תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני הרגע סיימתי להתקין את הWIN XP PRO ובקספלורר הוא נותן לי אפשרות לשלוח דרכו מייל,אבל אני לא מוצא את הלינק כמו שתמיד היה לי על הdesktop של הoutlook,ואני לא זוכר איך מוסיפים אותו...מישהו יודע????
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איפה אני מוצא דריברים לוונדוס 10 על Macbook Pro ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש המלצות איפה לחפש? ובבקשה אל תפנו אותי לגוגל כי חרשתי עליו ולא ממש מצאתי
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי HD שקרס לו הווינדוס ,חיברתי אותו עם USB למחשב כדי לגבות ממנו את כל החומר,גיביתי את כל המסמכים תמונות וכו'. אבל אני צריך גם את כל מה שהיה לי ב OUTLOOK 20007 כמו אנשי קשר ואיימילם ,איפה אני אמור למצוא את הגיבוי לכל זה שאני מחבר את ה HD ככונן חיצוני לווינדוס אחר? תודה !!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
:jump: שלום! הורדתי את הסרט ספיידרמן ולדאבוני אין תרגום.... ??? ??? ??? בבקשה תעזרו לי למצוא איפה יש תרגום לסרטים ואם אפשר בבקשה גם הסבר קצרצר איך להתקין את התרגום...בץודה מראש לילית :smoke:
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש את סוג המודם על מנת להוריד דרייבר. השתמשתי בAIDA, אבל לא הצלחתי למצוא שם את סוג הכרטיס-מודם. איפה זה כתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
איפה אני רושם תקוד בWINAMP תשראיל ? אני יודע שצריך להיכנס לABOut וזא ללחוץ משהו ואז יהיה אפשר לרשום תקודדד משהו יודעע?? תודה יום טובבב
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד את הדמואים האלה שמראים כמה fps המחשב מוציא בכל אחד מהדמואים? כמו Q3, Aquanox,וכו'?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום! אזזז.... איפה אפשר להוריד FBC? הביטורנט עם הFAKE אפלוד.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
-
-
שיכולה לתרגם קול גם לשפה העברית בכתב ואו בקול? אני מצאתי את זה http://www.sayhitranslate.com/ אבל זה לא נראה לי למחשב וגם לא נראה לי שיש בזה תרגום קול גם לשפה העברית בכתב ואו בקול. אני שמתי את הקישור הזה רק כדי להוכיח שיש טכנולוגיה כזאת, ולא לצורך כוונה רעה.
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה חופשית קלה וידידותית לסינון אתריים פורנוגרפיים עדיף בעברית בחינם. אם לא אז באנגלית בחינם. תודה
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לוח גרפי (Tablets) כמתנה למישהי שמציירת הרבה ומאד רוצה להתחיל לצייר במחשב. 1) האם יש דגמים שמומלץ להתחיל איתם במחיר שפוי (עד 800 ש"ח)? 2) היכן יש תצוגה של מס' דגמים? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
WIN XP תומך עברית או בעברית גירסה מלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא הורדות של גרפיקה ופילטרים לפוטושופ בחינם?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לחבר יש אנטיוירוס 2005 קנוי של נורטון על חלונות 98 ומכיוון שנורטון 2006 לא עובד על 98 הוא רוצה לעשות Renewal של הגרסה הנוכחית ברשת. הבעיה היא שנדרש Subscription Key שזה 11 תווים עם 2 אותיות בהתחלה. משום מה אין לו אותו ולא מצליחים לאתר אותו בשום מקום בתוכנית עצמה או באיזה אימייל שאולי נשלח פעם. איך ניתן, אם בכלל, לדעת מהו אותו מפתח? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפשת ממש דחוף כבר הרבה זמן ממיר שימיר את קבצי הוידאו של ה- MPEG ל- AVI או ל-WAV.. ואני לא מוצאת.. אני מיואשת HELP!!! :
-
אני מחפש תוכנה טובה לתרגום של סרטים מאנגלית לעברית. אני צריך לדעת מה שם התוכנה ואיפה אפשר להוריד אותה בתודה מראש עמית
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אופיס במחיר שפוי איפה אני יכול לקנות ושזה יהיה עותק שאני יכול להורי לא עותק על דיסק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך לבדוק מחשב יחסית ישן (בן 6) כי אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך ולא בטוח אם הוא AGP או PCI-Express, אפשר לראות את זה בלוח הבקרה או בביוס? אם יש תכנה שאומרת את זה (כזאת שמפרטת על כל רכיבי המחשב) אשמח להזכר בשם שלה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-