תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום , הורדתי סרט DVDR כקובץ iso. הקובץ שוקל כ7 ג'יגה (יותר גדול מדיסק DVD רגיל). אני רוצה לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD . כפי שאמרתי הקובץ שוקל 7G שזה יותר גדול מדיסק DVD רגיל , לכן אני צריך דיסק DVD יותר גדול. איך קוראים לדיסק כזה ? ואיך אני צורב את הסרט ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שמותקן עליו VISTA . הוא די חדש של גיגבייט עם מעבד T7250 2GHZ ו 2 גיגה זכרון . התקנתי לו מזמן שוב את כל המערכת אבל הוא לא הכי מהיר, נראה לי באמת שבגלל הויסטה הוא לא מנצל את כל היכולות שלו. ובכלל אם אני עובד על הסוללה במצב "חיסכון בצריכת חשמל" יש האטה משמעותית. השאלה אם אני יתקין תוכנה כמו Advanced System Optimizer זה יעזור? האם תוכנות כאלה מומלצות ? והאם יש משהו חשוב שכדאי לדעת לפני שמתקינים כזאת תוכנה? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצילו !! !! מישהוא מכיר תוכנה שמשחזרת PARTITION שנמחק!!!! או את הקבצים בו !!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה - פעם בשעה פלוס מינוס המחשב קופא, החלון הפעיל הופך שחור למשך כעשרים שניות. התקנת חוזרת של מערכת ההפעלה לא מסייעת. עצות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לינגוס (http://www.lingoes.net) היא תוכנה מעולה מאוד שמשמשת אצלי כתחליף חינמי לבבילון. היא תומכת בעברית ובאנגלית אך יש עימה בעיה שהתרגום מעברית, בלחיצת כפתור, לא עובד טוב והתוכנה הופכת את סדר האותיות. תהיתי אם יש מישהו נוסף משתמש בתוכנה והצליח להתגבר על הבעיה. תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבודה הותקן לאחרונה גרסת cc של אינדיזיין, אנחנו בונים קבצי אינדיזיין ובסוף התהליך ממירים אותם לוורד עם עיצוב דומה. עד כה הכל הלך בסדר, היינו ממירים דרך export to rtf, אבל כשממירים בתוכנת cc קובץ הוורד שנוצר הופך את הטקסט לג'יבריש!!! איך אפשר להמיר לוורד ולקבל טקסט תקין באינדיזיין cc?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קשור למחשב? AMD2000+ Geforce5700 380MB DDR ושאר הירקות..אין מצב שהמחשב לא מספיק חזק.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש הזויה במחשב, באתי לחלץ קובץ ששוקל 6GB בערך למחיצת C ממחיצת C (מחיצת C היא לא מחיצת הWINDOWS), שיש לה מקום פנוי של בערך 39GB, החילוץ מגיע ל20-26% ונעצר בטענה ש"The disk is probably full", עשיתי איחוי עם המאחה של WINDOWS, החילוץ עבר הרבה יותר מהר, ממש במהירות ניכרת (לפני האיחוי WINRAR הגיע ל3% תוך חצי שעה, לעומת 15% באותו הזמן), אבל, הבעיה נשארה, איחיתי שוב, עם PerfectDisk, ועדיין הבעיה ממשיכה. בPerfect disk יש איזה נתון שאני חושב שהוא הלא בסדר: Largest free space chunk : 1.95GB. לגבי פתרון של פורמט מלא, אני תמיד חושב שזה עקום, כי אם אחרי הפורמט הבעיה תחזור אחרי זמן מסוים? שוב לפרמט? לא, לא פתרון, רק במקרה קיצוני שבאמת אין פתרון אחר. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקנתי NOD32 על מחשב נייד Acer וכנראה שמשהו השתבש בהתקנה..התוכנה כותבת שיש בעיה ושיש לבצע התקנה מחדש. אך כשניסיתי להסיר את התוכנה קיבלתי את ה error הבא: http://i51.tinypic.com/2a9ph0j.jpg כנראה שיש איזו תוכנה אחרת שמשתמשת בקובץ הספציפי הזה באופן מוזר .. (איזו תוכנה יכול להשתמש בקובץ שממוקם בתוך תיקיית האנטי וירוס?) בכל מקרה, חשבתי לנסות אולי להסיר בעזרת ה Safe Mode אך גם שם בנסיון הסרה המערכת הודיעה שבמצב זה לא ניתן להשתמש בגלל בכל הקשור ל Windows Installer . (תמיד הייתי בטוח שב Safe Mode אין בעיה להסיר תוכנות..) אודה לכל הצעה לפתרון אפשרי (=
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי. שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי חומר על העניין אבל לצערי לא הבנתי איך משתמשים. הורדתי ביטורנט והבנתי שצריך להוריד עוד תוכנה אז הורדתי אזרוס ותוכנה לקבצי ג'בה. התקנתי את שלושת התוכנות. איך אני מתחיל להוריד, איך מחפשים ואיך מתעסקים עם התוכנות??? מורידים מביטורנט או מהאזרוס ? תעזרו לי בבקשה להבין איך להתחיל להתעסק עם התוכנה הזאת וסליחה על הבורות... תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרוב שלי רוצה לילמוד צרפתית ואנגלית מישהו מכיר תוכנות טובות???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לאחרונה עשיתי format למחשב ואין לא את הדיסק של הדרייברים ,שם הלוח הוא foxconn מודל 661mxpro הורדתי את הדרייברים של הלוח מהאטר של foxconn אבל עדיין אני לא שומע שום דבר כאילו אין דרייברים+שאני מפעיל את התוכנה windows media player עם דיסק מוסיקה הוא אומר שאני לא יכול לישמוע את הדיסק כי במחשב לא מותקנים התקני שמע עם יש לכם פיתרון לבעיה אני מאוד ישמח ותודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, I have installed Babylon 8.0.9 (r4). Babylon works, but Babylon Globe feature doesn't work (I enabled this feature in Options, but Globe isn't appear on Desktop). Adobe Flash Player (latest version 10.1.82.76) is successfully installed on my computer. I can view flash videos in Internet Explorer 8, Firefox 3.6.9 and Google Chrome 6.0.472.55 without any problems. I even see item "Hide Globe" in the Menu, when I right-click on Babylon icon in the Notification Area (near clock), BUT I DON'T SEE THE GLOBE ITSELF ON THE DESKTOP. The problem exists in Windows 7 and Windows XP, but not in all computers. I have 4 computers: 1. Windows XP, Babylon 8.0.9 (r4) - Globe wo…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רץ על וינאקספי. כאשר אני מנסה להתקין איזה תוכנה הוא רושם לי את ההודעה שצירפתי. מה פירוש/כוונת ההודעה? והאם יש פתרון? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני ניסיתי לעשות שהחשבון שלי בגימייל ימשוך מיילים גם מהחשבון שלי בWALLA ככה שאני לא יצטרף להכנס לשניהם אלא רק לGMAIL אבל משום מה הוא אומר לי שיש תקלה או משו הסיסמא והשם משתמש בטוח נכונים אבל הפורט אני לא בטוח איזה פורט אני אמור להשתמש ? אם יש לכם עוד מידע בנושא אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רוצה להתקין תוינדוס 7 בC זה לא עושה לי כי זה מבקש דרייבר. כבר הורדתי תדרייבר והתקנתי ועדיין מה הוא רוצה!?#! ובD אני גם לא יכול לשים תמערכת כי זה כותב שזה לא מצליח למצוא שם מערכת הפעלה קיימת משו כזה הינה תמונות: בעיה בC בעיה בD
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
התחלתי לצייר בפוטו, זה ממש קשה... אני מת לעבור ללוח ציור כבר, חבל שאין כסף כרגע... אבל בכל מקרה מה אתם אומרים? שווה משהו? בעיקרון אני רוצה לעביר פה תחושה של משהו "רע" EVIL זה הוא המקום שבו שוכן הרוע, אני רוצה גם לצייר איזה טירה גדולה מאחרי כל ה.... אמ... זה... א.. עצמות\עצים\ לא יודע מה.... את ההשראה אני שואב מעבודה שהוספתי למטה. כמובן שזה לא דומה כמעט אבל אני לא מנסה להעתיק אלה לקבל השראה ולעשות משלי.. וגם זאות עבודת תרגול אחריה אני כבר יחשוב על משהו יותר מורכב.. תתנו עצות לשיפור ולהתחשב שזה ציור ראשון שלי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני גורר תיקייה של שירים היא לא מתנגנת ואני חייב להכנס לתוך התקייה ולסמן את כל השירים ואז לגרור אותם ל BSPLAYER
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש כאן.... עכשיו לבעיה, כאשר אני מתקין תוכנה חדשה במחשב, לאחר הפעלה חדשה של המחשב והפעלת התוכנית מופיעה לי הבעיה: " התמונה : או http://tinypic.com/r/11sfrbl/6 זה כאילו אחרי שאני מתקין משהו הווינדוס מוחק לי אותו ישירות. תודה לכל העוזרים וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת, עורך טקסט כדוגמאת notepad, שתומך בעברית, ז"א כאשר אני אסמן מלה בעברית האותיות שלה לא יתבלגנו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הקובץ בגודל 750 מגבייט...איך אני יכול לפתוח אותו\להתקין אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, אני עובד עם ווינדוס 7, ועד אתמול גלשתי באופן קבוע בדפדפן אקספלורר 9 בטא. אתמול החלטתי שאני רוצה לחזור לגירסה 8 של אקספלורר, וביצעתי הסרה לאקספלורר 9, דרך אופציית ההסרה בINSTALLED UPDATES. אחרי שעשיתי ריסט למחשב, גיליתי שנעלם לי לגמרי הINTERNET EXPLORER, אפילו אי אפשר להחזיר את גירסה 8 דרך TURN ON OR OF WINDOWS FEATURES, ואין גם אפשרות להתקין מחדש את 9 בטא, כשאני מנסה להתקין מחדש, אני מקבל הודעה שהתוכנה עדיין מותקנת במחשב. ניסיתי להשיג את ההתקנה של אינטרנט אקספלורר 8 לווינדוס 7, אבל זה פשוט לא קיים, יש כמעט לכל מערכות ההפעלה, VISTA XP SERVER 2008, אבל לא לווינדוס 7. אני יכול להשתמש בדפדפן אחר לגלישה, לא זו הבעייה, הבעייה היא שהDEVICE MANAGER לא עולה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מאיפה הסירטון מתנגן דרך FLUSH או מידעה פלייר?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-