עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי לוח אם 7DXR של gigabyte והתקנתי את הגרסה הקודמת כי יש לו שבב 686B. בכל מקרה הגרסה החדשה שווה את ההטרדה?

2. אני יכול לקבל דואר ולא לשלוח...! כשאני לוחץ דואר חדש אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת: טעינת פנקס הכתובות נכשלה. תצורת Outlook Express שגויה, נא התקן מחדש. אישור שאני לוחץ אישור זה כותב: אירעה שגיאה בפתיחת הודעה זו. אירעה שגיאה. אם אני הולך להתחל, תוכניות, עזרים, ופנקס כתובות זה כותב: נראה כי הקובץ שצויין אינו קובץ פנקס כתובות חוקי מה אפשר לעשות???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש... עכשיו כשאני בא להיכנס לאיזה צ'אט זה אומר לי להתקין JAVA VIRTUAL MACHINE עכשיו יש לי שם DOWNLOAD... זאת אומרת שזה אמור להתקין... עכשיו אני לוחץ וזה מוביל אותי ללינק, זה נכנס שם למיקרוסופט וזה רושם לי "We're sorry. Automatic installation of Microsoft Virtual Machine is no longer provided for Microsoft Windows XP." אין לי ממש מושג מאיפה אני יכול להוריד את זה... גם בWINDOWS UPDATE יש לי בעיה... אז ככה שאין לי מושג מאיפה להוריד את זה... תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Necessary_Evil,

איך משנים את הגודל שלהם? אני רוצה לאחד שני כוננים עם partition magic 7 אבל ה cluster size של כונן אחד הוא 2k והשני 512... איך אני משנה כדי שאני אוכל לאחד אותם? בלי לאבד מידע... תודה! -חציל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by jj516,

אני משתמש ב Borland Pascal אחרי שאני עושה Compile והכול טוב, אני לוחץ על ה Run אבל מקבל הודעת Error : " Runtime erorr 105 at 0001.003f" אני יודע שצריך להוסיף איזה קוד או משהוא לתוכנית כשאני רושם אותה מיד אחרי ה Program נראה לי, אבל אני לא בטוח. מישהוא יודע מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה דחוף מאוד! ובנוסף עם אתם יכולים להמליץ לי על אתר עם מבחני מתכונות ותשובות זה יהיה נהדר!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. זקוק לתוכנה שממירה הקלטה ישירה ממקרופון של המחשב ל MP3 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yoss,

ftp://ftp.cableinet.net/incoming/oqwarrior/ieXbeta/W2Ksp3final/W2Ksp3.exe

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Access Denied,

משהו מכיר תוכנת אימיול שנקראת cow emule?? מה מיוחד בה ומבדיל אותה מהמיול הרגיל??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני כבר מחפש כמה ימים ולא מצליח למצא אתר טוב להורדת קומפילר לוי בי ??? צריך הצאה!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מחשב של חברים שהשטלתה עליו תוכנה זדונית שלא מאפשרת הפעלה של כל תוכנה שהיא, הרצת פקודה וכו'. היא מגדירה כל הפעלה שהיא כווירוס ומאותה סיבה גם לא ניתנת להסרה בעזרת הכלים הבסיסיים המובנים בווינדוס XP. (אגב, התוכנה נקראת Security Tool). מה שניסיתי לעשות על מנת לעקוף את הבעיה הוא להיכנס ל Safe Mode ומשם, לנסות גיבוי של הקבצים ובמידת הצורך פירמוט (שהוא היה המטרה העיקרית) עכשיו לאחר שניכנסתי ל Safe Mode קיבלתי את ה CMD אבל לא את תפריט ההתחל ושאר פעולות אפשריות ומינימליות על מנת לפתור את הבעיה. השאלה היא איך אני יכול להריץ את "ההתחל" בעזרת פקודה או כל פיתרון יעיל אחר על מנת לגבות בדרך כלשהיא את הנתונים ולבצע פרמוט. ועוד שאלה בהקשר אחר, האם ניתן לעקוף בדרך כלשהי נ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by tzuriely,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר פירמוט, המחשב עובד למשך מספר שבועות כמו שצריך ללא בעיות ולאחר מכן פשוט מסרב לגלוש באינטרנט... אין בעיית תקשורת מכיון שאני מצליח לגשת מהמחשב למחשב אחר ברשת. הדפדפן מסרב לפתוח אתרים. ב-process אני רואה כמה תהליכים שלא אמורים להיות קיימים. כמו שאמרתי ניסיתי לפרמט את המחיצה עם מהערכת הפעלה מספר פעמים. קיימת מחציה נוספת במחשב שאני מניח שבה הבעיה, שמכילה הרבה חומר שאני לא יכול לוותר עליו. ניסיתי לסרוק עם ESET ועם SPYWARE TERMINTOR, לא עוזר. אני כבר די מיואש.. יש רעיונות? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היפכו את התמונה שלכם לפוסטר של אובמה . http://obamiconme.pastemagazine.com/

13. בעקבות המבצע של באג קניתי את הקופסה הכתומה. מקורי חדש נקנה לפני חצי שעה, אבל המחשב מסרב לזהות שיש דיסק בכונן. כול דיסק אחר עובד. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Kurt,

יש לי 2 טורים של מספרים, ולכל מספר בטור אחד יש מספר שמתאים לו שנמצא בטור השני באותה שורה. אני רוצה לסדר רק את הטור הראשון לפי סדר עולה, ושהטור שני ישתנה כך שהמספרים התואמים ישמרו. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה windows 7 32 bit ואני צריך דרייברים וגם כל מה שמקיף אותו כל הדברים מובנים על הלוח אלה הם הדברים שאני צריך: הכרטיס מסך, כרטיס רשת וכו'. זהו המפרט בקצרה NVIDIA GeForce 6150 + nForce 430 זהו הדגם של הלוח אם שלי M2NPV-VM , יש ברשותי את האתר של הלוח אם של היצרן http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NPVVM/ נכנסתי לשם להורדות אך לWINDOWS 7 32 BIT אין הורדות לדרייברים לכן אני פונה אליכם יש לציין שהכל מובנה על הלוח!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. פשוט משגעים אותי בפתרון תקלות ואין לי כוח כל פעם לרדת למטה. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת השתלטות מרחוק על מחשב בבית ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני צריך בשביל לשים דף עם רשימת השירים שיש בכרטיס זיכרון של ה-MP3 ברכב. מדובר בעשרות שירים ואין אפשרות לזכור בע"פ. לכן אני רוצה לשמור בתא כפפות רשימת השמעה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי קובץ ISO של התקנת WINDOWS הייתי מעוניין להכניס אליו עוד תיקייה אחת א)איך מכניסים לקובץ ISO עוד תיקייה?ושהכל יהיה בקובץ ISO אחד? ב)האם אחרי הכנסת הקובץ כשאני יעלה התקנה מבוט נגיד אז התיקייה הזאת תפריע? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by iveco,

התוכנה של MSI מזייפת ב WOT הפרמים 67 ובתוכנה רשום 91 גם תוכנות ניתור חומרה מזייפות ב HWIFO_64 רשום שהמעבד שלי על 80 מעלות אבל בביוס יש התרעה שאם המעבד יגיע ל 70 מעלות אמור להיות ציפצוף ואין זאת אומרת שהמעבד פחות מ 70 מעלות , יש לי רמקול שמחובר בלוח אם . ב AIDA64 המעבד מגיע עד 66 מעלות זה יותר הגיוני מה שלא הגיוני שרשום CPU - 66 ובליבות רשום מעל 69 לא מבין את החישוב בין 69- 75

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by hasson4,

מערכת הפעלה windows 7, עד לפני יומיים הדפדפן העיקרי שעבדתי בו היה גוגל כרום. לאחר שמחקתי היסטוריה וכד' החלטתי להתקין מחדש. ביצעתי uninstall, download, install לכרום ו.. התוכנה לא עולה. הוא כותב משהוא setting קרס ולא מתחיל. ביצעתי את הרוטינה הנ"ל 4 פעמים כולל כיבוי מלא ושום דבר לא עוזר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ואודה מאוד אם תענו גם על חלק מהם, עפ"י ידעכם כי רב. ברשותכם רבותיי: 1. האם אפשר לחפש כל שם קובץ, גם כזה שלא מאונדקס עפ"י תוכנו, לדוגמא קובץ EXE או AVI? המטרה רק למצוא באיזו תיקייה הוא יושב, בלי לחרוש את ההרד דיסק של קרוב לטרה-בייט שלי. (כלומר אפשר להפסיק להשתמש ב-AvaFind?) 2. האם התוכן המאונדקס ללא הגבלת גודל? בגוגל רק 5000 מילים ראשונות של נניח קובץ טקסט מאונדקסים - חפש מילה שהופיעה אחרי כן - לא תמצא. 3. האם קיים תוסף שמחפש בתוך קובצי RAR כמו שיש לגוגל? כלומר אני רוצה לחפש שם של קובץ שאני יודע שיושב באיזה קובץ דחוס, שאין לי מושג איפה הוא עצמו יושב או מה שמו. 4. האם מאנדקס קבצים ללא סיומת או עם סיומת LOG בתור טקסט? לגוגל היתה בעייה עם זה... 5. האם מחפש עברית בתוך קובצי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שמעתי שהיא טובה וגם ראיתי כתבה שלה בעיתון... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3064026,00.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני אחראי פירמוט ושינוי כתובת IP איך הם ידעו שנגמר לי התוקף של התוכנה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zebra,

לאאוטלוק 2007 במחשב חדש על אותו user בארגון. זה יוצר לי personal חדש כשאני עושה פתיחה של הקובץ pst אבל האנשי קשר+יומן+ כל ההגדרות האחרות לא מסתנכרנות לי אוטומטית. בקיצור, מה עושים כדי להעביר את כל האנשי קשר+יומן+לוח שנה+מיילים ישנים ???? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. התקנתי את התוכנה Surveilliz Cam Lite ,של המצלמות אבטחה,איזה IP אני צריך לרשום במחשב אחר כדי לראות מה המצלמות מצלמות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים