עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שימו לב שההגדרות אינן נשמרות כחלק מקובץ ה-PST. לא מצאתי אף תוכנה שעושה זאת. אשמח לעצה. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ZXY1,

הייתי במעבדת מחשבים והייתי שם תוכנה שעושה דיאגנוזה לכול חומרת המחשב במקביל cpu + mem + harddisk + mb + PSU וכ"ו איך קוראים לתוכנה? ואיפה אפשר למצוא אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן יש לי התקן אשר אני צריך שיפעל על מספר רב של מחשבים משתנים עד עכשיו רוב המחשבים היו מגיעים עם WIN7 אבל עכשיו המצב השתנה וWIN10 נכנס הבעיה היא שההתקן הזה לא תומך בצורה תקינה - דרייבר - בWIN10 כבר ניסיתי לפתור את זה במספר רב של דרכים אז אני חושב כרגע על פתרון של הפעלת מערכת WIN7 באופן וירטואלי על WIN10 ואז לממשק את ההתקן לשם בעיות: 1. אני מחפש תוכנה שתאפשר זאת בצורה חינמית- מה מומלץ? 2. אני לא מעוניין להתקין כל פעם את הWIN7 מחדש על כל מחשב, אלא ליצור קובץ IMG של הוירטואל משין ולהעתיקו למחשב הרצוי - איך עושים את זה? לייצא ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אני מנסה להתחבר למחשב אחר עם התוכנה הנ"ל ללא הצלחה. במחשב הנ"ל כרגע מודם TNN AZTEC 600E, ולדעתי הבעיה היא בו, כי בעבר עם מודם אחר כן הייתי מצליח להתחבר. בנוסף, במחשב של חבר אני כן מצליח להתחבר למחשב המדובר. האם צריך להגדיר הגדרות מסויימות למודם כדי שהתוכנה תפעל? אולי לפתוח פורטים ? כל רעיון יתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. חברי הפורום היקרים שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעה קצת מוזרה שאותה פירסמתי בפורום לא מזמן. לאחר כל הניסיונות לאתר את מקור התקלה(לבטל התקני מערכת דרך Device Manager, ניתוק דיסקים קשיחים , ניתוק כרטיס הקול וכדומה) כמובן שהכול ללא הצלחה. החלטתי לפרמט ועכשיו התופעה איננה אך עדיין ישנו משהו שמטריד אותי ופה עזרתכם נדרשת. ישנה תוכנה שנקראת DPC Latency ר"ת Deferred Procedure Calls התוכנה בודקת האם המערכת יכולה להתמודד עם קידוד / השמעה וכדומה בזמ"א. כרגע מה ששונה בין לפני הפירמוט לעכשיו זה שאין "ספיקים" גדולים מספיק אשר יכולים להשפיע את תצורת העבודה בזמ"א(כגון לשמוע מוזיקה). אך עדיין אני רוצה לבדוק בהשוואה לשאר המערכות איך התוכנה מתמודדת עם מערכת ההפעלה Vista, אני ישמח האם תוכלו ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לדוגמא יש קובץ בשם XXXXXX אז אני יעשה בתוכנה חיפוש קובץ עם 6 אותיות והוא ימצא אותו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by qwerty1987,

משתמש בקליינט המקורי. כשאני מחפש דרך השרת אליו אני מחובר (אחד מאלו עם הכי הרבה משתמשים), כלומר בוחר את האפשרות global(server) אני מקבל מספר מועט מאוד של תוצאות מזוייפות (קבצים עם נפח קטן ועשרות אלפי מקורות). דרך רשת ה-kad אין בעיות, אך מספר תוצאות החיפוש נראה לי מועט למדי. למישהו יש רעיון למה החיפוש דרך השרתים לא עובד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by psychuil,

אני בן אדם שאוהב הרבה טאבים פתוחים, ככה אני. לרוב כשאני גולש בפורומים יש לי בין 10 ל35 טאבים פתוחים במקביל. לגרסא הקודמת של FF לא הייתה שום בעיה עם זה והוא עבד חלק. לגרסא הנוכחית, לעומת זאת, יש בעיה ברגע שאני חוצה את איזור ה 15 טאבים. GIFים מתחילים לקרטע, אם הם מתנגנים בכלל, הוא תופס קרוב ל400K זכרון ולגלול עמוד עובד בדיליי של קרוב לשניה וחצי. מה נסגר? ):

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שבאה עם המצלמה - Picture Package Menu הוא כל הזמן נותן הודעת שגיאה - "To run this application, you need to install macromedia flash player first" התקנתי את הפלאש של אדובי... לא עוזר... עשיתי התקנה מחדש של הפלאש... לא עוזר... התקנתי את כל התוכנות של המצלמה (כולל הדרייבר)... לא עוזר... התקנתי את הפלאש ואחריו את התוכנות .... לא עוזר... *הפלאש עובד כי אני רואה תוכן פלאש באינטרנט... אובד עצות :s05:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BenK,

היי כל פעם שאני במשחק ולוחץ בטעות על מקש הווינדוס שנמצא קרוב מאוד למקשי המשחק שלי אני יוצא לחלונות ולעיטים לא מצליח לחזור שלא לדבר על נתקע...... בקיצור אני צריך תוכנה שתבטל לי את המקש הזה כרצוני.... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. אני מחפש נגן טוב מכיוון שב-Windows Media Player יש בעיות עם הקודקים וה-Winamp לא מפעיל לי קבצי avi. איזה נגן טוב אתם יכולים להמליץ לי עליו שאין איתו בעיות? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by barlevi321,

שלום לכם. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro+sp3+ תוכנת אנטי וירוס שכולכם מכירים: avg 8 free. יש לי בעייה בהתקנה של האימיול הזה: emule booster 7.3. שאני מתקין אותו מיד לאחר ההתקנה קופץ לי חלון של האנטי וירוס ואומר לי שיש לי וירוס ששמו בפרטים emule. אני עושה לו ignore, ואחרי זה אני מנסה לעלות את האימיול הוא לא נותן לי לעלות אותו. אבל אם אני מתקין את ה- emule בלי שיש לי את התוכנה avg אז זה עובד. מה אני עושה במצב כזה ? למישהו קרה את הבעייה הזאת? ה- avg לא נותן לי להתקין את ה- emule הזה. בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, אני צריך תוכנה לבדיקת פינג, שהיא תהייה קלה לתפעול ולא מסובכת רק לשם בדיקה אם הפינג בסדר גמור.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום... הגדרתי באווטלוק שלי שני משתמשים אחד של G-MAIL והשני HOTMAIL אין לי בעיה לקבל אי מיילים אך כאשר אני רוצה לשלוח אני מקבל הודעה שהשליחה נכשלה... כמובן כול הודעה על כישלון באה מהספק שלה...(G-MAIL, HOTMAIL)... ככה זאת בעיה אצלי בטוח. בבקשה אשמח לשמוע פתרונות אפשריים!!! תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DimaX,

הי! אני מחפש תוכנה שאני אוכל להסתיר בעזרתה סימלון כלשהו בטאסק באר... יש חיה כזו? 10X

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם הורדתי את אובגקט-דוק סרדל הכלים דמוי OSX המעולה!העניין הוא שאני לא מצליח לעדכן את מזג האוויר של הארץ הם דורשים איזה זיפ קוד או משהו כזה שאני לא מצילח למצוא למישהו יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by saar2,

אני מנסה לבצע העתקה בין ארדיסק לארדיסק (כולל מערכת) , אני מבצע את העתקה דרך הוינדוס וכאשר העתקה מסתיימת ואני מחבר את הדיסק שמערכת ההפעלה הועתקה אליו המחשב לא מזהה שמותקנת מערכת הפעלה . מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, בכל פעם שאני מנסה להפעיל שיר במדיה פלייר אוטומטית המחשב מבצע ריסטרט. יש עוד תוכנות אחרות רבות חוץ מהמדיה פלייר שאפשר להשתמש בהם הבעיה שרוב או לפחת חלק מקבצי הפעלת הוידאו באינטרנט תומכים במדיה פלייר ולכן איני יכול לצפות בסרטונים אלה..(sport5,one וכו'). האם יש פתרון ? (הווינדווס שלי הוא מקורי - xp )

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by r.b.y,

שלום מחפש תוכנת שירטוט ואם יש שיהיה תלת מימד תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Johnny,

מישהו מכיר אתר טוף עם כתוביות לסרטי DIVX ? (עדיפות לאתר כחול לבן). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TIESTO,

תראו היו לי מלא מלא מלא (4900)קבצי אמ פי 3.... עכשיו לא יודע מה קרה .. פתאום הם הפכו להיות מוסתרים ובמקום נהיו לי קבצי vds.. אין לי שמץ... מה זה.. אולי אתה יודע איך מוציאים קבצים מוסתרים ? או משהו על הקבצים האלה? :-\ :-\ :( :( :( :( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by אישי555,

אתם מכירים את האתרים שברגע שלוחצים על מקום כלשהו במסך קופץ חלון עם פרסומת? אז הבעיה שלי היא שיש אתר מסויים שתמיד החלון הקופץ שלו מכסה את סרגל המשימות. אני לא יודע איך זה קורה אבל זה ממש מעצבן. מילא אם היה נפתח בטאב חדש או שהחלון היה נפתח בגודל נורמלי... הם בעצם משיגים את מבוקשם-כדי לסגור את החלון אני חייב להסתכל עליו ולסגור אותו. זה קורה לי רק בכרום. יש לזה פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by bullfas,

שלום לכולם יש לי תקלה באימיול עשיתי חיפוש באינטרט, אבל לא מצאתי פתרון. קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו שוב את האימיול. כשאני משאיר את ההגדרות הדיפולטיביות אין בעיה,אם אם אני משנה את תיקיית ה incoming,אז כשהקבצים מסיימים לרדת יש לי הודעה, באימיול, שאין מספיק מקום בדיסק (ואז במקום שהצבע של הקבצים שהסתיימו יהיה ירוק,הוא צהוב/שחור) וזה מוזר, כי אם אני אשנה בחזרה את התיקייה , לתיקייה המקורית,ומוריד את אותו קובץ, אז הוא יורד תקין. אודה לעזרתכם - - - תגובה אוחדה: - - - https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWMVMwVFMwVnIyNk0/edit?usp=sharing https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWQWlsZVZ2UFdfa0E/edit?usp=sharing https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWZ3pMemdhYXdjQVU…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ngc224,

שלום. המליצו לי פה בפורום אל גרסה חינמית של תוכנת Macrium Reflect, שעושה אימייג'ים לדיסק קשיח לצורך גיבוי. הורדתי אותה והכל בסדר, פשוט שמתי לב למשהו מוזר. כשנכנסים לאתר של החברה : http://www.macrium.com/ אין שום כפתור של free edition, אבל כשנכנסתי דרך קישור לגרסה החינמית : http://www.macrium.com/reflectfree.asp פתאום הכפתור כן מתחיל להופיע. וגם אחר כך אם נכנסים לאתר הרגיל (ולא ישירות לחינמי) אז גם שם זה מופיע לפרק זמן מסויים. אותו דבר דרך גוגל. אם לוחצים אל הקישור לחברה, אין את הכפתור הזה, אבל אם לוחצים אל קישור ל free edition הוא מופיע וגם מתחיל להופיע בקישור הרגיל... גם אצלכם זה ככה או רק אצלי ? מה יכולה להיות הסיבה לכך ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by RazKaziRo,

שלום לפני כמה ימים הרמתי אתר חדש לאוויר משהו בנושא נעליים מיובאות מ ebay אני צריך שמישהו יעצב לי לוגו או סמל חדש לאתר משהו פשוט : www.goodshoes.sweb.co.il/new אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי msn- raz-k@bezeqint.net icq 311113466 תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים