תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
1.אין לי קול בסירטונים בפורמט wmv 2.יש סירטונים שאני מנסה להפעיל ומופיעה לי הודעה פורמט אינו ידועה? יש לי מקודדים k-lite גירסא האחרונה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשהו יש מושג מהו גודל ה-Avater המקסימלי מבחינת גובה\רוחב שנכנס ב-MSN Messenger? לקחתי תמונה ולא משנה עד כמה אני מקטין אותה המסנג'ר עושה לה Cropping למרכז התמונה ואת השאר זורק. ניסיתי גם להעזר בתוכנה Picture resize (שאמורה) לדעת לפלוט מתמונה נתונה avater מסנג'ר - אך ללא הועיל, המסנג'ר עשה Cropping למרכז התמונה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת הפעלה windows 7, עד לפני יומיים הדפדפן העיקרי שעבדתי בו היה גוגל כרום. לאחר שמחקתי היסטוריה וכד' החלטתי להתקין מחדש. ביצעתי uninstall, download, install לכרום ו.. התוכנה לא עולה. הוא כותב משהוא setting קרס ולא מתחיל. ביצעתי את הרוטינה הנ"ל 4 פעמים כולל כיבוי מלא ושום דבר לא עוזר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לדעתך יש להסיר את השאלה? כן - לא נא לפרט, מה הפריע לך בשאלה זו? שגיאה!!! [h=1]האם ההודעות באאוטלוק של מיקרוסופט תופסות זיכרון במחשב?[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה פירמטתי את המחשב אז הייתי צריך להשיג שוב את פוטושופ אז השגתי לי את הגרסה העדכנית ביותר (נכון?) - Photoshop CS3 (10) Extended. כשאני כותב בעברית בפונט עברי ולא משנה באיזה יישור (ימני או שמאלי), זה כותב לי הפוך, האותיות בסדר אבל זה משמאל לימין. עכשיו, אני צריך להשיג את גרסת ME או שאני יכול להוריד איזה תוסף או משהו שאני יוכל לכתוב בעברית? הבהרה: אני רק רוצה לכתוב בעברית ושאני לא יצטרך לרשום מהסוף להתחלה, אני לא צריך את התפריטים בעברית. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני חודשיים היה לי אינטרנט דרך הכבלים, ויכלתי להוריד בביטורנט עד 190~ לפעמים (אם מדובר בטורנט טוב) עכשיו כשעברתי לאינטרנט adsl, עם אותה חבילת מהירות, הביטורנט שלי מוריד מקסימום ב-40-50 ובתוכנות שיתוף אחרות המהירות טובה. יש למישהו רעיון מה לעשות עם זה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בבוקר החלטתי לסגור את כל הפורטים הלא ידועים בראוטר שלי, יותר מאוחר רציתי לשלוח הודעה באאוטלוק, רשום לי הודעה 1 מתוך 1 נשלחה, אבל ההודעה נשארת בOUTBOX והיא גם לא מגיע ליעדה הודעות שנשלחות אלי אני מקבל זה קשור לסגירת פורטים? (לא נראה לי, כי אני מקבל מיילים) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הפופאפים של CiD אני חושב, כי זה מה שרשום בכותרת שלהם, אבל זה פרסומות של סלקום ושל חברות אחרות. אי אפשר לגלוש באינטרנט וגם כשאני סתם על המחשב ולא גולש זה עולה לי כל פעם... מחקתי קוקיס, מחקתי קבצים זמניים ומחקתי היסטורי וזה לא עזר. אני משתמש בFF בעיקר, אבל הפופאפים הם של IE. יש פתרונות? =\
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב של אמי מחובר לאל פסק Advice PRV 700 Pro, ומותקנת בו הגרסה האחרונה של תוכנת Viewpower (גרסה חדשה יותר מזו שהגיעה עם התקליטור). עד עכשיו היא עבדה מצויין. עכשיו פתאום היא מסרבת לעבוד ולבצע Monitoring. לא בהפעלה עם הפעלת המחשב, וגם כמה שאני מנסה ללחוץ על Start monitoring, זה לא עוזר. ה-Web service port שמוגדר, הוא 15177. איך לפתור את הבעייה? (ראו תמונה מצורפת) עדכון: הבעייה נפתרה ע"י קובץ הסבר לתיקון באג אפשרי לאחר התקנת התוכנה באתר אדוויס. זאת למרות שהתיקון בוצע בעבר. יש מצב שעדכון ה-JRE לגרסה האחרונה נטרל את התוכנה, והייתי צריך לחזור על מה שכתוב שם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש, וחשבתי על רעיון לגיבוי. מהנסיון שלי במחשב הנוכחי, לפעמים המחשב נהיה איטי בגלל כל מיני תולעים נסתרות או סוסים טרויינים או כל מיני זבל כזה שכבר קשה להפטר מהם והאנטי-ווירוס או האנטי ספיוור אומרים שהם ניקו אותם, אבל המחשב עדיין נשאר איטי- בקיצור- מבחינתי הכי טוב זה לעשות FORMAT למחשב פעם ב- 8 חודשים עד שנה, או כאשר יש ווירוס, ולהתקין הכל מחדש. הבעיה היא כמובן איך לגבות את כל החומר שעל המחשב. הרעיון שלי הוא כזה: לקנות שני דיסק קשיחים. אחד גדול (250GB או 320GB) ועוד אחד קטן- 60 או 80 GB. להתקין את מערכת ההפעלה על ההארד-דיסק הקטן, ואת כל שאר החומר שבדרך כלל דורש גיבוי (משחקים, סרטים תוכנות)-לשמור על ההארד-דיסק הגדול, ולעבוד עליו משם. במצב כזה, כאשר יש ו…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתחרפן כבר, כל פעם שאני מזיז את הסמן של העכבר מעל תפריטים בתוכנות מסויימות ואפילו סתם בדפדפן באינטרנט אני שומע רעשים מכיוון הארד דיסק שכאילו קורא מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא,אין לי בעית תוכנה.אני מחפש תוכנה להסרת קולות אדם מוידאו כך שנשארת רק המוסיקה.זה נחוץ לי כדי ליצור mp3nzv
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה יש יותר ויותר אתרים בהם אני לא מצליח ללחוץ על כפתורי SUBMIT ואני מקבל הודעת שגיעה: A Runtime Error has accurred line 81 error: the callee (server [not server application]) is not available and disappeared; all conection are invalid. the call did not execute. בהתחלה הייתי דיי בטוח שההודעה הזאת אומרת שמשהו לא טוב באתר - אבל בזמן האחרון אני מקבל יותר מידי פעמים את ההודעה הזאת. האם זה צרוף מקרים או שמשהו לא טוב אצלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSN לא מתחבר לכם? מקבלים הודעת שגיאה? ואולי שליחת הקבצים אצלכם איטית? "WLMServers, למי שלא מכיר, היא תוכנה קטנה שמאפשרת לכם לצפות בכל השרתים הזמינים שהמסנג'ר יכול להתחבר אליהם. במקרה בו אתם מנסים להתחבר בצורה רגילה ונתקלים בהודעת שגיאת התחברות לשרת, תוכלו להכנס לתוכנה, לצפות במבחר שרתים פעילים מהעולם ולבחור שרת התחברות חדש. באפשרותכם לראות גם את זמן התגובה של כל שרת התחברות ולבחור שרת מהיר יותר במידה וקצב שליחת ההודעות או העברת הקבצים מאד איטי. בעקרון תוכנת המסנג'ר שמותקנת אצלכם במחשב אמורה לבצע את פעולת בחירת השרת הטוב ביותר באופן אוטומטי, אך תמיד טוב שיש תוכנה נוספת לגיבוי." להורדה: http://www.tipo.co.il/getiposet.asp?file_id=153&path=tools/ לא צריך להיות חכם גדול …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב .?? אני מחפש את הMOVIE MAKER החדש בגרסה 15.4 הבעיה היא שאני לא מוצא את המובי מאקיר בהתקנה נפרדת משאר מוצרי ה LIVE , דרך החבילה של ה LIVE אני חייב לעדכן את המסינגר ואני לא רוצה את המסינגר החדש אני רק רוצה את ה MOVIE MAKER וזה לא נותן לי . מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה רשימות ואני רוצה לדעת איזה תאים זהים בכל אחד מהם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק לתוכנה שממירה הקלטה ישירה ממקרופון של המחשב ל MP3 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה להמיר קטע שהקלטתי בפלאפון קטע קולי כך שיצליח לעבוד עם תוכנות עעריכה.... בתוכנת העריכה עולה יופי קבצי קול של MPEG Layer 3 Audio File אבל לא MPEG-4 Media File אני מנסה לעשות המרה עם format factory וזה מראה שאכן עשה המרה אבל לא עולה עם תוכנת העריכה זתומרת היא לא מקבלת את הפורמט הזה מישהו יודע איך ממירים בדרך אחרת?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני זקוק לעזרתכם נואשות . אתמול הורדתי מהרשת קובץ ארור שמסתבר שהיה וירוס ,מאז יש לי כל כמה דקות/שניות מסך כחול במחשב ואיתחולים בסריקה שביצעתי דרך AVG 9 הוא עלה על וירוס בשם trojan horse agent_r.xj explorer exe האנטי וירוס לא יכול למחוק את הוירוס הזה. והוא גם לא מצליח לסיים את הסריקה בגלל שהמחשב מאתחל כל כמה דקות . ניסיתי לעשות ב SAFE MODE ועשיתי ריסטור לשבוע אחורה גם לא עזר הורדתי את התוכנה בשם Malwarebytes אבל הוא לא יכול לסיים את הסריקה בגלל האיתחולים . אני ממש נואש מה עושים וינדוס 7 מחשב נייד לנובו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו kaspersky ניתנת להורדה מאיפה שהו???
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה כל צליל שעובר דרך כרטיס הכל, כלומר כל צליל שיוצא מהמחשב. 10x
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס של מצלמה דיגיטלית ופרמטו לי את הכרטיס בטעות, דרך איזה תוכנה אני יכול לשחזר את התמונת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אחראי פירמוט ושינוי כתובת IP איך הם ידעו שנגמר לי התוקף של התוכנה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה צירפתי תמונה עם ההודעה שמופיעה לי כשאני גולש,זה לא קורה בכל האתרים אני חייב לציין. בעיקרון זה התחיל אתמול שנכנסתי לאיזה אתר וישר חטפתי איזה 10 וירוסים. את רובם הצלחתי להסיר יש מצב גם שאת כולם אפילו אבל עדיין מדי פעם מופיעה לי ההודעה שצירפתי ורציתי לדעת אם לזה קשר כי לפני כן זה לא היה. ואיך אפשר לבטל את זה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות ל2 מחשבים במשרד, ולא יודע אם לקנות 2, או שמוכרים אחד עם רשיון ל-2 מחשבים ואולי זה יוצא יותר זול. מישהו יודע משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-