תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לעביר את כל המספרים של כל האנשים לNotepad או משהו ? כי אין לי כוח לעביר אחד אחד לicq השני. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב את הסרטים שיש לי בפורמט avi ו mpeg אבל הם גדולים מדיי.. מכירים תוכנה שמאפשרת לחתוך את הסרטים ושלא הורסת את הפסקול?
-
שלום איך אני מגדיר ב- GMAIL שהפונקציה של הדואר זבל לא תעבוד. אני רוצה שיתאפשר לי לקבל דואר מכל חשבון אחר ללא סינון. האם ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 6 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך לפעמים למזג או לחלק קבצי pdf, לסובב דפים או לעשות המרות לפורמטים אחרים. עד עכשיו עשיתי את זה דרך אתרים חינמיים. ראיתי שיש תוכנה בשם soda pdf שעושה את זה וגם מאפשרת שתילת תמונות, טקסט ועוד בתוך הקבצים. האם אתם ממליצים עליה? האם יש משהו אחר יותר טוב או יותר זול (עכשיו במבצע $50)? תודה ארי
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אצלי באירגון אנחנו משתמשים ב-OUTLOOK 2007 שמחובר לשרת EXCHANGE 2007. לא מזמן הותקן המחשב של אותו המשתמש מחדש, עקב בעיות רבות שלא קשורות ל-OUTLOOK. לאחר ההתקנה חלק מהמיילים שהם באנגלית נטו השורות פתאום החליטו שהם ניצמדות לצד ימין במקום לשמאל, ולפי טענתו של המשתמש לפני ההתקנה מחדש של המחשב זה היה תקין. חפרתי בהגדרות ניסיתי כל מני שינויים שהיו ניראים לי הגיוניים ושום דבר לא עזר. כעקרון אנחנו מתקינים אצלנו את OFFICE 2007 ENT SP2 בשפה העברית ולאחר מכן מתקינים חבלית שפה באנגלית, נכון אני יודע שזה נישמע קצת עקום, אבל זאת האופציה היחידה שמתאפשרת לי. אני ישמח אם משהו שמכיר את הבעיה ופתר אותה יוכל לשתף את הפורום בזה. תודה והמשך יום נעים, צחי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל סליחה אם זה לא הפורום הנכון,אני פשוט לא בטוח למה זה יותר מתאים. יש לי תוכנה ללימוד פוטושופ cs2 בשם טוטאל טרייניג מאסטר. שאני מנסה להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הנ"ל, אני מצליח להעלות אותה דרל הדיוידי אבל לא דרך המחשב,זה חשוב משום שאני צריך להתקים קבצים לתרגול. תודה מראש http://upload.dipi.co.il/imageview.php?id=4087&sdi=diphetrof
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי שאלה עבורכם איך אני עושה שהוינדווס יהיה מקורי כי עכשיו אני לא מצליח להתקין עדכונים בגלל שהוא אומר שוינדווס מזויף יש דרך כלשהיא לפץור את הבעיה. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח אם של ג'יג'הבייט ויחד איתו הגיעה תוכנת בנ"ל שבעקרון שולטת על ההספק חשמל של הספק כשהמחשב לא פעיל מצמצמת צריכה וההפך... השאלה היא אם היא לא מכבידה על המחשב ומורידה ביצועים במשחקים או שהיא בעצם טובה למחשב ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אניי חושב שאחרי מליון סקיצות הצלחתי סוף סוף להגיע לתוצאה שתספק אותי..והנה היא לפניכם.. זה העיצוב הבא של האתר שלי מקווה שהוא יצא יפה לפחות בעייני הוא יפה מינמאליסטי בלי יותר מדי שטויות וכו.. דרך אגב העיצוב הקודם שהצגתי לכם למכירה למי שרוצה באייסיקיו מספר 214779762 או פה בפרטי זה לא משנה לי.. זה העיצוב הקודם.. http://img453.imageshack.us/my.php?image=1copy9wm.jpg דרך אגב בקרוב מאוד אני יתן לינק לאתר איך שהוא פועל.. ***להתעלם מהטעות שלי בסלוגן תוקן פשוט לא היה לי כח לעלות מחדש זה FOR ולא OF***
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי סרט ששוקל 695 ודיסק של 700 MB הוא לא רוצה לצרוב לי בטענה שאין מקום מה אני צריך לעשות תודה!
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שאני לא יכול לצפות בסרט דרך הBSplayer בזמן שהאימיול פועל הסרט מתחיל להיות קטוע כזה כאילו מה הקשר בכלל שיכול להפריע לזה? זה לא שאני רוצה לשחק ברשת ולהוריד ביחד עם ביטורנט אין בעיה כזאת זה רק האימיול הסבר מישהו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אותו דבר כמו שקרה אתמול, רק עם מספר שגיאה שונה. 810000.... משהו כזה. למישהו זה גם קרה?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
משהו יודע אם ואיך אפשר לשנות את הסנכרון של התרגום? (בזמן ניגון הוידאו)
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
Pro זה קיצור של Professional? כי מישהו אמר לי שיש חוץ מוינדווס אקספיי הום ופרופשיונאל גם פרו.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני משתמש ב פיירוואל הזה... והרצתי בדיקה של shield up וראיתי שיש לי 2 פורטים פתוחים מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך לחסום פורטים עם התוכנה הזאת ואיך חוסמים פורטים בכלליות הנה הראשון 135 RPC OPEN! והנה השני 1025 Host OPEN! תודה.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אחותי משגעת אותי כי היא רוצה שאני ישיג לה איזה תוכנת תירגום מאנגלית לעיברית בשביל הלימודים שלה , אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה לכול העוזרים!!!!!!.....
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני משתמש בNETLIMITER כבר מספר שנים, התרגלתי לתוכנה ואני מאוד מרוצה ממנה, אבל, וזה אבל גדול מאוד. - עד היום השתמשתי בגרסה 1.30 של התוכנה, והכל היה בסדר, עד שהחלפתי את תוכנה האבטחה שלי ל ZONE ALARM SECURTY SUITE וחלק מאפשרויות התוכנה (ZONE ALARM) מבוטלות אצלי בגלל העובדה שאני משתמש ב NETLIMITER 1.30, ויש בין שתי התוכנות האלו איזו התנגשות. החלטתי לשדרג את הNETLIMITER לגרסה חדשה , בכדי למנוע את ההתנגשות הזו, ושידרגתי לגרסה החדשה ביותר של NETLIMITER, בעקבות כך, כל האפשרויות ב ZONE ALARM פועלות, אך מדי כמה שעות אני מקבל BSOD, כלומר המחשב נתקע ומופיע המסך הכחול והנורא מכל. בעקבות שיטוטים רבים בגוגל הבנתי שזה (המסך הכחול) קשור לכל גרסאותיו של NETLIMITER חוץ מ 1.3 שבה השתמשתי…
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה מעצבנת, כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו שאמור להיפתח בדף חדש (לא טאב), אני מקבל שגיאה: TypeError: url has no properties (אם אני לוחץ על הכפתור הימני ובוחר open link in a new window אין את השגיאה). אני לוחץ על OK והדף עולה לי בסדר אבל השגיאה מעצבנת, הכל התחיל עם איזה תוסף שהתקנתי אבל העפתי אותו, איך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמשמש לאינטרנט בעיקר למחשב יש לוח אם של אינטל intel desktop 850 GB הלוח יצא מזמן מהייצור ובאתר של אינטל אין תמיכה של דרייברים ב WIN XP PRO השאלה הנשאלת האם כדאי להתקין את הדריברים של WIN XP HOME EDITION :s05: על WIN XP PRO או שזה יגרום לבעיות\תקלות במערכת תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסמך אקסל קטן במסמך יש עמודה שבה יש DROPDOWN LIST שממנה אני בוחר אופציה של פעיל/לא פעיל האם יש אפשרות (ואם כן, איך עושים את זה) שכל השורה תקבל צבע ירוק במקרה שאני בוחר פעיל או צבע אדום במקרה שאני בוחר לא פעיל אני לא ממש יודע איך לשאול את גוגל דבר כזה... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם כאן זה הפורום המתאים אך יש לי בעיה מוזרה שאני לא מצליח לפתור אותה כשאני מנסה לראות סירטון למשל ב אתר YNET או קשת ואני רוצה להגדיל את החלון של הסירטון לגודל כל המסך אז קורה הדבר הבא: או שהמסך גדל ואחרי שניה הוא חוזר להיות קטן או שהמסך גדל ושומעים רק קול (ואז לפעמים המשב נתקע) ולא ניתן להקטין את החלון אין לי מושג למה זה קורה? ואני לא יכול לראות סירטונים על כל המסך (אין בעיה לראות ולשמוע את הסירטון אם הוא על הגודל הראשוני שלו- הגודל הקטן) כל פיתרון התקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים של HWZONE נתקלתי לא מזמן בבעיה שקשורה למסמך PDF. כשאני מנסה להדפיס את המסמך מתקבלת אצלי הודעה (תמונה מצורפת) שאומרת שאני לא יכול להדפיס את המסמך הזה. ניסיתי גם באקרובט וההודעה היתה פחות או יותר זהה. עם מסמכים אחרים לעומת זאת לא היתה לי בעיה להדפיס אותם. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל להדפיס בכל זאת את המסמך? אשמח לתגובות ולעזרה כי זה נורא חשוב בשבילי בתודה מראש. ניר [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך כותבים את המעריך של החזקה בדף וורד עד עכשיו כתבתי ככה: לדוגמא: 3^2 2^4 אז רציתי לדעת איך כותבים את המספר הקטן מעל מספר הבסיס תודה
-
- 6 תגובות
- 62.4k צפיות
-
-
-
כיצד לבצע שחזור כונן חיצוני ׁלאחר פירמוט מלא (לא פרמוט מהיר שלוקח 10 שניות) ? מדובר בכונן שפורמט פירמוט מלא ולקח לפרמוט חצי שעה (1TB) - כעת אני רוצה לשחזר את הכונן . השאלה היא כיצד ? ניסיתי מעל 10 תכנות חינמניות ברשת ואף אחד לא שחזרה אפילו זכר . אני מוכן לשלם כסף על תוכנות - מאחר והמידע רגיש במיוחד . השאלה היא האם יש תכנה שיכולה לבצע את המשימה הזו ? מה דעתכם ? כל דעה תעזור . שבוע מצויין .
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-