עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by NerVo,

חיברתי HD ישן שלי, BIOS רואה אותו אבל כשהווינדוס עולה, אני לא רואה אותו במחשב שלי, עכשיו נכנסתי לCOMPUTER MANGEMENT והוא רואה לי את ההארד דיסק הראשי שלי, ואת הישן שחיברתי כותב לי עליו UNALLOCATED, מה אפשר לעשות כדי להחזיר את ה HD לפעולה, יש לי עליו מידע שאני צריך ? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  2. היי, חיברתי את המחשב (יותר נכון, הכרטיס מסך) אל הטלויזיה באמצעות כבל RPG סטנדרטי. עד עכשיו הכל היה בסדר, אבל עכשיו, אין לי מושג למה, אבל רואים שחור לבן בטלוזיה. בהגדרות הכל בסדר.. ניסיתי לשחק עם הכבל לא עוזר.. למישהו יש לו מושג מה אפשר לעשות? אה, ד"א יש לי כרטיס מסך ATI 3850HD

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by yossia23,

שלום אנשים הורדתי סרט (חוקי) עם סיומת AVI (זה MPEG DIVX) באתר של ההורדה רשום שזה סרט באיטלקית עם תרגום באנגלית. מה שהיה להוריד זה רק סרט עם סיומת AVI. צרבתי אותו עם כתובית בעברית בתיקייה. כשהפעלתי את הסרט בDVD שלי הנגן מזהה 2 כתוביות (כתובית אחת שאני הוספתי) וכנראה שבתוך הקובץ של הסרט יש אופציית תרגום באנגלית. אפשר לבטל את התרגום "המובנה" - אבל הבעיה היא שאי אפשר לראות את התרגום בעברית שצרבתי בנוסף. ניסיתי באמצעות תוכנות מסוג של DVD RIPPER לעשות RIP לסרט הזה, ולהוציא מהקובץ רק את הסרט בלי תרגום - לא הצלחתי התוכנות רוצות קובץ מקור רק מסוג DVD מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. Started by Posford,

אשמח לתוכנה לקידוד קבצי אודיו (Mp3) לקודד לפי איכותיות וכו'. שתתמוך ב- Vista. תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by wta,

הבעיה התחילה היום. אני פותחת כמה חלונות(לא כרטיסיות אלא חלונות) וכשאני עושה איקס על אחד מהם כל שאר החלונות נסגרים! הפעלתי סורק וירוסים והתקנתי מחדש את אקספלורר 7 אבל זה לא עזר... יש למישהו רעיון מה לעשות? ???

6. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

7. שלום לכם, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה כזאת, יש לי בעייה כאשר אני משתמש בכמה ישומים במקביל (חילוץ קבצים, העתקות, צריבות וכו') המחשב שלי נהיה איטי ולוקח לו זמן למקביל. הקטע הוא שכשאני פותח את מנהל המשימות אז אני רואה עומס נורמלי (ניצול מעבד- 18%, זיכרון- 1.2GB), ולפי מה שהראה לי הוא אמור להתמודד עם זה בכבוד אלא אם אני מפספס משהו והייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי את התופעה הזו. (המפרט שלי בחתימה).

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by eliezer,

גירסה 9 עושה לי יותר מדי בעיות. אבל איך מוצאים את 8 ? כל נסיונות החיפוש מביאים אותי לגירסה 9...

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. אחותי התקינה לי ICQ במחשב וזה שינה לי את הדף שאני פותח כרטיסייה חדשה מחקתי את ה ICQ וזה עדיין נשאר, ניסיתי לאפס את ההגדרות של הדפדפן ולא עזר מדובר על IE8 צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by daniel0089,

היי, אני סיימתי לעשות מצגת בmovie maker ואני מנסה לשמור את זה על דיסק אבל כאשר אני מנסה לראות את המצגת מהדיסק לא רואים את התמונות והשירים והכל. איך אני שומר את המצגת ככה שאני אוכל לראות אותה ולא לראות ריבועים ריקים עם איקס אדום? (זה מראה את זה כאילו יש את המצגת אבל כל התוכן שלה חסר) להכניס אולי את כל התמונות לתיקיה אחת ולצרוב את זה עם התיקיה? דיי דחוף. תודה.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by CocoMania,

אתמול התקנתי את הccc 9.3 legacy מהאתר של ATI (כרטיס מסך x1950) ומאז התחילו הבעיות. אחרי שעשיתי את הrestart שההתקנה מבקשת, הוינדוס התחיל לעלות והכל, אבל אחרי הטעינה שלו ושהגיע המעבר לדסקטופ, "אבד הקשר" עם הכרטיס מסך והופיע לי הודעה (של המסך) "no signal input" אבל המחשב המשיך לפעול (אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מכבה את המחשב והמסך דולק). נכנסתי דרך safe mode על מנת למחוק את כל העסק של ATI בצורה מלאה ואחרי הריסטרט המחשב עבד סבבה. כשניסיתי להתקין דרייבים ישנים יותר קרה אותו דבר. מחקתי גם אותם וניסיתי להתקין את הדרייבים מהדיסק של הכרטיס מסך אבל שוב קרה אותו דבר. מאז אני בלי דרייברים מותקנים כי רק ככה המחשב שלי פועל (או בסייף מוד עם הדרייברים). רעיונות כלשהם? תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by דודי76,

ניסיתי לתקן את המדיה פלייר ,ומה שעשיתי נכנסתי להוספה או הסרת תוכנה ובצד ימין יש הוספה/הסרה של רכיביwindose סימנתי את מדיה פלייר בווי והמשך המדיה פלייר לא הוסרה.....אבל נגרמו נזקים אחרים האינטרנט אקספלור נעלם משולחן העבודה.....השאלה שלי אם זה הנזק היחידי שנגרם או שיש עוד? ואיך ניתן לתקן את הבעיה ..... בברכת תודה דודי

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  13. מחפש תוכנה לשינוי גודל מחיצות בדיסק קשיח שתרוץ על win7 64bit

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, התקנתי ווינדוס 7 לפני כמה שבועות וגיליתי שהמצלמה שלי לא עובדת במערכת ההפעלה הנ''ל. לא יודע למה, אולי דרייברים (למרות שחלק מהאנשים אמרו לי שזה עובד בלי דרייברים על ווינדוס 7), בכל זאת בדקתי דרייברים ולא מצאתי כלום, אני מחבר את המצלמה רגיל וזה לא עובד... התייאשתי כבר ואני ממש צריך את עזרתכם ! תמונה ודגם של המצלמה: Vista WebCam נראה לי משהו כזה

15. Started by Nyromith,

בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם מערכות Windows Server. לצערי אף אנטיוירוס טוב שאני מכיר לא רוצה לרוץ עליהן בטענה שהוא לא מיועד למערכות הפעלה לשרתים. אני די חושש להשתמש במערכות האלה בלי אנטיוירוס, ולכן נאלצתי לחפש אנטיוירוס לשרתים. האנטיוירוס הכי טוב שנתקלתי בו הוא Symantec Antivirus Corporate. הבעיה היא שהגירסה האחרונה שלו היא 10.1 ל-XP ו-10.2 לויסטה. גרסה 10.1 יצאה ב-2007, לכן אני מאוד חושש שהיא מיושנת מדי ולא תגן עלי מפני איומים חדשים. אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים שניסו את האנטיוירוס הזה.

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by viper_sb,

שאני מנסה להריץ מערכת הפעלה XP 64 ביט,WIN 7 יש לי הודעת שגיאה שהחומרה שלי לא תומכה ב64 ביט ניסיתי על מחשב אחר וגם שם יש אותה הודעה שגיעה מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. באמת שאני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים, אבל הניחוש שלי הוא שזה תוכנתי ולא חומרתי, ואני דיי בטוח שזה לא וירוס. מה שקורה זה שכל מיני מקשים פשוט לא עושים את מה שהם אמורים לעשות. End לא עושה כלום לדוגמא, וכל המספרים שמתחת ל8 כותבים את האות v. כשאני משתמש בshift לעומת זאת, אין בעיה לכתוב את הסימנים המיוחדים (!@#$, etc.) חוץ מזה, עושה רושם שגם insert לא ממש עובד. המספרים בnum pad כן עובדים זה פחות או יותר כל מה שאני מצליח לזהות כרגע. מישהו יכול לנסות למצוא את הבעיה? תודה מראש גיא

• 8 תגובות
    • 12k צפיות
  18. יש לי בעיה התקנתי אופיס 2003 על VISTA וכל פעם שאני מפעיל WORD או PPT או משהו ההתקנה עולה וזה לוקח שעה עד שעולה.. זה קרה לי גם עם אופי 2007 בגלל זה התקנתי 2003 אבל עדין אותה בעיה :\ מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? מה עושים? תודה

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by banara,

שאני מנסה להיכנס לחלק מהקבצים שלי אז זה עושה כאילו זה נכנס , ולא עושה כלום בסוף ... לא יודע למה זה ... קבצים: Mirc Cs 1.6 - המקורי עובד לי. Cz Busted - שאני מנסה להיכנס אז ההתחל נתקע לי. ולא קשור אנטי-וירוס... עזרה :'([br]פורסם בתאריך: 19.08.2009 בשעה 01:18:25 נו בבקשה !!!!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by CobraBoy,

ערב טוב לכלום יש לי בעיה עם המדיה סנטר בכול פעם שאני נכנס למדיה סנטר אחרי כמה שניות הוא קורס לי וכותב לי הודעת שגיאה מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? יש לי וינדוס VISTA ULTIMATE 32BIT מקורי ועשיתי את כול העידכונים האחרונים לוינדוס ומאז זה התחיל לעשות לי את הבעיה הזו

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by master9,

שלום לכם, התקנתי WINDOW7 לפני כמה דקות, ויש לי בעיה. אין לי דרייברים המותקנים על המחשב, ואני לא מצליח למצוא את הדיסקים שלהם. הצלחתי למצוא את הדיסק של הglobespan virata למודם שלי, ALE 130 , ותארתי לעצמי שאוכל להוריד את הדרייברים מהאינטרנט. למרבה הצער, תכנת ההתקנה של הglobespan virata מתבררת כלא עדכנית ומאלצת אותי לאתחל מחדש את המחשב בכל פעם שאני מפעיל אותה, גם אחרי ריבוט. אפילו ניסיתי להפעיל אותה דרך מצב הרצת תוכנות בדמוי הWINDOWS XP, אך ללא הצלחה. יש לכם אולי איזה שהוא פיתרון לבעיה שתוכלו להציע לי? תודה מראש.

22. יש לי Windows 7 Ultimate RC תקין לחלוטין. כתבתי חדשה ושמרתי אותה ב My Documents. בטעות לחצתי shift+delete על הקובץ הלא נכון (על החדשה). זה לא נפתר עם R-STUDIO כי הוא מצא רק גרסה של הקובץ שם כתובה רבע חדשה. מה עוד יעזור לי ? :'(

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. שלום התקנתי MediaPortal. יש לי כרטיס טלווזיה(פנימי PCI) שמחובר באמצעות כבל s-video לממיר yes. הכרטיס מסוג BT878. כאשר התקנתי את MediaPortal הוא שאל אותי אם אני רוצה לצפות בטלוויזיה, אז סימנתי שכן. לאחר מכן הוא שאלה אותי איזה database להתקין, אז סימנתי שיתקין את Microsoft SQL Server 2005. בסוף ההתקנה, נכנסתי לתוכנה עצמה אבל לא ראיתי שום טלוויזיה, כלומר המסך שחור. נכנסתי לTV-Server Configuration ושם חיפשתי את ההגדרות לטלווזיה אך לא מצאתי משהו מיוחד שם. ההגדרות שחיפשתי הם שיטת שידור(להגידר ל PAL), מקור אות הוידיאו(שאצלי הוא ה S-VIDEO). את ההגדרות האלה לא מצאתי. בקיצור, מה ואיפה אני צריך להגדיר כדי שיהיה לי טלווזייה ב MediaPortal? תודה רבה, זה מאוד חשוב.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  24. בזמן האחרון משום מה יוצא לי שהדפדפן נתקע מכל מיני סיבות ובפתיחה מחדש כל הטאבים נעלמים. הוא זוכר אותם בהיסטוריה אבל לא פותח אותם כפי שהוא פותח אותם במידה ואני סוגר ופותח אותו.למה זה קורה והאם יש מה לעשות? הפעם האחרונה שזה נתקע כי רציתי להדפיס קופון שקיבלתי במייל. אני ניסיתי להדפיס אבל זה נתקע. שמרתי את התמונה של הקופון וגם כאן לא הצלחתי. מה אפשר לעשות כדי להדפיס???

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום רב יש לי כאן מחשב נייד של אייסר דגם ASPIRE 5715Z עם ווינדוס ויסטה בייסיק אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה וכבר מצאתי דרייברים באתר של אייסר לאקספי והכל טוב אבל איך עושים BOOT? במחשב נייח רגיל עם לוח של אסוס לוחצים על F8 ומגיעים למסך בחירה אם לעשות BOOT דרך ההארדיסק או דרך הכונן דיסקים השאלה איך זה הולך בנייד של אייסר? על מה צריך ללחוץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים