תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זה נשמע כמו משהו דבילי וחסר חשיבות אבל תאמינו לי שזה יכולהיה לשגע גם אתכם. לאחר התקנת פונטים נוספים למערכת, כל הפונטים בדפדפן שאמורים להיות Arial Bold שונו ל-Times New Roman Bold. כלומר, רק המודגשים של אריאל שונו לפונט אחר. אריאל לא מודגש רואים כמו שצריך. מישהו יודע מה זה ומה קורה פה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה מזה הקבצים האלה ואיך אני יכול לפתוח אותם, משהו אמר להוריד תוכנה ISOBUSTER אבל אני לא יודע איך אני יכול לפתוח את הקבצים שיש לי. שם הקובץ הוא SPLINTER CELL.BIN ו NFS.ISO
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי חומר על העניין אבל לצערי לא הבנתי איך משתמשים. הורדתי ביטורנט והבנתי שצריך להוריד עוד תוכנה אז הורדתי אזרוס ותוכנה לקבצי ג'בה. התקנתי את שלושת התוכנות. איך אני מתחיל להוריד, איך מחפשים ואיך מתעסקים עם התוכנות??? מורידים מביטורנט או מהאזרוס ? תעזרו לי בבקשה להבין איך להתחיל להתעסק עם התוכנה הזאת וסליחה על הבורות... תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים. השאלה שלי היא אם יש פה מישהו שיודע לתת מדריך או הסבר מפורט ככל הניתן בלחלק את הנפח אחסון של הדיסק הקשיח.באיזה שלב זה נעשה(לפני התקנת מערכת,בזמן התקנת המערכת,אחריה) וכיצד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, אני עובד עם ווינדוס 7, ועד אתמול גלשתי באופן קבוע בדפדפן אקספלורר 9 בטא. אתמול החלטתי שאני רוצה לחזור לגירסה 8 של אקספלורר, וביצעתי הסרה לאקספלורר 9, דרך אופציית ההסרה בINSTALLED UPDATES. אחרי שעשיתי ריסט למחשב, גיליתי שנעלם לי לגמרי הINTERNET EXPLORER, אפילו אי אפשר להחזיר את גירסה 8 דרך TURN ON OR OF WINDOWS FEATURES, ואין גם אפשרות להתקין מחדש את 9 בטא, כשאני מנסה להתקין מחדש, אני מקבל הודעה שהתוכנה עדיין מותקנת במחשב. ניסיתי להשיג את ההתקנה של אינטרנט אקספלורר 8 לווינדוס 7, אבל זה פשוט לא קיים, יש כמעט לכל מערכות ההפעלה, VISTA XP SERVER 2008, אבל לא לווינדוס 7. אני יכול להשתמש בדפדפן אחר לגלישה, לא זו הבעייה, הבעייה היא שהDEVICE MANAGER לא עולה …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מייל שהוא Gmail אבל עם סיומת אחרת, אם אני רוצה לערוך את ה-Gmail Notifier כמו שעושים פה: http://www.macosxhints.com/article.php?story=20061117161341318 אבל פה זה על MAC ואני רוצה על המערכת של גייטס היקר, זה אפשרי? תודה, שבת שלום.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול פרמטתי את המחשב, והתקנתי וינדוס עם SP2 משולב, לפני כן היה לי וינדוס שעודכן דרך הWindows Update לSP2 והקאזה פעלה והתחברה. עכשיו כל התוכנות האחרות מתחברות רק הקאזה לא, ניסיתי K++ 2.4.3 מה שהשתמשתי קודם, וגם KL Resuraction או איך שכותבים את זה, שתיהן לא מתחברות. יש למישהו מושג מה הבעיה? סרתי אד אוור אפילו שהמחשב פורמט, איזה עוד שיבה יכולה להיות? מודם אלקטל דרך כרטיס רשת תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סטיק של USB שהפכתי אותו ל bootable ע"י תוכנת wintoflash הבעיה היא שעכשיו אני רוצה לפרמט את ה USB וזה כותב לי שזה WRITE PROTECTED מה עושים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ftp://ftp.cableinet.net/incoming/oqwarrior/ieXbeta/W2Ksp3final/W2Ksp3.exe
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואני לא מגביל את הDOWNLOAD...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שסורקת את המחשב בשביל למצוא קבצי mp3 (מוזיקה) כפולים שהם לא באותו השם ואם יש אז גם סריקה של קבצים לפי האיכות שלהם,אורך הקטע וכ'ו... תודה צדיקים !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני גורר תיקייה של שירים היא לא מתנגנת ואני חייב להכנס לתוך התקייה ולסמן את כל השירים ואז לגרור אותם ל BSPLAYER
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מישו מבוגר ביקש ממני שאני יסדר לו בעיה של מילים עולים מילים(לא יודע איך להסביר אחרת) אחרי שעה טובה שישבתי אצלו וניסיתי בדפדפנים שונים, אותה בעיה ניסיתי לעדכן דריברים ועוד כל מיני אבל כלום , אצלי האתר עובד בלי שום בעיה בכל דפדפן ,אז אני מנחש שהבעיה איפה שהוא בוינדוס עצמו יש לו xp התמונה צולמה אצלו האתר ברוסית אבל כך זה בכל אתר אפילו ב hwzone אולי יש איזה צורך בתוסף? חשבתי אולי הבעיה במסך אבל כשה אני פותח את התמונה אצלי במחשב זה עדיין מעוך [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם להגדרת הפורטים של האימיול ישנה השפעה מסויימת על המהירות של האימיול ? לפי בדיקה אני רואה שכל אחד משתמש בפורטים שונים כגון : 5662,5673,4662 וכו' . באיזה פורטים מומלץ להשתמש ? אני אישית משתמש ב- 5662 עם Emule Plus v1o
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בWIN7 וכאשר אני מנסה להעביר סרט מסויים (או לשנות את השם שלו\למחוק אותו) הוא מציג לי את הבעיה : "the action cannot be completed because the file is open in windows explorer" ולא מוחק\משנה שם\מעביר את הקובץ. מישהו נתקל בזה פעם\יודע איך לסדר את זה? בתודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך צורבים סרט DVD בנרו. יש לי את הגירסא האחרונה של נרו ויש בה אופציות ל CD וגם ל DVD אופציות היחידות שיש ל DVD הן: copy,data,mp3,wma,digital audio באף אחת מהן את את האופציה של DVD-VIDEO האם מדובר בפלאג אין? אם כן, אשמח לקבל לינק או שם של הפלאג אין. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רץ על וינאקספי. כאשר אני מנסה להתקין איזה תוכנה הוא רושם לי את ההודעה שצירפתי. מה פירוש/כוונת ההודעה? והאם יש פתרון? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני ניסיתי לעשות שהחשבון שלי בגימייל ימשוך מיילים גם מהחשבון שלי בWALLA ככה שאני לא יצטרף להכנס לשניהם אלא רק לGMAIL אבל משום מה הוא אומר לי שיש תקלה או משו הסיסמא והשם משתמש בטוח נכונים אבל הפורט אני לא בטוח איזה פורט אני אמור להשתמש ? אם יש לכם עוד מידע בנושא אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני פותח Premiere Pro CS3 ופתוח קובץ סרטון סיומת 11.mpg ומעביר למטה video1. ויש סרטון אבל לא שומעים קולות או מוסיקה. איך שומעים קולות ומוסיקה? מצורף תמונה בעיגול סימן אדום. רואים audio 1 אין שם קולות... מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב: יש לי בעייה עם נגן המדיה MPC-HC, שכאשר אני מריץ אותו במקביל למשחק DOS דרך דוסבוקס, או משחק קונסולה דרך אמולטור, כאשר אני מעביר את MPC-HC לחזית בזמן ניגון מוזיקה, הוא משתיק לי את הקול בדוסבוקס וכן באמולטורים שלי. איך אפשר להפתר מהבעייה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצב ההורדה הכללי שלי עומד בממוצע על 6 קילו-ביט, וזה נראה לי יחסית נמוך. הפורטים אצלי פתוחים והגירסה היא 0.46 מליונטוורק (הגירסה החדשה). מה ניתן לעשות בשביל להגביר את הקצב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי באתר novasearch, אך משום מה הוא כבר לא עולה... תהיתי אולי מישהו מפה מכיר אתר שנותן ריכוזי torrent, כי אני ממש מחפש בנרות... תודה בכל מקרה 8)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה בעייה עם האתר אני כל פעם שאני נכנס לאתר התאריכים או כל מספר שמופיע באתר הראשי מופיע עם כתובית סינית זה לא מופיע בכל האתר עצמו רק בשער וביד שיניה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להשתמש ב one note בטאבלט, אבל לא בגרסת האפילקציה אלא בגרסה המלאה השאלה היא האם אני צריך טאבלט וינדוס או שאפשר על אנדרואיד? האם אפשר שיהיו אנדרואיד ווינדוס על אותו טאבלט? האם אפשר להשתמש ב office 365 על טאבלט אנדרואיד? האם אני צריך להשתמש בגרסה של office 365 או בגרסה הרגילה? והאם גרסת ה365 היא גרסה מלאה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה (+הסבר קצר) שמאחדת קבצים כדוגמאת : avi.001 avi.002 avi.003 או... nrg.001 nrg.002 nrg.003 וכו'... שתאחד את הקבצים בקיצור.. תודה מראש ;]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-