תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מידי פעם בעיה שמופיע לי בפייסבוק ובYNET ובעצם בכל מקום שיש פלאש כמו פה http://img2.tapuz.co.il/forums/1_159138028.jpg סימן קריאה כזה ולאחר כמה זמן זה חוזר לעצמו ואפשר להמשיך לעבוד איך מסדרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל גרסא של מסנג'ר שאני מוריד, ביקש ממני לעדכן למסנג'ר החדש. עכשיו אני לא אוהב את המסנג'ר החדש, הוא מגעיל בצורות מטורפות. הורדתי את הגלריית התמונות של windows live, זה מן תוכנה כזאת לעריכת תמונות. אחרי ההתקנה של התוכנה הזאת, גיליתי שהוא התקין לי גם את המסנג'ר החדש, על המסנג'ר הישן שהיה לי. עכשיו, כל הורדה של מסנג'ר ישן שיש באתרים כלשהם, מבקש אוטומטית לעדכן למסנג'ר החדש. אם אתה לוחץ על "לא" אז אתה לא יכול להתחבר. כי הוא עדיין ממשיך לבקש את המסנג'ר החדש, לעדכן למסנג'ר הזה. השאלה שלי היא כזאת... האם יש אפשרות, לעקוף את זה בדרך כלשהיא? הכוונה, כשגם אני ילחץ על "לא", אני כן יוכל להתחבר למסנג'ר הישן מבלי לעדכן למסנג'ר החדש והמהגעיל הזה (9 או 9.1).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תחיל הודעת דוא"ל חדשה. לוחץ על לחצן ה "אל" ... מקליד "שרה" מתוך כוונה שהתוכנה תשלים את היתר .. זה לא קורה. חלק מאנשי הקשר מתוספים אוטומטית וחלק לא. ראו תמונה :
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע בחיפוש אחר התוספות הטובות ביותר לפיירפוקס FIREFOX 1 הנה אלו שאני משתמש בהם: DOWNLOAD STATUSBAR 0.9.2 BANDWIDTH TESTER 0.4.1 NUKE ANYTHING 0.2 ADBLOCK 5 - נס ,נס אחד גדול, אחת הסיבות הכי גדולות לגרום לאנשים להשתמש בFOX אחרי הגדרות אין פרסומת 1 GMAL NOTIFIER 0.3.3 GOOGLE PAGERANK STATUS 0.9.3 הייתי רוצה לדעת על אלו אתם ממליצים וגם אם יש למישהוא מושג איך להגדיר את הadblock בצורה הטובה ביותר שיגיד לי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, בשעה טובה קניתי מחשב חדש (נייח). התקנתי XP 64bit והכל היה בסדר. אחרי יומיים (פלוס מיליון עדכונים של windows ותוכנות שאני התקנתי) מתחילה בעיה שהיתה מוכרת לי מהמחשב הישן שלי- כשאני בא לכבות את המחשב, במקום שהמחשב יכבה הוא עושה רק ריסטרט. מאחר וזה היה גם במחשב הקודם ברור שזאת בעיית תוכנה ולא חומרה. מה שעשיתי עד עכשיו- הורדתי את האפשרות לריסטרט אוטומאטי כשיש בעיות. זה לא עזר. אני אפילו שוקל לקנות וינדווס 7 אם זה לא ייפתר כי זה מעצבן נורא וזה מאלץ אותי לכבות את המחשב עם כפתור הכיבוי במארז. רעיונות מישהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למחשב אחר עם התוכנה הנ"ל ללא הצלחה. במחשב הנ"ל כרגע מודם TNN AZTEC 600E, ולדעתי הבעיה היא בו, כי בעבר עם מודם אחר כן הייתי מצליח להתחבר. בנוסף, במחשב של חבר אני כן מצליח להתחבר למחשב המדובר. האם צריך להגדיר הגדרות מסויימות למודם כדי שהתוכנה תפעל? אולי לפתוח פורטים ? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אתם מכירים את האתרים שברגע שלוחצים על מקום כלשהו במסך קופץ חלון עם פרסומת? אז הבעיה שלי היא שיש אתר מסויים שתמיד החלון הקופץ שלו מכסה את סרגל המשימות. אני לא יודע איך זה קורה אבל זה ממש מעצבן. מילא אם היה נפתח בטאב חדש או שהחלון היה נפתח בגודל נורמלי... הם בעצם משיגים את מבוקשם-כדי לסגור את החלון אני חייב להסתכל עליו ולסגור אותו. זה קורה לי רק בכרום. יש לזה פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 bit ושאני מפעיל את אימיול הוא כותב לי "זיהוי מאובטח מופסק - נכשל באיתחול של cryptokeys האימיול פועל עם סרט שחור על העניים ושאני מנסה להוריד קבצים הוא לא מגיב. תודה מראש..!! מתן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הדמו של קולין מק ראי 2005 על הGF4MX440 שלי. מה אני צריך לעשות בתוכנה הזאת אחרי שמצאתי את הקובץ EXE של המשחק? עשיתי RUN וזה לא פעל. ניסיתי גם את "סטאר ווארס-רפבליק קומנדו" להפעיל וזה לא פעל.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש את תוכנה חדשה לצפייה בסרטים, כרגע אני BSPLAYER אבל שמתי לב שהתמונה לא כ"כ איכותית לעומת תוכנות אחרות אבל אני מאד אוהב את האפשרות להוריד ישר כתוביות דרך התוכנה. חיפשתי כמה תוכנות כמו VLC, GOM אבל אין שם אפשרות להוריד כתוביות, האם יש עוד תוכנה שיש בה אפשרות כזאת והאיכות תמונה שלה יותר טובה מBS. ד"א לגבי הBS, מי שמשתמש באיזה RENDER אתם משתמשים? ניסיתי לשנות כמה אבל הרוב מבטלים את הAERO כל הזמן חוץ מEVR שהוא נראה בהיר ולא טוב.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה... אני רוצה להוריד תוכנת מאמץ יש לי כבר אחת אבל אני רוצה להשתמש באחרת כי נראה לי שזאת רוצחת... האם כל התוכנות אותו דבר..?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה משגע - כל תוצאות החיפוש בגוגל התגלו כאכזבות וגם באתר של אינטל לא מצאתי כלום
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי באיזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ הזה (ניסיתי ב CLONE CD אבל זה לא הלך) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו השתמשתי בFoxit Reader והייתי מרוצה, עד שעדכתי אותו לגרסה האחרונה. הגירסה החדשה שלו פשוט נוראית. התוכנה איטית, מכוערת ונתקעת הרבה. מישהו מכיר תוכנה לקריאת PDF (שתומכת גם בקריאה דרך דפדפן אינטרנט) שתהיה זריזה פשוטה וקלה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ ראיתי פה את המדריכים שנתנו והכל באנגלית ולהתחלה זה לא טוב באנגלית כי אני לא כל כך מבין וזה לא טוב! מישהו יכול לעשות לי טובה ולתת לי אתר טוב בעברית או תוכנה שתוכל לתרגם לי את האתרים באנגלית ואז אני יבין אותם? תודה רבה רבה רבה רבה מראששששששששששששששששששששששששששששששש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לתוכנה כמו שמפורט בנושא, אשמח להמלצות ולינק
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את התוכנה BOXEE למחשב והתוכנה אומרת להוריד FLASH PLUGIN חיפשתי ולא מצאתי את ה- FLASH המתאים איפה אני יכול למצוא אותו? אפשר לעדכן מתוך התוכנה BOXEE ? יש תוכנות דומות ברמה של BOXEE ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת ההפעלה Win98se Enabled והוא נתקע מדי פעם ומופיעים גם מסכים כחולים מדי פעם האם זה וירוסים? (אם כן איזה אנטי וירוסים מומלצים?) האם זה באגים?( והאם אתם יודעים איך מסדרים אותם?, או שיש עדכון שמתקן באגים לווינדוס?) ואגב האם ידוע לכם איזה שהם שינויים באפשרויות של הווינדוס שנותנות ביצועים יותר טובים (למשל אני יודע ששינוי של המערכת ל-"שרת" עוזר מעט) אשמח ואודה לכם אם תעזרו
-
קניתי מחשב חדש. במחשב הישן הייתי נכנס למשל לפייסבוק והאימייל שלי היה כבר בשורה של האימייל והייתי צריך רק להכניס את הסיסמה. עכשיו במחשב החדש הוא לא שומר לי את כתובת האימייל שלי בשורה הזאת. אני צריך כל פעם להכניס גם את האימייל וגם את הסיסמה. מה שאני רוצה זה רק להכניס סיסמה. אני לא מעוניין בשמירה אוטומטית שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן, משמע ללא שמירה של הנתוני משתמש אוטומטית (לא רק אני משתמש במחשב). מישהו יודע איך גורמים לכתובת להשאר במסך הכניסה לאתרים כמו פייסבוק ושאני אצטרך רק למלא את הסיסמה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתי בעיות שאני מנסה לפתור אותה כבר יותר משבוע. (מקווה שבחרתי בפורום הנכון) בקצרה: עשיתי פירמוט למחשב, התקנתי XP מחדש, התחלתי להתקין דרייברים והתחילו לצוץ בעיות. (זה לא מחשב חדש, כבר עשיתי את זה מלא פעמים בעבר) כשאני מתקין חומרה בשם Silicon Image Sil 3112 SATARaid Controller הוא לא נותן לי לסיים להתקין אותה. (תמונה) מה זה בדיוק הדרייבר הזה? זה חיבור SATA חיצוני? כי יש לי כזה, (בלי דרייבר- לא זוכר בכלל שהיה לי) אבל יש לי גם RAID בדיסק הדרייברים של המחשב עצמו, וכבר שם מופיעה הבעיה. הבעיה השניה היא בהתקנת מתאם USB לרשת אלחוטית ROTAL ALAN DRUC-U3. אני מכניס את הדיסק המקורי של הדרייבר, והוא לא נותן לי לסיים בדיוק באותה טענה. (has not passed windows logo testing......) אם אני ממ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בודקת רכיב רכיב אם הוא טוב כרטיס מסך לוח אם וכו' תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל לא מצאתי אחד אחר. בכל מקרה, אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים למשל סדרה, או סרטון) מאותו שרת, למשל יש כמה קבצים להורדה מהשרת של האתר www.hwzone.co.il, אז אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים ביחד, איך מסדרים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שאני שומע שיר בעברית אני רוצה סימנים של ריבועים במקום השם של האמן והשם של השיר..... גם בשורת המשימות אני רואה ריבועים מה אני עושה כדי לראות טוב בעברית??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-