תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש איזה בעייה עם האתר אני כל פעם שאני נכנס לאתר התאריכים או כל מספר שמופיע באתר הראשי מופיע עם כתובית סינית זה לא מופיע בכל האתר עצמו רק בשער וביד שיניה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.bittorrent.com/ סוף סוף יצא 4.0 הרשמי... אותי מעניין האם הוא הצליח לשפר את האלגוריתם הורדה מול AZAREUS, אם כן, זה ממש יהיה שיפור... אם לא, עדיין ישנן כמה פרוקיטים פופולרים שמתבססים על זה כמו BITTORNADO ואחרים, ככה שהשיפורים יורגשו בשבועות הקרובים בטח בכל הקהילה... עיקר השיפורים הם ממשק חדש של כמה הורדות בו"ז ושליטה ב UPLOAD SPEED http://www.exeem.com/ וגם למי שרוצה, יצא EXEEM 0.22 BETA... אין לי מושג מה חדש בזה...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מנסה לעשות צעד של להעביר את הביקורות והסקירות שאני עושה (כתחביב ) לאודיו יש לי בעיה בעצם 2 1-אני נישמע גרוע בהקלטות גם מבחינה קולית וגם מבחינת חוסר ניסיון אני יכול לשפר רק את החלק השני באימונים אבל לא את השני בלי תוכנה טובה אם פילטרים 2-אין לי תוכנת הקלטה טובה ולא יודע מה מתאים לזה סך הכל אני מחפש תוכנה חינמית וידידותית להקליט בה בMP3 ושאפשר יהיה להקליט אם איזה פילטר או משהו שהקול שלי לא ישמע מסריח כל כך תודה לעוזרים קרירין
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה לגלוש לאתרי אינטרנט מסויימים. לדוגמה: www.seret.co.il (יש אתרים נוספים). במחשב השני שמחובר אל אותו נתב אין שום בעיה לגלוש לאתר הזה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני גם לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ב-ynet, בעוד המחשב השני כן מצליח. אשמח לקבל עזרה גם בנושא הזה. שני המחשבים משתמשים בדפדפן Internet Explorer 6 אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כל כמה זמן קופצת לי הודעה שהתוכנה FLEC006 כבתה ולא עובדת יותר, עכשיו אני חושד שזה איזשהו וירוס, ניסיתי להתקין גם נוד 32 וגם נורטון 2005 ובשניהם במהלך ההתקנה התקבלה שגיעה , איך אני מסדר את זה שאני אוכל להתקין אותם ולהעלים את הוירוס/טרוייני הזה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דמואים כאלה, שבעצם מפיקים את המיטב מהכרטיס, דומה מאד ל-3dmark2001 אבל לא חובה שזה יהיה בנצ'מארק... 8)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב ככה רשמתי לפני כמה זמן שאימיול הפרה שלי עושה לי בעיות וכול זה ולפי מה שאמרו לי פה בפורום אז זה חרא של אימיול וזה מוריד טוב רק איזה כמה זמן ואחרי זה אתה מקבל חסימה וכול מיני כאלה וכם אמרו לי שיש איזה מוד שאפשר להוסיף לאימיול וזה יעלה את המהירות אז מה אתם אומרים איזה מוד אני צריך להוסיף איך אני מוסיף אותו כוול זה יש לי על המחשב עכשיו אימיול פרה ואימיול רגיל eMule WarezFaw.Com 1.6 ועם האימיול הרגיל הייתי מוריד די להט אז ניסיתי את האימיול פרה והוא עושה לי בעיות עכשיו השאלה שלי איזה מוד להוסיף ??? ואיך ??? ואם אתם יכולים להביא לי לינק ישיר למוד למה אני הכי לא מתמצא בכול המודים האלה וגם איזה הסבר קטן איך אני מוסיף את המוד הזה תודה רבה אנשים !!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיכולה לבדוק לי עם הכרטיס רשת שלי תקין או לא?!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםץ צריך תוכנה פשוטה להכניס תמונות וסרטונים לסרטון אחד עם שיר רקע? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה בתוסף פלאש האותיות נראות קצת משונות תמונה: בMAKO עוד דוגמא רק בFF זה קורה , בIE זה לא קורה זה קורה בעוד מקומות עם פלאש ניסיתי לסגור את הדפדפן ולפתוח לעשות ריסט למחשב , למחוק את הפלאש ולהתקין שוב לא עזר מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן USB CRUZER של SANDISK עם מערכת U3 עליו. מעולם לא השתמשתי במערכת הזו כי לא היה לי צורך ותמיד עצבן אותי שהיא לא עובדת עם WIN7/VISTA. לאחרונה אני צריך להפעיל את המערכת כדי אני מתנייד הרבה ואין לי מחשב נייד , אך לפי מה שאני מבין SANDISK הסירו את התמיכה מהמערכת. שיטוט קצר באינטרנט הפנה אותי לכתבה מלפני שנתיים שאומרת שSANDISK הכריזה שהם מפתחים מערכת חלופית שתהיה זמינה תוך שנה (מאז עברו שנתיים), אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר חלופי. האם מישהו יודע על מה מדובר ויכול לעזור ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוריד אוטמטית את הרקע הלבן של הסורק בלי אצטרך לחתוך בעצמי את התמונה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי כתוביות. אני רוצה לקצר את זמן הופעת הטקסטים במספר שניות. (תוכנות נגנים מאפשרים לעשות delay, אבל לא לקצר את הזמן). יש את האתר הזה: http://www.endlesssubtitles.com אבל אני מחפש תוכנה שאולי תאפשר לי לעשות את התהליך באופן מהיר יותר. (לסמן את כל הקבצים ואז לעשות את הפעולה עליהם) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את נגן ווינאמפ ואני רוצה להגדיר אותו שיהיה כמו סרגל מעל ההתחל(אני זוכר שראיתי אצל מישהו פעם שאפשר לעשות אותו כזה בצד מין סרגל חצי שקוף כזה שמראה את השיר המנוגן ויש חצים של העברה.. איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה רבה =] אלי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי בתפריט של הקאזה את המושג הבא. כבר זמן די רב שאני מנסה לברר מהו ועד כה חיפושי העלו חרס.. אז בואו נשים סוף לדרמה. למישהו יש הגדרה? ויותר מכך, מה הקשר לקאזה? איך שימושו או אי שימושו משפיע על הקצבים השונים ובכלל איך הוא משפיע?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול 5.1 עד לפני חודש היה לי XP ועכשיו החלפתי ל 7. יש לי מערכת 5.1 (T6060) ואני לא מצליח להפעיל את כל הרמקולים, רק 2 הרמקולים הקדמיים עובדים והבאס. כשיש לי בתוכנה של הכרטיס קול לבחור בין הסוגי מערכות (רמקולים 5.1 או רמקולים סטראו) לא משנה על מה אני לוחץ זה נשאר על סטראו ולכן, אני חושב, זה לא נותן לי להפעיל את כל יתר הרמקולים. http://www.siz.co.il/my.php?i=yzimnjejh1yh.jpg איך אני יכול לפתור את הבעיה? בברכה, גל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו לפרמוט פרמטתי והתקנתי לו WIN7 אחרי ההתקנה ב device manager הרשת והאודיו מופיעים עם סימן צהוב שהם צריכים דרייבר (הרשת כן עובדת למרות הסימון, האודיו לא מזהה שום כרטיס) נכנסתי לדף של ה P5B באסוס , הורדתי דרייבר לאודיו (לLAN אין שם) וכשאני מנסה להתקין אותו רשום לי שהדרייבר לא תואם לחומרה שקיימת במחשב. איך זה ייתכן? אשמח לעזרה , תודה נ.ב זה הדף של ה P5B באסוס http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwIVDOTcvIMHZdTy
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא מצליח לראות תממיר שלי במחשב... יש לי כרטיס טלויזיה של AVERMEDIA (לפני שפרמטתי ראיתי דרך הממיר) עכשיו לא יודע התקנתי את כל הדריורים שצריך, הכל.... ואני עדין לא רואה =\ אני משתמש בתוכנה CHRISTV 4.9 PRO כמובן שעשיתי ערוץ בחיבור המתאים COMPOSITE ולשם ביטחון עשיתי S-VIDEO וTV רגיל ובאף אחד אני לא רואה תמונה....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחד היוזרים בארגון שלי פנה מתלונן שאינו מצליח למחוק סדרת פגישות (פגישת שבועית בשעה קבועה) שיצא ללא הגבלה לדבריו, כלומר ללא תאריך סיום. כשאני מנסה לפתוח את סדרת הפגישות (ולא פגישה ספציפית מבין הסדרה), האאוטלוק נתקע וקורס. לא הצלחתי למצוא משהו באינטרנט. מישהו נתקל בזה? אולי מכיר איזושהי דרך למחוק את סדרת הפגישות בעקיפין? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט ונראה לי שלא נתקלו בבעיה כמו שלי :-\. חלק מהנוסחאות שלי בקובץ תופסות 3 שורות ב- FORMULA BAR. כשאני נכנס לתוך הנוסחה הטקסט משום מה משתבש (צירפתי תמונה). בנוסחאות שאורכן לא יותר משורה אחת אין בעיה. עד לפני כמה ימים הבעיה לא היתה קיימת, וכשהיא התחילה הצלחתי לפתור אותה ע"י בחירת תאים אחרים בקובץ או סגירת הקובץ ופתיחתו מחדש. אבל כעת, שום דבר לא עוזר, גם לא איתחול המחשב מחדש. אין גם שום הגדרה ב-OPTIONS שקשורה לדבר. אשמח לעצות... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מתי שאני מנסה להתקין את התוכנה קופצת לי הודעת שגיאה והוא לא מתקין לי את התוכנה ונותן לי אפשרות להתעלם או להמשיך את ההתקנה וזה לא עוזר בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה קשור למחשב? AMD2000+ Geforce5700 380MB DDR ושאר הירקות..אין מצב שהמחשב לא מספיק חזק.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה של קידוד סרט, כנראה שהבעיה היא מקודד לסאונד הורדתי בעבר חבילת מקודדים k-lite לדעתי היא מיותרת ולא נחוצה. אני מחפש מקודד אחד טוב לסאונד, השמח לשמוע הצעות [br]פורסם בתאריך: 21.11.2010 בשעה 21:27:50 אולי לא פירטתי אני צריך מקודד לסאונד למחשב משהו כמו "סטראו" זה מעולה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-