עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נגיד עם אדסל... אז שהמחשב המסויים שעליו התוכנה תותקן יוריד בב 30 קיי במקום שישים.... תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 4830 ליתר דיוק... כי באתר הם לא מזכירים את הסדרה הזאת...

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

צריך לבחור מבחן מסויים? כמה זמן לתת לו לרוץ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. שלום רב! אני סטודנט וכל החומר הלימודי שלי נכתב במחשב (טאבלט). בגלל זה אני צריך לגבות באופן שכיח מאד. אני מחפש תוכנה שאני פשוט אצטרך להכניס את הדיסק און קי והיא תעשה סנכרון בין התיקיות באופן אוטומטי. כמו כן, צריך תמיכה בעברית. תוכנה אחרת שהשתמשתי (syncback) לא הצליחה להעתיק קבצים ותקיות בעברית. תודה מראש, גלעד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. תוכנת DateOnTray עולה אצלי עם העלאת המערכת. משום מה לפעמים הסמלון שלה(שמראה התאריך) לא מופיע בסרגל למטה בצד ימין ליד הסמלון של תוכנת AVG, למרות שאני רואה אותה קיימת בפרוססים במנהל יישומים. כשזה קורה אני מעיף אותה ומעלה אותה ואז הכל בסדר... בעבר התקנתי אותה מחדש, לא עזר. בהעלאה עולה אצלי מלבד הנ"ל, האאוט-לוק אקספרס. מערכת xp/sp2. תודה!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by charles24,

שלום רב לכם. אני חדש כאן ונרשמתי רק היום. (קצתת קשהש היה לי להיתחבר וגם לאיכן להיכנס) אני מקווה למצא את עזרה מצדכם ומודה לכם מראש. שאשר אני עושה טבלה באקסל : למשל מפרעות על משכורות שלקחו עובדים. היתי רוצה לסכם כמה כל אחד לקח. למשל: דוד 500 שח שלמה 1000 שי רינה 600 שי דוד 400 שלמה 700 דוד 500 הרשימה יכול להיות הרבה יותר ארוכה ועם שמות של עובדים שחוזרים על עצמם (דוגמא דוד) אני רוצה שבסוף אקבל : שלמה 1700 רינה 600 דוד 1400 מאחר והשמות נמצאים ב טבלה היתי רוצה שהסיכום יהה בשם האחרון של אותו עובד שלקח המפרעה . ניסיתי לעבוד עם הפונקמציה של sumif אך לא קיבלתי תוצאות שרציתי תודה. שרל בוזגו טלפון 0546777008

7. יצא לי המון פעמים לראות תוכנות צד שלישי (לדוגמה Driver Genius) שמציעות לי להוריד גרסאות של דרייברים שעדיין לא קיימים באתרים הרשמיים של אותם החברות. נכון לתאריך 05/09/2014 ניתן לראות דוגמא טובה לכך בחברת realtek, הדרייבר שהם מציעים לי להוריד הוא 7.088 בזמן שDriver Genius מציע לי להוריד את 7.089.0716.2014 לינק לעמוד שהוא מפנה אותי מהתוכנה עצמה. האם יש לזה הסבר הגיוני? האם אני יכול לסמוך על הדרייברים שחברות/תוכנות צד שלישי מציעות לי לעומת מה שהחברות הרשמיות מציעות לי?

• 20 תגובות
    • 6.8k צפיות
  8. Started by COca,

שלום. מישהו מכיר דרך למחוק את רשימת הקבצים בקאזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

היי לאחרונה עברתי להשתמש בתוכנת האימייל של מוזילה, Thunderbird. שמתי לב שבפיירפוקס יש כפתור של Read mail (0 new) ו-New message שעובד עם Thunderbird. השאלה שלי היא, בעיקרון, מה פירוש ה-"0 new" הזה... האם יש אפשרות להגיד לפיירפוקס לבדוק את חשבונות האימייל של thunderbird כל x זמן ? אני לא מצאתי אפשרות כזאת, ולכן זה נראה לי קצת מוזר שהוסיפו "0 new" ליד "read mail" (הרי כדי שיהיה משהו "חדש" אני חייב לפתוח את thunderbird, ואז הכפתור במילא מיותר). חיפשתי משהו שמקשר בינייהם גם בתור Extension, אבל לא מצאתי... מישהו יודע על זה משהו ?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  10. שלום אנשים , התקנתי את החבילה AVTP שהופכת את הווינדוס XP שיראה כמו ויסטה. הוספתי ב sidebar את הגאדג'ט שמראה את מזג האויר , הבעיה היא שהוא במעלות פרנהייט ואני רוצה להפוך אותו לצלסיוס... מישהו יודע איך? תודה חברים. עריכה : שכחו מזה... גיליתי , מסתבר שפשוט לוחצים על המעלות וזה משתנה לצלסיוס (למי שזה מעניין אותו)

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  11. כשאני משנה את המקודד באפשרויות של התוכנה MV2Player מברירת המחדל ל-XVID ואחרי סרט מפעיל סרט התוכנה נסגרת, שאר המקודדים כמו DIVX או AC3 עובדים בסדר. הסרת והתקנתי שוב וכלום לא עוזר. מכירים את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by IMT,

אני צריך תוכנה שתיצור לי cd וירטואלי. התקנתי את virtual cd 6 אבל הוא לא מזהה את הקובץ. איזו עוד תוכנה יכולה להיות טובה לזה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by WarMachine,

יש לי צורב של אסוס CRW-3212A שיכול לכתוב במהירות מירבית של 32 על גבי דיסקים ריקים רגילים. לעיתים מביאים לי דיסקים נאמר של סילבר לייון שתומכים במהירות של 40 אך הצורב יכול לצרוב עליהם רק במהירות 16 ולעיתים על דיסקים נגיד של ממורקס שרשום עליהם 12 הוא צורב ב32. ככה הרבה מקרים ולפעמים אני קונה דיסקים יקרים שפשוט הצורב לא משתמש במלוא המהירות שלו. למה זה קורה אולי אתם יודעים?(כל זה אגב בנרו)

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by dimkin,

שלום חברים. יש לי רעיון משוגע אבל אני רואה בו פוטנציאל. אני סטודנט במכללת סלע, לקראת סוף קורס בן שנתיים בכל החשור ל-.net MCPD. אני מקווה להתמחות בנושאים כגון ASP.NET, WCF, SILVERLIGHT. אני מחפש מעצב גרפי שגם הוא לומד או לא מזמן סיים את הלימודים בעיצוב גרפי לסביבת האינטרנט אשר לומד/למד HTML,CSS,XHTML,Action Script, Flash וכו'... יש לי כמה מקורות לפרוייקטים (לא בתשלום) שאפשר לעשות ובכך לרשום שורה או שתים לתיק העבודות. בין הפרוייקטים: 1. אתר עבור המחלקה לפרהיסטוריה - אוניברסיטת תל אביב. 2. יכול להיות אתר אינפורמטיבי ואולי בעתיד מכירתי עבור חברה לציורי אילוטרציה - אוקראינה. 3. אתר אישי לכל אחד מאיתנו - קו"ח וכו'... עם הזמן (ועם צבירת נסיון ותיק עבודות) אפשר יהיה…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. היי לאחרונה שמתי לב לבעיה דיי מוזרה ב-Firefox (אולי זה בגלל ב"אינטרנט", פשוט אני אף פעם לא משתמש ב-IE). בזמן גלישה (נדמה לי שבעיקר, או אולי אפילו רק, אתר הזה [hwzone...]), במיוחד אם אני פותח כמה טאבים במקביל - מדיי פעם הוא פשוט "נתקע". מה זה אומר נתקע? פשוט כאילו "הורג את החיבור לאינטרנט". אבל לא הורג לגמרי (cannot find server וכו'), אלא פשוט "נתקע" - "חושב" שעות ולא מתקדם לשום מקום. הכוונה היא לא האטה, אלא מוות מוחלט. גם אם אני אחכה שעה כלום לא יעלה. לפעמים סגירה של טאב אחד או שניים פתאום "משחררת" את השאר (מה שגורם לי לחשוב שאולי זאת בעיה בסיסית יותר ב-WinXP שאיכשהו מתקשרת למספר החיבורים הפתוחים?), אך בד"כ זה לא קשור והוא יכול להיתקע גם כשיש לו טאבים בודדים פתוחים (2-3) …

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by חתולה,

היי:] אני צריכה תוכנה שבה אפשר לאחד 2 קבצי מוזיקה (שירים נניח,מדיה פלייר) ולהפוך אותם לקובץ אחד שבו 2 הקבצים מושמעים בו זמנית. בידיוק כמו בתוכנה של windows media player שאפשר להוסיף שיר על גבי סרטון, רק שאני צריכה שיר על שיר. מישהו?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. בגירסאות קודמות של פיירפוקס לא היו לי בעיות. בגירסה האחרונה שיצאה (3.6) לא נפתחת לי הגלילה עם הלחיצה על החץ בשורת הכתובות ובנוסף הגירסה הזו ניראית לי איטית לעומת הגירסאות הקודמות. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי גירסה 3.6 ביחס לגירסאות הקודמות של פיירפוקס.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  18. היי, יש לי צורב של ASUS 1814BLT ורציתי לדעת האם יכול להיות שאם יש לי מדיות לצריבה איכותיות אז שתוכנת הצריבה תעשה בעיות? אני זקוק לצריבה מדוייקת ואיכותית ככל הניתן - האם נרו מספיק טובה? ואם לא אז על איזו תוכנה הייתם ממליצים? [עדיף תוכנה חינמית]

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  19. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by sashaefi,

איך ניתן להפוך לקובץ וורד ללא ההיפוך?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. שלום, יש לי את ה-Freehand ואני צריך שהוא ייכותב לי בעברית. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום מזה זמן רב קורה לי לפעמים שאני לא מצליח לשנות לשפת כתיבה עברית בזמן שאני גולש בכרום זה תקוע על אנגלית ורק סגירה והפעלה מחדש של הדפדפן פותרת את הבעיה לזמן מה עד שזה קורה שוב. בשאר היישומים באותו זמן התקלה אין לי בעיה כזאת ואני יכול לכתוב בעברית. האם מישהו נתקל בבעיה ויכול לסייע לי בפתרונה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. ראית שכולם עם זה רק אני נישארתי עם האקספלורר שאגב סבבה אבל אם כולם אבל כולם עם הFIREFOX הזה שווה לנסות..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם הפיירוול של ווינהדואס SP2 בכך שהוא חוסם לי אתרי FTP ניסית כבר הכל כולל איפשור פורטים 20 21 ועדיין זה חוסם כולל כניסה להגדרות ונסיון לשווא לאפשר FTP רציתי לדעת על איזה תוכנה אתם ממליצים לא רוצה משהו שיתפוס לי את כל הזכרון כשהוא עובד אלא משהו קטן וטוב כמו של ווינדואס

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Kingroei10,

בהמשך לנושא שפתחתי לפני כמה ימים,לגבי התוכנה שפתאום החלה לעבוד לאט באופן מסתורי. חשבתי לי,החלפתי את הוינדווס כי קניתי מחשב חדש,מאותו רגע התוכנה החלה לעבוד לאט. אולי זה משהו בהגדרות או בפורטים. מישהו יכול למצוא או לתת לי הסבר מפורט על התוכנה או לחלופין לינק לאתר שמציע מדריך מפורט ומתקדם על התוכנה. כמוכן אם יש אתרים מומלצים חוץ מ the pirate bay אשמח לסיוע,רועי.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.