תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעשות לי Avatar יפה לסטים? אם אפשר שיהיה תמונה של Soldier מTF2 תודה לעוזרים. ;D
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של HP ואני מעוניין לצרוב תמונה על דיסק דרך הלייזר שיש לי בכונן . אך אני לא מוצא תוכנה מתאימה מישהו יודע אך או עם מה אני צורב?? תודה
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני נתקל בבעיה אשר התעוררה אתמול (באופן פתאומי, שלפניה הצלחתי להשתמש בצורב באמצעות Nero ללא כל בעיה) - תוכנת Nero אינה מזהה את כונני הדיסקים שלי כלל, בעוד הם מופיעים במנהל ההתקנים תחת 'המחשב שלי', וקוראים דיסקים בצורה פשוטה. יצויין כי הצלחתי לצרוב דיסק באמצעות Windows בלבד. לאחר עצה שקיבלתי להחליף את התוכנה, עשיתי זאת אך הבעיה נותרה. קיבלתי הודעת שגיאה אשר מבקשת ממני לתת 'רשות' לכלל המשתמשים במחשב לצרוב, אף על פי שהמשתמש בו אני משתמש הינו Administrator. האם יש לכם עצות? מצ"ב 2 תמונות מסך אשר יעזרו להבין מהות הבעיה. שוב תודה מראש לעוזרים. http://img196.imageshack.us/img196/2112/56899557.jpg http://img43.imageshack.us/img43/9945/89764739.jpg
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתפעל באופן אוטומאטי בחיבור כנון USB חיצוני. התוכנה אמורה להראות את תוכן הכונן באופן ויזואלי (סרטים, מוזיקה וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי! עריכה: מאחר והשאלה לא הובנה כראוי, אני אספר את כל הסיפור: יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, שבא עם תוכנה שמסוגלת לצרוב 2 DVD-ים עם CLONE של המחשב כפי שהגיע מהמפעל. התוכנה יודעת רק לצרוב, לא ליצור קובץ ISO וכו'. מכיוון שכל הצריבות שניסיתי לעשות בינתיים נכשלו, אני מעוניין בתוכנת צד ג' שתדמה את הצורב. כלומר: אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שתוכל לדמות צורב DVD, כך שתוכנת צריבה "תראה מולה" צורב DVD עם דיסק DVD ריק. האמולטור ידאג שה"צריבה" תתבצע לתוך קובץ ISO או תיקייה שתוגדר מראש. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד מדגם Hasee MJ122 והוא בא עם דיסק של הכרטיס רשת הבעיה היא שאין לי כונן דיסקים ... חיפשתי ולא מצאתי הורדה של הדרייבירים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני כבר כמה ימים בלי אינטרנט בבית שלי וזה מחרפן תודה מראש חגי.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כל פעם אני נכנס להעדפות ומסמן אנגלית, אבל בפעם הבאה שאני נכנס לדפדפן זה חוזר לעברית. מישהו יודע איך משאירים את זה על אנגלית לצמיתות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש תוכנה כמו בורסה גרף או Money Time וכו' אבל הן עולות כסף, והרבה. מישהו מכיר דבר דומה בחינם? ניסיתי FXG וזה לא ממש זה ( זה יותר ניתוח טכני). אשמח לתשובות, דור.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב, אז הסיפור הוא כזה. פתחתי קובץ WORD שקיבלתי במייל. פתחתי את הקובץ ישירות מהשרת ולא שמרתי אל המחשב. ביצעתי בו שינויים, הרבה, 6 שעות של עבודה על עבודת סמסטר תוך כדי שכל הזמן אני שומר את הקובץ, לא בשמירה בשם. חבר שעבד יחד איתי סגר את הקובץ. מאז - אין זכר לקובץ! כבר 3 שעות אני הופך כל פינה נידחת במחשב ולא מצליח למצוא אותו. מישהו יכול לעזור בבקשה?! תודה! מערכת הפעלה - win7 אופיס 2007.
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איך עושים את זה, ודרך איזה VM אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי לאחרונה אני שומע המון על התוכנה הזאת (כן כן אני יודע שהיא ותיקה) בעיקרון אני מתחיל ללמוד CISCO בינואר ולא אכפת לי להתעסק עם התוכנה הזאת קצת לפני הלימודים. למנוסים שבינכם עם התוכנה הזאת איזו גרסה להוריד? עם מה להתחיל? אשמח להמלצה בתודה מראש, ישראל
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
איך ניתן לסנכרן אאוטלוק קלנדר בין 2 מחשבים שמחוברים ברשת? שאלה אותי מזכירה במשרד אם אפשר לסכרן את הפגישות שהיא קובעת באאוטלוק עם המחשב של הבוס במשרד השני. הם משתמשים בOUTLOOK 2003. מישהו יודע איך?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלוויזיה של lifeview דגם FlyTV Prime 30. הכרטיס מחובר בחיבור וידאו רגיל - composite, אל ממיר yes. אני מצליח לראות (ולשמוע...) דרך התוכנה המצורפת - lifeview TVR. הבעיה היא שאני לא מצליח להקליט. אני מקבל את הודעת השגיאה: cannot render audio capture stream ואז הוא מקליט רק וידאו, בלי אודיו. זה קורה גם ב-XP וגם ב-vista. ניסיתי להקליט בעזרת windows movie maker ע"י האופציה capture from video device וזה עובד טוב. הבעיה שאני לא יכול לתזמן הקלטה בעזרת ה-movie maker (ובגרסה שבויסטה אני לא מוצא את האופציה הזו ב-movie maker). ניסיתי מספר תוכנות אחרות - רובן לא הצליחו לזהות את הכרטיס או לא איפשרו לי להקליט מכניסת ה-composite. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? יש…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני משתמשת בתוכנת אי סי קיו 6.5, עד עכשיו הצלחתי לראות אחרים ואחרים ראו אותי ושמעו אותי דרך מצלמת האנטרנט והמקרופון שברשותי. אך קרה לאחרונה משהו ואינני יודעת מה , כיום אינני מצליחה לתקשר עם אחרים דרך המצלמה והמיקרופון , כלומר איני רואה/ שומעת אחרים ואחרים אינם מצליחים לראות/לשמוע אותי . ברצוני לציין שהמיקרופון והמצלמה עובדים מצוין במחשב שלי והאיי סי קיו , ליתר ביטחון התקנתי מחדש , אך שום דבר לא עזר.בתמיכה של המצלנה שקניתי אמרו שכנראה זו בעית חומרה אז פניתי לטכנאי ואף הוא לא עלה על הבעיה. ברשותי מערכת חלונות xp. אודה לכם אם תמצאו פתרון לבעיתי.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב: *את הדרייבים של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול מצאתי והורדתי. שאלות: 1) איזה דרייברים צריך עוד [חוץ ממה שהורדתי] לאחר הפירמוט? של לוח אם? של המעבד? או של שניהם? 2) איפה אני מוצא את הדרייברים לתשובה שבשאלה 1 [באיזה אתר, כי במה שהורדתי מצאתי אותם באתר היצרן, אבל פה אני לא יודע מי היצרן ומה לחפש]? 3) ב-Chipset של הללוח אם [שזה מה שנראה צריך להתקין - דרייברים] כתוב בדיוק השם של הכרטיס מסך (ATI Radeon Xpress 200), מה זה אומר? שבתוך הדרייברים של הכרטיס מסך יש גם את הדרייברים של הלוח אם? איפה אני מוצר הורדה לדרייבר הזה של ה-Chipset של הלוח אם? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על החץ השמאלי במקלדת אז הסרט רץ אחורה.. השאלה איך אני מגדיר את זה למס' השניות שאני רוצה שהוא יחזור אחורה?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
כשאני מעתיק טקסט כלשהו מהמחשב (לא משנה מה) כשאני מדביק אותו באיזה מקום הוא רושם לי במקום מה שהעתקתי (hello!) האם זה וירוס? מה זה יכול להיות? יש לי וינדוס ויסטה 32 bit
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לעשות רשימה ולסדר אותה לפי ה א-ב האנגלי, איך אני עושה את זה בווארד 2007, תודה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה תוכנה לכיוון ה-dead zone בידיות האנלוגיות של ג'ויסטיק? פשוט יש לי את הג'ויסטיק של ה-XBOX למחשב והידיות האנלוגיות שלו ממש רגישות אני מחפש תוכנה שתוכל להגדיר מאיזה נקודה התנועה של הידיות תהיה פעילה
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה עם מפות של אירופה שמאפשרת לחשב מרחקים וזמני נסיעה לתיכנון טיול יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה האחרונה של PcWizard הוא מראה לי הכל חוץ מהטמפ' של הכרטיס מסך. בתפריט הראשי של התוכנה, ב Video הוא מזהה את כרטיס המסך (4850), אבל בתפריט של הטמפרטורות אין התיחסות אליו. האם זו בעיה אצלי, או שככה התוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר קניתי את המחשב, והטכנאי התקין את הווינדוס + את הדריברים שצריך, הוא יצר לי קובץ בכונן D:/ (הווינדוס מותקן בכונן C). הקובץ שבכונן D בתוך תקייה שנקראת Backup, והשם של הקובץ הוא partimg.GHO. (והוא שוקל 5.07GB.) אני כעיקרון רוצה להפעיל את השיחזור הזה. כיצד אני יכול להגיע אליו ולעשות שהוא יהיה? ראיתי משהו עם ה Norton Ghost. הורדתי Notron Ghost 12. ושמתי Product Key.. אבל אני באמת לא מבין מה אני אמור לעשות שם. במה בדיוק לבחור ומה לעשות.. אני ראיתי משהו עם קובץ IMAGE, אבל ראיתי באיזשהו מדריך שהשיחזור מתבצע עם קובץ GHO. לא? אז מה אני צריך לעשות פה? השאלות העיקריות הן: 1. האם אני צריך להפוך את ה GHO. לקובץ IMAGE, בשביל לשחזר? או שלא? 2. אז איך ודרך מה? - אשמח להסבר…
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה לפתיחת קבצי dump אבל משום מה אני לא מוצא את התקייה שלהם {הסתכלתי בסטיקי } ועדיין לא מצאתי ניסיתי דרך שורת ההפעלה אבל הוא אומר שאין תיקייה כזאת מותקן אצלי וינדוס אקס פי , מה שמוזר שעים הויסטה הוא כן פתח לי מה אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על תוכנת גיבוי טובה שתגבה בין השאר על טייפ גיבוי קבצים במחשב וקצבים שעל השרתים (מדובר בעסק).
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-