עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ronenur,

שלום יש לי אנטיוירוס של NOD32 ANTIVIRUS BUSINESS EDITION 64BIT 2010 ויש לי גם אנטיוירוס שקיבלתי ביחד עם לוח האם של גיגהבייט של NORTON ANTI-VIRUS 2009 אז השאלה מה עדיף לשיפור הביצועים של המחשב ולהגנה טובה יותר: NOD32 2010 או NORTON מקורי אבל שנת 2009? וכמו שהבנתי NORTON לוקח פחות משאבים מהמחשב זה נכון? ומה מגן יותר טוב? כדאי אולי לקנות NORTON 2010? או שאולי עדיף בכלל לקנות KASPERSKY? תודה לכולם! המפרט שלי: E7500@3.6 GHZ EP43-UD3L 2X2 GB 800 MHZ CL4 HD4870 WIN 7 64 BIT

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  2. מציאים באתר catchit.co.il את תוכנת McAfee Internet Security 2010 בגרסת רישיון ל-3 משתמשים במחיר של 50 שח (ועוד 30 משלוח). המחיר הכי זול שראיתי למשהו דומה הוא פי 2 - http://www.antivirus.co.il/mcafee/mcafee-internet-security-2010-3users.html מישהו יודע אם כדאי לקנות את זה? ואיך הביצועים שלך McAfee? (אני משתמש היום בגרסה חינמית של avira)

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  3. Started by star010101,

שלום לכולם, יש לי רשיון לNOD32 לחצי שנה ובנוסף אני זכאי לקספרסקי מאורנג' חינם. להמשיך עם הנוד32 או לעבור לקספרסקי? מה טוב יותר? מה גוזל פחות משאבי מערכת? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  4. אורח Si-Nom

אני מישתמש באנטי וירוס הזה מעל שנה נגיד,והיה לי מלא וירוסים שהוא פשוט לא הצליח לתקן,ונאלצתי (ועדיין נאלץ) להיכנס לאתר של סימנתיק ולימחוק אותו ידנית,אפילו שזה מראה שרמת הסיכון נוראה נמוכה ודרגת התיקון שלו היא 2 מתוך 10 הוא פשוט מיתעקש לימחוק!!! תמליצו לי על אנטי וירוס פשוט וקל לא משנה כמה הוא כבד העיקר שיגן עלי מפני וירוסים... הינה העתקתי את השלוש האחרונים מה- LOG שלי! כרגיל היתי צריך לימחוק אותם ידנית!

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  5. יש אותו באתר של נענע... אני רק רוצה לדעת אם עדיף להתקין אותו מאשר את קספרסקי.... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=390485&sid=127

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. אנטי וירוס AVAST עושה בעיות לווינדוס אחרי התקנה,מה הפתרון? זה כבר קרה לי על יותר מ10 מחשבים,שאני מתקין את האנטי וירוס הזה והווינדוס לא עולה,רק אחרי הסרה שלו בSAFE NODE הווינדוס שוב חוזר לעלות. ניסיתי כבר כמה גירסות של האנטי וירוס הזה ,אפילו החדש 5,למישהו יש פיתרון ?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by Singularity,

אני מחפש אנטי וירוס חינמי אבל שיעשה את העבודה ראיתי בסטיקי המלצה על AVG ANTI-VIRUS זה אנטי וירוס טוב? מישהו יכול להמליץ על אחד אחר?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by ZXY1,

שלום מה אתם אומרים על האנטי וירוס AVG גירסה AVG 6.0 FREE ? הוא ברמה של נורטון מקאפיי או פנדה? ואם יש למשהו לינקים לאנטי וירוס טוב בחינם שהוא יכול להמליץ עליו תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  9. קיבלתי את התוכנה הזאת עם רשיון מקורי לשנה. רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך על האנטי וירוס הזה ומה בעצם הרמה שלו ביחס לאחרים? הבנתי ממי שנתן לי אותו שזו חברה הקשורה ל"קאזה" ולמרות שהיא לא מוכרת כלכך בארץ היא נחשבת טובה מאד. מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by אריאל58,

שלום יש לי אנטי וירוס CONODO ,האנטי וירוס מבצע עדכון אוטמטי כל שעתיים בערך דבר שמאט מאוד את המחשב שאלה: האם אפשר לבטל את העדכון האוטומטי,ולבצע עדכון ידני. תודה מראש

11. Started by mik941,

יש לי אנטי וירוס Eset Anti Virus בשם תיקייה שלי לדוגמא "תוכנות" שם יש כמה קבצים פריצה של תוכנות. אני פותח אנטי וירוס ניכנס ניכנס "הגדרות" אני רואה מילה "חרגות" אני לא הבנתי. בתמונה איזה מיהם ליבחור "החרגות לביצועים" או "החרגות לאיתור" שלא ימחק לי תיקייה קבצים פריצה שלי ? אני רוצה שאנטי וירוס בזמן סריקה יבחר תיקייה שלי בשם "תוכנות" בתוכו גם קבצים פריצה לא יסיר ולא ימחק אותם. בתודה מראש!

12. Started by rrroonnii,

תראו בתמונה האם במצב כזה הוא תמיד בודק תמחשב ומנקה לבד אותו ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by iveco,

יש לי אנטי וירוס של מייקרוסופט ויש לו 4-5 עידכונים כל יום יש דברים כאלה ? כמה עידכונים ? בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה בדרך כלל יש עידכונים פעם בשבוע לא 4-5 פעמים ביום . שלא נדבר על העידכונים ב WINDOWS UPDATE שקשורים לאנטי וירוס משהו מוזר מאוד. מישהו נתקל בתופעה הזאת ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by moshel7,

האים אנטי וירוס זה יכול לחסום קבלת עידכונים לוויסטה ?

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  15. היי איך לאשר קובץ שהתוכנה מזהה כ-ווירוס? תודה מראש עידן-ישראל עקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iveco,

חיפשתי FIREWALL חינמי ונכנסתי לאתר של ZoneAlarm וראיתי שיש להם גם חבילה של אנטי וירוס + חומת אש חינמית רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה / התוכנה איך היא ? שווה להוריד ? וגם קראתי ש ZoneAlarm זה בעצם Kaspersky אותו מנוע סריקה וירוסים , אם למישהו יש ניסיון עם התוכנה הזאת אני אשמח לדעת , ראיתי ב YouTube שעשו לו 2013 REVIEW קצת ישן והוא לא ממש קיבל מחמאות , אנחנו כרגע ב 2016 ולא מצאתי REVIEW עדכני . דווקא ה COMODO שממליצים עליו מקבל ציונים נמוכים ב AV TEST כמו NOD32 בינוני מינוס כזה , ואם אתם לא ממליצים על ZoneAlarm AntiVirus + FireWall אז מה כן ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש תוכנה כזאת אבל בחינם ? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6339

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  18. Started by dmaster1984,

אהלן חברה מה קורה?? חברה יש לי מחשב נייד ישן (256MB זיכרון ו 700MHZ מעבד) ואני מחפש אנטי וירוס ממש קל, כי לי מעט מאוד זיכרון עליו תודה רבה חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nikon,

שלום אני צריך המלצה לאנטי וירוס בסיסי שלא שוקל הרבה לא יותר מדי מתוחכם ושלא פוגע בקצב העבודה של המחשב על ידי בדיקה תמידית של המערכות אשמח לקבל המלצה אם הסבר ותודה למי שענה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לפני שכולם ירביצו לי ויגידו שהנושא נטחן ובלה בלה בלה... עברתי בחיפוש עד אשר יצא לי עשן מהאוזניים (איזה שקרן אני ;D )... ומה לעשות שאין סטיקי על תוכנת וירוס ופיירוואל ממולצים ולדעתי זה אחד הדברים החשובים במחשב אם לא הכי חשובים.. זה היה מונע מדפוקים כמוני לשגע אתכם בשכל... בכל מקרה החלטתי לעשות ממש סדר עצבני גם חיצוני וגם פנימי ונמאס!! ממש נמאס מנורטון הדפוקים האלו ואני רוצה להחליף.. למה? ולא אכפת לי שלא יהיו חינמיות אני מכיר את כל הדרכים "לקנות".... מחכה להמלצות ומקווה שלא תתנו לי אתם אנשים טובים, מוזרים...... אבל טובים. ;D

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אני מחפש אחר האנטיוירוס והפיירוואל החינמיים הטובים ביותר. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי תוצאות שעזרו לי.. אז מה הכי טוב?? וכמובן זכרו שיהיה חינמי לגמרי בלי כסף בלי זמן מוגבל לשימוש שיהיה חינם חינם חינם תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש שילוב של אנטי וירוס ופיירוואל שגם יעשו את העבודה טוב וגם לא יציקו למשתמש, התוכנות מיועדות לרוץ על המחשב של סבתי שלא תדע מה לעשות בכל פעם שיקפוץ לה חלון של תוכנות האבטחה. מבחינת הפיירוואל, כבר פסלתי את של קספרסקי ואת זון-אלארם, איזה אפשרויות יש לי? מבחינת AV, אני כבר הרבה זמן משתמש רק בקספקרסקי ואני לא יכול להשוות אותו לשום AV אחר מבחינת ה"הצקה", אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, אני רוצה להתקין במחשב הישן שלי WIN2000 ואני מחפש תוכנת אנטי וירוס ופיירוול בשבילו על מה אתם ממליצים? כרגע במחשב החדש יש לי נוד וזונאלרם האם הם יפעלו גם על WIN2000???

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  24. Started by danield51,

אני צריך אנטי וירוס ופיירול חינמים טובים למחשב שלי תודה

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  25. Started by Tal14,

יש לי אנטי וירוס Nod32 מעודכן וסיטייג פרסונל פירוול מעודכן הם טובים ? ואם לא אז מה מומלץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.