תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים אני מנסה לפתור בעייה של הקצאת פס אינטרנט בין מספר מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך ראוטר. הבעיה נוצרה היות ומצד אחד, אחד המחשבים משתמש בכמה תוכנות זוללות פס - שיתוף קבצים, הורדות. מצד שני, ספקית האינטרנט מגבילה לרוב את הגלישה (הגבלות משתנות מסוגים שונים) כך שגם כאשר מקצים רוחב פס קבוע באותן תוכנות, נראה כי עיתים הוא הופך למעשה לאחוז גבוה של הפס הזמין. עוד דבר, העדיפות היא שלא רק יוקצה למחשבים שפתחות משתמשים רוחב פס מסויים, אלא שבעיתות בהם אינם נזקקים לאותו פס(שזה רוב הזמן), הוא יוקצה חזרה למחשב שכן זקוק לו. מכאן הועלתה המחשבה האם ישנה אפשרות או תוכנה שתוכל לפתור את הבעיה. רצוי ללא תוספת רכיבי חומרה נוספים, בוודאי שלא מהסוג היקר. פרטים: המחשבים מחוברים דרך ראוטר Edim…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי כמה עטיפות לדיסקים מהאתר CdCovers אבל אין לי מושג איך להדפיס אותם בגודל המקורי כדי שאני אוכל לשלב את ההדפסה בתוך קופסת הדיסק. כשאני מנסה להדפיס בדרך רגילה זה לא יוצא מתאים, או גדול מדיי או קטן מדיי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת. נכנסתי לתיקייה של NVIDIA וראיתי שיש שם בנוסף לגרסת הדרייבר הנוכחית את שתי הגרסאות הקודמות שהיו מותקנות על המחשב. השאלה שלי היא ,האם אני יכול למחוק אותם בלי בעיה, או שלא מומלץ למחוק אותם (תמונה מצורפת)? זה יפנה לי יותר מ-400MB ( אני מדבר על שתי הראשונות, השלישית היא הנוכחית). אשמח לעזרה ותודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה,עכשיו אני עם Hotmail. חשבתי לפתוח עוד חשבון,באיזו חברה אחרת,אבל אני לא יודע איזו ואני מתלבט,ואני יגיד גם למה. כי אני אוהב להישתמש ב OutLook Express עכשיו עם חשבון בHotmail אני לא הייתי צריך להגדיר POP3 וכו..מה שאם אני פותח חשבון בוואלה,אז אני לא ידע את הכתובות האלו ולפיכך אני לא יהיה יכול להישתמש בחשבון וואלה בOutLook Express מישהו יכול לתת לי המלצה באיזו חברה לפתוח חשבון מייל חוץ מ Hotmail ושאני יהיה יכול להישתמש בו ב Outlook Express??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנייד שלי, ה FIREFOX (באיביי למשל) ממשיך לדף הבא כאשר אני מגיע לתחתית הדף. כלומר, אינני צריך ללחוץ דף מספר 2 כדי לראות אותו. פשוט אפשר להמשיך ולרדת למטה בדף ולראות. במחשב הנייח, זה לא עובד. כיצד ניתן לאפשר זאת? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עובד עם פיירפוקס כבר הרבה זמן. לאחרונה לא רואה יותר את הסרטונים המומלצים ביוטיוב (מסגרת צהובה), ובגוגל אני לא רואה יותר את התוצאות הממומנות צד שמאל (אלה ששילמו עליהם כסף). בדקתי באקפלורר - הכל בסדר ורואים. אולי עדכון שעשיתי... איך מחזירים למצב שאני יראה? זה חשוב לי כי אני מפרסם ורוצה לראות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. יש AUDIO DEVICE לא מזוהה ב Other devices יש בסימן קריאה: audio Device on high definition audio Bus ביצעתי לפי הההוראות שבאתר גיגהבייט (3 פעמים...) ולא פתר הבעייה. למה יש 2 שורות microsoft UAA Bus Driver for high definition audio? 2. לא מזהה כרטיס PCI (מותקן היטב בסלוט)!!! 3. אין BEEP בהדלקת המחשב (רמקול לא עובד) ה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בכל אתר בפיירפוקס שנכנסתי וביקשתי לזכור סיסמא הוא כמובן היה מתחבר לי אטוטמטית. פתאום לפני שבוע הוא הפסיק לזכור סיסמאות בצורה חלקית. אני אסביר מה זה "חלקית" כשאני רושם את השם משתמש הוא משלים בעצמו את הסיסמא (זתומרת שהוא כן זוכר אותה איפשהו) אבל כל פעם אני צריך מחדש לרשום את השם משתמש בכניסה לאתרים. בניגוד למקרה הקודם שבו הוא היה מתחבר אוטומטית בלי שום התערבות מצידי. אני חייב עזרה כי זה מאוד מתיש להקיש את השם משתמש וסיסמא בכל פעם מחדש תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
for some strange reason somtimes the hebrew in my search boxes and text boxes goes mad I'm using Windows 7 64-bit in internet explorer/google chrome/etc. all of a sudden I get strange characters or mix-up of the hebrew characters for example aleph shows as vav, shin shows as yud, tzadik shows as zain. My caps locks is not pressed. I See this problem only in the text box (this is why i'm writing in english here), and not in the web-page address box. can someone help me?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צורב פלקסטור 16/10/40A, מופיעה הודעת שגיאה error sanding firmeware, מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היתה מותקנת בכונן C בגודל 2 ג'יגה. קניתי HD בגודל ארבעים וצרפתי אותו ככונן D-F . כונן C כבר מלא מדאי האם יש אפשרות לשכפל אותו ע"י איזו תוכנה כמו GOST ולהעתיק אותו לכונן D על מנת שכונן D יהיה מעתה המחיצה העיקרית של מערכת ההפעלה מבלי שיהיה צריך להתקין את כל התוכנות שהיו במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה מתסכלת במיוחד שבה אני נתקל תוך שימוש ב-WINDOWS LIVE MAIL מתוך חבילת WINDOWS LIVE ESSENTIALS 2012: כל פעם שאני מושך דואר, על כל הודעה שנמשכת קופצת ההודעה המצורפת. ניסיתי כבר להריץ SFC /SCANNOW וגם הסרתי לחלוטין את החבילה מספר פעמים, מחקתי את התיקיות והרצתי CCLEANER כדי לנקות את ה-REGISTRY (וכמובן אתחלתי) לפני שהתקנתי מחדש. כל אלה פשוט לא עוזרים. ההודעה תמיד חוזרת. האם יש למישהו/י איזשהו פיתרון? מערכת ההפעלה היא חלונות 7 ULTIMATE ב-64 ביט
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום) שדרכה אני אוכל לשלוח הודעות SMS , וואצאפ ושיחות דרך המחשב כאשר הכל מחובר לפלאפון. הכוונה היא שזו תוכנה שתציג לי בין היתר חיוג לאנשי קשר או כל מספר אחר דרך המחשב ושזה יחייג דרך הפלאפון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה שאני מפעיל bsplayer הוא עובד אבל שאני רוצה להוסיף כתוביות הוא נתקע מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פשוט מאוד, אני מחפש תוכנה שתגביר עוצמת שמע של קבצי MP3. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסביר את עצמו למדי... פשוט לא קורה כלום כשאני עושה CTRL ולחצן ימני. בגרסא 8 הוא פשוט לא היה מצליח לקרוא בגלל Clear type שבווינדוס 7 (מערכת ההפעלה שברשותי) אבל גרסא 9 הנוכחית לא עושה כלום! כן בדקתי את הגדרות התוכנה. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לכל מי שמכיר את התוכנה ובטח רובכם בגירסה החדשה ישנה אופציה חדשה שנקראת ניקוי שטח פנוי מה היא עושה ? והאם מומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחשפ תוכנה שמטפלת בחילוק למחיצות ואם לא דרך WIN אז גם בפירמוט של דיסק קשיח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה אז אני מפרמט עכשיו לפטופ שחבר הביא ואין דרייברים בכלל. בLIVE CD ראיתי דרייבר מסוג realtek 8169 pc1'8169 and 8101e אני צריך בעיקרון תדרייברים של הקול ושל האינטרנט ניסיתי באתר של רילטק אבל קצת קשה למצוא אני מתקין עליו XP והמחשב של LG ויש איזה תוכנה שתזהה לי את החומרה במחשב בלי דרייברים? אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לתופעה מעצבנת באתרי החדשות הישראליים למינייהם (Ynet, Walla, מעריב NRG וכ"ו): אפילו אם חוסם הפופאפים של הפיירפוקס שלי (גרסה 11 האחרונה) מופעל + תוספי ה-Noscript וה-Adblock Plus מותקנים ומופעלים, פרסומות ביניים ואחרות ממשיכות להופיע וחלונות (ואף לשוניות) קופצים ממשיכים לקפוץ, כאשר הם נעלמים מאחורי פיירפוקס עם פתיחתם. מה גורם לבעייה הזאת, ואיך לפתור אותה? להלן מידע מתומצת לגבי אופי פעולת שני התוספים שלי (אם הוא יוכל לעזור לכם לפתור לי את הבעיות עם הפרסומות והפופאפים שלא נחסמים): ה-Noscript שלי מוגדר בכל האתרים לאפשר תוכן של תוספים חיצוניים לפיירפוקס (Java, Javascript, Flash וכ"ו) וכן זכויות רק לתחום שבו אני נמצא וכן לתחומים שהאתר צריך על מנת שייעבוד כהלכה (שהי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש, וחשבתי על רעיון לגיבוי. מהנסיון שלי במחשב הנוכחי, לפעמים המחשב נהיה איטי בגלל כל מיני תולעים נסתרות או סוסים טרויינים או כל מיני זבל כזה שכבר קשה להפטר מהם והאנטי-ווירוס או האנטי ספיוור אומרים שהם ניקו אותם, אבל המחשב עדיין נשאר איטי- בקיצור- מבחינתי הכי טוב זה לעשות FORMAT למחשב פעם ב- 8 חודשים עד שנה, או כאשר יש ווירוס, ולהתקין הכל מחדש. הבעיה היא כמובן איך לגבות את כל החומר שעל המחשב. הרעיון שלי הוא כזה: לקנות שני דיסק קשיחים. אחד גדול (250GB או 320GB) ועוד אחד קטן- 60 או 80 GB. להתקין את מערכת ההפעלה על ההארד-דיסק הקטן, ואת כל שאר החומר שבדרך כלל דורש גיבוי (משחקים, סרטים תוכנות)-לשמור על ההארד-דיסק הגדול, ולעבוד עליו משם. במצב כזה, כאשר יש ו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, (-: אני לא כזה טוב בפלאש וגם בפוטושופ, אבל אני אוהב לעצב אתרים בפלאש (ולתכנת), אז בניתי אתר חדש לתוכנות שלי , ואשמח לחוות דעתכם, מה לתקן, מה להוסיף, ומה לשנות!, האתר בעיקרון נבנה בגודל של 800 על 600, אין לי מושג איך לעשות שהאתר יתאים את עצמו לרזולוציה והאיכות לא תירד (אם יש בכלל דבר כזה!), אשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם, מה לתקן , ולמה, תקחו בחשבון שאני לא מקצוען, ואני גם לא הכי משהו בפלאש ובפוטושופ. האתר: http://www.planetnana.co.il/nemex2008/ תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-