עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום כול פעם שאני נכנס לyoutube ומנשא לראות במסך מלא סרטון הדפדפן קורס נשאתי גם במצב בטוח ועדין יש את הבעיה הזאת. משהו יודע אך מסדרים את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by Or94,

אוקיי שנה שעברה קניתי קספרסקי והיום בדיוק נגמר לי התאריך שלו אז נאלצתי למחוק אותו ולהתקין אנטי וירוס חינמי. התחלתי במחיקה של הקספרסקי והכל עבד טוב ואז פתאום באמצע המחיקה הופיעה מסך כחול עם שגיאה. עשיתי ריסט למחשב ואז כשניסיתי למחוק הופיעה לי ההודעה הבאה: This action is only vaild for products that are currently installed ואני לא מצליח למחוק. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  3. Started by Bashash,

מסיבה לא ברורה היום פיירפוקס מתחיל להוריד לי דברים שלחצתי להוריד לפני שהוא מביא לי את ההודעה של לשמור או להפעיל עם תוכנה ורק אחרי שהוא מסיים את ההורדה הוא מביא אתצ החלון הזה ומוסיף את הקובץ שהורד לרשימת הורדות.... זה משפיע גם על הצגת סירטונים - רק אחרי שהוא סיים לגמרי את הטעינה, הוא יציג את הסרט. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש וזה לא עזר... למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  4. Started by digitalseeker,

אהלן , אני מחפש תוכנה שאני אראה אותה רצה כחלק משולחן העבודה , שאני יכול לשים שם TO DO LIST. ואם אפשר גם שהיא תסתנכרן עם הפלא זה יהיה עוד יותר טוב. היש כזה דבר ?

5. אהלן, חברה שלי משתחררת, והיא עושה איזה סרט לפריסה שלה. היא צילמה כל מני קטעי וידאו במהלך הזמן האחרון, דרך הפלאפון שלה (nokia n75 או משהו), זה עם המצלמה הממש טובה והאיכות וידאו המעולה. בקיצור, כדי להכניס את הקטעי וידאו למובי מייקר היא צריכה לעשות ריקודינג לסרטים כי הם על MP4 עכשיו, אני צריך הסבר, או מדריך איך לעשות את זה. תודה רבה חברים.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by Posford,

המחשב נתקע לטיקים קטנים כאלה ומשתחררים. בדקתי ב- Task Manger, והמעבד עומד על 85-95% כאשר אני רק גולש באינטרנט בדפדפן FF. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, יש לי בעיה עם קבצי וידאו כשאני מפעיל אותם יש רק קול אין תמונה ואין כל קשר לקודקים או לנגני מדיה הורדתי את כל מה שדרוש בתודה, מאור. עריכה: משהו יודע מה לעשות בבקשה?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שלום, אני מנסה להתקין את הדרייבר למצלמה ומתקבלת מסך השגיאה הזאת ניסיתי להתקין במחשב הוירטואלי וזה עבר ללא בעיות, אני אשמח אפילו לאיזה רעיון או קצה חוט תודה לכל העוזרים!! אני כבר משתגע פה!!!

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by tvholic,

אהלן, אני מנסה להציג סרטים וסדרות באמצעות הWMP וזה לא מראה תמונה רק סאונד. מה אני צריך לעשות כדי שיהיה אפשר לראות? תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  10. פרצו לי את ה Gmail ועשו שם בלגאן, שינו לי את הסיסמאות בהרבה פורומים. NOD 4 מעודכן לא מצא אותו גם סריקת האון ליין של Kaspersky לא מצאה כלום איך מוחקים את ה password stealer הזה ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כל פעם שאני סוגר את הFF פתאום הוא מתחיל לרוץ ב100% במעבד ולא מספיק עד שאני עושה לו KILL בתהליכים.... זה היה לי ב3.0.11 ועכשו גם ב3.5.1... רשימת התוספים שיש לי בתמונה המצורפת.... מה אני עושה כדי לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by bg1987,

יש לי ויסטה 64 ביט, ויש לי שלט רחוק למחשב (קבלתי אותו עם כ.טלויזיה PVR-150). אני רוצה להשתמש בשלט בשביל לשלוט על המחשב מרחוק (הוא עובד פיקס עם המדיה סנטר, אבל הוא חסר שימוש כשאני לא משתמש בו). האם יש תוכנות שמאפשרות לי ועובדות על VISTA 64? ניסיתי את WINLIRC, UICE,VECTIR ואף אחד לא עובדת אצלי. נ.ב. הסיבה העיקרית שאני צריך את זה זה בשביל לראות סרטים שמדיה סנטר לא מנגן לי והKMPLAYER כן. הוא כותב שחסרים לי קודים לניגון הסרט, אבל הWMP הרגיל מציג את הסרט בלי שום בעיה. אם משהו מכיר פתרון לבעיה הזאת אני אשמח (וזה יבטל את הצורך בשליטה החיצונית בשלט) הקבצים שאני מנסה לראות הם קבצי AVI רגילים, לא HD או משהו.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by -AKEL-,

חסר לי קובץ אני חושב קוראים לו NTLF שהוא קשור למחיצות אם אני לא טועה. עכשיו כשאני בא לעשות בהתקנה של הווינדווס repair הוא עושה ריפר ,לוחץ על האפשרות 1, ומגיע לי ל- D:\WINDOWS מה השלב הבא שאני צריך לעשות כדי לתקן את זה??? ישמח אם תעזרו לי תודה מראש עידן :'(

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  14. אשמח להמלצה לפיירוואל שחסום בעיקר תוכנות שיוצאות מהמחשב. כל קובץ שרוצה ליצור קשר החוצה שיאפשר להתיר או לחסום? ואותו דבר קבצים שחודרים פנימה? איזה אופציות יש? שיהיה תומך WIN VISTA.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. רוצה להעביר מפיירפוקס לאקפלורר ... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. שלום לא הצלחתי להתקין תקייה חדשה של אופיס 2007 מה עושים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by sapartil,

אני ממיר מ mp3 ל wave עם תוכנת ההמרה הזו MP3 WAV Converter 3.98 Portable התוכנה עבדה מצויין עד שפתאום סרבה להמיר שיר והקפיצה את ההודעה הבאה runtime eror this application has requested the run time to terminate it in an un usual way please connect the application suporte team for more infprmation מה הסיבה לזה או איך אני יכול לגרום לה להמיר את השיר שבגללו הקפיצה את ההודעה הזו ?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  18. Started by shemshem,

איזה אנטי וירוס כדאי לקנות ואיך לקנות? או להתקין ללא כונן אופטי?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. Started by curdi1,

שלום לכולם בעיה מוזרה שהחלה אצלי אתמול באקספלורר בכל פעם שאני מנסה להיכנס לאתר מסויים - מופיעה קוביה קטנה עם בקשת אישור ועד שאני לא לוחץ - אני לא עובר לאתר המבוקש צילום של המסך - [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by nbav,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424203.new#new בדיון הבא מופיעה לי בהודעה הראשונה הדפדפן Firefox 3.5.2 ובהודעה השניה שלי Firefox 3.5.2.NETCLR3.5.30729 יש למישהו מושג מדוע הגרסה של הדפדפן שלי השתנתה ומה ההבדלים בניהם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by xgamer,

אוקיי, אז יש לי רשת פנימית, אני מעוניין לשלוט על מחשב הנמצא ברשת ממחשב אחר הנמצא ברשת. כתובת ה IP היא קבועה. הבעיה שהמחשב שאני מעוניין לשלוט בו הוא עם לוגין של ווינדוס (שם משתמש וסיסמה). בנוסף אני לא יכול להשתמש ב REMOTE DESKTOP כיוון שאני צריך שלאחר שאני מתנתק מהמחשב אז הוא יחזור לאחר לוגין. ניתן להשתמש בתוכנה כמו VNC אבל אם אני עושה ריסט המחשב חוזר ללוגין שיבטל לי ה VNC. הפתרון אמור להיות ברמת התוכנה. מקווה שהבנתם, אשמח לעזרה. נ.ב אני צריך את המשתמש והסיסמה במחשב המרוחק!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by chook_rl,

היי, אני משתמש ב Media Player Classic HomeTheater הרבה סרטים שיש לי הינם במסך רחב מאד, וכשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (4:3) אני רואה את התמונה נורא בקטן הייתי רוצה להגדיל את התמונה, לאורך בלבד, ולספוג את העיוות בצורת השחקנים (אני יודע שהם יהיו מאורכים) אני לא מצליח לעשות זאת, כל ההגדרות שאני מוצא בתוכנה, מצליחות רק לעשות ZOOM שמקצץ את התמונה מהצדדים האם יש פתרון?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by neovo,

כל מה שאני מדפיס בעברית לא משנה באיזה תוכנה בכל מערכת הוינדוס היא מדפיסה הפוך כגון שלום מודפסת כ " םולש " ניסיתי למחקו דרייברים להתקין מחדש שום דבר לא עזר הורדתי אפילודרייבר הכי עדכני למישהו יש פתרון ?<

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  24. Started by jiddisch,

יש לי לוח GA-M61PME-S2P והצ'פסט שלו הוא NVIDIA® GeForce 6100 / nForce 430 GPU (יחד עם כ.מסך מובנה). כשאני נכנס לאתר של NVIDIA כדי להוריד לצ'יפסט מנהל התקן מעודכן, אני לא רואה שיש שם גירסה 4X של nforce אלא מתחיל מגירסה 5X. מה עלי להוריד? חשוב לציין כי כשאני מפעיל את הזיהוי האוטומטי שיש באתר של NVIDIA אני מקבל שגיאה זו: The NVIDIA Smart Scan tool was unable to detect an NVIDIA nForce motherboard

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by binyamin1001,

התקנתי את ה WinXP שלי על מכונה וירטואלית שיצרתי (סתם שאלה, איך אני יכול לאשר ההתקנה?), ומשום-מה הוא מודיע על בעיה של ה DirectX, בנסיון להריץ משחק. משהו בסגנון ה"מנהל-ההתקן שלך לא תומך בשום DirectX או הרצת חומרה". איך אני מטפל בבעיה הזאת?

• 9 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים