תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. עשיתי שהמיילים ששולחים לי למייל של האוניברסיטה עוברים אוטומטי לGMAIL שלי, רציתי לדעת אם יש אפשרות שהם יגיעו ישר לתוך label משלהם. השאלה שלי נוגעת גם למיילים שנשלחים לי מEBAY ו PAYPAL היתי רוצה שהם יגיעו ישר לתוךlabel משלהם. יש דרך לעשות את זה? (מקווה שהבנתם אותי)
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מצליח לקבל רק תמונות אבל קבצים אחרים .. אני מאשר וישר הוא מבטל את זה מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים ללוח אם: IBM INTEL I865P/PE/G/I848P SOCKET 478 כרטיס קול,VGA כרטיס רשת. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה ליצור IMAGE לכונן הSYSTEM של ה-VISTA BUSINESS 64BIT שלי. אינני רוצה ליצור את הגיבוי דרך מערכת ההפעלה שמותקנת עליה תוכנת גיבוי - אלה באמצעות BOOT CD שמעלה אפשרות ליצור IMAGE בצורה נוחה. צריך תוכנה טובה - לא מחייב חינמית או משהו.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אוקי אז כה כה חבר שלי נכנס לאיזה קישור בפייסבוק ומאז קופצת לו תוכנה בשם security tool שבכלל לא מותקנת אצלו על המחשב כשאני מנסה שהיא לא תפעל עם הוינדוס דרך התוכנה היא מבקשת שאני אקנה אותה ודרך ה MSCONFIG התוכנה בכלל לא נמצאת גם בהוספה הסרה היא לא נמצאת כי היא פשוט לא מותקנת על המחשב אבל עדין קופצת הדברים שניסיתי 1 הפעלתי נוד 32 לא מצא כלום 2 הפעלתי ADWRE וגם לא מצא כלום 3 הפעלתי malwarebyte גם לא מצא כלום 4 ניסיתי למחוק את ה temporary file אבל הוא לא נמחק 5 הורדתי תוכנה כדי למחוק את ה temporary file וגם לא נמחקו הקבצים כל מידע יעזור תודה מראש אליאור
-
- 47 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבצע חיוג טלפון מהמחשב שלי ללא תוכנת SKYPE למשל. בדיוק כמו שאני שולח פקס, אך במקום פקס אני רוצה לבצע חיוג ולדבר עם הקו השני. האם יש תוכנה כזאת? אם כן מה השם שלה? חג שמח. גיל
-
- 3 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
כאשר אני צופה בסרט עם כתוביות בעזרת VOBSUB וMEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות נראות בסדר גמור. אבל כאשר אני מגדיל למסך מלא הכתוביות נהיות מטושטשות, כאילו הם גדלו עם הרזולוציה של הסרט... איך אני מסדר את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למסנגר מאז העדכון שהיה ב-15 אני כל הזמן מקבל את ההודעה שהשרות לא זמין ןקוד 8000FFFF ניסיתי לתחבר ממחשב אחר בבית לחשבון שלי והצלחתי , נסיתי לפתור ולחפש מידע בגוגל ולא הצלחתי ... יש איזה דרך מסוימת לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה שמחברת בין תירגום לסרט ( כמו BS PLAYER ) הבעיה ש BS PLAYER לא עובד לי עם ויסטה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני צריך:1. תוכנה לבדיקת תקינות של זכרונות ללא צורך בשימוש בדיסקט 2.תוכנה לבדיקת תקינות של דיסקים קשיחים
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש לי תוכנה לפיצול כוננים אבל זה לא מתאים ל וינדוס 7 64 ביט יש איזה תוכנה שכן מתאימה ועושה את העבודה טוב ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
טוב אז המחשב שלי על הפנים,אני בFF והוא פותח לי מלא חלונות קופצים בכל אתר שיש,מסריקה בAVG יש לי מיליון ואחד וירוסים בתיקייה של הFF הAVG לא מוחק לי כלום ניסיתי גם עם AVAST וAVEIRA אבל שום דבר. ניסיתי עם עוד כמה תוכנות כמו SPYBOT אבל שום דבר לא מועיל והמחשב מלא וירוסים עדיין. יש איזה משהו שיוכל לעזור לי חוץ מפרמוט שזה הדרך האחרונה שאני מעדיף? אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לפעמים יש לי הרבה טאבים (לשוניות) פתוחים בפיירפוקס ואני לא רוצה לחפש את העכבר באמצע ההקלדה, ורוצה פשוט לעבור בין הלשוניות ע"י קיצור במקלדת. אני יודע ש- ALT + TAB מעביר בין חלונות פתוחים. איך עוברים בין טאבים? תודה.
-
- 12 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
מידי פעם צץ בפורום דיון בנוגע ללוגו שגולש כזה או אחר עיצב והוא מבקש עליו חוות דעת. חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות ויש גם כאלה שהם פשוט רעים. אבל רובם ככולם מפספסים את הכוח הגלום בלוגו - שהוא מסוגל להעביר מסר. עלה לי הרעיון לשתף אתכם בכמה דברים שהבחנתי בהם במהלך השנים בתקווה שזה יעזור למעצבים שמסתובבים פה. אז הנה שלוש דוגמאות ללוגואים שבטח נתקלתם בהם מספר רב של פעמים בעבר. קחו רגע והתבוננו בהם כמו שצריך. מה אתם רואים? התשובות להלן: 1. לחץ יש משמעות כפולה. הוא לא רק מסמל חיוך, הוא שולח מסר שיש באמזון הכל - מA ועד Z. 2. אם הופכים את הלוגו מתקבלת צורה של לב, אבל המסר האמיתי מתחבא בין הK לI... רואים? 3. כשאתם חושבים על FEDEX לרוב אתם חושבים על מהירות או משלוח …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול אבל הוא בסרגל כלים יש לי X על הרמקול והוא רושם שלא מחובר רמקולים. מה לעשות זה דחוף?. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אשמח לקבל שם של תוכנה שעושה את כל הפעולות הכרוכות לתחזוקת/ניקוי המחשב , אם אין אחת כזאת אז לפחות שתיים,שלוש תוכנות שמשלימות את כל הפעולות הנזקקות לעבודה חלקה,מהירה ותקינה של המחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ברשותי כרטיס מסך RADEON X1300 והדרייבר המותקן אצלי הוא: 9-8_legacy_xp32-64_dd_ccc הורדתי אותו מהאתר שלהם לפני שבוע וחצי בערך, העניין הוא שההתקנה עוברת בהצלחה אבל כשאני רוצה לפתוח למשל את הCCC אני נתקל בתקלה שאומרת ככה: מישהו יודע איך לפתור זאת ולמה זה קורה? תודה מראש וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חברים שלום, אני לא נוהג להשתמש בקיצורי הדרך שבמקלדת בשביל לגלוש בפיירפוקס.. כגון AltCmd+Left Arrow וכו'.. האם יש דרך לשנות או לבטל את אותם קיצורי הדרך.. (עדיף ללא תוסף - חיפשתי בהגדות התוכנה ולא מצאתי) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי במחשב כמה תוכניות שהקלטתי מהטלויזיה בעזרת כרטיס TV ועכשיו אני רוצה להעביר אותם לדיסק DVD שאחי בחול יוכל לראות אותם בטלויזיה שלו עם הנגן DVD הרגיל שיש לו בסלון. כל סרט בממוצע שוקל כ 350MB ויש לי משהו כמו 12 סרטים איך אני דוחף אותם לדיסק DVD ככל שאפשר מבלי לפגוע באיכות (או לפחות שהאיכות תהיה סבירה). יש תוכנה כזו? יצא לכם פעם לעשות את זה? תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתי שאני שומע בווינמפ או אפילו רואה סירטון ביו טיוב אז כל כמה שניות הקול מתארך מזהו כזה feellllllllllllllllllllllll? מה יכולה ליהות הבעיה ואין לי וירוסים?
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אנשים , אני פה עם WIN7 ואני לא מצליח לגרום למחשב לדבר עם המדפסת אלחוטית בלי כבל (לא ניסיתי עם כבל) אבל בכל אופן אני רוצה שהיא תעבוד אלחוטית .. ניסיתי את הדרייבר שבא מובנה עם WIN7 הוא לא עזר...היא מותקנת לכאורה אבל שאני עושה הדפס..זה מעביר לחלון משימות ואז כאליו מדפיס...אבל זה מעלים את זה משם ממש מהר וכמובן שלא יוצא כלום במדפסת עצמה.. ניסיתי גם להתקין את הדרייבר של VISTA למדפסת הנ"ל וגם שם בWIZARD של ההתקנה הוא לא מזהה את המדפסת ..אז התקנתי בלי להגדיר ואמרתי שאולי אח"כ אני יוסיף ידנית אבל עדיין לא מזהה.. מישהו הצליח לגרום למדפסת אלחוטית HP כלשהי לעבוד עם WIN7 64BIT ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי על רשימת התוכנות המומלצות מהנעוץ והגעתי לזה, השאלה שלי אם אפשר להריץ איתם 1080 ? ואם יש לי coreavc pro על המחשב מה אני צריך להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שומרים אותם? (מדובר על פיירפוקס)
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי מה נשמע? עיצוב חדש, דיי חיפפתי ברוב העיצוב. http://artista67.deviantart.com/art/temper-136128047 למי שלא הבין עיצוב לחנות התקנה ומכירת מזגנים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, פתאום שמתי לב שהפיירפוקס כבר לא נשאר מחובר לאתרים, כלומר כשאני סוגר את הדפדפן ופותח אותו מחדש אני צריך להתחבר שוב. הפיירפוקס מוגדר לשמור את הקוקיז - אין V ב"מחק עוגיות ביציאה מהדפדפן". לא שיניתי שום הגדרה, לא התקנתי שום תוסף חדש, ועד היום זה עבד. באקספלורר זה כן שומר. מה עושים עם זה? תודה נ.ב. ניסיתי לחפש פה בפורום אבל משום מה החיפוש לא עובד... אולי באג בגלל העיצוב החדש?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-