עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

משום מה אני לא רואה אנימציות FLASH אצלי בדפדפן(סמיילים בפורומים וכאלה) התקנתי את קובץ הACTIVEX ועדיין כלום במחשב השני עם דפדפן AVANT אין לי שום בעיה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by ktbnus,

אחרי מעמאץ ניכבד של בניית אתר, העלעת תמונות, הורדת תמונות למכשיר( סמסונג 944) אי יכולת צפיה בתמונות, כיווך תמונות, העלה והורדה של התמונות מחדש, סוף סוף הצלחתי להעביר תמונה מהמחשב למכשיר :yelclap: בכל מקרה - בגלל התעריף המוגזם של אורנג אין לי שום כוונה להוריד משם אנימציות - או מכל חברה אחרת - רוב האנמציות הם חרא בכל מקרה. והשאלה, האם מישהו יודע איך בניות האנימציות - שומרי מסך במכשירים, הם בסך הכל כמה תמונות שרצות ברצף, והאם ישנה תוכנה לבניית האנימציות האלה - שכמובן יעבדו במכשיר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Crypto,

אני לא יכול לראות אנימציות זזות הן עומדות ולא זזות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by eido300,

אני מחפש אנימציה של ספר נפתח, כאילו יש מדף עם ספרים ואז ספר אחד נשלף, מסתובב (כך שהכריכה הקדמית תהיה אלינו) ונפתח. חיפשתי את זה באינטרנט ולא מצאתי משהו נורמאלי, אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא. עדיף לא סירטון אלא משהו שאני יכול להמשיך לעצב. גם מדריך יהיה טוב.

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by Nim LAIK,

היי חייבת עזרה דחוף! יצרתי אנימצית עיגול מסויימת באפטר אפקט : ראשית לחצתי על SHIFT ועל צורת האליפסה ולא ניהיה לי עיגול שווה אלא נישאר לי אליפסה . שנית, שיניתי ידנית את הצורה לעיגול וביצוא הקובץ למדיה האוביקט נראה שוב אליפסה אשמח לעזרה?! תודה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by sigma,

חברת matousec ביצעה אנליזה ודירוג תוכנות Firewall : http://www.matousec.com

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by bad-sector,

אני מחפש אנציקלופדיה ומילון בעברית למחשב... יש לי אחת ישנה של דוס, אבל אין בה עברית ב COMMAND של XP.... אני רוצה אחת נורמלית, מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by Evyatar,

שלום, יש לי בקשה שאני לא בטוח שקיימת... האם יש אפשרות כלשהי על ידי תוכנה חיצונית או כל דרך, שברגע שמישהו מסויים מתחבר לאייסי זה שולח לי הודעה לפלאפון? יענו שהאייסי יעקוב אחריו וברגע שהוא מתחבר הוא שולח לי התראה לפלאפון (הודעת SMS או כל דבר אחר) תודה!!!

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by yossi21,

לקוח שלנו בחברה שבה אני עובד רכש מאיתנו מחשב חדש שבו התקנתי לו סקייפ, הוא התלונן בפניי שחסרים לו הרבה אנשי קשר, מתוך כל אנשי הקשר שהיו לו נשארו לו רק שלושה. הפכתי את גוגל וניסיתי לעשות את מה שרשמו שם בכול מיני פורומים ועדיין אין לי פתרון ואין לי מושג איך ליצור קשר עם התמיכה של סקייפ, יש לינק שמצאתי בפורום כלשהו כביכול שמפנה אליהם אבל הוא לא תקין, https://support2.microsoft.com/pagenotfound?aspxerrorpath=/skype/hostpage.aspx יש למישהו מושג איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by zx1993,

התקנתי את ויסטה 32 בדיסק חדש לאחר פירמוט ואח"כ חיברתי את הדיסקים הישנים עם WINXP. איך אני שולף מהווינדוס הישן את "אנשי הקשר" (כלומר כתובות מייל) ואולי גם את הדואר עצמו, בלי לנתק שוב את הדיסק ולעלות את הXP? בתודה,

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. אחרי איתחול מחשב נעלמה לי רשימת אנשי הקשר בSKYPE וגם ההיסטוריה ריקה. כשאני מנסה להוסיף איש קשר מחדש מופיעה העודעה שהוא כבר קיים. גירסה 4.0.0.215.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  12. אהלן פירמטתי את המחשב עכשיו.. והתקנתי את התוכנה של הREALTEK עכשיו אני רוצה שיהיה לי פס כזה כל פעם שאני מגביר תווליום ... היה לי את זה בווינדוס הקודם... איך עושים את זה ? עשיתי את זה דרך הREALTEK ואני לא זוכר איך

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  13. שמעו אנשים הורדתי את הגירסה החדשה עם התיקון וההורדות פשוט לא זזות לי ניסיתי גירסה אחרת אותו הדבר רציתי להפעיל AZURES עושה לי בעיה של JAVA איך מסדרים את הבעיה של JAVA ועם מישו מכיר EMULE טוב או תוכנה אחרת טובה שיתן המלצות תודה אנשים עם מישו עוזר לי הוא גדול

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  14. תקשיבו שניה אנשים יש לי בעיה קטנה.. יש לי 512 מגה זיכרון במחשב וכל הזמן הוא עמוס למרות שאני עובד רק במסנג'ר אייסיקיו ואנטי ווירוס.. עכשיו ניראה לי שעולות לי תוכנות בלי שאני רואה והם עולות עם הפעלת המחשב ואני יודע שאפשר להוריד אותם דרך איזה פקודה בהפעלה בהתחל אז אם אתם יכולים להביא לי את הפקודה הזאת או איזשהו משהו שיכול להמעיט את העומס במחשב.. אני יודה לכם מאוד.. בתודה מראש DJ OFRI

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by djofri,

יש לי תוכנה במחשב שחוסמת לי אתרים קוראים לה PURESIGHT עכשיו אבא שלי שכח את הסימא ואני צריך להיכנס לכמה אתרים שהתוכנה חוסמת לי מי שהו יכול לעזור לי איך לעקוף אותה?? אני ניסיתי להוריד את ההפעלה שלה עם תחילת המחשב אבל זה לא עובד.. מי שהו יכול לעזור לי?? בבקשה.. ???

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  16. תראו אני בן 16 וחצי יש לי אח בן 10 והיום אני בא לכתוב כתובת פתאום אני ראוה אתר סקס אני בודק את ההיסטוריה לא אתרי סקס, כנראה שהוא בא עם חבר שלו מוקדם מבית ספר וניצל את זה שאני לא בבית וזה מה שהוא ראה. אני חושב שגיל 10 זה יותר מידי מוקדם לכן אני חייב תוכנה כדי לחסום לו את זה. אני מכיר את זון אלרם אבל אני מעדיף תוכנה שמטפלת בזה וזה היעוד שלה. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  17. רציתי לדעת כיצד ניצן לצרוב SVCD כאשר יש לי קובץ בין (Bin) שמכיל בתוכו שלושה תיקיות (כמו שרואים בתמונה). מה אני אמור לעשות כדי לצרוב את זה? רצוי שתסבירו לי לפי נרו כי זאת תוכנת הצריבה העקרית שלי... תודה נ.ב אם מישהו עדיין לא הבין את הבעיה בבקשה תגיד, ואני אנסה להסביר את זה עוד פעם- זה ממש חשוב לי.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  18. אנשים במסנג'ר אומרים לי שאני מנותק למרות שאני מחובר והמצב שלי הוא אונליין.. תודה לעוזרים מראש, אליאב.

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  19. יש לי כמה פרקים של סינפלד בסיומת MPG אין לי מושג מה זה אומר לגבי הפורמט אני רוצה לצרוב אותם על DVD עם אפשרות ניווט מה הדרך הכי פשוטה לעשות זאת? בבקשה תהיו נחמדים וקצת תפרטו ניסיתי לשווא לחפש מדריכים שנותנים הוראות איך לצרוב לDVD מספר קבצים אך לשווא ממש תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. טוב נו הגזמתי קצת רק רציתי לשאול אותכם איזה תוכנות טובות יש לזיהוי קול (תנו לי שמות) ורצוי גם מאיפה אפשר להשיג אותן בתודה רבה רבה מאוד רוזמרין איתי

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  21. אין לי נזק ממשי אזה כעקרון לא מזיק, אך מפריע לי הרעיון שקופצות לי הודעות וגם פרסומות בחלון כזה של הודעה מ WINDOWS כנראה מאיזה שהיא תוכנה שסורקת פורטים ואולי IP איך להיפטר מזה ?? נ.ב אני משתמש בפנדה אנטיוירוס וגם פיירוול

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  22. אנשים, מה אפשר לעשות אולי אתם יודעים איפה אני יוכל למצוא תוכנה כזאת. בעיקרון יש לי 3100, ואני יכול להפעיל רק קבצי 4 פולי. תודהה..

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי בעיה מעצבנת מאוד אני לא יכול לקבל קבצים אבל כן לשלוח ובמסנגר אני יכול לקבל בטלתי את הפיירוול של הווינדוס וזה לא עוזר אני מודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  24. אנשים תזהרו יש וירוס באייסי ששלוח קישורים בסיומת EXE לא לאשר הורדה !!! לא לאשר קובץ זה הוא מסוכן במיוחד אנשים שאישרו קובץ זה שיריצו מהר אנטי וירוס http://wy.traferreg.com/luk/lt.exe זהו חלק מכתובת הוירוס לא לאשר !!!

25. Started by TNT,

אנשים לא מצליחים לשלוח לי דברים דרך האיסיקיו!!!!!!!! ניסיתי להתקין מחדש, לא עזר! זה מרגיז אותי!!!!! מישהו יודע מה הבעיה?!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.