תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
_מקווה שזה המקום לפרסום ההודעה) קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש, הורדתי קאזה לייט ואני פותח את התוכנה, אבל היא לא מתחברת לי, סגרתי את הפיירוול, והקאזה לא מתחברת גם אחרי חצי שעה. אני חייב עזרה באופן דחוף. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קמעט בוקר טוב..! חחח טוב אז ככה פעם במחשב הישן שלי היה לי איזה תוכנה אם אורות כאילו כמו טרנס כזה שהייתה בוחר איזה תנוע שהאורות יעשו בקיצור איפה אני יכול למצוא את התוכנה הזאת..? [glow=red,2,300]תודה לעוזרים ..![/glow]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בוינדוס ויסטה (64 ביט, אם זה משנה), שבאופן כללי פועל בלי בעיות מיוחדות. לאחרונה שמתי לב שאחרי שימוש ארוך רצוף במחשב (אך לא באף תוכנה ספציפית), נהייה מצב שבו גם כאשר כל תוכנות המשתמש סגורות (רשימת הapplications במנהל המשימות ריקה), צריכת הזכרון מטפסת באופן רציף ועקבי וללא סיבה נראית לעין: העליה הזו מתחילה מפחות מ1GB וממשיכה עד 3GB+, עד למצב שבו כל מה שאני מנסה להפעיל מאט את המחשב עד כדי זחילה... ולמרות זאת, רשימת הprocesses לא מראה צריכת זכרון חריגה ע"י אף יישום, גם כשאני בוחר להציג יישומים מכל המשתמשים (כלומר, לרבות יישומי מערכת). נכון לעכשיו, הדרך היחידה להפסיק את התהליך זה לעשות logout ואז להכנס מחדש... ממה זה נובע ומה עושים עם זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמיד עולה לי ההודעה הזאת (באדום) אז אני לוחץ CONTINUE ואז האתר הזה עולה http://us.mcafee.com/root/login.asp מה עושים נשבר לי מההודעה הזאת היא תמיד מוציאה אותי ממשחקים איך מבטלים אותה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול להפוך את שפת הממשק ב Office 2003 מעברית לאנגלית בלי להתקין מחדש את התוכנה? אני יודע שהייתה אפשרות בגרסת xp 2002 אבל אני לא מוצא אותה ב2003.
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
netex הפוך על הפוך wordpoint 2000 download accltator plus ?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קובץ DOC ב WORD... אז במקום לראות טקסט נורמאלי, אני רואה מלא מלבנים.... יש אפשרות לסדר את הקובץ או שהלכה לי העבודה?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי אנשים לאחר שהורדתי את המסנג'ר האחרון ואני ממש לא אוהבת איך שהוא נראה חשבתי להסיר אותו ובהזדמנות אולי אמצא לו אלטרנטיבה טובה יותר הדרישות: תמיכה בשחות טקסט - דא חייב לתמוך בלקוחות המסנג'ר חייב לתמוך בשיחות קול באיכות הכי טובה שאפשר חייב לתמוך בהיסטורית שיחה חייב לאפשר מצבי זמינות שונה, לתמוך בהראות כלא זמין ואף בכניסה במצב זה חייב לאפשר כתיבת כמה מילים שלי על האדם בשורת השם שלו (בכרטיס אישי גם יכול להיות נחמד) כמובן שלאפשר בקלות הוספת / הסרת / חסימת אנשי קשר רצוי - תוכנה קלה ככל שניתן רצוי מאוד - תמיכה במגוון תוכנות מסנג'ר עיצוב יפה ונקי - בלי שטויות וכל מיני משחקים מפגרים בלי עומס - כמו שבמסנג'ר החדש וב- Q הישנים. מקווה שתמצאו לי משהו טוב יותר מהמסנג'ר תודה מראש SSIB
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את בתוכנה פרטישיין מגיק 8 ומיד מקבל ERROR... למה? INIT FAILED ERROR 100:PARTITON TABLE IS BAD. יש אפשרות לעשות משהו? דרך אגב, אני לא יודע על שום בעיה עם המחיצות שלי מעולם לא היתה לי בעיה שכזו.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך תוכנה שתקליט את הרדיו בווינאמפ, וגם שאוכל לעשות עריכה לזה אחר כך. תודה רבה.
-
ברגע שאני עושה connect S זה רושם לי שזה מתחבר ואז "שלח דו''ח שגיאות..." שאני לוחץ על או אל תשלח או תשלח, זה נותן לי את השגיאה: ההוראה ב "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון ב-"0x025e2300" לזכרון לא הייתה אפשרות להיות "read". לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. ואז אני לוחת אישור וקובץ לי הודעה נוספת של זה עם מספרים שונים. מה הבעיה? אחרי זה שאני נכנס לניהול -אירועים - וישומים השגיאה שרשומה היא: ??תקלה ביישום icqlite.exe, גירסה 20.52.2573.0, תקלה במודול iphlpapi.dll, גירסה 5.1.2600.2912, כתובת התקלה 0x00008eb1?.??
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, אני מתכוון לפרמט את המחשב באופן סופי כדי ליצור מחיצות (partitions) חדשים. אני רוצה שתוכנת הגיבוי תיצור גיבוי רק לספריות נבחרות שקיימות אצלי. למשל ב- nero ניתן ליצור גיבוי רק ל- partitions שלמים. והבעיה עם זה, שאם ארצה לשחזר אז אוכל לשחזר רק לאותו סוג/גודל של partition. ואילו בתוכנת הגיבוי של win xp ניתן לבחור ספריות אבל לא הצלחתי לצרוב על דיסקים. כמו כן, אני מעוניין שהתוכנה תדע בעצמה לחלק את הגיבוי לגדלים המתאימים לכל דיסק. תודה על ההיענות שלכם, נתן.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה קרה פתאום, בHD אחת במחיצה אחת מהHD השני (F ו D) נעלמו כל הקבצים, בסוף התברר שהם בלתי נראים. עכשיו יש את כל השגיאות האלה של הHD. בדקתי והקבצים בסדר כשאני פותח אותם אין שגיאות. עכשיו יצאה שגיאה של RAM, שהשימוש שלו גבוהה מדי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם בגלל ששפת האם שלי היא אנגלית זה יתן לי יתרון ללמוד אותה יותר מהר כי היא באנגלית או שזה לא קשור?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה שמנטרת את כמות הGB שהורדה-הועלתה אל/מן המחשב בפרק זמן של עד עכשיו/היום/חודש וכו' תודה מראש נ.ב. אני לא מחפש תוכנה שמראה כמה באותו רגע נתון , את זה כבר יש לי , אבל אם התוכנה עושה גם את זה , מה טוב,
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, אז התוכנה נקראת סינרג'י : http://synergy2.sourceforge.net/ SYNERGY חבר המליץ לי עליה בעבר, והיום יצא לי לנסות אותה למי שלא יודע מה זה KVM - ראשי התיבות הם keyboard video mouse יש מכשירי KVM שמאפשרים לשתף מקלדת מסך ועכבר בין כמה תחנות עבודה, אלו הם מכשירים פיזיים, שמתחברים בכבלים רגילים (של מקלדת מסך ועכבר) במקרה של סינרג'י, היא מאפשרת לשתף מקלדת ועכבר (אבל לא מסך) בין כמה מחשבים שמחוברים לאותה רשת תקשורת פנימית (LAN) למשל ברשת ביתית (באמצעות נתב) או מחשבים שמחוברים בינהם בכבל רשת מוצלב והייתרון הגדול הוא שזו תוכנה, אין צורך בשום מכשיר חיצוני בשביל לעשות את זה. אז מה היא עושה בעצם ? תמונה אחת שווה אלף מילים : כן, גם בין סביבות לינוקס ל WIN זה עובד …
-
- 6 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה דריבר של סורק דחוף
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז קורה לי לפעמים שIE7 נסגר ואני מקבל הודעת שגיאה ואני רוצה לדעת למה זה קורה/איך לתקן. ההודעת שגיאה: The instruction at "0x7473c7d6" referenced memory at "0x00000062".The memory could not be "Read". Click on OK to terminate The program תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי אני צריך לשכפל מחיצה שלמה מהדיסק הנוכחי לדיסק חדש, כרגע אני עושה BOOT מהמחיצה שאותה אני רוצה לשכפל, אני מעוניין בשכפול מושלם והכוונה היא שלאחר השכפול אוכל לעשות BOOT מהדיסק החדש ולהמשיך לעבוד כרגיל. לא עשיתי את זה בזמן האחרון, אני צריך המלצה לתכנה טובה. אה כן ואני אשמח אם אוכל לשכפל לתוך מחיצה שהיא יותר גדולה ואז שפשוט ישאר לי יותר מקום פנוי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואני שם לב שכשהוא מתאמץ לפעמים הוא נתקע - ולא מגיב עד שעושים ריסטרט ואז הוא מסתדר. זה קורה בעיקר בהתקנת משחקים, שם הדיסק קשיח דיי מתאמץ, וגם לפעמים במשחקים עצמם.. עכשיו אני רוצה תוכנה שתאמץ את הדיסק שלי כמה שעות, לראות אם המחשב שוב נתקע, ואז אני ידע שזאת הבעיה בדיסק ואממש אחריות. תודה
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני רואה את הסרט אבל נגיד בתוכנה כזאת של כתוהביות אז אתה לא רואה את הזמן רץ זאת אומרת אני רואה את התמונה ושומע את הקול וגם במדיה פלייר אני מצליח אבל בכל התוכנות של הכתוביות יש לי בעיה עם הסרטים באיגות xvid יכול להיות שאני צריך איזה מקודד מסוים בשביל זה או שיש פיתרון אחר תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התקנתי את האימיול והוא לא מתחבר לי.ביצעתי את הפתיחה נאוטומטית של הפורטים של XP.אבל זה עדיין חסום.אני משתמש במודם שהוא גם ראוטר של בזק מסוג TNN 600WE ואין לי מושג מה עלי לעשות. אודה לכם אם תתוכלו לעזור לי.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחשב lenovo 3000 n200 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב נו.. אני אפילו לא חובב גרפיקה... לא הכנתי שום דבר ששווה להציג לאף אחד.. עד עכשיו לפחות סתם ככה השתעשתי ב15 (כן [shadow=red,left]15[/shadow]!!) דקות פנויות שהיו לי והכנתי את הסירטון הזה הסרטון הורכב מ 160 תמונות והמוזיקה לקוחה מהמשחק [glow=red,2,300]The Neverhood[/glow] [move] נ.ב. [/move] [tt]מה אתם חושבים? עצות וכו'... [/tt]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-