תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שמעתי שהיה בדריברים האלה בעיה עם הגישה לזיכרון(אני יודע מה הבעיה לא להרחיב), אבל בעיה זו רק עם ציפסטים של via, לא? חוץ מזה אילו בעיות אחרות יש בהם?(אני לא הרגשתי בשום בעיה). בזמן האחרון האקספלורר כל הזמן נסגר לי, יש סיכוי שזה בגללם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי, כשאני משתמש בפיירפוקס, אז בעמוד הראשי של HWZONE, כל לינק (פורומים, מפרטים, וכו') נפתח לי בטאב חדש. זו בעייה רק בעמוד הראשי של האתר, ורק עם האתר הזה, ורק בפיירפוקס. יש למישהו רעיון מה לבדוק/לשנות בקונפיגורציה של פיירפוקס? דרך אגב זה בכל הגרסאות, מ-1.0 ועד 1.5RC2. זה רק אצלי ככה?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב, הטכנאי עשה לו פרמוט ולא התקין דרייברים ולכן הוא כעת לא יכול לשמוע מוסיקה שאלתי אותו על הלוח שלו, הוא אמר שיש לו של GIGABYTE איזה דגם? הוא לא יודע, הוא גם לא יודע אנגלית (אפילו לקרוא). איך אני יכול לעזור לו למצוא את הדרייבר לכרטיס קול בלי EVEREST וכאלה. אלא משהו פשוט, שאני ישלח לו את הדרייבר והוא יתקין. יש איזשהו דרייבר שמתאים להכול או משהו כזה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אוקי אני רוצה פתוח בהתנצלות אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה כי הפורום הזה הוא יותר לחומרה אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים ואני יודע שכאן גולשים אנשים מבינים מאוד יש לי כמה בעיות במחשב -> מערכת ההפעלה האינטרנט שלי לא מתחבר לשום שרת FTP לאחרונה וזה לא קרה לי מעולם הוא עובד איתי מאוד ממש לא זז כמעט וזה די מתסכל אותי העיניין שיש לי חומת אש של יונדוס SP2 וכנראה שעדיין אפשר להכנס עלי למחשב ולפרוץ לי תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לא יודע מה הסרט הזה אבל המחשב שלי התחיל לעבוד גרוע.. כשאני אומר גרוע אז משש גרוע. קיצר החלטתי להוריד את פלוץ32 ולשים את KASPERSKY וחבל על הזמן וירוסים וספיי ולא יודע מה עוד בטונות במחשב... קיצר עדכון סריקה והכל הלך והמחשב חזר לעצמו.. אבל אני לא ממש... הוא מקפיץ לי חלון על KEYLOGGER ורושם ב-RUNNING MODULE : \Driver\kbfiltr אין לי אפשרות לעשות כלום חוץ מלאשר ולהכניס למצב מאובטח. לאחר בדיקה קטנה הבנתי שזה מאחד העדכונים של מייקרוסופט... למה מייקרוסופט צריכים את כל ההקלדות הנעשות במחשב אין לי מושג. קיצר אני בלחץ... לאשר? או מה לעזאזל אני עושה... אגב ברור שניסיתי תוכנות נוספות והם לא מצאו בעיה, אבל בכל זאת. תודה לעוזרים וגם לאלה שלא... תמונה: [attachment deleted b…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אחי נכנס מהמחשב שלי לפני כמה ימים מהאקספלורר לפייסבוק, והוא צריך לשלוף משם את הסיסמא כי הוא לא זוכר אותה, איך אני יכול למצוא אותה? ההיסטוריה שם שמורה ל20 יום, תודה.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כשאני פותח את התוכנה Fx, Joiner מופיעה הודעת שגיאה הבאה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בתוכנה אחרת שתעבוד לי על כרטיס הטלויזה שלי Pinnacle לצורך בעיקר צפייה בטלויזיה וגם לכידת סרטים/סדרות מישהו מכיר תוכנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
כשסטים עוד התחבר לי, נכנסתי לשרתים וכול שנייה זה יצא לי ואמר ERROR VERYFING USER ID-TICKET או משהוא כזה. ניסיתי לכבות ולהדליק את סטים וזה חזר שוב. נכנסתי לאתר שלהם (SUPPORT) ומצאתי את הנושא ושם אמרו למחוק קבצים מסויימים בתיקייה של סטים. מחקתי את אותם קבצים ועכשיו סטים מתעדכן כול פעם מחדש... כשהוא מסיים הוא לא נכנס לשירות אלא הוא רק מתחיל מהתחלה את העידכון. זה קרה לעוד מישהוא? מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה יש תוכנה לכרטיס טלויזיה שהופכת אותו בעצם לסורק תדרים ומכשיר האזנה לפלפונים וכ"ו..................... דן
-
זה?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
[table][tr][td] אם אפשר אז שיהיו בה אפשרויות רבות אבל זה פחות חשוב. וכמובן חשוב שיהיה איזה browser שאני יוכל לראות את האתר כמו שהוא ברשת ולא דף דף בקובץ נפרד תודה.[/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום יש לי קבוץ שלא רוצה למחק אז אך אני יכול למחוק אותו??
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, אני ביצעתי את מה שכתוב בסטיקי על הhosts אבל יש לפייר פוקס דף שגיאה מעצבן שמושך יותר מידיי את העיניים. יש אפשרות להפוך אותו לדף לבן או שקוף??
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
-
יש לי פה כמה דיסקים שקניתי שהם מוגנים מפני העתקה למחשב איך אני בכל זאת מעתיק אותם למחשב? אני חוזר! הדיסקים הם מקוריים קנויים!
-
- 12 תגובות
- 20k צפיות
-
-
היי, אני צריך שם של תוכנה טובה ליצירת פתיחות מרשימות לסרטונים. תודה, נועם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלוםםםם קניתי מחשב חדש ואני לא מתקמצן עכשיו בהגנות!!!! עכשיו הבעיה היא שאני לא סגור על איזה אנטיווירוס ללכת???(AVEST?קפיקסקי?נוד32? הלפ מי!) וגם לאיזה פיירוול ללכת(קפיקסקי??סייגט??? הלף) תמליצו לי את הכי טובים לדעתים-כמובן לא רק מהדוגמאות שנתנתי... והאם לדעתכם זה הגנה מושלמת מכול הבחינות?!!?!
-
- 47 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מכיר טוב את תוכנה השיתוף bitlord וממש נמאס לי מאימיול שזוחל הקבצים שירדו לי לא מוכנים להפתח עם הk-lite המוצלח ביותר ומשום מה דורשים נגן שנקרא: domplayer domplayer עולה כסף אבל במקום הם מציעים תוכנה דומה חינמית שאכן מצליחה להראות לי את הקבצים אבל אני לא אוהב אותה וממש לא רוצה אותה במחשב שלי איך אני יכול לראות סרטים שהגיעו מהbitlord עם ה k-lite.? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לי בעבודה השוטפת יש מספר מחשבים אשר אינם מחוברים לרשת האינטרנט לאחרונה נראה שאחד המחשבים נתקף בווירוס (כנראה בקבצים שהעברתי אליו) אני לא רוצה להתקין תוכנת אנטי ווירוס בכל מחשב כי זה גם מסורבל וגם לא יעיל אם לא ניתן לבצע עידכונים (אין רשת אינטרנט פעילה) לכן אני מחפש אנטי ווירוס (בחינם) אשר אני אוכל לאחסן אותו ב disk on key שלי ומשם הוא יבצע סריקות בכל מחשב שאחבר אליו את ה disk on key כלומר התוכנה תיהיה פעילה על ה disk on key (כאילו הייתה מותקנת במחשב) ולא יהיה צורך להתקין אותה בכל מחשב נ.ב אם אין דבר כזה אז שמעתי שיש מערכת הפעלה ל disk on key איך זה הולך ואיפה ניתן להוריד מערכת הפעלה כזאת (בחינם ) תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב הורדתי את VLC ואת ספריות ה-JAR, vlcj. אך לא מצליח להפעיל כמו שמראים בסרטונים. ברגע שאני מתחיל את הפקודה: NativeLibrary.addSearchPath(RuntimeUtil.getLibVlcLibraryName(), "C:/Program Files (x86)/VideoLAN/VLC"); vtpkhe,hv נעצרת ומקבל שגיאה. אשמח לעזרה. תודה רבה Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NoClassDefFoundError: uk/co/caprica/vlcj/binding/RuntimeUtil at www.alon.co.il.main$1.run(main.java:48) at java.desktop/java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(InvocationEvent.java:316) at java.desktop/java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(EventQueue.java:770) at java.desktop/java.awt.EventQueue$4.run…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-