תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להפעיל את המדפסת וזה רושם לי שזה סחר.. יש מקום להוריד את הדרייבר הזה ללא עלות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפנ י כמה ימים מת לי לגמרי האי סי קיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא מחזיר לי הודעת שגיאה ואחר כך אומר שזה קשור ל runtime error c ++ למישהו יש מושג מה אפשר לעשות??!?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר בקרוב דירה וההורים שלי שאלו אותי אם נאי יכול למצוא תוכנה שבמקום שירטוטים על נייר הם יתכננו את הדירה על מחשב... שיהיה יותר נוח הכוונה למיקום של רהיטים וכו' איזה תוכנה יכולה להתאים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה מתסכלת במיוחד שבה אני נתקל תוך שימוש ב-WINDOWS LIVE MAIL מתוך חבילת WINDOWS LIVE ESSENTIALS 2012: כל פעם שאני מושך דואר, על כל הודעה שנמשכת קופצת ההודעה המצורפת. ניסיתי כבר להריץ SFC /SCANNOW וגם הסרתי לחלוטין את החבילה מספר פעמים, מחקתי את התיקיות והרצתי CCLEANER כדי לנקות את ה-REGISTRY (וכמובן אתחלתי) לפני שהתקנתי מחדש. כל אלה פשוט לא עוזרים. ההודעה תמיד חוזרת. האם יש למישהו/י איזשהו פיתרון? מערכת ההפעלה היא חלונות 7 ULTIMATE ב-64 ביט
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הכוונה לשפת הכתיבה - לא לתפריטים. מדי פעם, אני לא יודע למה ומאיזו סיבה וורד פשוט מסרב להחליף את השפה לאנגלית. זה קורה כשאני כותב מימין לשמאל, אחרי מילה בעברית מדי פעם וורד מסרב להחליף את השפה לאנגלית, לא משנה כמה פעמים אני לוחץ על ALT + SHIFT. ב TASKBAR אני רואה שהשפה התחלפה, אבל כשאני מנסה לכתוב השפה נשארת תקועה על עברית.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשים לבתי הקטנה תוכנת מעקב/ריגול במכשיר הנייד שלה (אנדרואיד). איזה תוכנות אתם ממליצים? האם יש תוכנה חינמית ויעילה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לגרום לקובץ של פאור פוינט לפעול כאשר מכניסים את הדיסק לתוך הסידי-רום, ניסיתי בעזרת ה- Powerpoint viewer אך הוא הופך לי את העברית, אני כבר לא יודע מה לנסות, אם משהו יעזור לי אני אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לצרוב סרט DivX אבל לא יודע איך לעשות שיראו גם את הכתוביות. מישהו יודע איך צורבים סרט ללא הטמעת כתוביות בתוך הסרט, אבל שיראו אותו בנגן הדיוידי הביתי ? אני מתכוון לסרט DIVX, ועם איזו תוכנה אפשר לצרוב את זה ? NERO אולי ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קסטה שאני רוצה להקליט ולצרוב לדיסק אבל אני לא מכיר שום תוכנה שנותנת להקליט הרבה זמן ולבחור איכות ופורמט מישהו מכיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רק גלרית תמונות אחת ברשימת הTEMPLATES, איפה אני יכול להשיג עוד כאלה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי *פלאש CS3 אם זה משנה...
-
אהלן, הבעיה היא שכמו שרשמתי בכותרת, מאז העידכון לגירסא החדשה לא מצליח לראות תמונות מוגדלות בפייסבוק בFF. מה שהוא מציג לי זה רק מסך לבן וזהו.. בIE עובד מצויין, כמו כן התוספים היחידים שמותקנים הם POPUP BLOCKER ו IE TAB. אגב לפני השידרוג לגכרסא 6.02 מגירסא 6.0 הכל עבד מצויין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם לדעתך יש להסיר את השאלה? כן - לא נא לפרט, מה הפריע לך בשאלה זו? שגיאה!!! [h=1]האם ההודעות באאוטלוק של מיקרוסופט תופסות זיכרון במחשב?[/h]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה,עכשיו אני עם Hotmail. חשבתי לפתוח עוד חשבון,באיזו חברה אחרת,אבל אני לא יודע איזו ואני מתלבט,ואני יגיד גם למה. כי אני אוהב להישתמש ב OutLook Express עכשיו עם חשבון בHotmail אני לא הייתי צריך להגדיר POP3 וכו..מה שאם אני פותח חשבון בוואלה,אז אני לא ידע את הכתובות האלו ולפיכך אני לא יהיה יכול להישתמש בחשבון וואלה בOutLook Express מישהו יכול לתת לי המלצה באיזו חברה לפתוח חשבון מייל חוץ מ Hotmail ושאני יהיה יכול להישתמש בו ב Outlook Express??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי באחרונה במספר משחקים שרציתי להתקין שנתנו לי הודעת שגיאה על קובץ DATA1.CAB שהינו תקול ולא ניתן להמשיך בהתקנה. ידוע למישהו על כל שגיאה זו? כמו כן הקובץ הינו קובץ RAR לכול דבר אשר משויך לקובץ התקנה של המשחק. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם , רציתי לדעת אם מייקרוסופט (או כל גוף אחר) פיתחו powerToys עבור ווינדוס vista ? אם לא , האם ישנו כלי כמו ה windows resizer (מקטין תמונות) שעובד על ויסטה? (כמובן גם עם אותה פשטות הפעלה) תודה רבה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישו יוכל לעזור לי בבקשה זה דחוף איך אני יכול להוציא מהמחשב שיחות היסטוריה שבוצעו באיסיקיו גם אם לא עשיתי שמור היסטוריה ואם מישו יוכל לתת לי איזה שהו משו שאני יוכלל מצוא איזשהו מידע לגבי היסטוריה תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה טובה לניקוד, בעבר השתמשתי בדגש פרו אבל היא אבדה לי איפשהו במהלך השנים. האם מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג דגש פרו? או תוכנת ניקוד טובה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לפות בסרטים עם אפשרות טעינת כתוביות נמאס לי כבר מה rad light שעושה לי בעיות הצעות ? :s05:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עד היום השתמשתי בנורטון הוא שירת אותי מצוין הוא קצת כבד ביחס לכולם אבל עושה את העבודה כמו שצריך! אין לי בעיה עם אנטי וירוס כבד המחשב שלי לוקח אותו בלי בעיות.. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב מנורטון? אולי חינמי? או שכדי לי פשוט לעדכן ולקנות את הנורטון שוב פעם? חייב תשובה דחוף הימים נספרים לאחור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! לא הגיע הזמן לפתוח טראד בדומה לזה של הFF לתוספים של CHROME - דפדפן ראוי ? אז בואו נצרף תוספים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא די פשוטה, יש לי עותק מקורי של אופיס (הגרסא אחת לפני ההכי חדשה, לא זוכר מה שמה) אבל לצערי הדיסקים אצל ההורים שלי וזה קצת רחוק. בגלל שאני רוצה לפרמט ולעבור לWIN8 אז אני יהיה חייב להתקין את האופיס מחדש ולכן זה אומר שיש לי 2 אפשרויות, או להוריד את הדיסקים ושיקריאו לי את הסיריאל בטלפון או לבקש את הדיסקים בדואר, בגלל מרחק ועלויות דואר אני מעדיף למצוא מקור הורדה. עוד בעיה היא שבגלל הגבלי מיקום אני לא יכול להשתמש בטורנט. לכן השאלה היא כזאת, האם יש מקום שממנו אני יכול להוריד עותק אמיתי, לא פרוץ, או עם קראק או כל שטות אחר של אופיס? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הJAVASCRIPT עובד בצורה מלאה חוץ מהפונקציה NEW WINDOW הוא פשוט מתעלם מהלחיצה שלי על הכפתור, ללא הערה בדקתי את הגדרות הSECURITY באקספלורר ולא משם הבעיה התקנתי JAVA מחדש במחשב והבעיה לא נפתרת...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נרתע עדיין מלעבור. עובד לי כרגע סבהה עם 10. אפשר רשמים מאנשים שעברו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט אם זה שייך לפורום הזה או לפורום ציוד היקפי נראה לי שזה יותר לכיוון של הפורום הזה אני מחפש שתי תוכנות: 1. תוכנה קריאת תווים (או איך שקוראים לזה). אני מתכוון לתוכנה שאני סורק בה דף בכתב יד וזה הופך את זה לגופן כלשהו. דרך אגב, אם כבר סרקתי דפים ויש לי קבצי תמונה שלהם (jpeg) אני יכול עדיין להפוך אותם לכתב יד? 2. תוכנה שסורקת את הדפים בפורמט pdf אני יכול להעביר את הקבצי תמונה שרשמתי עליהם מקודם ולהפוך אותם לקובץ pdf אחד? תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-