עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ronbubl,

שלום לכולם. אבקש את עזרתכם בהגדרת ערוץ פרטי (גלובלי, לא LAN) בתוכנת mumble. הצלחתי ליצור ערוץ ברשת LAN אך אני מעוניין בגלובלי. קראתי מספר מדריכים אך עדיין לא הצלחתי. הבנתי שיש צורך ב IP סטטי (כיום אני גולש דרך בזק בינלאומי על תשתית HOT - האם זה פוגע?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by moran14,

אני מנסה להפעיל את המדפסת וזה רושם לי שזה סחר.. יש מקום להוריד את הדרייבר הזה ללא עלות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Xmen,

צורב פלקסטור 16/10/40A, מופיעה הודעת שגיאה error sanding firmeware, מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. קיבלתי תכונן 320 גיגא ואני רוצה לחצות אני רוצה לעשות את זה 100 ו 200 אני לא רוצה לפרמט אני רוצה רק לחצות כי יש לי דברים במחשב שחשובים ואני צריך תוכנה שתעשה גם שאני יפרמט זה ישאר ככה ואני יעביר תקבצים ויפרמט תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by LazyBoy,

אני מחפש ספר עדכני* ומומלץ לUDK. כן, יש המון מידע באתר הראשי וגם ב3D Buzz אבל אני מחפש ספר להתחיל איתו. *מצאתי מספר ספרים בamazon ונראה שכולם כבר לא רלונטיים כי הם נכתבו לפני שUDK שוחרר והם מתבססים על עורך ישן שלא עודכן כבר שנים. ובלי קשר, אשמח לדעת מי פה מתעסק עם הUDK תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by קופי,

אני רוצה לשים לבתי הקטנה תוכנת מעקב/ריגול במכשיר הנייד שלה (אנדרואיד). איזה תוכנות אתם ממליצים? האם יש תוכנה חינמית ויעילה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום) שדרכה אני אוכל לשלוח הודעות SMS , וואצאפ ושיחות דרך המחשב כאשר הכל מחובר לפלאפון. הכוונה היא שזו תוכנה שתציג לי בין היתר חיוג לאנשי קשר או כל מספר אחר דרך המחשב ושזה יחייג דרך הפלאפון. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by BlackBird71,

שלום עד היום השתמשתי בנורטון הוא שירת אותי מצוין הוא קצת כבד ביחס לכולם אבל עושה את העבודה כמו שצריך! אין לי בעיה עם אנטי וירוס כבד המחשב שלי לוקח אותו בלי בעיות.. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב מנורטון? אולי חינמי? או שכדי לי פשוט לעדכן ולקנות את הנורטון שוב פעם? חייב תשובה דחוף הימים נספרים לאחור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Gohan,

יש לי קסטה שאני רוצה להקליט ולצרוב לדיסק אבל אני לא מכיר שום תוכנה שנותנת להקליט הרבה זמן ולבחור איכות ופורמט מישהו מכיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by owen10,

התקנתי ווינדוס 7 ונעלם לי כונן! מה עושים? דחוף! תודה....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי LOW ID בEMULE ואני רוצה לפתור את זה. יש לי רשת (מה שנראה לי שעושה את הבעיה) אם ראווטר. אבל אין לי FIREWALL במחשב. יכול להיות שיש FIREWALL מובנה בראווטר? אם כן אז איך אפשר להוריד אותו? או איך לפתור את הLOW ID בצורה אחרת?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by 3pac,

עכשיו יצאתי מה firefox דרך מנהל משימות ועכשיו כל התוספות של הדפדפן נעלמו ושאני לוחץ על כלים>תוספות כתוב "תוספת זאת תותקן כאשר firefox יופעל מחדש " יצאתי מונכנסתי כמה פעמים , ניסיתי להתקין עוד פעם (בלי למחוק ) וזה לא עזר . מה אני עושה ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. התוכנה הזאת היא מקליטה לבד את השירים מהרדיו שאני שומע והיא מסדרת אותם בשולחן עבודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כל הספירות לאחור פיצוצים והתמונות רקע יש אתרים טובים חינמיים לזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם וירוס שלא עוזב אותי גם אחרי שאני מפרמט את המחשב. הוירוס נקרא Trojanhorse backdoor Bifrose יש למישהו מושג איך אני מוציא אותו מהמחשב שלי? כמו כן הוירוס משפיע על האקפלורר שלי, דף הבית תקוע על http://gade.6te.net, אני לא יכול לפתוח כונן בלחיצה כפולה על העכבר, אני חייב ללחוץ קליק ימיני ואז פתח. מישהו מכיר או יודע איך להסיר את הוירוס הזה? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by TNT,

מישהו יודע אם יש גירסה יותר חדשה מגירסה 3.0 של התוכנה- ++TURBO C ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by FatallChill,

אתה מכירים שאתם מורידים רקע ממש מגניב אבל אז הוא לא נכנס במסך וצריך לגזור אותו וכאלה אז אני מחפש תוכנה שאפשר פשוט להזיז את התמונה במסך יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Ghosthunter,

טוב, החלטתי להפעיל HIJACKTHIS, ולראות מה יוצא, וזה מה שיצא: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:01:34, on 16/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Aston\aston.exe C:\Aston\XP\internat.exe C:\WINDOWS\system32\taskswitch.exe C:\WINDOWS\system32\fast.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe C:…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Dmoney,

שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה כל צליל שעובר דרך כרטיס הכל, כלומר כל צליל שיוצא מהמחשב. 10x

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by naoriko,

שלום אני מחפש תוכנה לעיוות קול שאני אוכל לשנות את הקול לבחורה וכאלה שזה יישמע ממש אמיתי!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DisCus,

למה כשאני מצלם עם Fraps סרטון וידאו ב-GTA IV כמות הפריימים צונחת וגורמת לתקיעות? יש לי מפרט מעולה שמריץ את המשחק הזה מצוין, אבל אי אפשר ליצור Gameplay נורמלי בצורה הזאת מבלי לחוות תקיעות...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני משתמש בתוכנה הזאת כדי להוריד סרטונים מיוטיוב. אולם בעת ההתקנה (שמתבצעת כל פעם שאני מעדכן לגרסה חדשה, התוכנה מציעה לי להתקין טולבר צד שלישי (ראו תמונה מצורפת). היום התברר לי (במחשב של אמי, לאחר שאחי התקין את התוכנה יחד עם הטולבר) כי הטולבר (שנקרא SweetIM) הוא וירוס שדופק לחלוטין את מערכת ההפעלה, עד כדי כך שלא נותר מה לעשות אלא לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, ואם אין נקודת שחזור מתאימה: להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אין זה מחזה נדיר, שתוכנות חינמיות (גם ממקור ידוע) מציעות לך להתקין נוזקה במחשב, מבלי שתהיה מודע לכך. אמורים לאסור על דברים שכאלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברים אני צריך עזרה או אפילו מדריך של צריבת משחקים לפלייסטישן 1 אם משהו יכול להסביר לי בכל דרך איך צורבים אני השמח מאוד בתודה כפיר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by netanel018,

הורדתי היום עדכון לDIVX וכשהפעלתי מחדש את המחשב אני לא מצליח להריץ סרט קדימה או אחורה בתוכנת BSplayer. אני מצליח להפעיל וידאו אבל אי אפשר להריץ לא קדימה ולא אחורה בתוכנת הצפיה של DIVX הכל עובד כמו שצריך ניסיתי להוריד חבילת מקודדים נוספת אבל זה לא עזר בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני חייב עזרה כי אם אני לא יסדר את זה אני יודע שאני לא יצליח לישון כשמשהו לא בסדר בכללי.. הורדתי לפני שבועיים בערך את BSPLAYER והתקנתי לא הייתי מרוצה והיום מחקתי ועכשיו כשאני מנסה להפעיל קבצי מוזיקה וסרטים הם לא פועלים! זה רושם לי "פתח באמצעות" ואחרי שאני עושה פתח באמצעות זה נכנס לשיר או לסרט אבל אחרי שאני יוצא מהשיר או הסרט ומנסה להפעיל שוב, הקובץ מראה לי עוד פעם "פתח באמצעות" בבקשה תעזרו לי כי לא ממש באלי לעשות עוד פירמוט [עשיתי כבר 2 השנה!!] ויש לי המון סרטים ומוזיקה מפוזרים במחשבים אז אני צריך פתרון שיעבוד על כל המחשב ויחזיר אותו למצב של ה windows media player תודה רבה לעוזרים! ואם זה חשוב, יש לי windows XP SP3

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים