תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל הפורום,אני זקוק להמצלה לפיירול אמין,טוב וחזק אבל שלא יאט את המערכת.שהממשק שלו יהיה נוח ושיהיה חינמי ושיפעל טוב עם אנטי-וירוס Kaspersky,למי שמביא המלצה שיביא תמונות מהתוכנה כי הממשק חשוב ולינק להורדה,תודה
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש חבילת קודקים למחשב חדש,בעיקר בשביל סרטי HD (גם 720P וגם 1080P). כרגע אני משתמש בMPC+Klite ואני די מרוצה,השאלה היא האם יש שילוב יותר מומלץ? המערכת המתוכננת היא I5 2400+כ"מ GTX470 OC כך שכוח לא חסר וגם יש מעבדי cuda בכ"מ,ששמעתי שזה יכול לעזור. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וגם שני ניכנס לעמוד הבעיות והפתרונות שהתוכנה מפנה אותי אליו אין תשובה לבעיה הזאת מישהו יודע? כתוב לי שהקטבץ פגום. א הורדתי עוד פעם את הסרט (130 mb) ועדיין אותה בעיה.. מישהו יכול ללעזור הסרט הוא .... די כחלחל של טרה פטריק (virtual sex-tera patrick) מומלץ !
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. ברצוני ליצרוב דיסק רגיל, אך שיהיה בילתי אפשרי ליצרוב אותו שוב, או להעתיק ממנו את התוכן שבו. שיהיה אפשר ליצפות או להפעיל את הדברים מהתוכן של הדיסק רק באמצעות הדיסק עצמו. (לדוגמה: אם יש תמונות או משחקונים קטנים על הדיסק, אז שיהיה אפשר לצפות ולשחק בהם רק באמצעות הכנסת הדיסק לCD ROM ולא יהיה אפשר להעתיק את התוכן ל-HD או ליצרוב את הדיסק הזה שנית.) רב תודות.
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בנגן VLC. כאשר אני מנגן בו קבצי DVD הם מופיעים בצורה לא חלקה. מעט מטושטשת. מצד שני, אותם קבצים מנוגנים בצורה חלקה ונקייה במדייה פלייר של מערכת ההפעלה. אני מעוניין בכל זאת להשתמש ב-VLC היות שהוא מנגן קבצים שהמדייה פלייר לא מסוגל. שיחזרתי את הגדרות ברירית המחדל של התוכנה, אך לא היה שינוי. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם יש הגדרות מומלצות לתוכנה?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2010 בשעה 12:40:48 מצורפים שני קבצים הממחישים את ההבדל בין VLC למדיה פלייר (תתמקדו באדם האמצעי בתמונה).מישהו יודע איך לטפל בבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה נעשה במחשב, לוג פעולות, אני זוכר שקיים מסמך שעושה את זה אבל השאלה איפה הוא נמצא..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סרט ב AVI , שהוא לפי GSPOT מקודד ב DIVX\XVID לא זוכר בדיוק כשאני מריץ את הקובץ ב MEDIAPLAYER הוא משום מה מפעיל קודאק של נרו ולא רואים טוב בנגן אחר משתמש במקודד הנכון . איך אי מגדיר את המדיה פלייר להשתמש בקודאק הנכון , או מעיף את הקודאק של נרו אני לא מצליח תודה.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
טוב אז זוכרים שהבאתי עיצוב מזעזע בצבעים של ירוק זוהר ושחור טוב החלטתי שאני לא מוכן להמשיך הלאה עם העיצוב ההוא ועיצבתי משהו חדש.. טוב אז זהו העיצוב החדש.. הרמקולים בצד ימין למעלה נראים לכם מוכרים?? ארתור נראה לי שהניק שלו זה AR6_N הכין לי אותם תודה לך!!! כל השאר זה אני הכנתי לא להעיר בקשה על החלק הריק במרכז כי אני מודע לבעיה וכנראה שיש לזה פתרון זוהי גירסה נראה לי כמעט סופית של העיצוב תהנו... אההה ולפני שאנשים "חכמים" יעירו השם שלי זה קרידיט ובשביל שלא יעתיקו אז אני מבקש... אל תעירו הערות חכמות... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רגע לפני שאני בועט במסך שלי.....למישהו יש המלצה ל SPAM Killer טוב? נמאס לי מדואר אלקטרוני שלא צריך להגיע אליי, נראה כי כאילו חילקו את הכתובת E-mail שלי לכל משרד פירסום/יחצ"ן/סוטה מין שקיים ברשת.....נמאס לי!!!!!!!!! :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה הסיומת המוזרה הזאת? gi. מישהו שמע על זה בכלל???? איך פותחים כזה קובץ, עם מה? אפילו הD-tool לא יודע איך לאכול את זה... מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בpowerpoint של office2003 עכשיו עשיתי כמה מצגות ושילבתי קבצי מוזיקה.. כולם עובדים חוץ מקובץ אחד שהמצגת עולה הוא לא משמיע אותו לעומת זאת בwinamp שמנסים לשמוע את השיר סתם ככה הוא משמיע.. מה צריך לעשות...? אני חייב את זה ממש דחוף! (זה לאירוע)
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לפני שחצי פורום קופץ עלי, ממה שהבנתי צריבת גיבוי של דיסק מקורי זה חוקי! לעניין: יש לי משחק מסויים שדורש את דיסק ההפעלה כדי לעבוד. הדיסק המקורי די ישן ושרוט בערך כמו צופית גרנט. בנוסף, אני רוצה לשחק בו על שני מחשבים שיש לי (ברשת...). העתקתי את תוכן הדיסק המקורי אל המחשב שלי וצרבתי אותו בנירו 6 (נראה לי... קיבלתי אותו עם הצורב שקניתי לפני שנה בערך... אם זה משנה אז זה צורב LG פשוט...) כדיסק דאטה. הבעייה היא שהמחשב לא מזה את הדיסק הצרוב כדיסק ההפעלה, ואני לא יכול לשחק איתו. אני כן יכול להתקין את המשחק מהדיסק הצרוב... כשאני מכניס אותו מופיע לי התפריט של הכניסה למשחק (יענו זה שאפשר לבחור בו בין כניסה למשחק, צפייה בטריילרים של החברה, התקנה של הDX... לא התפריט על האפשרויות של…
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לגולשים שולם, בשבוע האחרון אני מקבל עשרות קישורים, לא לקובץ exe כמו שהיה עד עכשיו. המשתמשים שלכאורה שולחים לי את הקישורים טוענים שלא הם שולחים לי והם לא יודעים על מה מדובר, אנשים שולחים לי גם אם הם לא ברשימה שלי. לא לחצתי על הקישור, האם זה וירוס והאם מי ששלח לי את זה כבר נגוע? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי כוסיות סתם, לא משהו נדיר, אבל בכול זאת, האתר היחיד שבניתי אני רק בן 17 כיתה י"א והשפות היחידות שלמדתי ואני לומד זה C# ואסמבלי. זה אתר סטטי לחלוטין, ללא שום פאנל ניהול, הכל דרך הקוד. עבודה מפרכת. בבקשה לא להעיר הערות מעליבות בכלל ועל הקידודבפרט WWW.D-DESIGNS.CO.IL איך? PS * עדיף להיכנס דרך explorer כי ב-FF יש כזה רווח ריק בצד ימין, משהו השתבש בקוד. * ה-Images נטענים לאט אני יודע אבל זה בגלל שהשרת באמריקה
-
שלום שלום, אני בעליו הגאה של עכבר מבית מקרוסופט אופטי מסוג אינטלימווס - עם 5 כפתורים. העכבר נוח ומדוייק - ומגיע אם 3 שנים אחריות, אבל יותר מכל אני אוהב את האפשרות הכמעט מלאה לקנפוג העכבר במיוחד באפשרות לקנפוג לכל תוכנה בנפרד !! אז ברור שלכששמעתי שיש גרסה חדשה 5.0 הורדתי והתקנתי - רק מחכה שראות מה יש למיקרוסופט לסדר לי הפעם - אך אבויי הפתעה ?! לא רק שכבר אי אפשר לקנפג לפי תוכנה את הכפתורים, גם האפשרות לקנפג קיצור מקלדת הורד מהעכבר, ממש חגיגה !!!! השאלה האם זה מפתיע ? :
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם.! אני חייב תוכנה לאייסיקיו.! תוכנה שנגיד משהו שם אותי ברשמת האיגנור שלו ואני רוצה שאני לא היה ברשמת האיגנור שלו יענו להוריד אותי מהרישמה שלו יש דבר כזה..? (אני חייב את זה דחוף) תודה.!
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מסמך PDF גדול ואני רוצה לחלק אותו לקבצים קטנים. לדוגמה עמודים 4-25 קובץ PDF אחד וכן הלאה.... אשמח לדעת אם יש דרך לעשות זאת. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאני שונא את הווינאמפ החדש ומת על ווינאמפ 3 שהוא הכי יפה קליל ויש לו מעברים יפים בין השירים אבל לצערי אין לו תמיכה בעברית החלטתי להתקין ווינאמפ ישן שיהיה זריז קליל וקורא עברית אבל אני שונא את הלוק המודרני של ווינאמפ אז החלטתי להוריד סקינים ולנסות קיצר תסבירו לי בבקשה מאיפה אני מוריד סקינים ואיך אני שם אותם....... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי ZONEALARM ANTI VIRUS גרסה 6.. אף פעם לא השתמשתי בפיירוול הזה, התחלתי להשתמש בו היום או ליתר דיוק עכשיו לחאר המון המלצות על התוכנה.. לאחר התקנה של התוכנה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. הפיירוול חוסם לי ת'חיבור אבל אני לא יודע איפה משנים את ההרשאה מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא מזמן קנינו מסך פלזמה HD עם זה קנינו כרטיס My HD שמתחבר מהמחשב למסך וניתן להפעיל קבצי HDTV מהמחשב ויפעיל אותם במסך פזלמה לא צריך מחשב חזק בשביל זה, הכרטיס עושה הכל. השאלה שלי היא : סרט HDTV שניתן להוריד בUSENET שוקל כ15-20GB וזה מאוד ענקי סרט XVID שוקל כ700 ויש לו כתוביות שניתן להפעיל עם תוכנה כמו BSPLAYER ההבדל תמונה בינהם אדיר, אי אפשר לתאר את זה HD פשוט חלומי אני עומד לקנות 2 כוננים קשיחים של 250GB עכשיו 14 תכני HD ממלאים 250 GB זה שווה את זה? האם ניתן לסנכרן כתוביות לסרט HD שיש את הכתיוביות האלו לפורמט XVID? אם אני צורב את נגיד סרט HD אחד ל4 מדיות DVD של 4.7 , ואז שאני רוצה להפעיל אותם זה יקרטע (במחשב לפזלמה), אז צריך להשאיר את זה בהארד וכל הזמן לקנות עוד הארד דיסק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה ללחוץ Apply ומקבל את החלון הבא: https://imgur.com/a/JPQAN תודה על העזרה בנוסף גם הגרסה החינמית שלהם יורדת סתם ריקה - לא שוקלת כלום.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
במידה והלכה מערכת ההפעלה ויש קבצים על המחיצה שלה, אני רוצה להעביר אותם צ'יק צ'אק לכונן חיצוני שמתחבר בUSB למחשב. יש תוכנה כזאת שעולה מדיסק ללא מערכת הפעלה ומאפשרת גישה לקבצים שעל הHD וגם לUSB? תודה!
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בפקס הברירת מחדל של ווינדוס והוא מוגבל באפשרויות , אני לא יכול לשלוח איתו מסמכים שסרקתי או קובץ DOC למשל , יש תוכנה שיכולה לעשות את הדברים האלה?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלוחצת אוטומטי על לחצן העכבר הימיני ... אם אפשר תוכנה מורכבת שיהיה אפשרות של כל X שניות שיהיה 10 לחיצות או משהו דומה למי שיש שם או הורדה בחינם שיביא לי אם זה לא תוכנה חינמית וההורדה אלה לא חינם תביאו תשם אני כבר יקנה אותה למי שיש תוכנה שפשוט לוחצת הרבה על מקש הימיני של העכבר גם טוב לי ... תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-