תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב AutoIT לכתיבת תסריטי בדיקות. השפה היא דמויית VB למי שמכיר. אין בעיה לשלוף את מספר הגרסה של קובץ exe. לא הצלחתי למצוא דרך לשלוף את מספר ה BUILD של הגרסה. במאפייני הקובץ (exe) הוא מוצג כ Assembly version. מישהו יודע איך לשוף את הנתון הזה ? בדוגמה המצורפת, גרסת ה BUILD היא 1.12.4887.25588 תודה לסייענים...
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יענו שאני יכול לפצל ת2 מסכי עבודה שונים נגיד במסך מחשב לגלוש באינטרנט ובטלויזיה בTV-OUT לראות סרט תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני ממיר מ mp3 ל wave עם תוכנת ההמרה הזו MP3 WAV Converter 3.98 Portable התוכנה עבדה מצויין עד שפתאום סרבה להמיר שיר והקפיצה את ההודעה הבאה runtime eror this application has requested the run time to terminate it in an un usual way please connect the application suporte team for more infprmation מה הסיבה לזה או איך אני יכול לגרום לה להמיר את השיר שבגללו הקפיצה את ההודעה הזו ?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
חברי שלום אבקש סיוע עדכני לאיז התוכנת הורדת קבצים כדי להשתמש האם הEMUL עדין חי ??? אשמח לרענון מידע בברכה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר משהו כזה בבקשה אשמח להמלצה! תודה
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחפש דרך יעילה ומהירה להעביר קישורים מהמחשב לסמארטפון . מצאתי תוסף ואפלקיציה שעושה את ההפך מסמארטפון למחשב . קלה פשוטה ונוחה , אבל זה לא מה שאני מחפש . תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי מישהו אמר לי שהוא מוריד ב utorrent במהירות ממש גבוהה ב 10 מגה אני משתמש בהגדרות הדיפולטיות שלא נותנות לי משהו ביצועים יש לי 5 מגה מה ההגדרות המומלצות ממשתמשים שמרוצים מהמהירות (בטוח יש פה מומחים ל utorrent) תודה בטעות פתחתי דאבל פוסט :-\
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
ערכתי לא מזמן סקר דומה בפורום של arstechnica.com והתוצאות היו מפתיעות מאוד: רק רבע מהמשתמשים נשארו עם אקספלורר. מעניין אם קיימת מגמה דומה גם בפורום הזה. Prog.
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי את כל האפשרויות שבעולם אני לא מצליח להסיר את אקספלורר 7 יעני מה? התקנתי את זה וזהו ? מיקרוסופט לא בנתה הסרה לזה ? כל הכבוד ממש נפלא מנסים להכנס בכח ללקוח והאמת לא מרוצה מהדפדפן הזה אין כמו פיירפוקס תודה טוב תודה לכולם הצלחתי בסוף
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתביא לי אפשרות לערוך עיתון כלשהו שקיים. שכאילו יהיו בה כל מני תבניו של עיתונים(ידיעות אחרונות וכאלה) ואני כאילו יוכל להזין כותרות, תמונות וכאלה . . . מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 7.7k צפיות
-
-
שלום פורום תוכנה, איך אני חוסם אתרים בפייר פוקס תודה על עזרה
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המחשב החדש שלי אמור להגיע בשבוע הבא, ואני חושב איזה איך כדאי לי להגן עליו. כרגע יש לי את avast אנטי וירוס ואת הפיירוואל האגדי של סיגייט. כדאי להתקין את שתי התוכנות האלה גם על המחשב החדש? אף פעם לא היו לי בעיות איתן פה... או שאולי יש דברים מומלצים יותר? עוד דבר כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, עשיתי מלא בנצ'מארקים. אני כבר לא זוכר הרבה מאז אבל אני זוכר שהשתמשתי ב3dmark ובאקוואמארק. באיזה תוכנות בנץ' משתמשים היום? ועוד שאלה קטנה - יש תוכנות שאומרות לך בדיוק מה שיש לך על המחשב ומהירויות והכל. אני זוכר שאז היה לי משהו בסם סנדרה ומשהו בשם אברסט... באיזה תוכנות משתמשים היום? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה כפי הכותרת.. הייתה לי פעם תוכנה כזאת, שבעזרתה אם לא הייתי מוצא תרגום מסונכרן כמו שצריך לאיזה סרט, הייתי יכול לקחת תרגום לא מתאים ולסנכרן אותו כמו שצריך בשביל הגרסא שלי. כמו כן לשנות לו את הטקסט וכל מיני כאלה אחרים. אבל אז פירמטתי ואני לא זוכר את השם של התוכנה.. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
למשל את זאת http://img385.imageshack.us/my.php?image=image0017e04pr.gif יש לי את התמונה הזו כ-GIF ועל המחשב היא זזה אבל במסנג'ר לא.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
תיקון כותרת - המקור הוא FLA ולא FRA כמובן, וגם נראה לי שהפורמט שעשיתי אליו היה SWF ולא FLV... (זה פשוט במחשב אחר שאין לי אליו גישה עכשיו) שלום לכולם, יצרתי סרטון פלאש מתוך טמפלט שהורדתי, וערכתי אותו לשם התאמה לצרכי. בתוכנה הוא מנגן נהדר (Adobe flash CC professional) אך כאשר אני שומר אותו כ-SWF או MOV יש מעין ריצודים או הבהובי אור איומים שמעוררים התקף אפילפטי. הסרטון אמנם קצבי עם אפקטים אך ללא ההבהובים האלה. האם אחד האפקטים הופך להיות הבהובים? - יש למישהו רעיון כיצד ניתן לפתור? תודה בניתי לפי זה: מה שכן אין לי אפשרות של AVI, אולי כי אני משתמש בגרסת הנסיון של התוכנה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה לייצור קיצור דרך (אייקון על הדסקטופ לדוגמא) שכשאני אלחץ עליו הוא ימחוק תיקיה מסוימת מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? (אני יודע שאפשר לעשות כיבוי מחשב בצורה כזו) ואולי גם יש לזה שם בשפה מקצועית יותר? תודה רבה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היייי אני רוצה לרנדר ספר במקס אבל ספר ספר כאילו שיהיה אפשר לפתוח אותו יענו עם דפים כריכה קשה והכול למישו יש מדריך?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה? לפעמים (הרבה פעמים!!!) שאני לא בבית והמחשב מוריד,פתאום יש ניתוק,הייתי רוצה תוכנה,שכאשר זה קורה,היא "תחייג" מחדש (יש לי ADSL). מישהו מכיר כזו תוכנה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שמותקן עליו kaspersky antivirus 2011 והרשיון עדיין תקף לעוד חצי שנה+ אני רוצה להחליף מערכת הפעלה מויסטה ל7 והקופסא עם הactivation code אבדה, ניסיתי לחלץ עם כל מיני תוכנות כמו KeyfinderThing3 ודומיו ניסיתי למצוא בregistry גם לא מצאתי. אם יש למישהו רעיון או נסיון עם זה אני ישמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
שלום רב, האם יש לי וירוס ? הוא כל הזמן פותח לי במנהל משימות (ווינדוס XP) : cmd.exe - ולא מפסיק לפתוח את היישום.. ודבר שני יש לי עוד יישום מוזר שנקרה EXE.250. עשיתי כמה שינויים ברג'סטרי אתמול, וביטלתי העלאת כמה יישומים מהMSCONFIG. מה זה יכול ליהות לדעתכם?? עריכה : בSAFEMODE זה לא קורה לי, ואני מנסה להריץ בדיקה של אנטי וירוס (NOD32) לראות אם יפתור את הבעייה,... עד אז, יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לא משנה, נפתר. אפשר לנעול !
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
זה לא הגיוני שפעם במשך שבועיים הייתי טם הייתי מוריד כל יום 500 מגה שירים פיתאום אני לא מוריד שיר אחד יש לי ADSL היסרתי את ה KAZZA והתקנתי מחדש לא עזר בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים יצא העידכון החדש של הכרום שהוא כרגיל מעולה ומועיל. רק שמתי לב לאפשרות אחת שנעלמה לי שאני לא מצליח למצוא אותה עכשיו... איפה נמצאת האפשרות לפתוח דפים שפתוחים ממכשירים אחרים שמפעילים את כרום?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-