עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Drazick,

מחקתי לפני שתי דקות ספריה. השתמשתי במחיקה עם Shift+Delete. כרגע אין את הקבצים בסל המיחזור. איך אני משחזר את הקבצים? דחוף.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liordavid,

אני מנסה לשחק במשחקים באתר- www.miv.co.il לדוגמה (וגם בוואלה משחקים) והדף משחק עולה אבל המשחק עצמו לא... (רושם למטה בטעינה = DONE) הורדתי את Microwave flash וגם את ה- Reader flash... מישהו נתקע בזה ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by confeti,

שלום, מקווה שהגעתי למקום הנכון... אז ככה: לפני כשבועיים ערכתי סריקת אנטי וירוס מקיפה למחשב והתגלו בו שני וירוסים שתוכנת האנטי וירוס (f-secure) לא הצליחה "לחטא". אני מחסירה את הפרטים של מה שניסיתי לעשות במהלך השבועיים האלה (מתוך בורות מוחלטת, יש לציין) כי לא נראה לי שהם היו אפקטיביים במיוחד, ועוברת למה שנעשה אתמול- השתמשתי באחד הקישורים שמופיעים בפורום אבטחת מידע לזיהוי וניקוי וירוסים אונליין (trend micro). כמובן שנמצאו כמה מאות כאלה על המחשב שלי. הבעיה היא שהאפשרות היחידה שאני מבינה שקיימת מבחינת התוכנה היא למחוק את הקבצים שזוהו כפגומים (כאשר קיימת אפשרות לבחור ידנית דרך פעולה לגבי כל קובץ שנפגע- באפשרות זו שלושה טורים שאחד מהם, להבנתי, מוחק את הקובץ הפגום לחלוטין ואילו …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כמו שיש במחשבים ניידים, שכשמנמיכים, או מגבירים רואים לכמה שניות את הווליום על המסך. איפה אפשר למצוא תוכנה כזו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by esaly,

היי! הבנתי שיש היום אפשרות לעבוד עם הכרום במידה פונקציונאלית מקסימלית, כמו פיירפוקס. אני מתכוון מבחינת תוספים... האם הדבר נכון? אני מעוניין להתחיל לעבוד איתו בגלל שהוא מהיר משמעותית אך אני לא מעוניין לוותר על הפונקציונאליות של השועל המון תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Pc_Ghost,

שלום, יש לי קובץ פוטושופ ובו תמונת רקע ועליה הרבה שכבות של טקסטים. איך אני יכולה לסמן או לבחוא את כל שכבות הטקסט ולעשות שינוי אחד לכולם כמו גודל פונט או סגנון שכבה? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, יש לי סרט AVI, נגיד בקידוד XVID, לא הכי משנה. אני צריך תוכנה לקידוד מחדש בשביל להוריד את גודל התמונה. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בצורה הטובה ביותר, משמע פגיעה כמה שיותר קטנה באיכות, קלה לתפעול ומהירה. יש המלצות? נ.ב, ניסיתי להשתמש ב-WINAVI אבל כל שינוי במימדים גרם לקו לבן קבוע באמצע הסרט - למרות ששמרתי על יחס גובה-רוחב זהה לקובץ המקורי!! תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. צרבתי דיסק ....ונישאר עליו מקום רציתי לדעת אם אני יכול להורסיף עליו עוד כמה קבצים??....ואיך עושים את זה.....?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by יואב שניר,

בעיה - פעם בשעה פלוס מינוס המחשב קופא, החלון הפעיל הופך שחור למשך כעשרים שניות. התקנת חוזרת של מערכת ההפעלה לא מסייעת. עצות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני מכיר את www.lionetwork.net את www.supernova.org וזהו... אין בביטורנט חיפוש כמו באמיול נכון? אז מישהו מכיר אתרים טובים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DJO,

אהלן, לינגוס (http://www.lingoes.net) היא תוכנה מעולה מאוד שמשמשת אצלי כתחליף חינמי לבבילון. היא תומכת בעברית ובאנגלית אך יש עימה בעיה שהתרגום מעברית, בלחיצת כפתור, לא עובד טוב והתוכנה הופכת את סדר האותיות. תהיתי אם יש מישהו נוסף משתמש בתוכנה והצליח להתגבר על הבעיה. תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. כמו בכותרת. הלוח אם שלי ישן, והעדכון האחרון של הדרייברים שלו לפי האתר של החברה הוא לויסטה 64 ביט. האם הדרייברים האלה יתאימו לי במידה ואתקין ווינדוס 7 בגרסא 64 ביט?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כשאני מפעיל אזרוס ביטורנט או ליונטוורק ביטורנט התוכנות האלה אחרי כמה זמן מתחילות לקחת 100 אחוז מהמשאבים מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. התחלתי לצייר בפוטו, זה ממש קשה... אני מת לעבור ללוח ציור כבר, חבל שאין כסף כרגע... אבל בכל מקרה מה אתם אומרים? שווה משהו? בעיקרון אני רוצה לעביר פה תחושה של משהו "רע" EVIL זה הוא המקום שבו שוכן הרוע, אני רוצה גם לצייר איזה טירה גדולה מאחרי כל ה.... אמ... זה... א.. עצמות\עצים\ לא יודע מה.... את ההשראה אני שואב מעבודה שהוספתי למטה. כמובן שזה לא דומה כמעט אבל אני לא מנסה להעתיק אלה לקבל השראה ולעשות משלי.. וגם זאות עבודת תרגול אחריה אני כבר יחשוב על משהו יותר מורכב.. תתנו עצות לשיפור ולהתחשב שזה ציור ראשון שלי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אם אני מתקין את הגירסה האנגלית הזו, האם יש לה חבילת עברית שאפשר להוריד בנפרד ולהתקין? האם זה ישנה את התפריטים לעברית? אם התשובה חיובית לשתי השאלות הקודמות, מאיפה אני מוריד? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by HumanFly,

שלום זו ציור שאני עושה עכשייו בפוטושופ ועדיין לא סיימתי אותה.. התחלתי סתם לצייר אלף ופתאום שמתי לב שהוא דומה לניקולס קייג' (השחקן) מה אתם אומרים ? LOL חחחחח...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זה המצב - http://www.siz.co.il/up.php?file=yczinzaw40yd.jpg איך אני מתקין את העניין? מיותר לציין שאני לא מוצא את דיסק ההתקנה המקורי של המסך.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי תוכנה בשם PC SHARE MANAGER (שדרכה אני משתף מדיה עם הטלוויזיה באמצעות ה DLNA) הבעיה שכאשר ה FIREWALL של ה NO32 עובד זה חוסם לי את התקשורת והתוכנה אינה מזהה את הטלוויזיה ורק כאשר אני מכבה את ה FIREWALL רק אז הטלוויזיה מזוהה. בעקרון שיתוף הקבצים זה משהו שאני עובד איתו באופן שגרתי לכן אני לא יכול כל פעם להתעסק בכיבוי והדלקה מחדש של ה FIREWALL , ואני לא מוצא דרך ב NOD32 לעשות ככה שה FIREWALL יעבוד מבלי לחסום שיתוף קבצים עם הטלוויזיה ... מישהו מכיר פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Moty_p,

שלום אנשים, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא שייכת לפה. במשחקים הישנים יש אפשרות לשחק דרך רשת, בעזרת IPX ובעזרת TCIP\IP הבעיה שזה לא עובד כנראה ב WAN וברשת האינטרנט כי ניסיתי לארח דרך המחשב שלי ואנשים מרוקחים לא מצליחים להתחבר וב LAN אני כן מצליח להתחבר. כמובן שהורדתי את חומת האש ואני גם לא יושב תחת ראוטר ככה שלא אמורה להיות בעיה, עשיתי ניסוי קטן: ברגע שאנשים גולשים לכתובת האיפי שלי הם רואים אתר קטן שבניתי (כי מותקן במחשב שלי IIS) ככה שאין בעיה של תקשורת אז אני מחפש תוכנה קטנה (אם יש חיה כזאת) שיכולה לחבר דרך הרשת האינטרנט (WAN) את המחשב שלי ומחשבים אחרים של חברים שידמה מצב שכאילו במחשבים מחוברים ב LAN ואז למעשה יהיה אפשר לשחק תודה לתותחים מראש..!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כמופיע בכותרת, מחפש תוכנת המרה, חינמית, רצוי כמה שיותר פשוטה להפעלה... שרק תמיר לי קבצי מזוקיה מ-flac ל-mp3. טיינקס!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הורדתי את התוכנה Prime95 ורציתי לדעת מה היא עושה ואיך היא גורמת לעליית טמפרטורה במחשב??? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אלון אדלשטיין,

היי נתבקשנו למצוא פלינדרום בשפת c. כאשר נצטרך לקלוט מהמתמש שנימספרים באופן הבא: s יהיה המספר שהמתמש יכניס (טיפוס מסוג int) שלא ידוע לנו אורכו. בנוסף לכך יוכנס מספר k שיקבע את אורך הפלינדרום הראשון במספר s. לדוגמא: אם יוכנס מהמתמש המספר s= 13455431 ויוכנס k=2 אז הפלינדרום יהיה 55. עבור k=3 הפלינדרום יהיה: לא קיים עבור k=1 הפלינדרום יהיה 1. עבור k=4 הפלינדרום יהיה 4554. אשמח לעזרה יושב על זה שעותתתת ולא יודע איך להתחיל אפילוו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by davidz85,

שלום חברי פורום יקרים, אני עובד עם ווינדוס 7, ועד אתמול גלשתי באופן קבוע בדפדפן אקספלורר 9 בטא. אתמול החלטתי שאני רוצה לחזור לגירסה 8 של אקספלורר, וביצעתי הסרה לאקספלורר 9, דרך אופציית ההסרה בINSTALLED UPDATES. אחרי שעשיתי ריסט למחשב, גיליתי שנעלם לי לגמרי הINTERNET EXPLORER, אפילו אי אפשר להחזיר את גירסה 8 דרך TURN ON OR OF WINDOWS FEATURES, ואין גם אפשרות להתקין מחדש את 9 בטא, כשאני מנסה להתקין מחדש, אני מקבל הודעה שהתוכנה עדיין מותקנת במחשב. ניסיתי להשיג את ההתקנה של אינטרנט אקספלורר 8 לווינדוס 7, אבל זה פשוט לא קיים, יש כמעט לכל מערכות ההפעלה, VISTA XP SERVER 2008, אבל לא לווינדוס 7. אני יכול להשתמש בדפדפן אחר לגלישה, לא זו הבעייה, הבעייה היא שהDEVICE MANAGER לא עולה …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני רוצה לגבות קבצים שונים על דיסקים של DVD ולא דווקא קבצי VOB במבנה תקיות של VIDEO_TS ו AUDIO_TS. אלא סתם קבצים. ואני צריך שם של תוכנה שתעשה את זה ויכולה לצרוב על דיסקים של 4.7 ג'יגה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים