תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מיד עם שחרור הגרסה הרשמית של של כרום 6, החלו בגוגל לפתח את הגירסה הבאה: כרום 7. אמש שוחררה להורדה גירסת בטא לכרום 7, להורדה: http://www.filehippo.com/download_google_chrome/ המתחרים מצמצמים את פערי המהירות ? גוגל פותחת אותם שוב ! אחרי ש-FF4 ו-IE9 הצליחו לעמוד כשווים בקרב המהירות מול גרסת כרום6 , גוגל פותחת חזית מהירות חדשה : ההאצה הגרפית. עפ"י מבחנים שנועדו לבדוק את מהירות הדפדפנים ברינדור תקן המולטימדיה החדש HTML5, משיגה גירסת הבטא של כרום 7 ציון של 231 נק' מ-300 אפשריות. לשם השוואה: FF4 מגיע לציון של 199, פיירפוקס 3.6.9 מגיע ל-139, IE9 מגיע ל-85 נקודות, ו-IE8 ל-27 נקודות תמימות. מוזילה מעתיקה את מיקום הטאבים ? גוגל מעבירה את הטאבים לצד ! לאחר הביקורת הרבה שספ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנה נהדרת לסימולציה של נוזלים, גזים וחומרים אלסטיים. הנה דוגמית קטנה שיצא לי לעשות: http://www.tovilevis.com/tests/realflowtest2.avi
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחוסמת אתרים מסויימים... יש לכם משהו כזה? שיהיה אם סיסמה אולי לאתר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי לא מזמן את הzone alarm אבל לא הייתי מרוצה ממנו. בבקשה שמישהוא ימליץ לי על פיירוול טוב.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו יצאתי מה firefox דרך מנהל משימות ועכשיו כל התוספות של הדפדפן נעלמו ושאני לוחץ על כלים>תוספות כתוב "תוספת זאת תותקן כאשר firefox יופעל מחדש " יצאתי מונכנסתי כמה פעמים , ניסיתי להתקין עוד פעם (בלי למחוק ) וזה לא עזר . מה אני עושה ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה פירמטתי את המחשב אז הייתי צריך להשיג שוב את פוטושופ אז השגתי לי את הגרסה העדכנית ביותר (נכון?) - Photoshop CS3 (10) Extended. כשאני כותב בעברית בפונט עברי ולא משנה באיזה יישור (ימני או שמאלי), זה כותב לי הפוך, האותיות בסדר אבל זה משמאל לימין. עכשיו, אני צריך להשיג את גרסת ME או שאני יכול להוריד איזה תוסף או משהו שאני יוכל לכתוב בעברית? הבהרה: אני רק רוצה לכתוב בעברית ושאני לא יצטרך לרשום מהסוף להתחלה, אני לא צריך את התפריטים בעברית. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה אז אני מפרמט עכשיו לפטופ שחבר הביא ואין דרייברים בכלל. בLIVE CD ראיתי דרייבר מסוג realtek 8169 pc1'8169 and 8101e אני צריך בעיקרון תדרייברים של הקול ושל האינטרנט ניסיתי באתר של רילטק אבל קצת קשה למצוא אני מתקין עליו XP והמחשב של LG ויש איזה תוכנה שתזהה לי את החומרה במחשב בלי דרייברים? אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתיתין לי אפשרות לשלוח SMS מהמחשב הנייח ישירות לטלפונים ניידים בכל הרשתות בחינם האם יש דבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי להלחם בו? או ישר לפרמט? מה אתם אומרים? יש סיכון בכך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול ליצור BOOT CD עם כל מיני תוכנות שאני רוצה שגם יהיו על הדיסק.? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תוכנות שהמטרה שלהם היא שאתה עובד על מערכת ווירטואלית והמערכת שלך נשמרת... ככה זה באמת עובד? לא הבנתי בדיוק מה הולך שם אז אם אני משתמש בתוכנה שהיא טריאל היא לא תגמר בעצם? ואפשר איכשהו להשיג את המערכת הזאת ולהשתמש בה כדיסק שחזור? בעצם כל המערכת שמורה כולל כל הקבצים שבה? זה לא כבד קצת? ככה גם עובד יצירת דיסק שחזור למערכת? או שזה רק שומר את הקבצים של המערכת לא כולל תוכנות ודברים כאלה? דיסק שחזור מערכת משתמשים בו מהBOOT או מהמחשב עצמו דרך שחזור מערכת? תודה למי שיכול לענות על איזהשהי שאלה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו אחת הבעיות המוזרות ביותר שהיו לי, אני מנסה להכנס לאתר של אננדטק, ונכנס והכל טוב, אבל כאשר אני נכנס לעמוד החדשות, העמוד לא מתעדכן לא משנה מה אני עושה, זאת אומרת הוא כרגע נשאקר לי על האתריך ה-19\10... זהו דף החדשות... מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , קניתי מתקן כזה ששמים בו תמונות כמתנת יום הולדת לאימי ואני רוצה להדפיס תמונות מהמחשב במידות מסויימות כי זה לתמונות קטנות.. 2X3 cm רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שתאפשר לי לקבוע את מידות התמונה ולהדפיס אותה.. אני יודע שפוטושופ הינה תוכנה מתאימה לכך אך אין לי אותה.. אני מחפש משהו יותר פשוט וקל שמכיל את התכונה הספציפית הזאת
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור. מחשב נייח חדש, I3, עם 8 גיגה זכרון. המחשב מהיר ועובד מצוין, תוכנת אוטוקד 2012 עובדת היטב אבל כשיש קובץ מעל 5 מגה - לוקח לה 5 דקות להפתח! לקחתי למעבדה, הוספנו גם כרטיס גרפי נפרד - לא עזר. אציין גם - ווינדוס 7 64 ביט. אולי תוכלו לתת עצה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי באאוטלוק לשימוש דרך IMAP ולא דרך POP3 (גיליתי שזה הרבה יותר נוח, במיוחד שיש שני מחשבים מול אותו חשבון) ברגע שאני מוחק מייל באאוטלוק בתיבת דואר נכנס, הוא לא מופיע לי באשפה של גימייל וגם לא מופיע ב"פריטים שנמחקו" הסיפריה המקורית של אאוטלוק. אם אני בוחר באפשרות של "כל הדואר" אזי אני רואה אותו. איך משנים את ההגדרות שברגע שאמחוק הוא יעבור ל"אשפה" של גימייל? אלון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לצריבת יתר עדיף חינמית כמה אפשר לצרוב יותר? ואיך מגדירים את התוכנה שתצרוב יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה אני לא שומע סאונד גם אחרי שהסרתי את ה BSPLAYER ןהתקנתי חש שאני משתמש ב ווינדוס מדיה פלייר זה עובד איך אני מסדר את ה ביספלייר או אם יש נגן אחר קליל עם קודקים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר המון המון זמן אני מנסה לעלות על הבעיה של המחשב שלי, כשאני מנסה לערוך קבצי HD למשל בתוכנת PREMIERE PRO התוכנה נתקעת, והחלון פלייבק מקרטע בטירוף.. כנל בתוכנת AFTER EFFECTS הרינדור לוקח שעות אפילו אם זה סרטון בארוך של 30 שניות.. בקיצור, אני מנסה לערוך בצורה נורמאלית קבצי וידאו ברזולוציות של HD והמחשב פשוט משתגע. התיעצתי עם כל מיני אנשים בקשר לחומרה של המחשב, כולם אמרו לי שהחומרה שלו טובה ושאין צורך להחליף.. לא יודע מה עוד לעשות, מקווה שסוף סוף אמצא את הפיתרון בעזרתכם הנה חומרת המחשב - --------[ CPU ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- CPU Properties: CPU Type …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניפטרתי מקספרסקי מסיבות ששמורות לי. כרגע אני עם AVAST 4.7PRO. יש לי ראוטר שבו יש פיירוול ויש את הפיירוול של הוינדוס. אני גולש באתרים מוכרים וגדולים,נענע/וואלה/מעריב/ידיעות וכו' וכו'. יש לי סיבה לדאגה? אני די לחוץ ת'אמת. הפיירוול של הראוטר ושל הווידוס שווים משהו בקטע הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה טובה להמרה כמו שפירטתי בכותרת מבלי לאבד מאיכות התמונה. בנוסף אשמח להמלצה על תוכנה טובה ופשוטה להדבקת תרגום על סרטים מסוג MP4. חשוב שהתוכנות יהיו חינמיות או לפחות עם תקופת נסיון.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מערכת של ATHLON XP 2100+ 512 DDRAM 333MHZ Gainward GF4 TI4600(Detonator 29.42)i Gigabye GA-7VRXP WIN XP PRO אני מריץ את התוכנה כדי לבדוק את הביצועים הגרפיים של המחשב ובסוף כל המבחנים אני מקבל רק 7410 נקודות שזה ממש קצת בעוד אלו מטום הארדוור מקבלים עם אותו מפרט כ 10000+ נקודות. אני מריץ הכל על Default Settings ולמרות כך הוא רושם לי: The Benchmark was not run using under default settings בקיצור מה הבעייה אי פותרים אותה מה אתם חושבים איך לעזור לי וכו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתופעה העצבנת בוינדוס 7 64BIT שלא מזהה דרייברים לשמיעה היקפית לדונגל גריסה 2.0 . גם לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט נוכחתי לגלות כי מיקרוסופט פשוט תלשו את האופציה הזאת ממערכת ההפעלה. בעבר הייתי מסוגל לחבר את מצלמת הפלאפון שלי דרך תוכנה במערכת XP 64 BIT ואילו עכשיו אין לי אפילו תמיכה בA2DP אם למישהו יש פיתרון ואפילו יצירתי אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהרוב מדברים פה על מסכי מסך אבל בכל זאת הפורום ניקרא תצוגה וגרפיקה...... אז אני מבקש שתעזרו לי לבחור חתימה שלי זאת החתימה הראשונה אבל לא חשוב הנה זה בא: הראשונה השניה השלישית אני יודע שהן דומות אבל בבקשה תנו לי את האחת הכי יפה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים! לאחרונה רכשתי נטבוק של TOSHIBA. הנטבוק בסה"כ עושה את עבודתו, אבל בדומה להרבה נטבוקים אחרים, הוא מאוד מאוד מוגבל מבחינת משאבי המערכת. הRAM מאוד קטן והמעבד מצליח לחנוק את המערכת הרבה פעמים [מדובר במעבד ATOM] בכל אופן, במסגרת ההתקנות של התוכנות הבסיסיות ע"ג המחשב, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס שתהיה גם יעילה וגם לא תדרוש יותר מדי משאבי מערכת. האם AVG 2011 יספק את העבודה או שהוא כבד מדי? אשמח להמלצות. ערב טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-