עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הקובץ בגודל 750 מגבייט...איך אני יכול לפתוח אותו\להתקין אותו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מנסה להיתחבר לסרבר בeMule זה כותב לי Low Id ועובר לסרבר אחר בנסיון להיתחבר ואז גם שם זה כותב ואז זה עובר חצי מהרשימה עד שזה מוצא סרבר שאפשר להיתחבר אליו,זה הורג אותי כי זה מיתחבר לסרברים אם בקושי קבצים ופינג בשמיים!!! תמונה עוד אחת עריכת המודר: התמונות נערכו לקישורים בכדי לא לפגוע במבנה הת'רד.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oriki9999,

שלום לכולם! אני משתמש בWIN7 וכאשר אני מנסה להעביר סרט מסויים (או לשנות את השם שלו\למחוק אותו) הוא מציג לי את הבעיה : "the action cannot be completed because the file is open in windows explorer" ולא מוחק\משנה שם\מעביר את הקובץ. מישהו נתקל בזה פעם\יודע איך לסדר את זה? בתודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shift,

שלום וערב טוב.. זה היום הראשון שלי והנושא הראשון שלי.. אם זה לא הפורום הנכון עמכם הסליחה.. ??? יש לי מחשב פ3 128 ראם.. כשאני מנסה לגלוש... אחרי זמן לא מדויק... נותן לי שגיאה... ושהוא צריך לסגור את ה אקסיפלוריר (יש לי ie6 ) עדכנתי את החלונות... את האקסיפלוריר... עשיתי פורמט 9 פעמים.. יש לי אנטי-וירס נורתון 2005.. יש לי פיירוול ( שאני יודע לעבוד עלין מצויין ) .. יש לי אנטי-ספאם... השגיאה היא ב flash.ocx .. מחקתי את הפלאש באופן נכון שהראו לי באתר של מיקרוסןפת.. עשיתי התקנה מחדש.. לא עזר... העתקתי קבצים מחבר שהפלאש עובד אצלו מצויין.. לא עבד.. התייעצתי עם מיקרוסופט באתר לא יכלו לעזור.. גם לא 3 טכנאיים.. מחקתי את הקובץ והמחשב עובד מצויין... אבל בלי פלאש.. זה לא כלכך טוב... …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yotaman,

אני מחפש תוכנה שאפשר לערוך בה כתוביות.. לשנות פונט,גודל וכו'... פשוט הדיוידי שלי מציג אותם נורא קטנות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Kurt,

יש לי 2 טורים של מספרים, ולכל מספר בטור אחד יש מספר שמתאים לו שנמצא בטור השני באותה שורה. אני רוצה לסדר רק את הטור הראשון לפי סדר עולה, ושהטור שני ישתנה כך שהמספרים התואמים ישמרו. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי בעיה ממש מוזרה , כשאני מושך דואר משרת הדואר שלי ב 013 , יש פעמים שסבבה ההודעות יורדות מהשרת אליי וזהו . ויש פעמים שפשוט אחרי שאני יוצא מהתוכנה וחוזר אליה היא שוב מושכת לי את אותם ההודעות . עברתי על כול ההגדרות שאולי עושות את זה וזה לא מסתדר . בבקשה עזרה אם מישהוא יכול. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום עכשיו יש לי שאלה נגיד ויש לי סרט : לא משנה כמה חלקים ושמו הפורמט הוא DVD RIP XVID עכשיו יש לי צורב DVDואני רוצה לצרוב אותו ולראות בDVD עם תרגום מובנה ותפריטים... איך אני עושה את זה...איזה תוכנות אפשר להשתמש, מה אני אמור לעשות, והאם הבנתם כי לא נראה לי שניסחתי את זה כמו שצריך תודה רבה לעוזרים comoman112

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה ליצור קובץ בגודל מסויים ומדוייק שאני יגדיר? קובץ סתמי שלא יהיה שימוש כמובן. איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז ככה, אני משנה הגדרות כמו SKIN וכו סוגר וזה לא נשמר עזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by RonTwins,

הכנתי חתימה חדשה על סוניק,יפה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by idofr,

טוב הסתדרתי עם הייצוא היה לו בעיה מוזרה שהוא לא היה מוכן לרנדר איזה גוף .... =\ קטע מוזר! טוב לא משנה בכול מיקרה עכשיו רינדרתי אבל הוא הוציא את זה שזה ניראה ממש אבל ממש גרוע שלא נדבר על חצי מהחומרים וכול מה שקשור לMENTAL RAY שלא רונדר בכלל וקיבלתי רק שחור....=\

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by wolf_silver,

כמו הכותרת השאלה שלי איך אני הופך קובץ ogg ל mp3 ?? תודה רבה אנשים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. נראה לי הכותרת הזאת מתאימה :-\ אז יש לי את המכוניות האלה: 1.http://img.photobucket.com/albums/v348/andrei89/render_72copy.jpg 2.http://img.photobucket.com/albums/v348/andrei89/render_71copy-1.jpg 3.http://www.3dm3.com/portfolio/files/4/7/8/6/0/Koenigsegg_CCX_original.jpg 4.http://www.3dm3.com/portfolio/files/7/8/8/8/0/1_original.jpg 5.http://www.3dm3.com/portfolio/files/7/8/9/2/1/2jcsrvb_original.jpg את תמונה מספר 3 אני רוצה לחלק את התמונה לשתי תמונות ולהעיף את הרקע השחור לבן הזה תמונות 4 ו 5 להקטין ל1600 ל1200 ושתי התמונות הראשונות בגודל הז בדיוק ואת שתי התמונות של 3 גם להגדיל ל1600 ל1200 ואז לעשות לתמונה סרטון{תמונות מתחלפות בתמונה}ברזלוציה 1600 ל1200 בלי שמ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מחפש המלצה לתוכנה בה אוכל לשלוח אימייל למספר מרובה של משתמשים מבלי שתוצג כל רשימת התפוצה למקבל האימייל, רק את הכתובת הפרטית שלו. כדי שכל אחד ירגיש מיוחד..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי אופיס 2003 באנגלית מקורי עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית, אפשר להוריד דרך עדכון או להוריד או משהו שיהיה לעברית? פא'ץ או עדכון או תוספת? תודה compman112

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חברת HP לא עשו דרייבר לויסטה עבור סורק 2200C HP. אחרי שחיפשתי באנטרנט מצאתי ב-2 אתרים הוראות איך לעקוף את זה ובכל זאת להתקין דרייבר: http://domeheid.blogspot.com/2008/02/how-to-install-hp-scanjet-2200c-on.html http://me2bz4u.com/~jkenscoff/blog2/2007/06/hp-scanjet-2200c/ ניסיתי לעשות לפי ההוראות ועדיין לא עובד לי. יש למישהו מושג איך מתקינים את הדרייבר ? בנוסף לדרייבר הבנתי שצריך להתקין תוכנה VueScan במקום התוכנה של HP (HP Precision Scan LTX)בשביל שזה יעבוד עם ויסטה. מכירים תוכנה אחרת שעובדת טוב ? כי ה-VueScan עשתה לי קצת בעיות... ואם יש אפשרות להתקין את התוכנה של HP על ויסטה אז עוד יותר טוב...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הורדתי מסמך ממשרד ממשלתי , איך ניתן למלא בו פרטים בעזרת מעבד התמלילים , ולא בכתב יד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי סרט שהורדתי והוא בפורמט DVDRip,ה-DVD שלי לא יכול לפתוח קבצים מפורמט כזה רק DVDR, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר מ-DVDRip ל-DVDR? בתודה מראש, רועי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by verynoti,

אני מחפש תוכנה שאני אוכל לעשות איתה סירטון מתוך משחק בזמן שאני משחק ואחר כך לערוך אותו ראיתי שהרבה מדברים על SNAGIT האם היא מומלצת או שיש תוכנה אחרת או בכלל שאני צריך כמה תוכנות? אני פשוט רוצה לעשות כמה סירטונים ולחבר אותם עם מוזיקה ואפקטים אם אפשר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ofir123,

שלום, הורדתי נרו והעיברית שם גיבריש, איך אני פותר את זה? חיפשתי בפורום ולא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הבקשה בכותרת, הכוונה היא רק לצפייה כמובן. אני זוכר שראיתי משהו כזה איפהשהו, אבל לא זוכר איפה. באותה הזדמנות, אני מחפש פלייר FLASH שיציג (SWF (STANDALONE נברתי באתר של מאקרומדיה ללא הצלחה. (מצאתי פלאגינים לBROWSER, אבל אני מחפש לקבצי SWF) -בתודה, הספרשלהשיגעון ;D

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by דרומי,

שלום חברים, איזו תוכנה מודדת פריימים במשחקים ואיך אני מפעיל אותה?יש באתר כאן,שניתן להוריד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Lancer,

ברגע שאני בא להדפיס דף נתונים מסויים ב ACROBAT אז מודפס לי במקום אנגלית ג'יבריש. מה שמוזר זה שיש דפיי נתונים שמודפסים כמו שצריך ויש כאלה שיוצאים ג'יבריש... מישהו יכול לעזור לי? אגב המדפסת שלי היא CANNON S330

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי איך לאשר קובץ שהתוכנה מזהה כ-ווירוס? תודה מראש עידן-ישראל עקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.