תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי חלנוות 7 פרו 64 ביט ובמחשב שלי יש 8 גיגה זכרון , שרוב הזמן כ 50 אחוז ממנו לא מנוצל אני רוצה להתקין RAMDISK בגודל של כ 3 גיגה שינצל את הזכרון הפנוי , ולשים עליו את ה CACHE של הדפדפן לשם שיפור מהירות הגלישה כשניסיתי כמה תוכנות RAMDISK\RAMDRIVE הן לא פעלו או גרמו לקריסה של מע' ההפעלה מישהו יכול להמליץ לי על תוכנות RAMDISK לחלנות 7 64 ביט (שעובדת)????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם גם לכם לא עובד AUTO PAGER התוסף לFF שטוען עמודים נוספים אוטומטית תחת HWZONE?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי לשחזר את כולם אך הרבה באיכות כ"כ גרועה שלא ניתן לצפות בהם- גם לא על ידי VLC. יש מושג מה עושים במצב כזה? תודה! שינתי את התגובה האחרונה לכותרת כי זה הכי עדכני...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן,רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויודע איך קוראים לתוכנה שהיא בעצם סביבה וירטואלית של רשת שאפשר לבנות שם רשתות מכל הסוגים על ידי הוספת swithes ומחשבים וממש להיכנס לקונסול שלהם ולקנפג ולהגדיר.משתמשים בתוכנה הזאת בדרך כלל בלימודים במכללות ובקורסים שמלמדים על רשתות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי המון זמן שלא יצא לי לגעת במקס, היום יצא לי לשחק איתו קצת. זה מה שיצא: http://tovilevis.com/Temp/black_hole.avi
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר למצלמת אינטרנט של gpt חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו מתאים.. ודרך אגב לא רשום לי על המצלמה את הדגם.. זה שקוף עם אפור כזה...תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שאחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את כל הדרייברים אני צריך ללכת למנהל ההתקנים ולראות שאין לי סימן שאלה צהוב שמשמעותו חסר דרייבר. אבל מה פשר הסימן הצהוב הזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=z3wkjzmzhdhn.jpg
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטעות ה GRUB שלי נהרס אין לי פה דיסקים לצריבה , אין לי דיסק של ווינדוס [ אני כרגע אצל ההורים ] ואין לי פה שום הפצת לינוקס שאוכל לעלות איתה את המחשב ואני חייב לתקן את ה MBR כי יש לי שם פרויקט ב OFFICE , שאני חייב להשיג אותו אחרת יומיים עבודה ילכו לעזאזל .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמו בכל לילה, השארתי את המחשב דולק. היום בבוקר כשהדלקתי את המסך, והזזתי את העכבר, המסך היה רק שחור (שחור דולק, לא שחור כבוי) חשבתי שהוא נתקע, ועשיתי ריסט האתחול היה תקין, והווינדוס עלה כמו שצריך הוא הגיע לשולחן העבודה, ופוף, המסך "כבה" (נשאר דולק, אבל שחור) המפרט שלי כמו בחתימה. אין שום OC לחומרה החיבורים תקינים, כי אחרי שהופיעה לי התקלה, פירקתי את כל המחשב, ועשיתי נקיון פסח. הוצאתי מלא אבק, והרכבתי הכל חזרה. הדלקתי שוב, ועדיין אותה הבעיה. מה יכולה להיות התקלה? ואיך פותרים אותה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה כזאת: לאחר שהמחשב פועל זמן ממושך (חצי יום בערך) הוא מתחיל לקרטע כשאני מפעיל סרטים וגולש באתרים... ההפרעה מתבטאת בכך שנניח אני מפעיל סרט מסויים, ועובר למצב של FULL SCREEN, אז התמונה נתקעת לכמה שניות (ככל שהמחשב פועל יותר זמן, התמונה נתקעת יותר ויותר). באתר youtube למשל, אני לא יכול לצפות בסרט בצורה חלקה, כל 10 שניות בערך התמונה נתקעת לשניה. כמו כן נניח שאני שומע שירים בwinamp אז לא מעט פעמים כשאני גולש באתרים אז הסאונד מתחיל לקרטע גם הוא. וגם עכשיו כשאני כותב את ההודעה הזאת, אז כל 10 שניות בערך הדפדפן קופא לשניה. מה שמוזר פה זה כשאני עושה reboot למחשב אז בהתחלה אין את כל הבעיות האלה, הכל עובד טוב ויפה, אבל שוב, ככל שעובר יותר זמן המחשב מקרטע יותר ויותר. כרטיס ה…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרטון וידיאו ששוקל 150MB והוא גדול מדי לYOUTUBE רציתי לשאול אם יש מביניכם משהו שיכול להסביר לי איך לכווץ את הסרטון משמעותית גם אם זה אומר שתיתכן פגיעה באיכות הצפייה תודה ושבוע טוב[br]פורסם בתאריך: 1.02.2009 בשעה 14:16:44 אני מצטער אבל יש אולי משהו שלא עשיתי טוב שבגללו לא עניתם לי על השאלה אם כן אני יתקן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחילו לי בעיות ב IE7 ...התקנתי FIREFOX - אותה הבעיה אחרי כמה דקות פשוט נתקע הדפדפן ודורש סגירה שלו מ TASK MANAGER ניסיתי להסיר תוכנות אחרות שהותקנו מאתמול שזה רק NOD 4 החדש ....הסרתי אותו לגמרי...אין וירוסים אין טרויינים עשיתי שחזור מערכת מיום חמישי שעבר .. עדיין אותם הבעיות - ממש לא רוצה לפרמט יש איזה משהו אחר לעשות שלא חשבתי עליו ? גם CHROM ניסיתי להתקין ללא הצלחה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לי לקחת סרט רגיל ולהפוך אותו לתלת מימד(שיראו אותו עם המשקפים כחול-אדום)?? יש לי תוכנה שנותנת לעשות את זה בלייב(כאילו מכניסים סרט ורואים אותו בתלת מימד...) אבל אני צריך אחת שמסוגלת לשמור גם את הקובץ החדש... מישו מכיר??(אפשר גם כאלה שהגירסא המלאה שלהם עולה כסף...)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כעורך מתחיל ( בפרימייר) אני נדרש להעביר דאטה מקלטת המיני DV שלי למחשב. האם לעשות זאת בשיטה הסטנדרטית של חיבור המצלמה בכבל USB למחשב ואו שלמען פורמטים נוספים בעתיד כדאי לרכוש טייפ דגימה ( שאגב נורא יקר). תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להורדת סירטונים מיוטיוב אני משתמש בתוכנה aTube_Catcher_Installer עם איזה תוכנה ניתן להוריד MP3 מהיוטיוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמיד לאחר שאני מפרמט ומתקין את הווידוס מחדש (XP), ה Status Bar ב IE תמיד מופיע ולאחר זמן מה הוא כבר לא מופיע וכל פעם אני צריך ללחוץ VIEW --> Status Bar בכדי שהוא יופיע. האם יש דרך לגרום לו להופיע כברירת מחדל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) מחפש תוכנה ליצירת כתוביות. 2) מה ההבדל בין סוגי הקבצים שבהם נשמרים הכתוביות? 3) באיזה סוג קובץ מומלץ לשמור את הכתוביות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות זאת דרך תוכנת הצריבה של XP ? או שיש דרך אחרת ?? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רץ על וינאקספי. כאשר אני מנסה להתקין איזה תוכנה הוא רושם לי את ההודעה שצירפתי. מה פירוש/כוונת ההודעה? והאם יש פתרון? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי כמה עטיפות לדיסקים מהאתר CdCovers אבל אין לי מושג איך להדפיס אותם בגודל המקורי כדי שאני אוכל לשלב את ההדפסה בתוך קופסת הדיסק. כשאני מנסה להדפיס בדרך רגילה זה לא יוצא מתאים, או גדול מדיי או קטן מדיי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמחקו בסביבות ה40 קבצי WORD לפני 3-4 ימים, אשמח אם תוכלו לעזור עם תוכנה לשחזור קבצים שנמחקו. אני יודע שיש לא מעט תוכנות כאלה, אבל זה ממש לא הזמן לעשות ניסויים, אני מחפש את זאת שהכי טובה והכי מוכרת. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר קליינט טוב, מומלץ והכי חשוב מהיר לאימיול? רוב ההורדות שלי אני מבצע בעיקר בביטורנט אבל יש דברים שפשוט אפשר למצוא רק באימיול[חוקיים, כמובן]. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך שלי בעבודה הוא 19 אינץ' עם רזולוציה של 1024*1280 ואני מתחברת למחשב בעבודה הרבה פעמים מהמחשב בבית אם אני אקנה מסך 20 אינץ' לבית עם רזולוציה של 1200*1600, לא תהיה לי בעיה להתחבר למחשב בעבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני פותח Premiere Pro CS3 ופתוח קובץ סרטון סיומת 11.mpg ומעביר למטה video1. ויש סרטון אבל לא שומעים קולות או מוסיקה. איך שומעים קולות ומוסיקה? מצורף תמונה בעיגול סימן אדום. רואים audio 1 אין שם קולות... מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם רוגלות זה המינוח, אבל אצל חבר יש בעיה במחשב, כאילו איזו תוכנה השטלתה על הדפדפן וכל פעם שמריצים חיפוש בגוגל היא מעלה אתה האתה שלה במקום. הכתובת משתנה כל פעם מחדש. איזה תוכנה בטוח תפתור את הבעיה? Ad-Aware 2007 לא מצא שום דבר... האם יש עוד דברים שכדאי לנסות חוץ מלהוריד תוכנות אנטי-ספייוור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-