תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להכנס למשחק, והוא רשם שהדרייבר של הכרטיס מסך (physiccs) לא מותקן נכון. הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך, ושמה לחצתי WDM DRIVER , לאחר ההתקנה, התבקשתי לעשות ריסט למחשב. אחרי הריסטרט שום דבר לא מופיע במסך אבל המחשב עצמו עובד , (המסך לא מגיב, כאילו לא מחובר, מסך שחור). אין לי מושג מה לעשות עכשיו , כולה התקנתי דריבר, והמחשב הלך קאפוט.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד את הקובץ טקסט מהאתר הזה: http://www.google.com/aclk?sa=l&ai=BOV8YxA53StTbLZH0ygXG6ZzkDLyIpYAB4PDf ולא מצליח. האם יש דרך להוריד קובץ טקסט כזה?
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה שבועות שני גירסאות של הנרו 9 , את שניהם לא אהבתי ומחקתי אותם לאחר כמה ימים והתקנתי במקום את הנרו 6 . את הנרו מחקתי דרך קובץ Uninstall שלהם , כשאני נכנס כיום דרך הקונטרול פאנל להוספה והסרה של תוכניות מופעים לי הרבה סמלים של התוכנות שיש בנרו שהם ללא שימוש , כשאני מנסה למחוק אותם מופיע לי ההודעה שמצורפת בתמונה בקישור , מעלימה אותם ובפעם הבאה שאני נכנס הם מופיעים שוב. איך אני מוחק אותם? http://img35.imageshack.us/i/94684808.jpg/
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא ראיתי שום סטיקי פיירפוקס (חוץ מזה של התוספים, ואני כרגע דיי מקווה שאין פה שום צורך בתוסף אלא רק בלמצוא את ההגדרה) בקיצור, עד עכשיו פיירפוקס טען ש3.0.12 היא הגרסא הכי חדשה משום מה (כשהחדשה היא 3.5.1). בכל מקרה, את הבעיה הזאת פתרתי בעזרת הורדה ועדכון ידני, ופה הופיע משהו שמאוד מפריע לי: כשגוררים טאבים ממקום למקום (לשנות את הסדר וכו'), מופיע מעין Preview של הטאב (עם פייד [fade]), כמו כשגוררים תמונות. לא קרה לי אף פעם בגרסאות הקודמות (עד כמה שזכור לי), וזה ממש מציק לי. יש דרך לבטל את זה? תודה (ובתקווה שאין שום סטיקי / נושא מרוכז שפספסתי), גיא.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי WIN 7 ויש לי בעיה בזיהוי של ה SCSI ! למישהו יש דרייברים ? אם אני לא טועה זה של חברת ADAPTEC הכונן עצמו של SEAGATE
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבועיים היה לי במחשב IE8 ולא כ"כ אהבתי אותו אז מחקתי אותו וזה חזר ל IE7 ומאז הוא כל הזמן עושה לי את השגיאה הזאת: אני גם מחקתי את הIE והתקנתי אותו שוב ועדיין השגיאה ממשיכה.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, בן דוד שלי לא מבין גדול במחשבים והוא צריך עזרה עם המחשב, אז חשבתי שיהיה יותר נוח דרך תוכנה כזאת לשליטה מרחוק. אז אני צריך בבקשה המלצה לגבי תוכנה כזאת. כי ראיתי פעם דיון על זה ואני לא יודע איך למצוא אותו והיו שם כל מיני תוכנות וגם דברים דרך הדפדפן, אז אני צריך עצה ממכם. תודה רבה למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למחוק את רשימת האנשים שאלהם התחברתי דרך ה-Outlook כלומר ברגע שרוצים להתחבר אל לוח שנה של משתמש אחר בארגון אז נכנסים דרך קובץ=>פתח=>תיקייה של משתמש אחר..ובקובץ פתח רשום את כל ההסטוריה שאלהם נכנסתי.. איך מוחקים את זה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
החלטתי לבדוק את התוכנה הזאת....דבר ראשון מעצבן זה שהיא לא מתמזערת ICON TRY וזה ממש לא נוח שהיא נמצאת על הסרגל כל הזמן... משהו מכיר אותה אולי ויכול להוציא אותי מהשוק? או שזהו טריק ממש מטומטם לנסות ולגרום לי לקנות אותה...
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ואם אפשר שזה יהיה מינימליסטי ובלי שטויות
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שמציגה את הטמפרטורות של המחשב, בפרט של הכרטיס גרפי. תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור סרטון ממוזיקה ותמונות אבל בכל פעם שהטענתי תמונה כלשהי הוא נתקע. ויתרתי על התמונה וניסיתי לטעון קובץ GIF. הכל עבד יופי. הבעיה שפתאום הוא החליט שלא מתאים לו ונתקע וחייבים לסגור את התוכנה. הבעיה שבכל פעם שפותחים את התוכנה היא זוכרת את הקבצים שהיו קודם ולכן בכל פעם היא נתקעת ואין מה לעשות אלא לסגור אותה דרך מנהל המשימות. איתחלתי את המחשב וזה עדיין נשאר. האם עד שלא אפרמט את המחשב אצטרך לחיות עם זה???
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, ברשותי 2 תיבות מייל של hotmail.com. לאחר שאני מגדיר את שתי התיבות בoutlook 2007, לא מתבצע סינכרון מלא של התיבה. ישנם מיילים שפשוט לא מסתנכרנים לoutlook. לפעמים המצב הוא שאחת התיבות בכלל לא מסתנכרנת ומידי פעם אחת לכמה ימים פתאום התיבה כן מסתנכרנת *האם הדבר נובע מזה שיש 2 תיבות של hotmail תחת ה outlook דבר היוצר בעיה בזמן הסנכרון מול השרתים? (לא נשמע כל כך הגיוני) *למעט ההגדרה הבסיסית של התיבה שרובה כמעט מתבצעת אוטומטית ברגע שהoutlook מזהה שמדובר בתיבה של hotmail צריך להגדיר עוד משהו? *לאחר הגדרת התיבה נפתח חלון של outlook ששואל אם אני מעוניין להגדיר את החשבון הזה עם hotmail connector או משהו כזה. האם זה הגורם? *(כוכבית אחרונה) האם ניתן להגדיר את אותה תיבת מ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי סרט עם תרגום מובנה והכתוביות ממש ממש קטנות רציתי לדעת האם אפשר איכשהו להגדיל אותם ואם כן איך?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בכל הגרסאות זה קורה... אני מריץ HD וכשאני עובר למסך מלא אז הכל נראה מפוקסל כזה ונתקע לשנייה ואז מסתדר לאיכות שצריכה להיות.. איך פותרים את זה?
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר והמחשב לא מזהה אותו עדיין מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
פעם היה לי תוכנה ששמים בה קישור לאתר כל שהוא וגם שם משתמש וסיסמה של האתר ואז שלוחצים על הקישור בתוך התוכנה היא פותחת את הדף ומתחברת לבד עם השם משתמש וסיסמה שהכנסתי מישהו מכיר אותה (השם שלה)?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני משתמש בacronis כבר תקופה ולא נתקלעתי בדבר הזה אני בה לעשות image לאחת המחשבים ואני לא מצליח התוכנה רושמת שהיא לא מוצעת hard disk (עים לתת לחלונות לעלות אז עולה הכול כמו שצריך ועובד כמו שצריך) אני עושה image מפלאש (הפלאש boot עים התוכנה ) מה יכול להיות הסיבה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני פורמט למחשב שלי עשיתי יצוא לקובץ אוטלוק 2007 אנגלית התקנתי ווינדוס ואוטלוק 2007 עיברית עד כאן הכל בסדר גמור הבאתי את הקובץ לאוטלוק תוך כדי שהקובץ נכנס והמיילים נכנסים לאוטלוק הפסקתי את הכניסה באמצע והיבוא נפסק ניסיתי לייבא שוב את הקובץ ופתאום אין מיילים מה שאני רק רואה זה שנכנס רק CONTACTS ויומן פגישות 1) ניסיתי למחוק פרופיל ולעשות חדש כולל מחיקה ידנית של קבצי PST בספריית התקנה של אוטלוק - לא עזר 2) ניסיתי להחליף אוטלוק עיברית לאנגלית - לא עזר 3) ניסיתי SCANPST - לא עזר 4) פורמט והתקנה של הכל מחדש - לא עזר מה שאפשר לייבא זה אך ורק CONTACTS ויומן פגישות - אין כל זכר למיילים שהיו למרות שביבוא הראשוני היו האימיילים ושוב כל זה התחיל בגלל שהפסקתי ייבוא של PST ב…
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, בדיוק החלפתי מחשב ושכחתי איך אני יוצר תיקיה שמשמשת לאחסון shortcuts שאני יכול להריץ מה run. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאחרונה גוגל הוסיפה "תמיכה" בתוספות וסקינים, בינהם התווסף התוסף ADSWEEW שבעיקרון כמו ADBLOCK אבל בינתיים אפילו מחזיר תוצאותיותר טובות. אחת הדרכים להתקנה היא בעזרת גרסאת הפיתוח של הדפדפן, אשר ניתן להוריד מכאן: http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=devchannel לאחר ההתקנה תוסיפו לקיצור דרך שלכם לגוגל את השורה הבאה: --enable-extensions יש רווח בהתחלה וכן אלו 2 מינוסים. עכשיו יש להתקין את התוסף (כמובן לאחר הפעלה מחדש של הדפדפן) מכאן: http://www.adsweep.org/AdSweep.crx וזהו תבדקו שזה עובד, אפשר גם לוודא התקנה כאן: chrome://extensions/
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב כף יד של אסוס מדגם A639 , אני רוצה לראות בו סרטי וידאו ואני צריך תוכנה טובה וחינמית לכווץ את הקבצי וידאו. מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של כזו תוכנה? כמו כן , מה הגודל שאני צריך לכווץ את הוידאו אליו? תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי על המחשב את המשחק ג'ז הארנב 2, ובכל פעם שאני יוצא מהמשחק, מופיע מסך כחול עם הפרטים הבאים: (STOP: 0x00000050 (0x803CB000, 0x00000000, 0xBD21942F, 0x00000000 nv4_disp.dll-Adress BD21942F base at BD012000, DateStamp 4a2fc14b אשמח לדעת מה הבעייה, ואיך ניתן לפתור אותה... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנטבוק asus1000he ואני מחפש תוכנות מתאימות למחשב. התוכנות ה"נפוצות" אומנם טובות, אבל בנטבוק מומלץ לחסוך איפה שאפשר בדרישות. אני מחפש: 1. תוכנות חלופיות קלות יותר אך טובות ואמינות לא פחות מהתוכנות הנפוצות. תוכנות שיהיו מסוגלות להחליף את הדפדפן, אנטיווירוס ואת כל מה שעוד אפשר בדרישות הפעלה נמוכות מיותר. 2. תוכנות מומלצות לפעילות השוטפת וניהול הנייד. אשמח לקבל המלצות, תודה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ואיך אפשר להקליט את המוזיקה ממצגת?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-