תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לנסיון תוכנת נרו לייט גירסה 9.09 וכשני פותח את לוח הבקרה בהוספה והסרה אני רואה מספר תיקיות של התוכנה ואין לי אפשרות להסירם.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי אופיס 2007 על המחשב אבל לפעמים אני צריך לעבוד אם אופיס 2003 מה שקורה זה שאני פותח קובץ word של גירסת 2007 הוא נפתח אבל אז אי אפשר לפתוח אותו יותר על גרסת 2003 האם יש פיתרון לזה ששני הגירסאות יעבדו ביחד (לא בו זמנית ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אלה הן שתי תמונות מתוך פרוייקט קטן של עיצוב דירה שלקחתי לעצמי. הפרוייקט הוא לתרגול ולא ללקוח. אשמח לשמוע הצעות לשיפור. העבודה עדיין בתהליך כמובן. http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/Daylight.jpg http://img.photobucket.com/albums/v260/liorbm0/NightTime.jpg אני מכניס את התמונות כקישורים כי בתבנית IMG הן לא נכנסות (רינדור ב- 1920X1080 ). בקשר לחומרים של הכורסאות, השולחן והכיסא, אין טעם להעיר עליהם אני חושש, העבודה עליהם בתהליך ברגעים אלה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה האתר vgames.co.il לא עולה לי על פיירפוקס הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ומה זה ה- ID Protection שבא עם האנטי וירוס הזה,למה זה נועד?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה די רצינית . אני לא מצליח להתקין שום דבר במחשב חוץ מהדרייברים שהתקנתי, כל מה שהורדתי כגון ICQ MSN WINRAR כותב לי שגיאה בחילוץ משהו כזה. אני לא יודע מה לעשות ! תעזרו לי בבקשה .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל אם לא מצטער לא ידעתי איפה לכתוב. בכל מקרה יש לי בעיה בלפטופ שבחלק מהסרטים הסאונד ממש ממש חלש. אני משתמש בK-LITE FULL הכי חדש שיש וניסיתי להכנס להגדרות הסאונד של FFDSHOW ולהגביר אבל מתברר שזה לא עוזר.. מה אפשר כן לעשות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
זה נחשב תקין ? יש לי 1GB זיכרון וכל הזמן אני רואה שיש לי פחות פנוי :-\
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אי מתכנן לעבור בקרוב מאוד למחשב חדש ורוצה להעביר אליו את כל ההיסטוריה של ההודעות ואם אפשר גם יומן שיחות, כלומר שאני אוכל להמשיך מאותו מצב בדיוק מבחינת מה ששמור אצלי במחשב שקשור לסקייפ. לכן אני רוצה לשאול איך אני מעביר את זה למחשב החדש? ובנוסף איך אני מייצא מגבה את זה למקרה הצורך? (אם זה לא אותו דבר בעצם) יש לי skype 3.0.0.188
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום ניתקלתי בבעיה קצת מוזרה במקלדת : העכבר לא מגיב לי במקלדת חיברתי את הדונגל בחיבור USB למחשב HTPC עם מערכת הפעלה XP ומדיה סנטר. דרך מנהל ההתקנים אני רואה אותו במתאמי חיבור USB וגם בחיבורי העכבר מזוהה כ-HID גם המקלדת מזוהה באותו אופן . המקלדת עובדת בצורה תקינה , העכבר שמובנה במקלדת לא מגיב למרות כאשר אני מזיז אותו או מקליק בכפתורי העכבר אני רואה תגובה של היבהובים בדונגל. כמו-כן המקלדת עובדת במצב של DOS ניסתי לפרמט את המחשב השתמשתי ב- NORTON GHOST 11.0 וראיתי כן תגובה של העכבר במצב זה אך כשהעלתי שוב את ה-XP המצב חזר. במחשב אחר עם מערכת הפעלה XP ללא מדיה סנטר העכבר עובד! יש משהו בהגדרות של מערכת ההפעלה שמונע או חוסם את תגובת העכבר? אולי איזה שהיא הגדרה ב-regestry ? תודה…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שדרגתי מ-IE7 ל- IE8 והוא מתפקד לכאורה בסדר ,אלא שדווקא כאן בשימוש באתר אני ניתקל בבעיה מוזרה כשאני רושם תגובות והטקסט קופץ ,במיוחד אחרי שאני כותב מעבר לכמה משפטים. ביטלתי כול מיני ADD-ONS בניסיון להיפטר מהבעיה ,אולם זה לא עזר רעיונות??
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן. יש לי spybot- S&D ויש לו את ה TeaTimer.exe שהוא קבוע תופס לי 88,696k זיכרון, שזה המון. זה אמור להיות ככה? תודה..
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
חברה יש לי בעיה מוזרה. כשאני רואה סירטון (אתרים כמו YOUTUBE) לסרטון לוקח הרבה הרבה זמן לעלות בכלל להתחיל לפעול. אם בד"כ הסירטון עלה תוך 15 שניות גג עכשיו יותר מדקה. מחתי קוקיז,קבצים שמורים, הפעלתי CCLEANER, התקנתי flash 10 מחדש.... Help/// :-\
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן. יש לי גוסט 2003 ואני מנסה לעשות partition from image והוא לא נותן לי. מצ"ב תמונה של השגיאה. ואחרי שאני לוחץ על yes, הוא פותח לי הודעה: a destination volume could not be locked. כמובן, שמדובר בשני דיסקים (hard disk) נפרדים. והמקור של הקובץ גוסט נמצא בדיסק אחר והיעד (כונן c) נמצא בדיסק אחר. מישהו יכול לעוזר לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ישלי ויסטה צרוב התקנתי אותו כנראה לא טוב ועכשיו הוא מבקש ממני מפתחות נותן לי תימי ניסיון האלה יש מצב אני פורץ אתזה בלי להתקין מחדש תודה?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אחרי שנים שלא השתמשתי ב EMULE התקנתי אותו שוב, לאחר כל ההגדרות ופיתחת הפורטים הכול נראה סבבה חוץ מזה שהוא לא מתחבר לאף שרת (רק לרשת KAD) ניסיתי לטעון את השרתים מאתר שנמצא בקיצור דרך בתוכנה, כנ"ל... מישהו יודע מה הבעיה או שיש לו כתובת של שרת טוב שעובד לתת לי ?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הי, בימים האחרונים שמתי לב שכשאני סוגר את הדפדפן הוא לא נסגר עד הסוף (החלון נעלם והרשימת האפליקאציות הוא יורד, אבל נשאר ברשימת התהליכים) מתחיל לשרוף לי את המעבד... הוא פתאום מתחיל לרוץ על 100% ותוקע לי את המחשב... השאלה שלי היא- מה?! למי שיש מושג מהזה מיזה ולמזה בבקשה שישתף אותי
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להמרה מ PDF ל PowerPoint
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאח שלי יש בעיה כרגע במחשב שאני לא מצליח לפתור, אתמול השתלטה לו תוכנת ריגול על המחשב ושינתה לו את הרקע בDESKTOP היא כל הזמן מקפיצה הודעות של SYSTEM SECURITY ומציעה להוריד אנטי וירוס. על המחשב היה מותקן NOD32 מעודכן, כשניסינו להוריד AD-AWARE התוכנה העוינת חסמה אותנו ומנעה את ההתקנה. יש משהו נוסף שאני יכול לנסות ולסדר את הבעיה מבלי לפרמט? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה לאחרונה אני עובד עם ויסטה HOME EDITION ומשום מה כשאני מנסה להוריד קבצים דרך האקספלורר הוא מקפיץ לי הודעה שהגדרות אבטחה שלי לא מאפשרות לי לעשות את זה איך אפשר לפתור את זה ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
http://www.megaupload.com/?d=COO6B3QC
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 פרסקוט וכל דף שאני פותח המעבד מראה שהוא מתאמץ חבל על הזמן באתר מאקו רשום " 60 אחוז מאמץ " רק דפדפן אחד פתוח ! באתר שלכם 20 - 30 אחוז מאמץ הגלילה באתרים כבדים היא זוועה ! ממש זוועה ! ורואים שהמעבד מתאמץ , למה זה ? הטמפרטורה של המעבד על 40 מעלות . הכנסתי את המחשב למעבדה בדקו חלק חלק ואמרו לי שהכול תקין . באתרים כבדים אני נלחם עם הגלילה ולפעמים המהירות גלישה שם זוועתית ... חשבתי בהתחלה שזה רק בעיה של אינטרנט אבל שנכנסתי למנהל המשימות ראיתי שהמעבד ממש מתאמץ כולה דף אחד במאקו 60 - 70 אחוז מאמץ עלובים .
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות? *אני מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא תעבירו..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://i3.photobucket.com/albums/y83/gamer_446/1-2.png למי שלא מבין מה רשום: Microsoft Office Word לא הותקן עבור המשתמש הנוכחי. נא הפעל את תוכנית ההתקנה כדי להפעיל את היישום. מה זאת הבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-