עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by thebenjamin,

יש אפשרות שהשיחות הפתוחות שמופיעות בשורת התחל.. שיופיע שם רק הכינוי של הבנאדם בלי כל הכתובת?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. realtek HD audio manger יש לי בו בעיה אני מדבר ב ונטרילו אם חברים אני מדבר מדבר ולא שומעים אותי שומעים אותי חלש חלש חלש זה קרה לי שהייתי אם חבר בסקייפ לא יודע גם שם שומעם אותי בקושי מישהו יכול לעזור לי איך ישמעו אותי אני רוצה לדעת איך יצליחו לשמוע אותי מדבר במיקרופון בבקשה עזרה וגם החלפתי מיקרופון לחדש וזה גם לא עובד תעזרו לי אם הדבר הזה תודה לכל העוזרים מראש זאת תמונה: http://img115.imageshack.us/img115/8201/74808971.png

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. הי. בMEDIAMONKEY ישנה אפשרות לתיוג אוטומטי של שירים מאתרים כמו אמאזון.האם מישהו מכיר איזשהו סקריפט שיאפשר לעשות משהו דומה מאתרים ישראלים למוזיקה ישראלית?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by ely2001,

כול קובץ שאני פותח ויש שם תווים לא סטנדרטים למשל מוכל ב וכו נראים אצלי ממש מוזר. איך אני יכול לסדר את זה? מצרף קובץ עם דוגמא איך זה פותח לי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  5. ב ie7 היה ניתן להגדיר איזה מנוע חיפוש שרוצים, אך באקספלורר 8 מצאתי רק אפשרות להגדיר מנוע חיפוש מתוך רשימה של מיקרוסופט. האם יש דרך כלשהי להגדיר איזה מנוע חיפוש אחר?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה כשאני מוריד דרך FF קבצים בגודל של 100MB ויותר דרך השרתים RS MU FF ודומים להם. לפעמים אני בודק כמה אחוזים עברה ההורדה וכמה זמן נשאר לה ורשום לי 40 דקות נגיד ואני חוזר אחרי 5-10 דקות ופתאום אני ראה שההורדה נגמרה זה לא קוראה כול הזמן אבל פעמים רבות. חשוב לציין שאין פגיעה בקבצים.... משהו יודע אך לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  7. שלום, אני רוצה להתקין שתי מערכות הפעלה במחשב. האם יש מגבלה לאיזה מערכות? ההארד דיסק מתחקל ל-2? שתי המערכות נפרדות ולא קשורות אחת לשנייה? האחת מאחרת את השנייה? כאשר אני מדליק את המחשב הוא טוען את שניהן? אשמח להבין איך זה עובד, ואם יש מאמרים טובים בנושא מה טוב. תודה.

• 4 תגובות
    • 8.8k צפיות
  8. Started by צחי כהן,

התוכנת צריבה נרו לא עובדת במחשב זה מה שרשום שמתקינים http://www.siz.co.il/my.php?i=ozjzwdwmhyi0.jpg

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  9. צריך גם תוכנת דיאגנוסטיקה לכרטיס הנקראת RSET8009.EXE מי שיכול לסייע, יבורך.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. מדוע לא נשמרים לי שמות משתמשים וסיסמאות באינטרנט אקספלורר???? למשל אני שם שם משתמש בפייסבוק וסיסמא ואז חוזר זה עדיין עם זה אבל אם אני שם נגיד שם משתמש אחר אז כיאילו הקודם נמחק . זה צריך להיות כזה שלוחצים על השורה של הכתיבה וזה נותן את כל מה שהוקלד שם .. איך עושים את זה???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. סץכלו פירמטתי את המחשב עכשיו לא הצלחתי להיכנס לאינטרנט וזה התקשרתי להוט וזה הסבירו לי אמרו לי תיכנס לכאן לכאן לכאן קיצר אמרו לי שאני צריך להוריד דרייבר לכרטיס רשת שלי עכשיו אין לי דיסק של זה קיצר יש לי מחשב של DELL עכשיו שפתחתי בפורום תמיכה ומונדיג וחומרה נעלו לי אמרו לי לבקש כאן דרייבר ללוח אם לא הבנתי מה הקשר.. קיצר מה אתם חושבים שאני צריך?? Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. (שאלתי בפורום ציוד הקפי אך לא ענו לי) שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. יש לי HD2600XT עם 256MB מותקן ב VISTA32 CATALYST 9.5 PHOTOSHOP CS4 כולל כל העדכונים Q6600, 4GB כאשר אני מסמן את האפשרות של האצת GPU כל הפיצ'רים של ה האצת GPU עובדים (ZOOM, PAN, סיבוב CANVAS...) אבל יש איטייות בציור עם מברשת, בREDRAW של מסכים (בייחוד של מברשות ו adjustment LAYERS) אם אני מבטל את אפשרות האצת GPU - הכל עובד תקין ומהר (רק כמובן ללא הפיצ'רים של ה GPU) מישהו נתקל בבעייה ומכיר פתרון? נראה לי כמו בעייה של כרטיס או דרייבר ולא של PS לכן בחרתי בפורום הזה (קראתי על מספר בעיות של ATI עם OPELGL) תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי את המקלדת הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=505 וכפי שאתם רואים יש לה לחצנים של מולטימדיה קדימה אחורה ועוצמה הכל המקשים עובדים חוץ מקדימה ואחורה זה עובד רק על MEDIA PLAYER המסריח של Micro$hit אני רוצה לגרום להם לעבוד ב WINAMP איך שהוא זה אפשרי בכלל? אם כן השמח מאוד לעזרה שלכם...

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by metison,

שלום רב, ברשותי כונן קשיח של 160GB תוצרת MAXTOR, שבוקר לאחר ששכלתי את הכונן החיצוני (בן ה20 שעות ובעל האלף הג'יגה) החליט להתאבד גם כן (רק המחיצה של C). כניסה לRECOVERY CONSOLE, והרצת CHKDSK שלפה את ההודעה הבאה: THE VOLUME APPEARS TO CONTAIN ONE OR MORE UNRECOVERABLE PROBLEMS. כניסה לC: לא היתה אפשרית ולכן שלפתי כונן נוסף, התקנתי XP עליו ויצאתי לבחינה מדוקדקת של המקסטור, הכל עבד מעולה בשתי המחיצות הנוספות אבל הראשית, הBOOT, לא נתנה כלום בווינדוס, זה הוגדר כRAW עם 0GB, הרצתי תוכנה של ONTRACK והתעסקתי קצת עם SPINRITE, אבל עדיין שום טוב לא יצא מכך. לבסוף קפץ לי הרעיון של להשתמש בKNOPPIX, והפלא ופלא הכונן מופיע לי כאילו לא קרה כלום והצלחתי למשוך כמה קבצים, אבל זה נתקע כל הזמ…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. Started by matrix66,

היי תמיד אני משתמש במוזילה ומעתיק דברים עם ctrl+c ומדביק אם ctrl+v או פשוט מסמן את הטקסט +מקש ימני העתק משום מה לאחרונה אין לי כבר את האפשרות הזאת וגם שאני לוחץ של ctrl+c זה לא מעתיק כלום-מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by ag43,

פעם בחודש-חודשים כרטיס הזכרון של מחשב כף היד שלי מחליט להימחק ואני צריך לשחזר את כל המידע מתוכו. כרגע אני משתמש בGETDATABACK שמשחזרת את המידע אבל לוקח לי הרבה זמן להעתיק את המידע החוצה ולהחזיר. כל המידע נמצא שם ורק טבלת הקבצים נפגמה (FAT32). אני מחפש תוכנה שתתקן את טבלת הקבצים עצמה ולא תחלץ מידע החוצה. כאשר אני משתמש בסורק הדיסק אני מקבל קבצי FOUND.001 וכו'. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  18. ערב טוב לכל חברי הפורום ותודה מרואש לכל העונים ;D יש לי מחשב נייד דיי חדש יחסית ומקלט GPS שמסתכרן דרך bluetooth שקיבלתי מסלקום האם יש תוכנת GPS שעובדת על מחשב PC רגיל או כל דרך אחרת שאפשר להפעיל IGO במחשב PC בעזרת הדמיה של מחשב נייד?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. יש איזה טבלה שכתוב שמה כמה כול דפדפן צורך?? אם לא אז אתה יכולים להגיב לי מה הבדלים בין FF לגבין Safai..תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. חיברתי את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי דרך מתאם לUSB ואז העברתי קובץ שיר (וגם ניסיתי קובץ של "ערכת נושא" שהכנתי) והמחשב כותב לי: "אין אפשרות ליצור את הספריה או את הקובץ: שם של קובץ. וזה פעם ראשונה..כבר העברתי איזה מאה ומשהו שירים. מה לעשות??? תצילו אותי! :'(

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by almogila,

שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA78GM-UD2H רכשתי אותו במיוחד בגלל שיש לו תמיכה ב DD 7.1 כאשר אני מחבר לו כבל אופטי SPDIF אני לא שומע ברמקולים כבר ביצעתי כל דבר אפשרי התקנה מחדש של הויסטה 32 ביט עידכונים דרך אתר היצרן אך זה לא עובד אני ממש נואש יש לי מגבר HK AVR 255 ואני לא מצליח כשאני מחבר את היס מקס ומשנה לו את הכניסת שמע שה עובד מה עוד אפשר לעשות? האם חיבור דרך HDMI בלוח האם זה יכול להוציא לי גם 5.1 ולתמוך בכל הפורמטים החדשים?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  22. יש לי כרטיס קול פנימי, ובזמן האחרון יש לי הרבה צרות עם הסאונד. לדוגמא, עכשיו סיימתי לראות סרט, והסאונד עבד, אבל שאני מנסה להפעיל את האייטונס הוא אומר לי שיש בעיה בסאונד והוא לא יכול לנגן שירים, כאשר אני מנסה להפעיל את השיר דרך BSPLAYER (שדרכו ראיתי לפני שניה את הסרט) הוא גם לא מנגן את השיר. אבל מה שמוזר הוא שיש לי גישה ללוח בקרה של הסאונד והווינדאוס כן משמיע צלילים (שגיאה, לינק, כניסה לתיקיה וכו') לפעמים התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה, ולפעמים יש צורך להפעיל את המחשב מחדש. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by eliXir,

ערב טוב, בעבר הייתי מוריד ה-מ-ו-ן מוזיקה, ולאחר הגעה לאוסף די מכובד לא נגעתי בתוכנת שיתוף מזה שנים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  24. טוב, הכותרת כבר אמרה הכל ה ICQ השתלט לי על החיפוש שהאקספלורר/FF עושה כרושמים משהו ב Adress Bar ולוחצים אנטר מחקתי כבר ממזמן את ה tool bar שלו.. איך מגדירים את זה? ועוד שאלה איך קובעים שיפתח אתר קבוע בכל פעם שפותחים TAB חדש ctrl+t :o

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. גם באינטרנט אקספלורר וגם בקרום יש לי יותר מידיי פרוססים רצים כל פעם שאני פותח ת'אינטרנט מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים