תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ לי על antivrus and firewall או שניים שיהיו באותו תוכנה תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לצרוב קובץ MDF בן כ3.5 ג'יגה כDATA למדיית DVD. הנרו נותן לי הודעה שהקובץ גדול מ2 ג'יגה ולכן הוא לא יכול לצרוב.. האם למישהו מושג כיצד אני צורב קובץ כזה, כIMAGE (בלי לפתוח אותו..). תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לצלם תהליך בנייה. בשביל זה יש לי לפטופ + מצלמת רשת + תוכנה שתצלם אוטומטית תמונה כל כמה שניות. כלומר - לצלם תמונות במשך 3.5 ימים בערך וליצור סרטון באורך 5 דקות +- לפי מה שחשבתי יהיה לי צורך ב200fps לפחות.. (תמונה כל 5 שניות) ב Movie Maker (של ויסטה) אפשר עד 8fps (אפשר מעבר של 0.125 שניות בין כל תמונה). עכשיו - 200fps זה לא יעיל, אפשר לשמור סרט ב200fps בכלל? ובכל מקרה לא יבחינו במעבר ל60/70 מבחינת כמה שהסרט יראה חלק, אז עדיף לרדת ל60fps? עכשיו הבעיה העיקרית - אני צריך תוכנה שאפשר בעזרתה להעביר תמונות כל 0.005 שניות? או כל 0.013 שניות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המדובר הוא בסרטים בפורמט פשוט ולא סרטי קולנוע. בכל הדיסקים/סרטים לא היו בעיות, רק לאחרונה התחילו הבעיות כמו קול ללא תמונה. נכון להיום רק בחלק מהסרטים לא ניתן לראות תמונה (עם הקול אין בעיה) ואלו סרטים שלא היו איתם בעיות לפני כן. מה יכולה להיות הבעיה? פנטיום 2 WIN98 מדיה פלייר של מיקרוסופט נתתי להם גם את ה-DIVX PLAYR האחרון ולא עזר.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ידוע לי על תוכנה שמסירה קבצים של ATI(דרייברים) מישהו יודע תשם
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מחפש קוד או תוכנה בישביל לפתוח את המכשיר ,כרגע הוא של סלקום ואני רוצה לפתוח אותו לאורנג'
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אם אני מעביר הארד דיסק, 80 ג'יגה, שמחולק לשתי מחיצות למחשב חדש כהארדיסק נוסף, האם המחיצות יעלמו? האם אני יאבד מידע? ואם כבר, איך אני מחלק כונן למחיצות במחשב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
:שלום, אני מחפש את התוכנה Smart Driver ( =גיבוי הדרייברים של המערכת ) אבל אני לא מוצא אותה :'( כבר הרבה זמן אני מחפש אותה, בכל מקום אפשרי ( Kazaa, eMule, Overnet אתרים ברשת ועוד ... ) אבל אין תוצאות לחיפוש, אני לא מוצא אותה בשום מקום. התוכנה נראת כך : אם מישהו מכם מכיר את התוכנה / יודע מהיכן להוריד אותה / יש לו אותה בעצמו, בבקשה צור איתי קשר פה ( דרך הת'רד כאן או הודעה פרטית ). תודה רבה רבה רבה רבה לעוזרים ! ;D The Wizard
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, הפילו עלי עבודה כזאת ואני מחפש את התוכנה הכי טובה לזה... בנתיים יש לי את זה סוני ואגס 10 וגוגל פיקסה, האם יש תוכנות יותר טובות או נוחות?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! לפני די הרבה זמן ראיתי בtechtv שהראו תכנה שיש בה גם icq וגם messanger משולב... מישהו יודע באיזה תכנה מדובר? האם היא טובה\תקינה? והיכן אפשר להוריד אותה במידה והיא בחינם? תודה!
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי חברה שמעו אני לא מצליח לפתוח קבצי pdf למרות שהורדתי אותם למחשב, וכשאני פותח אותם מופיע חלון ובו כתוב אם אני רוצה לפתוח או לשמור את הקובץ. וכשאני לוחץ על פתיחה מופיע לי עוד פעם אותו חלון וככה בלי סוף תעזרו לי בבקשה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כאשר אני מנגן קבצי WMV בתוכנת Windows Media Player גירסא 9 אני רואה את הדבר הבא (קובץ מצורף): כיצד ניתן לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
מישו יכול להשיג לי את התוכנה שאני פותח 2 איסיקיו בו זמנית? תודהה
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבצע חיוג טלפון מהמחשב שלי ללא תוכנת SKYPE למשל. בדיוק כמו שאני שולח פקס, אך במקום פקס אני רוצה לבצע חיוג ולדבר עם הקו השני. האם יש תוכנה כזאת? אם כן מה השם שלה? חג שמח. גיל
-
- 3 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שהמחשב שלי סובל מבעיות שונות ומשונות. אני ארצה שתעזרו לי לפתור את התקלות ולגרום למחשב שלי לעבוד כמו שצריך הנה רשימה של תקלות יכול להיות שאני יוסיף עוד אם אני יצתרך. 1) כל הכוננים שבמחשב החל מהדיסק קשיח ועד לDVD והצורב שינו את השם כלומר מה שהיה F עכשיו זה E ומשהיה E זה F וזה יוצר בלבול במחשב איך אני יכול להחזיר את השמות למצב הרגיל. 2) כשאני מפעיל את המחשב זה אומר לי שהחלפתי מעבד או שמשהו שונה ואני צריך להגדיר משהו בביוס או ללחוץ F1 בשביל להמשיך אבל העניין הוא שלא נגעתי בשום דבר ואני לא יודע מה אני צריך להגדיר. 3) האינטרנט עובד ממש לאט (יותר ההורדות) בתקופה האחרונה למרות שיש לי 2 מגה ושום דבר שצריך אינטרנט עובד וגם קוקיס וכו' ניקיתי. 4) חלק מהאייקונים בדסק…
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
ישלי נגן קריאטיב וברצוני לחבר אותו למחשב התקנתי את הדרייבר אני מחבר את הנגן אבל המחשב מסרב לראות אותו\לזהות אותו חשבתי שהבעייה ב USB התקנתי את הדרייבר של המצלמה והכל בסדר.. אז חשבתי שאולי הבעייה בנגן אז הלכתי לחבר והתקנתי את הדרייבר באותה צורה שהתקנתי אותו בבית ואצלו עבד הכל מצויין מה יכולה להיות הבעייה במחשב שלי??
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול להדביק כתוביות לסרט עם סיומת avi או משהו אחר בשביל שאני אוכל לצפות בהם ב-DVD.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום אני מייבוא מתוכנה מסויימת לאקסל תוכן שאני צריך לעבוד עליו . משום מה בצורה רנדומלית עמודת התאריך ומיובאת בכמה פורמטים שחלקם תאריך אמיתי וחלקם מוגדרים כטקסט חלקם בפורמט אמריקאי וחלק אירופאי ( ראו למטה וקובץ מצורף ) . אני לא מצליח להביא את אקסל לזהות את כול התאריכים כתאריכים ( ע"י ניקוי פורמטים והעברה לפורמט תאריך) כדי שאוכל להפעיל את הנוסחאות והמקרואים שלי . איך אפשר לבצע נכון את ההמרה כדי שאוכל להפעיל את המקרואים ? ב
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחת מאלה שהשתמשו בהם למאמר האחרון של ההרדיסק של מקסטור תביאו לי לינק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
היי! מצאתי איך לשלוח הודעת דוא"ל חוזרת באאוטלוק. אבל, אני לא מצליח להבין איך אוכל לשנות את התאריכים בגוף ההודעה אוטומטית כל שבוע (במשלוח ההודעה). אני לא מעוניין להשתמש בקובץ אקסל למטרה זו, אלא רק ב-VBA עצמו. הרעיון הוא לשלוח הודעה חוזרת לאותם נמענים עם אותו נושא כל שבוע, ובגוף ההודעה יש תאריכים בין לבין. את התאריכים האלה אני רוצה לקדם בשבוע כל פעם. אשמח לעזרה בנושא. זה הקוד בו השתמשתי: Private Sub Application_Reminder(ByVal Item As Object) Dim objPeriodicalMail As MailItem If Item.Class = olTask Then If InStr(LCase(Item.Subject), "send an email periodically") Then Set objPeriodicalMail = Outlook.Application.CreateI…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי סרט בפורמט Avi ואני רוצה להעביר אותו לווידאו אין לי Tv-Out על כרטיס המסך אך יש לי כרטיס טלוויזיה האם ניתן להעביר את הסרט לווידאו ואיך מחברים את החוטים. יש לי תוכנה AbodePremier או EditStudio בשניהם לא הצלחתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני מנסה לראות סתם סדרה שהורדתי (קובץ avi) ומה שאני רואה זה שהכל חשוך כזה למה זה? איך אני יכול לסדר את זה? לפני שבוע זה עבד.. ניסיתי להתקין כודקים מחדש אבל זה לא הצליח לתקן את זה משום מה..
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום חברה. אני צריך תוכנה שמנטרת טמפרטורות (לפחות) וכל מידע נוסף יהיה תוספת טובה. התוכנה צריכה לתת לי איתות במחשב המרכזי כאשר מחשב ספציפי מתחמם או נכבה וכו. הרשת היא רשת סגורה בתוך עסק, והתוכנה תותקן על כל מחשב והמידע צריך לזרום על מחשב המרכזי
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-