עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, אח שלי קנה מחשב כזה וזה המסך הרחב הראשון שהוא נתקל בו במחשבים... עכשיו, הרזולוציה הטבעית של המסך הינה 1680 x 1050 אם אני לא טועה אך זה ממש קטן ולא קריא לכן רזולוציות יותר ריאליות כמו 1280 על 800 נתבקשו אך הפונטים לא חדים וזה לא נוח לקריאה ... השאלה היא מה עושים, האם יש דרך להנות מכל העולמות? גם רזולוציה חדה ופונטים גדולים או פונטים חדים ברזולוציה נמוכה אשמח להבהרות בנושא...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי כל כמה זמן קופצת לי הודעה שהתוכנה FLEC006 כבתה ולא עובדת יותר, עכשיו אני חושד שזה איזשהו וירוס, ניסיתי להתקין גם נוד 32 וגם נורטון 2005 ובשניהם במהלך ההתקנה התקבלה שגיעה , איך אני מסדר את זה שאני אוכל להתקין אותם ולהעלים את הוירוס/טרוייני הזה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DRz,

שלום לכולם. לאחרונה הורדתי משחק בקובץ UHA. עכשיו, אני לא ממש מצליח לפתוח אותו, חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ניסיתי לפתוח אותו עם FileCompresor, WinUHA ועוד איזה תוכנה, אבל שום דבר לא הולך. תוכנה אחת אבל אמרה לי שיכול להיות שאני יצליח לפתוח את הקובץ בגירסא 0.2. אבל לא מצאתי אותה. וגם 0.4 לא עובדת לי. הוא מציג לי הודעה כזאת: יש למישהו מושג איך לפתוח את הקובץ? תודה רבה לעוזרים!!! נ.ב, קיבלתי עם המשחק קובץ UHARC אבל הוא מציג לי את אותה ההודעה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אממ ראיתי פה את המדריכים שנתנו והכל באנגלית ולהתחלה זה לא טוב באנגלית כי אני לא כל כך מבין וזה לא טוב! מישהו יכול לעשות לי טובה ולתת לי אתר טוב בעברית או תוכנה שתוכל לתרגם לי את האתרים באנגלית ואז אני יבין אותם? תודה רבה רבה רבה רבה מראששששששששששששששששששששששששששששששש!!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברים. קניתי מחשב חדש ועוד אין לי אנטי ווירוס יש לי בעיה בבחירה.או kaspersky או Nod 32 . מערכת הפעלה וויסטה ultimate רצה על המחשב ככה שזה צריך לתמוך. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bennash,

Error Code: -5005 : 0x80070002 התקנתי התקנה חוזרת של UPLAY אחרי אתחול כונן ובUPLAY אני רואה רק כפתור PLAY ולא כפתור התקנה לחצתי על כפתור הסר התקנה של M&M HEROES 6 ועלה לי הסרת התקנים מלוח הבקרה והיה שם התקנה של המשחק לחצתי על הסרה וקיבלתי את הקוד האמור למעלה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש פונטים של ברקוד - גם אם אינם חופשיים אבל שיש לכם נסיון איתם והם עובדים בדקתי כבר מספר פונטים אך התברר כי אינם יעילים (קוד 39 , DAFONT ועוד) אשמח לקבל עצה ממי שכבר משתמש תודה ושבוע טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני צריך תוכנה שמשמיעה מוזיקה וקליפים וחולי............ כי הWindows Media Player התחיל לשעמם אותי והוא גם התחיל להאט לי תמחשב . המלצות יתקבלו בברכה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. ומאז אני לא מצליחה להתקין את אופיס הוא רושם error השתמשתי ב ccleaner ומחקתי את הסיפריה ששם הוא שם את המיקרוסופט אופיס כלום לא עוזר בגלל ההפסקת חשמל יש את הבעייה. הרצתי את התוכנה WISE REG CLEAN לא עזר. המחשב חושב שעדיין יש לי OFFICE זו ההודעת שגיאה,ראו בתמונות: תמונה ראשונה כשאני מנסה להתקין את חלונות מחדש, תמונה שניה כשאני מנסה להתחל למשל את WORD: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nnfyrbsnss,

יש לי בעיה ממש הזויה במחשב, באתי לחלץ קובץ ששוקל 6GB בערך למחיצת C ממחיצת C (מחיצת C היא לא מחיצת הWINDOWS), שיש לה מקום פנוי של בערך 39GB, החילוץ מגיע ל20-26% ונעצר בטענה ש"The disk is probably full", עשיתי איחוי עם המאחה של WINDOWS, החילוץ עבר הרבה יותר מהר, ממש במהירות ניכרת (לפני האיחוי WINRAR הגיע ל3% תוך חצי שעה, לעומת 15% באותו הזמן), אבל, הבעיה נשארה, איחיתי שוב, עם PerfectDisk, ועדיין הבעיה ממשיכה. בPerfect disk יש איזה נתון שאני חושב שהוא הלא בסדר: Largest free space chunk : 1.95GB. לגבי פתרון של פורמט מלא, אני תמיד חושב שזה עקום, כי אם אחרי הפורמט הבעיה תחזור אחרי זמן מסוים? שוב לפרמט? לא, לא פתרון, רק במקרה קיצוני שבאמת אין פתרון אחר. תודה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום מומחי פורום יקרים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת איחזור מידע DATA RECOVERY לכונן קשיח שנימחקו לו הפרטישנים. לפי מיטב ידיעתי הוא לא עבר פירמוט אמיתי אלה רק נימחקו הפארטישנים ונוצרו חדשים. ע"י מחיקה מהירה. כסף לא משחק תפקיד. חשוב שהתוכנה תהיה הכי טובה שיש. ושתתמוך בשמות קבצים עבריים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם. לחבר שלי יש אייפוד והוא מעוניין להעביר אליו מוזיקה (מן הסתם..) , אבל אין לו במחשב SP2 ולכן הוא לא יכול להתקין אייטיונס. האם יש דרך להעביר מוזיקה לאייפוד ללא אייטיונס? אולי יש תוכנה אחרת? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום רב! השאלה היא: האם אפשר לשנות את הצלילים המעצבנים של הICQ? כי הם ממש נמאסו עליי, אני כבר לא סובל את זה!!! יש מצב לשנות את זה? תודה מראש! ד"א אני משתמש ב ICQLITE

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by giggsy11,

לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציעה לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by PaKiN,

טוב הורדתי מהקאזה משחק וזה הוריד לי אותו בקובץ בין מה אני עושה איתו ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Shasoosh,

http://www.rockmelt.com/ קיבלתי את ההזמנה שלי רק היום אז אני עדיין בודק אותו...בנתיים חביב מאוד. מישהו התנסה איתו? http://www.youtube.com/watch?v=bAPKPhoTqFY

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני צריך תוכנה דריבר של סורק דחוף

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זה קשור למחשב? AMD2000+ Geforce5700 380MB DDR ושאר הירקות..אין מצב שהמחשב לא מספיק חזק.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by amos2009,

שלום יש לי מערכץ הפעלה win xp מיום שישי כאשר אני פותח חלון לדוגמא של google אני מקבל ג'יבריש. וכנ"ל על אתר של hotmail. מה עלי לעשות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by doreiny,

שלום לכולם, לא הכי ידעתי לאן לשייך את הנושא הזה, מקווה שצדקתי שכתבתי את זה פה. יש לי דיסק און קי של ורבטים, היום נכנסתי אליו והכל היה בסדר. תקיה אחת מתוך הכונן שינתה את כל התקיות שבתוכה לג'יבריש ונהיה שם סלט שלם... כל התקיות שבתוך התקיה הזאת אופסו מבחינת גודל ל0 וכך גם הקבצים. קראתי קצת בפורומים והיה רשום שצריך לעשות בדיקת שגיאות לכונן, אחרי שביצעתי בדיקת שגיאות לכונן הווינדווס רשם שתוקנו כמה בעיות שהיו, אחרי שהווינדווס סיים לתקן ניסיתי להיכנס לתקיה ועכשיו אפילו אי אפשר להיכנס אליה כאילו היא הפכה להיות קובץ או משהו. הוא כותב לי "פתח באמצעות" למרות שזו תקיה ומסומנת גם בתור תקיה החומר שיש לי בתוכה מאד רגיש... לפני התיקון כשניסיתי להכנס לאחד הקבצים שבתוך התקיה הוא רשם לי שג…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מחפש תוכנה שתוריד אוטמטית את הרקע הלבן של הסורק בלי אצטרך לחתוך בעצמי את התמונה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by fish123,

אני רוצה לדעת איך אפשר לקבץ קובץ וידאו של 20 דקות ל-30MB ולשמור על איכות גבוהה. כבר ראיתי קבצים כאלה,וניסיתי כל מיני תוכנות אבל לא הצלחתי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BandiT,

הוירוס מופיע בכ10 קבצי DLL בתיקיה system32 תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Or ei,

יש איזה תוכנת סריקה שיכול לזהות את האותיות ואז נותנת אפשרות לערוך אותם ??? יעני שבמקום שתהפוך לי את מה שסרקתי לתמונה היא תהפוך אותו למסמך של וורד........

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, עד היום היה לי ווינאמפ 2.9, עבד מצויןץ היום התקנתי ווינאמפ 5.32 ושמתי לב , שכאשר אני מסדר את האקולייזר באותה צורה כמו שהיה ב 2.9, הוא נשמע ממש רע ב 5.32 - יש חוסר בטרייבל. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה, אשמח לקבל תגובות: כמו שציינתי בתמונה - התמונה הימנית היא של ווינאמפ 2.9, השמאלית ווינאמפ 5.32

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים