עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ourfaza,

יש לי כתוביות שלא מותאמות לקצב הדיבור שבקטע הוידאו האם ניתן להתאים בין הקטע לכתוביות? ואם כן, איך ובאיזה תוכנה להשתמש? תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by Oranl,

היי, אני מחפש את הדרייברים ללוח-אם ישן, אסוס Cusi-m (סוקט 370). לא הצלחתי למצוא באתר שלהם, מוזר. אפשר לראות את ה-Manual כאן: http://www.unitycorp.co.jp/support/download/manual/370/cusi_m_e.pdf

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by ibo,

שלום. יש לי כרטיס טלווזיה וקיבלתי איתה את התוכנה WINPVR. התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי את ההערה כשאני פותח אותה: מה לעשות??? פתחתי את המחשב וחיברתי טוב טוב את הכרטיס הטלווזיה, התקנתי מחדש את הדרייבר ושום דבר לא עוזר! מה עושים? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. לא מבין מה הבעיה ... כפי שניתן לראות בתמונה : אין שום אפשרויות בתפריטים הללו להיכנס לחשבון או בכלל לראות את אנשי הקשר הסרתי .. ריסטארט .. התקנתי מחדש עדיין זה קורה מה אפשר לעשות ? תודה

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  5. אני מעונין להגדיר נגן בפלאש לדוגמא שיופיע לי WINMAP ניסיתי הכל הורדתי כל פלאגאין שקיים בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by I7210I,

שלום יש לי קובץ ISO של התקנת WINDOWS הייתי מעוניין להכניס אליו עוד תיקייה אחת א)איך מכניסים לקובץ ISO עוד תיקייה?ושהכל יהיה בקובץ ISO אחד? ב)האם אחרי הכנסת הקובץ כשאני יעלה התקנה מבוט נגיד אז התיקייה הזאת תפריע? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by m.l,

יש תוכנה ששומעת למשל הרצאה ומעבירה הכול למילים על המחשב? אני יסביר יותר טוב: אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ויש לה מחשב נייד אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שלמשל היא תחבר מיקרופון וכול מה שהמרצה יגיד התוכנה תכתוב בקובץ WORD נגיד...שמעתי על דבר כזה לא יודע אם זה מעשי או בר ביצוע אבל אני זוכר ששמעתי שזה קיים...יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  8. שלום ! מחקתי בטעות את האלבום חתונה של חבר שלי, ושיחזרתי אותו דרך תוכנה Getdataback Data Recovery 3.03 NTFS , אבל מה, הוא שיחזר לי אותו לקובץ אחד של מסד נתונים עם סיומת DB ואני מחפש תוכנה שתמיר לי מקובץ DB לקובץ שאני יוכל לקרוא אותו כמו קבצי תמונות וכדו' מקווה שהבהרתי את עצמי..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by schwartsa,

שלום, אשמח לדעת כיצד ניתן להתקין ולהפעיל במקביל את שני הדפדפנים (חוץ מ- VMWARE). תודה,

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  10. אתם מכירים את זה שפתאום אתם נכנסים לאתרים זה מראה דף לבן חלק וכותב DONE... איזה מעצבן זה :bash: יש לך פיתרון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bug2000,

יש לי תמונה שאני רוצה לחרוט אותה על החלון במארז שלי, הידע שלי בתחום העריכה גרוע בלשון המאטה , לכן אני צריך את העזרה שלכם פה. בתמונה (שכבר ניסיתי לערוך אותה קצת) שאתם רואים אני צריך שתעזרו לי להפוך את הרקע של התמונה ללבן ולהקטין במאט את מספר הקווים הלבנים, אבל עדיין לשמר את הרעיון של התמונה בכדי שאני אוכל לחרוט אותה ביתר קלות על החלון. תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by alex15,

יש לי מחשב IBM LENOVO 3000 V100 .המחשב הזה שיגע אותי והוציא אותי מדעתי .החלטתי שזהו אני מפרמט אותו . אלא שיש בעיה והיא שאני לא מכיר את כל שמות הדריברים והתוכנות הנחוצות לנייד . אז תהו לי תוכנה שרואה מה שם או שמות הדריברים כדי שאוכל להתקין אותם כי הנייד בא בלי דריברים ודיסקטים .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון??? אני מקווה שעכשיו לא תנעל לי את הדיון...

14. Started by kletsman,

שלום רב לאחרונה אני מקבל אי מיילים ורשום בהם ההודעה נחתכה וקישור להצגת ההודעה במלואה. הבאה היא שבאלפיקציה של gmail אני רואה פשוט הודעה ריקה ואין לי קישור להודעה במילואה. האם זה בעיה מוכרת? האם ניתן לפתור אותה? מצורפת תמונה

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. יש לי NORTON 2010 , ויש קבצים שהוא רואה אותם כלא בטוחים (הם אינם וירוס) ומעביר אותם ל quarantined השאלה היא: איך אני מסמן בנורטון קובץ כבטוח כדי שלא יחשב כאיום וימחק? (ניסיתי לשחזר מ quarantined , הקובץ משוחזר ומייד נמחק שוב)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, רכשתי מחשב חדש מאייבורי לאחרונה התחברתי לאינטרנט והתחלתי להוריד תוכנות. בחלק מהתוכנות כאשר רציתי להפעילם המחשב היה עושה RESTART באמצע ההתקנה. חשבתי שהורדתי וירוס, הפעלתי ב SAFE MODE ניסיתי כל מה שכתוב בפורומים והמשכתי. בזמן האחרון לא הורדתי תוכנות והכל בסדר. היום ניסיתי להתקין PHOTOSHOP ושוב אותה בעייה של RESTART תוך כדי התקנה. גם כשניסיתי לעשות עדכון לתוכנת NERO אותה בעייה. מישהו אמר לי שכנראה התוכנות מנסות להיכנס לרג'יסטרי והמחשב אותו REBOOT כדי לא לאפשר להם. האם יש פתרון או משהו כדי לפתור את הבעיה???

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מצאתי מלא קישורים לתוכנות ביוטיוב אבל כולם וירוסים... יש תוכנה אחת נורמלית?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by davidcohen,

שלום! התקנתי נרו 7 ואני לא מרוצה ממנה ועכשיו אני רוצה לשים את נרו 6 במקום הבעיה היא שאני לא מצליח להסיר את נרו 7 שאני לוחץ למחוק אותה מופיעה לי ההודעה הבאה: מה צריך לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yoel14,

אני קצת משתגע בנושא מסויים ולא יודע איך לפתור ת'בעיה אשמח מאוד אם מישהו כאן סופסופסופסופסוף יפתור לי אותה. יש לי ספריה בגודל 1.3 GB(עם כל מיני סוגים של קבצים) הבעיה שלי- איך לדמות אותה(כולה כמו שהיא) לקובץ bin או iso למרות גודלה, ואח"כ לדמות אותה ככונן בעזרת Deamon. אני יודע שזה אולי לא קשור ממש לחומרה אבל ראיתי שזה הפורום הכי עדכני מבחינת כניסה של אנשים תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה רבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבה

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by CrossFire,

שלום, יש לי את האנטי וירוס kespersky וכל פעם זה עושה לי scan איך שאני מתחיל את שולחן העבודה וגם באמצע.... אז איך מפסיקים את ה-scan כי אני לא מוצא את איפה ה-Puese או משהו....

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by BreezeNET,

וחשוב שהיא תיהיה חינמית תודה. נ.ב. ניסיתי את התוכנה של NERO והיא די מעפנה .

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  23. Started by tioamo,

שלום. מחפש תוכנה לשתילת כתוביות בסרט. זאת אומרת לאחד את הסרט עם הכתוביות ביחד שהיו קובץ אחד. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Imtheman,

יש לי "DANCE PAD" שנקרא "STAY COOL" מישהוא יודע איפה אני יכול למצוא דריברים ותוכנה לזה ?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  25. שלום לכולם בעיה עם XP PRO פתאום זה קרה שגם בפיירפוקס 3 וגם באקספלורר 7 האתרים נפתחים ובמהירות סבבה אבל לא מראים תמונות ואייקונים אם אני רוצה לראות אייקון אחד מתוך רבים שבעמוד ,קליק ימיני ו-show picture פותח את התמונה מה עושים?? ניסיתי את כל הקידודים, הסרתי את 2 הדפדפנים והתקנתי מחדש לא עוזר התקנת גאווה ופלאש, אקספלורר 6 ו-8 פיירפוקס 2ו-3 ומיליון ריסטרטים במקום תמונה מראה מרובע קטן שבתוכו ריבוע עיגול ומשולש מה עושים חברה אני לא מצליח לראות אתרים תודה חג שמח

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.