תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אח שלי קנה מחשב כזה וזה המסך הרחב הראשון שהוא נתקל בו במחשבים... עכשיו, הרזולוציה הטבעית של המסך הינה 1680 x 1050 אם אני לא טועה אך זה ממש קטן ולא קריא לכן רזולוציות יותר ריאליות כמו 1280 על 800 נתבקשו אך הפונטים לא חדים וזה לא נוח לקריאה ... השאלה היא מה עושים, האם יש דרך להנות מכל העולמות? גם רזולוציה חדה ופונטים גדולים או פונטים חדים ברזולוציה נמוכה אשמח להבהרות בנושא...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה שתחסום כתובות IP של גופים שתובעים משתפי קבצים. שלא תכביד על המחשב, ולא תחסום דברים אחרים מעבר לכתובות IP של גופים... כעיקרון באימיול יש IPfilter, אבל בביטרונט אין. יש אולי איזה IPFILTER לביטרונט
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשלוחצים קליק ימני על LINK ובוחרים OPEN IN NEW WINDOW החלון החדש שנפתח הופך ךהיות החלון הפעיל ועובק ל"קידמת המסך" ומסתיר את החלון הקודם, יש דרך כלשהי לגרום לחלון חדש להפתח ברקע ולחכות בשקט עד שאני אחליט שהגיע תורו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מס' חודשים מחשב נייד של לנובו דגם T400. כעת יש לי בבית רשת חוטית ואני משתמש הכרטיס רשת של הנייד שלי, שהוא Intel® 82567LM Gigabit Network Connection הבעיה היא כזאת: אני הגדרתי ב BIOS שלא יהיה WAKE ON LAN וגם הורדתי את ה-וי בהגדרות של הכרטיס רשת בווינדוס, כך שלא יתעורר מ SLEEP כאשר כבל הרשת מחובר. אבל כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ה-וי חוזר להיות מסומן (בווינדוס), ז"א שהוא כן מאפשר WAKE ON LAN, וזה באמת קורה. למרות שב BIOS מוגדר DISABLED. אני משתמש ב VISTA, האם זה בעיה של המחשב או של ויסטה, ומה ניתן לעשות? נ.ב. אני יודע שאני יכול לבטל את ה-וי כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אבל זה לא פתרון טוב.....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קורה לעיתים קרובות שאני מנסה להכנס לאתרים מסויימים ו/או להוריד יישומים והדפדפן נסגר בפתאומיות (ללא שגיאה/תקיעה/ מסך תשלח/אל תשלח) ומופיע על הדסקטופ מסמך TXT. הוספתי את הקובץ, משהו מוכן להסביר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי עכבר אלחוטי לייזר עם מטען ואין לי את הדריבר שלו הדגם שלו הוא- m6881w teac אם מישהו יכול למצוא או שיש לו את הדריבר הזה יבורך ![br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 19:15:25 מישהו ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי Kaspersky מכוון אצלי לסריקת מערכת מלאה פעם בשבוע. הבעיה היא שהוא תמיד נתקע באמצע על קבצים מוגנים בסיסמה. הקבצים הם משום מה שני קבצים בסיפריית ה-Skins של Adaware SE, וקובץ ההתקנה עצמו - aawsepersonal.exe. כמו כן, גם קובץ ההתקנה של WinZip 8 עושה את אותה צרה. כמובן שאין לי מושג מה הוא רוצה מהחיים שלי, ואני עושה לו skip archive, אבל ככה הוא אף פעם לא מסיים את הסריקה בלילה כי הוא נתקע על חלון "בקשת הסיסמה"... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות בשביל למנוע את זה? לא מצאתי בהגדרות האנטי-וירוס אף אפשרות לדילוג אוטומטי במקרים כאלה.. thanks
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסכן..שיגע לו ת'צורה לינק נוסף לתמונה המלאה טוב שיש נוד בעולם. ;D (אגב האתר המדובר =<צונזר> - מומלץ מאוד לא ללכת לשם על מחשב שלא הותקנו עליו כל הטלאים של ווינדוס או ללא אנטי-וירוס חזק במיוחד מעודכן) :-*
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם יש לי בעיה עם הWINDOWS MEDIA PLAYER הוא לא מנגן לי סרטי HD שאני צילמתי במצלמתי אלא הוא מראה במקום זאת ריבועים וצבעים ירוקים וכחולים וכל מיני טשטושים. נגן VLC דווקא מריץ אותם סרטים במדויק, אבל אינני מעדיף אותו הוא פשוט מאוד. ראיתי בחנות צילום שנגן שאותו נגן הווינדוס פלייר דווקא כן ניגן את אותם סרטים בדיוק - ככה אני רוצה. אני מבקש את עזרתכם כדי שאוכל לנגן HD על WINDOS MEDIA PLAYERומבלי להתקין תוכנות מיותרות שיכבידו המחשב והזיכרון. ??? תודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת רקע... המחשב שלי מחובר לרשת דרך שיתוף אינטרנט (יש לי אקס פי, ועל השרת (כבלים) יש 2000 סרבר בשרת) ועכשיו הבעיה... הייתה לי תוכנת 2002a וביום בהיר אחד היא הודעיה שיש לה בעית קריאה מהזיכרון, נתנה לי כתובת זיכרון... ומאותו היום התפגרה... (לפני שעה בערך) התקנתי 2002a מחדש, לא עזר... התקנתי 2003a ועכשיו זה עוד יותר גרוע... איסיקיו עולה, אבל לא מתחבר, הוא נותן לי בעיה 0406, שאומרת שאני צריך לבדוק את החיבור, ניגשתי לפורום של איסיקיו באתר שלהם... שמה אנשים אומרים שהם ימים לא מצליחים לפתור את הבעיה ואף אחד מהתמיכה של איסיקיו לא יודע מה לעשות הצילו אנשים... תודה מראש, נדב נ.ב. ניסיתי להגדיר את כל האפשרויות שיש בהגדרות של איסיקיו... SOCKS 4 / SOCKS 5 / HTTPS / HTTP בכלל בלי Proxy…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אבקש את עזרתכם. יש לי מחשב Dell Precision T3500 עם 12Gb זיכרון ואני רוצה לבצע שינוי גודל המחיצות ולאחר מכן גיבוי - GHOST. אני עושה BOOT מה-CD ומגיע לתפריט Hiren's בוחר בתוכנה ובמקום שהיא תופעל אני מקבל שגיאות. השגיאה מופיעה בתמונה המצורפת . [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לגלוש בכרום גוגל ולדעתי הוא הרבה יותר מהיר מפיירפוקס (שלא לדבר על האקספלורר). הבעיה שהוא לא נוח לגלישה כמו האקספלורר והפייר פוקס בגלל שאין לי את לשונית המועדפים. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי שחכתי איך עושים את זה. פעם יצרתי תיקייה עם כמה קיצורי דרך ואיכשהו עשיתי שאני יוכל להפעיל את הקיצורים דרך run . נגיד שם הקיצור דרך היה FOTR אז הייתי רושם FOTR בrun וזה היה מריץ לי את זה איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בחלונות 10 אני מישתמש בתוכנה Adobe Acrobat Pro DC 2015.006.30279 בשפה אנגלית. שאני פותח מסמכים בקובץ PDF.וקורא. ואח"כ סוגר אקרובט ופותח שוב אקרובט בתמונה רואים רשימה שבעבר פתחתי קבצים. איך מנקים את הרשימה שבעבר פתחתי אותם? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנה בסיסית פשוטה ונוחה לבדיקת FPS וטמפרטורות. אם ניתן לקבל גם קישור להורדה זה יהיה מעולה. תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זוכר שניתקלתי בעבר במדריך כזה >> לשיפור הגדרות המחשב >>> לגלישה מהירה יותר כנ"ל לגבי תוכנה/תוכנות שעושות את זה מישהו מכיר שיטה / מדריך / תוכנה שעובדים טוב >> ומשפרים את תוצאות הגלישה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במסגרת העבודה אני צריך להקליד המון טקסט בעברית וגם באנגלית לעיתים קרובות. ידוע לי שיש תוכנות שאפשר לדבר למיקרופון והן כותבות את המילים. מישהו מכיר תוכנה כזו ויכול להמליץ ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להתקין ווינדוס XP והוא לא מזהה את הדיסק קשיח כי הוא SATA לכן אני צריך את הדרייבר של הSATA של הלוח. יש לי לוח ASUS P4S800D-X ודיסק קשיח SAMSUNG SP0812C SCSI Disk Device אשמח אם תמצאו לי את הדרייבר המתאים, כי אני לא הצלחתי למצוא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא שמתי לב אם קיבלתי תשובה אבל מישהו יודע איפה נמצא ה Error Log של Fucking Office 2000?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את האופציה ולא מצליח ???.בחלק מהמשחקים מחשב פשוט נופל ובחלק לא ניתן בכלל לגשת לאופציה(היא כבויה).אני משתמש בדרייברים הכי עדכניים-23.11.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב האם לאחרונה מישהו הרגיש לאחר עידכון כרום ל20 איטיות במחשב ובדפדפן ???? הגעתי למצב שפירמטתי,התקנתי מחדש כרום ועדיין אותו דבר. מישהו יודע בעניין?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-