תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לחברים, בתיקיית המוזיקה שלי בחרתי בתצוגת סמלים גדולה והוא הציג לי בעבר את תמונות האלבום של השירים שלי. (שהכנסתי בעזרת התוכנה NOKIA OVI PLAYER) ולאחר זמן מה החלפתי את חבילת הקודקים שלי לחבילת הMEGA ולפני מספר ימים החזרתי לחבילת הLITE. (בעבר כאשר עשיתי את ההחלפה הזאת זה כן עבד והתמונות חזרו). ושוב עכשיו לאחר שהחלפתי את החבילה משום מה התמונות אינו חוזרות. מדוע זה קורה וכיצד ניתן לתקן זאת? אודה לעוזרים. בברכה,תום. == שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בוקר (?) טוב! במחשב שלי יש XFX GeForce 6500 על PCI-e והוא מחובר ב-DVI למסך. שמתי לב שהדרייברים של כרטיס המסך ישנים לאללה (2005) אז הורדתי את המעודכנים מהאתר של nVidia והתקנתי - אחרי ההתקנה, הכל עובד טוב מלבד העניין הקטן של התצוגה - אחרי מסך ה-loading של חלונות (XP) המסך נכנס למצב "Power saving". יענו - אין לו ריינג' יותר. הפתרון היחידי שמצאתי בינתיים היה לעלות את חלונות במצב בטוח ולעשות Roll Back, או פשוט להעלות את חלונות ב-last good configuration. מטריף לי את השכל, העניין הזה. מראש, אני עובד ב-60Hz ולא יותר... אין לי מושג למה זה קורה ואיך אני יכול לגרום לדרייברים החדשים לעבוד כמו שצריך. אשמח לכל עזרה. כבר הייתם תותחים בעבר אז חזרתי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מעולה http://fernandoacorreia.wordpress.com/2008/09/05/delicious-in-google-chrome/
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה להשלים חורים בהשכלה שלי וללמוד תכנות אינטילגנציה מלאכותית טיפוסית למשחקים. דברים כדוגמת תיכנות AI לקרבות, ומה שנקרא Daily Routine, כלומר לגרום לעיר או איזור להראות "חי", שהדמויות עושות דברים שהם יעשו בפועלות יומיומיות. בכל מקרה אני מחפש מדריך, או מדריך כתוב איפשהו ברחבי האינטרנט, או מדריך אנושי שיעביר לי שיעורים בפורום. ועדיף שיהיה בC\C++ או בפסואדו-קוד (אלגוריתמים)
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בדו"ח שגיאה הוא כותב: flash9c.ocx אני מניח שזה קשור לפלאש ולכן התקנתי מחדש, אך הבעיה נמשכת. איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שאני גולש עם IE11 מלא פעמים נתקעת לי המקלדת שאני פותח דיון חדש אני לוחץ מקש רווח וזה נתקע משהו מגושם אני מנסה לשמור את הדיון ואי אפשר המסך קופץ למעלה שאני מנסה לשמור עם העכבר למטה בקיצור קצת בעייתי ידוע לכם משהו על הבעיה הזאת ? הרגשה שצריך ללחוץ ממש קשה על המקלדת אחרת חסרים אותיות
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את RC1 של התוכנה לא מזמן. כצפוי נראה שנסגרו הפערים ההכרחית בנושא הטאבים וגם בנושאים שקשורים במראה וישום נכון של תקנים. אבל פרט לזאת גלום בתוכנה יתרון בולט ברינדור הדפים - פשוט נראה כאילו יש לו מנגנון anti-alasing מובנה או משהו בסגנון. כל המראה של הדפים הרבה יותר "רך" וטקסט נראה יותר קריא. פשוט הרגשה אחרת לראות למשל את העמוד הראשי של הפורמים עם Ie7. בצד החסרונות נראה שהוא טיפה מגושם - למשל יש delay בין פתיחת טאב חדש עד שהוא נותן לך לכתוב בשורת ה url... כמו כן פיירפוקס עדיין יותר מהיר - זה היתרון הגדול שלו גם מול אופרה. אבל סך הכל - הערכתי.
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
פתאם באחד המחשבים שלי האקספלורר לא רוצה לרשום בעברית, לא בשורת הכתובות ולא בשום מקום, מן הסתם ב-FF וכל מקום אחר בוינדוס ניתן לכתוב בעברית כרגיל, מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום , ה IE7 שלי לא מראה פלאש , התקנתי את התוכנה מחדש מהאתר של adobe ולמרות זאת , עדיין הוא לא מראה פלאש. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
הבעיה: אחרי שאני עובד עם אינטרנט אקספלורר 7 איזה שעה הוא מסרב לפתוח קישורים. ואז כל פעם אני סוגר אותו ופותח שוב והוא שוב עושה לי את הבעיה, מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אז כבר יש לי נסיון עם מייקרוסופט, באמת שאף פעם לא איכזבו אותי WMP11 BETA סבבה.... MSIE 7 גם סבבה... VISTA איך שיצאה עבדה לי סבבה. בקיצר לא התאכזבתי ממייקרוסופט! אחלה חברה. אבל עכשיו!?!?!? התקנתי לתומי את גירסאת הבטא של אינטרנט אקפלורר 8 ולהפתעתי גיליתי שזה שיבש לי את המחשב, קיבינימאט זה דפק לי תוינדוס, הוא לא כתמול שילשום. והוא עושה "נתקל בשגיאה ועליו להיסגר" ונסגר בקיצר תוכנה דפוקההההה אל תורידו תבטא חכו לגירסא הרשמית לאלו ממכם שמשתמשים בו בכלל.... אני עד היום פעם פייר פוקס פעם אקפלורר עכשיו אני עם האקספלורר הזה כל כך גרוע! אני כבר ממשיך עם פיר פוקס 2 נקודה משו לא זוכר! לא להוריד אינטרנט אקספלורר 8 בדיחה עלובה, זה אפילו לא אלפה גועל נפש של תוכנה. הרסה לי תמחשב לעזאזל
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9129998&intsrc=news_ts_head http://www.betanews.com/article/New-Internet-Explorer-secures-slices-smokes/1237431602 לפי מה שאומרים, הגרסה הסופית פי שתיים יותר מהירה מגרסאות הביתא ומכילה כל-כך הרבה שיפורים בהגנה שלדעתי הדפדפן הזה עוד יוכתר כהכי בטוח לגלישה באופן פרקטי! כלומר יותר אנשים clueless יידבקו בכל מיני מזיקים בכל הדפדפנים המתחרים. ובטח גרסה חדשה של מקסתון תצא תוך שבוע גם, לאור האירוע המפתיע. ואולי סוף סוף יהיה אפשרי לעשות במקסתון Google Suggest!
-
- 91 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
באקספלורר 7 יש את האפשרות הזאת, איך אני מתפעל את זה ב-8?[br]פורסם בתאריך: 13.04.2009 בשעה 21:12:07 מישהו יודע? זה די דחוף לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי IE8 הוא פשוט לא מציג לי קבצי SWF לדוגמא כמו כאן http://www.downloadsquad.com/2009/03/26/microsoft-shows-off-windows-7-touch-features/ שהקובץ בעצם שזה לא מציג לי זה זה: http://images.video.msn.com/flash/soapbox1_1.swf עכשיו זה לא שזה לא מציג זה כאילו מראה לי את הקובץ (מסגרת שלו) ומראה לי תמונה קטנה כאילו זה אובייקט נראה לי שמשהו בהגדרות חוסם לי את האפשרות לראות את זה או משהו ולא חסר לי פלאש או משהו כי בפיירפוקס זה עבד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
התקנתי את הבטא של ווינדווס 7 כאשר אינטרנט אקספלורר 8 מובנה בפנים. אני גולש די הרבה ביום ובממוצע יש לי 2 קריסות של האקספלורר בשעה! יש עוד מישהו שזה קורה לו? (אגב לא צריך להמליץ לי להתקין דפדפן אחר, כי כבר בלית ברירה התקנתי FIREFOX, השאלה היא האם ה - 8 הוא עד כדי כך גרוע)
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, אינטרנט אקספלורר IE9 (הגירסא הסופית),תצא למיטב ידיעתי בתחילת 2011 - האם יהיה ניתן להתקינו,כשהוא ייצא על חלונות 7,ו/או,שהוא יבוא כעידכון של Windows 7?! אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת;ממי,שכבר ניסה את אחת מגירסאות הבטא/ניסיון שלו בתודה רבה מאוד מראש
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום רב, השתמשתי במדריך שלכם ליצירת שיתוף באינטרנט. (ICS). יש לי 2 מחשבים. שניהם בעלי WINXP. המחשב שלי מחובר למודם sb4200 כבלים דרך USB. המחשב השני מחובר לכרטיס רשת אצלי. הרשת עובדת מצויין. גם השיתוף באינטרנט הוא טוב. הבעייה היא כזאת: מאז שחיברתי את הרשת, האינטרנט אקספלורר עובד אצלי לאט (ממש זוחל). (במחשב שמחובר למודם) בעוד שבמחשב השני (זה שמחובר אלי) הכל עובד כרגיל. אם אני גולש בפיירפוקס, אז הכל בסדר. אבל, בכל זאת, אני צריך ומעוניין לגלוש באקספלורר. מחקתי את כל הקבצים, ה-cookies. בדקתי וירוסים, spy-ware. הכל תקין. מישהו יכול לעזור לי ?? (יכול להיות שהבעייה לא קשורה בכלל לרשת)
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
כשאני פותח אתר אזהוא מופיע בצורה מבולגנת.... שום דבר לא במקום.... העברית כתובה הפוך.... מה זה יכול להיות.?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מסדרים את זה? http://img388.imageshack.us/img388/7075/83983000ei5.jpg ניסיתי הכל, התקנה מחדש של SP3, של האקספלורר עצמו דרך הלוח בקרה, עדכונים, חיפשתי בגוגל תשובה וגם לא מצאתי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מנסה לגלוש באינטרנט אקספלורר ולא מצליח, גירסה 6 הגלישה בפייפוקס עובדת כרגיל אשמח אם תוכלו לעזור, תודה נתי
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר שנתקלתי בה אצל חברים נוספים שלי גם. הבעיה היא שחלק מהדפים באינטרנט אקספלורר מוצגים כריקים פשוט דף לבן וכשאני מנסה לעלות אותם בפיירפוקס הדפים עולים מצויין למישהו יש אולי פתרון לבעיה? דרך אגב אני מריץ windows XP service pack 2 ואינטרנט אקספלורר גירסה 6 תודה
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם! היה לי IE והתקנתי עליו FF...לאחר שהתעצבנתי שמלא אתרים עדיין לא תומכים בו מחקתי אותו וחזרתי לIE.. אולם מרגע זה קרו שתי תקלות: 1. לא ניתן לעבור מאנגלית לעברית..ולהיפך...אלא ע"י לחיצה על EN או HE בתחתית המסך...למרות שישנם אתרים ממש בודדים שכן מאפשרים מעבר....איך מסדרים את זה? 2. כאשר אני מעלה אתר בIE הוא עולה והכל...אבל נכון בשורת הכתובת יש כתובת ומצד שמאל אייקון של אקספלורר? אז זה שם איקון של קובץ שלא ידוע איך לפתוח אותו...כאילו הסרתי את האקספלורר או משהו.. עוד בעיות נוספות שקשורות באותו דבר..אם שולחים לי קישור כלשהו ואני בא ללחוץ עליו אז שום דבר לא קורה..אני חייב לפתוח את הדפדפן, להדביק את הקישור ואז רק אפשר להיכנס.. כנ"ל לגבי קיצורי מקשים במקלדת שפותחים לי את …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות והרבה זיכרון ומשום מה שאני נכנס לאקספלורר 6 ופותח יותר מחלון אחד התוכנה פשוט נתקעת. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מאד מוזרה עם IE8, שקורית רק עם TheMarker, ונמשכת כבר כמה חודשים טובים. חשבתי שאולי זה יסתדר לבד, אבל אני רואה שלא. כשאני קורא כתבות ב-TheMarker, אז ברגע שאני נכנס לכתבה מסוימת, העמוד כל הזמן ממשיך להטען, גם אחרי שהוא כותב Done, הוא שוב ממשיך להטען, ואם נותנים לו להמשיך כך, אז בסוף ה-IE נתקע/קורס/נסגר. נראה לי שזה התחיל ממתי ש-TheMarker הוסיפו בראש כל עמוד את הקישוריות עם פייסבוק וכל החרטה הזה. צריך לציין שיש לנו עוד מחשב בבית, עם מפרט דומה, ושם אין את הבעיה הזו. ניסיתי למחוק את כל ה-Temporary Files וכל ה-Cookies, זה עדיין לא עזר. למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה, כדי שאוכל לקרוא כתבות בדה-מרקר בשקט? (: לדוגמא, נסו להכנס לכתבה בלינק הבא, ולראות אם ז…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! היום שמתי לב שפתאום ב-IE8 התמונות החלו להופיע לא חדות ואפשר להגיד רכות ומפוקסלות מעט (כמו Anti Aliasing או SMOOTHING), וזה ממש לא נעים לעיניים. עשיתי SCAN בכל מיני תוכנות כמו Spyware Terminator אבל לא נמצא שום דבר. חוץ מזה גם עשיתי ריסטרט (גם לא עזר) וגם מחקתי את ה-TEMP (לא עזר שמחקתי). הנה תמונה של איך שנראת אצלי כתיבת הודעה בפורום: מה לעשות? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-