשניה אבל בדרך כלל זה 5KB לשניה ורציתי לדעת אפשר לעשות שזה יוריד יותר מהר תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי AVI.. אני רוצה לצרוב אותם על דיסק DVD ולהוסיף לדיסק תפריט ניווט.. אפשר לעשות את זה? בשלי לשנות את גודל הסרטים.. יש לי את התכונה NEROVISION 4..
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם . הורדתיסרט מאתר מסויים וזה הוריד לי אותועם שוליים (2 קווים שחורים בצידו התחתון והעליון של המסך). אפשר לסגור אותם דרך המחשב ? תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
טוב אז ככה... לפני שנים קניתי את הדיסק LIQUID TENSION 2 בזמנו העברתי אותו ל FLAC. הדיסק שרוט היום בצורה מטורפת אז אני רוצה לצרוב חזרה את הקבצים שיש לי על המחשב... אפשר איכשהו עם נרו? אני מחפש ולא מוצא... אם אי אפשר, יש תכנה טובה אחרת?? תודה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לא מצליח לצרוב בכלל .. עזרה!:]
-
- 3 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני משתשמש בnero ואני רוצה לצרוב שתי משחקי PS2 שהפכתי לimage בדיסק אחד, אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני יודע שהיא מנגנת מוסיקה אבל אני צריך מידע בעברית בבקשה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אפשר לקבל קישור לתוכנה לחציאת כתובית תודה...........
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות תמונה בגודל 100x110 ואני לא מצליח (ניסיתי עם ACDSEE) אז אפשר לקבל תוכנה אחרת ופשוטה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו שלא ברשימה שלי שלח הודעה ולחצתי בטעות על איקס ולא הספקתי לראות את ההודעה (ב System Notice). אפשר לראות את ההודעה עוד פעם או לראות מי שלח אותה? יש לי אי סי קיו 2003b
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
Office 2003 ניתן לקרוא מייל משרתי מייל גם ב http (בנוסף ל pop3 וכו') רציתי להשתמש בזה כדי לקרוא דוא"ל וניסיתי על שרתי yahoo, hotmail ועוד אך ללא הצלחה. מי הצליח ? יש טיפים ? יש הנחיות איך מקנפגים ? חשוב : לא מדובר במשיכה באמצעות pop3 !!!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היה לי קפיצת מתח לא מזמן והמחשב שלי ניתקע באותו רגע והאימיול היה דלוק, והיום שמתי לב שפשוט נעלמו לי 3 הורדות מהרשימת הורדות, הם רק נעלמו מהרשימת הורדות של האימיול אבל נשארו בתיקית Temp. יש איזושהי דרך להמשיך את ההורדות?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
היי יש לי כמה שומרי מסך בגלאקסי אס שמאוד הייתי רוצה שיהיו עם על השולחן עבודה במחשבה וירוצו ככה.. האים יש אמולטור תוכנה כל שהיא שיודעת לעשות את הדבר? נמעס לי מהתמונות המתחלפות של הווינדוס ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לשלוח פקס דרך המחשב?? (אין לי מכשיר פקס)
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
כותרת
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-