עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עד עכשיו המסנגר הייה עובד ללא בעיה,פתאום הוא התחיל להשתגע,וברגע שאני שולח הודעות לאנשים ברשימה שלי זה רושם לי "לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה הבאה לכל הנמענים". ניסתי להתחבר בגירסה הישנה שמגיע עם XP אותו בעיה זה עושה. אשמח לקבל עזרה.

2. Started by redead,

התקנתי ווינדואס מהתחלה ואני צריך להוריד עכשיו תוסף JAVA שיתאים לי גם לאתרי אינטרנט וגם לכתוב JAVA בECLIPSE .. איזה גירסה אני צריך להוריד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oded6188,

החלפתי את המכשיר שלי מסוני אריקסון לנוקיה וקרה לי הדבר הכי מעצבן: השמות הפרטיים בספר הטלפונים התחלפו עם שמות המשפחה בסלקום אומרים ש"ככה זה" יש איזו תוכנה שיכולה לעשות לי את העבודה? אני שאני אצטרך ידנית לעבור על 500 מספרים בערך?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by ShayGTi,

אני משתמש בגירסה החדשה ביותר של LOGMEIN (הם עדכנו לא מזמן את האתר ואת הגירסה של התוכנה) באפשרויות של התוכנה יש תמיכה בWakeOnLan אבל כשאני נכנס דרך האתר לMY COMPUTERS אני רואה את המחשב באופליין ולא רואה אפשרות כלשהי להעיר אותו בעזרת הרשת. האם זה פיצ'ר רק לגירסת PRO? או שזה אפשרי ופשוט פספסתי? :s05:

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  5. שלום בעיה מוזרה בoutlook 2007 - ישנם מיילים אשר נשלחים אין ספור פעמים, עד שאני מוחק ידנית את המייל מהדואר היוצא. הבעיה היא שזה לא קורה כל פעם, ואם אני שולח חמישה מיילים אחד אחרי השני, אין לי דרך לדעת שזה קורה. אתמול שלחתי 8 מיילים (כל מייל לעשרות אנשים), המייל השמיני נשלח שוב ושוב ב-10 עותקים וההשלכות היו בלתי נעימות לחלוטין. היום זה קרה שוב (אחרי 4 מיילים), אחרי 3 דקות מחקתי את המייל ידנית והוא נשלח 'רק' בשלושה עותקים. מה שקורה שזה שהמייל לא נמחק מהדואר היוצא, אלא פשוט נשלח שוב ושוב. אחרי שאני מוחק אותו ידנית הוא אף לא מופיע במיילים שנשלחו. אנא עזרו לי, הבעיה נשמעת שולית, אך חיונית לעבודה שלי. תודה..

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by MasterDK,

היי אני צריך המלצה לתוכנה שמסוגל להקליט ממצלמת WEB רגילה. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by orninyo,

מדובר בפורטל חיפוש - כלומר יהיה בו מנועי חיפוש מסויימים + פיצ'רים נוספים הלוגוים בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ccc,

אהלן ! מחפש פלאגינים שימושיים לVDUB שיכולים לקחת סרטים דחוסים ומלאי רעש בhigh speed ולתקן מה שאפשר ... החלקה, upscale, ניקוי רעש וכו' .. אפשר גם המלצות לתוכנות אחרות בתשלום אם יש יותר טוב. תודה !

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. אני מנסה להיכנס לצ'ט של נענע וזה שואל אותי אם להתקין את חבילה ההרחבה. אני מאשר לו וזה מתקין, ולבסוף זה מקפיץ לי כה חלונות שאומרים לי שלא ניתן היה ליצור כמה תיקיות למרות שהן לא קיימות. מישהו יודע מה הפיתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום.. אני ניכנס לאתרים כמו ynet רואה נגיד תקצירים ואני לא שומע את הקול .. כמו כן נגיד באתר ringme.co.il אני מנסה לשמוע זה מפעיל אבל אני לא שומע! תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by קלוקיי,

יש לי בעייה עם ההפעלה של התוכנה 3DMark06, הבעייה היא שהתוכנה לא מגיבה כשאני מנסה להפעיל אותה. כבר הרצתי בעבר מלא בדיקות עם התוכנה וזה עבד ללא שום בעייה.

12. Started by zoozoo,

שלום לכולם, קצת קשה לנסח את הבעיה שיש לי, אבל אני אנסה. יש לי HTPC שמחובר למסך רגיל 19'' (DVI) וכן למקרן (HDMI למגבר שממתג את הוידאו למקרן). המקרן הוא FHD והרזולוציה שכרטיס המסך (Sapphire HD4670) מוציא היא 1080*1920. למרות זאת, התמונה המוצגת על ידי המקרן מתוך חלונות הינה קטנה יותר בשני הצירים (רוחב וגובה). חשוב לציין שכשמפעילים במקרן תמונת Demo ברזולוציית FHD (יש שם פונקציה כזו) התמונה בגודל מלא (גדולה יותר מאשר מוצגת על ידי המחשב). יותר מכך, כשהמחשב מודלק (לפני טעינת חלונות) התצוגה גדולה, ורק כשווינדוס עולה התמונה הופכת פתאום קטנה יותר. ברור לי לכן שזו איזו בעייה של דרייברים. אבל כאן העניין מסתבך. מערכת ההפעלה שהייתה מותקנת במקור הייתה ויסטה, ושם שום דבר לא פתר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by BB11218,

רכשתי מצלמה חדשה והמחשב לא מזהה אותה מה עושים?

14. Started by Alexkmr,

איך אני מוציא פס קול מסרט?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. שלום ! מחקתי בטעות את האלבום חתונה של חבר שלי, ושיחזרתי אותו דרך תוכנה Getdataback Data Recovery 3.03 NTFS , אבל מה, הוא שיחזר לי אותו לקובץ אחד של מסד נתונים עם סיומת DB ואני מחפש תוכנה שתמיר לי מקובץ DB לקובץ שאני יוכל לקרוא אותו כמו קבצי תמונות וכדו' מקווה שהבהרתי את עצמי..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by אריאל58,

שלום יש לי אנטי וירוס CONODO ,האנטי וירוס מבצע עדכון אוטמטי כל שעתיים בערך דבר שמאט מאוד את המחשב שאלה: האם אפשר לבטל את העדכון האוטומטי,ולבצע עדכון ידני. תודה מראש

17. Started by redead,

אני אישית משתמש רק בביטורנט אבל כל הזמן אחים שלי וקרובי משפחה מציקים לי לעזור להם באימיול , פעם זה איטי , פעם זה לא מתחבר וכו' וכו' איזה גירסה להתקין להם כדי שיהיה לי קצת שקט?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by gman27,

שלום רב. יש לי eee 1005ha של asus המחשב מגיע עם HDD מחולק כבר ל 2 מחיצות שבאחת מן הסתם יושבת מערכת ההפעלה. אבל בשניה יש את amd64 i386 פולדרים. ככה שאי אפשר להתקין עליה את win 7. ניסיתי לחלק למחיצות חדשות את D אבל אני לא מצליח. אני משתמש ב easues partition master לחלק למחיצה חדשה אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כמחיצה אלא רק כמקום ריק שלא מנוצל. למשהו יש רעיון מדוע?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. כרגע כשאני לוחץ על קישור Rapidshare של קובץ WMV הוא מוזרם אונליין באמצעות הפלאגאין של WMP של Firefox. קובצי MPG, לעומת זאת, קודם מורדים ואז מורצים ב-WMP. ניסיתי להגדיר ב-Tools-Preferences-Downloads לגבי MPG ולא הצלחתי. מישהו יודע איך בדיוק מבצעים זאת שגם פורמט זה יופעל עם אותו הפלאגאין? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  20. יש לי דיסק חיצוני של מקסטור, של 1TB. הכונן בחיבור USB אם זה משנה, מפורמט NTFS. יש איתו בעייה משונה: כשאני מנסה לחלץ מתוך קובץ RAR גדול באופן שמערב באופן כלשהו את הדיסק (כשהארכיון על הדיסק, או כתובת היעד, או שניהם), החילוץ תמיד נתקע בשלב כלשהו, עם הודעות שגיאה משתנות - בד"כ מסוג "אין גישה לתיקייה". לאחר מכן, לעיתים קרובות הכונן עצמו נעלם, ומופיע מחדש רק אחרי ניתוק פיזי וחיבור מחדש. אני לא חושב שמדובר בבעיית חומרה כי מעבר לזה הדיסק מתפקד כרגיל, וכשאני מעתיק קבצים בכל גודל שהוא אין לי בעיות. מישהו יודע מה עושים?

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by מסבחה,

יש לי מסנג'ר לייב 8.5 מותקן על חלונות XP, עם מלא מלא אייקונים (Emoticons) ואני רוצה לגבות את כולם ולפרמט. הבנתי שהמידע אמור להיות כאן: C:\Documents and Settings\<windows accountname>\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\<your_msn_id_number>\ בתוך תיקיה בשם CustomEmoticons אבל יש שם רק חצי מהאייקונים... חיפוש בגוגל העלה כל מיני תוכנות שונות ומשונות ואני לא יודע מה לבחור. מישהו עשה את זה ויכול לעזור? אם אני שומר את כל התיקיה ההיא זה יעזור? אשמח לכל עזרה או רמז!

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  22. כל גרסא של מסנג'ר שאני מוריד, ביקש ממני לעדכן למסנג'ר החדש. עכשיו אני לא אוהב את המסנג'ר החדש, הוא מגעיל בצורות מטורפות. הורדתי את הגלריית התמונות של windows live, זה מן תוכנה כזאת לעריכת תמונות. אחרי ההתקנה של התוכנה הזאת, גיליתי שהוא התקין לי גם את המסנג'ר החדש, על המסנג'ר הישן שהיה לי. עכשיו, כל הורדה של מסנג'ר ישן שיש באתרים כלשהם, מבקש אוטומטית לעדכן למסנג'ר החדש. אם אתה לוחץ על "לא" אז אתה לא יכול להתחבר. כי הוא עדיין ממשיך לבקש את המסנג'ר החדש, לעדכן למסנג'ר הזה. השאלה שלי היא כזאת... האם יש אפשרות, לעקוף את זה בדרך כלשהיא? הכוונה, כשגם אני ילחץ על "לא", אני כן יוכל להתחבר למסנג'ר הישן מבלי לעדכן למסנג'ר החדש והמהגעיל הזה (9 או 9.1).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הכוונה שלי היתה איזה מעבד יש לי ,איזה כ.מסך יש לי...וכו'.... בבקשה עזרה..

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by alex15,

יש לי מחשב עם WINDOS מקורי .אלא שהוינדוס התקללקל ש בו מלא וירוסים ומה עוד לא .כבר שנתים לא עשיתי לו פורמט . לא הראו לי ולא הסבירו ולא נתנו הסבר מפורט איך עושים וינדוס חדש שהוא מקורי. במחשב יש דריברים אולי שם עושים פורמט ? ועכשיו לא נותר דבר אלא לפרמט אבל אם מפרמטים הוא נהיה לא מקורי ואני רוצה את המקורי . ומאיפה ביאים את כל הדריברים המעודכנים שלו ?? והאם אפשר לפרמט אם היה וינדוס מקורי לשים לא מקורי ? כי עכשיו זה מלא וירוסים ולא עובד כמו שצריך . ומאיפה מביאים את רשימה הדריברים שלו ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eli33,

איך אני גורם לFF לזכור את השמות משתמש שלי אבל לא את הסיסמאות? אני ארחיב.. פעם שהייתי לוחץ לחיצה כפולה על השם משתמש נגיד בפייסבוק זה היה נותן לי לבחור מכמה שמות משתמשים ואז הייתי מקליד את הסיסמא.. עכשיו זה לא נותן לי את השמות משתמש..

• 2 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים