תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה לשרטוט דו מימדי מדויק
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מדי פעם צורך לשלוח כמה מאות מיילים. המגבלה של ספקיות התוכן היא מקסי' 50 מיילים בשליחה אחת. הפתרון שהנותנים הוא לרכוש שרת דואר פרטי שיעשה את העבודה אבל זו הוצאה גבוהה מידי. יש פתרונות אחרים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקלה באימיול עשיתי חיפוש באינטרט, אבל לא מצאתי פתרון. קניתי מחשב חדש, והתקנתי עליו שוב את האימיול. כשאני משאיר את ההגדרות הדיפולטיביות אין בעיה,אם אם אני משנה את תיקיית ה incoming,אז כשהקבצים מסיימים לרדת יש לי הודעה, באימיול, שאין מספיק מקום בדיסק (ואז במקום שהצבע של הקבצים שהסתיימו יהיה ירוק,הוא צהוב/שחור) וזה מוזר, כי אם אני אשנה בחזרה את התיקייה , לתיקייה המקורית,ומוריד את אותו קובץ, אז הוא יורד תקין. אודה לעזרתכם - - - תגובה אוחדה: - - - https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWMVMwVFMwVnIyNk0/edit?usp=sharing https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWQWlsZVZ2UFdfa0E/edit?usp=sharing https://docs.google.com/file/d/0B5QAehNu6oJWZ3pMemdhYXdjQVU…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי ? קישור ה setContentView(R.layout.activity_main) ----R. לקובץ ה XML מופיע באדום ואי אפשר לקשר בקובץ הג'אווה Error:Execution failed for task ':app:mergeDebugResources'. > Error: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.tools.aapt2.Aapt2Exception: AAPT2 error: check logs for details זו השיאה שמופיע ניסיתי ריבילד בילד, התקנתי מחדש מחקתי הכל, כולל SDK כולל קבצים שמורים שום דבר לא עזר כל פרוייקט חדש שאני מייצא מופיעה השגיאה פרוייקט ישן יעבוד בסדר מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה BOXEE למחשב והתוכנה אומרת להוריד FLASH PLUGIN חיפשתי ולא מצאתי את ה- FLASH המתאים איפה אני יכול למצוא אותו? אפשר לעדכן מתוך התוכנה BOXEE ? יש תוכנות דומות ברמה של BOXEE ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו התקין? האם שווה בכלל להתקין? דרישות מערכת ווינדוס 7 SP1 כרגע אני עדיין עם ווינדוס 9 האם ווינדוס 10 מהווה תחליף טוב?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין האפשרויות האלה? מה כדאי אם אני רוצה לראות בDVD?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם על איזה קונדום וירטואלי אתם ממליצים ? ( לי חשוב : קלה , חינמית ופשוטה להפעלה ) תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצליח לראות תממיר שלי במחשב... יש לי כרטיס טלויזיה של AVERMEDIA (לפני שפרמטתי ראיתי דרך הממיר) עכשיו לא יודע התקנתי את כל הדריורים שצריך, הכל.... ואני עדין לא רואה =\ אני משתמש בתוכנה CHRISTV 4.9 PRO כמובן שעשיתי ערוץ בחיבור המתאים COMPOSITE ולשם ביטחון עשיתי S-VIDEO וTV רגיל ובאף אחד אני לא רואה תמונה....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי מכונה משולבת HP 4500 Officejet Wireless. יש לי בעיה דיי מוזרה, התקנתי את כל הדרייברים של המכונה המשולבת אך משום מה ספציפית הוא לא מזהה לי את הדרייבר של הסורק, למרות שהתקנתי אותו. למשל הוא לא מופיע ב-HP Solution Center וגם ידנית הוא לא מוכן לסרוק לי. למישהו יש פיתרון לבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את התמונה עשיתי מכלום כלומר 100% פוטושופ רק פוטושופ מה דעתכם? אם אתם מכירים מדריכים לעשות 3D מכל צורה אשמח אם תביאו לי קישור
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא. אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, עם מעבד razen 3700x המעולה, השאלה שלי היא כזאת, צימתי סרטון ואני רוצה לשנות לו את הפורמט בתוכנה HandBrake אבל ראיתי שכשאני מתחיל תהליך של שינוי פורמט סרטון, המעבד שלי מגיע למאה אחזו, ואני מפחד שיקרה לו משהו, כי זה ארבעים דקות של שינוי פורמט, והמעבד מגיע מאה אחוז כל הזמן, האם יש לי סיבה לדאוג, או שאני יכול לעשות אתזה? תודה לעונים! (כל זה אני עושה כדי שהפורמט יתאים לפרימייר)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוםיש לי חלונות XP פרו אנגלית.אני משתמש באקסל 2007 עברית.בניתי טבלה ארוך מימין לשמאל וגם למעלה ולמטה.וגם טבלה שהוא דף אחד.ולא ארוך וגם למעלה למטה.כשאני מדפיס מדפסת HP 1315.אני לוחץ הדפסה מהירה.יוצא לי 2 דפים ורואים טבלה חצויי.רואים חצי חצי ולא טבלה מלאה דף אחד.רציתי שיצא לי הדפסה דף אחד ורואים כל הטבלה.בדף אחד.איך מדפיסים שיצא דף אחד כל הטבלה?בתודה מראשמיקי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב - Norton Internet Security ורציתי לשאול איך אני יכול לבדוק איזה פורטים פתוחים במחשב שלי. פתחתי ידנית שתי פורטים ב - FIREWALL אבל כשאני משתמש ב - EMULE התוכנה מודיעה לי שהפורט לא נגיש. ביטלתי גם את ה - FIREWALL של ה - XP - לכל מי שהתכוון לשאול. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך למחוק את זה מבלי שאצטרך להשיג מחדש את קובץ ההתקנה (כי מחקתי אותו מזמן)? זה מותקן אצלי פעמיים: פעם בעברית ופעם באנגלית ובנוסף יש לי אופיס 2003 ואופן אופיס כך שלחלוטין אין לי צורך בשתי אופיסים נוספים שרק תופסים מקום [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אישית מעדיף שילוב בין מורפיוס לag מה איתכם אם מישהו בוחר באופציית האחר נא לפרט
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I tried IE, Opra but Non.. Do u have another one? Yours, Viper
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
uTorrent כבר לא מוריד לי יותר בשום מהירות, ניסיתי היום Bitlord וזה הוריד לי על המקסימום תוך דקות וuTorrent לא עבר את ה10 KB, יש משהו שמשתווה ל-uTorrent? כי לא אהבתי את BL.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש תוכנה לבניית שומרי מסך... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, יש לי את התוכנה הנ"ל בכמה מחשבים ואצלי אישית במחשב את הגרסה של המנהל. הבעיה שלי היא האיטיות המאוד מאוד רבה ואפילו למצב של לא לזוז. הדבר קורה לי איפלו בין מחשבים שנמצאים ב-LAN שלי בבית. אז השאלה שלי מה אפשר לעשות בנידון כדי שהמהירות תגובה על מחשב אחר תיהיה מהירה וטובה יותר? האם יש דרך כלשהי להגדיר לו על מחשבים מסוימים שמחשבים אליו בתוך ה-LAN שלי ושלא "יצא" החוצה ואולי כך המהירות בבית אולי תשתפר? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הקלטה במחשב ששמורה בקובץ wav שהייתי רוצה לשמור לעצמי. הקלטה זו היא בעלת רעשים נלווים ולכן הייתי רוצה לדעת כיצד לבודד את הקול: באיזו תוכנה כדאי להשתמש ואיך לעשות זאת ? בתודה מראש, Your-AsSaSsiN
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הפייר וואל שלNorton Personal Firewall 2003 עכשיו הוא מידי פעם שולח לי הודעות על אנשים שמנסים כנראה לפרוץ אלייי וזה לא מה שמזיז לי אבל לפעמים אני מתקין איזה תוכנה שקשורה לאינטרנט ואז אחרי איזה כמה זמן הוא מבקש אישור לשלוח משהו אם הsystem שלי לא יודע איזה קובץ מסוים ואני תמיד חוסם מישהו יודע למה אני מצטער שאין לי תמונה אם תהיה לי שוב אותו בעיה אולי תוכלו להבין יותר
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבדיקוה ותיקון שגאיות לאיחוי דיסק וכו כו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מחפש תוכנות שמתקנות בלחיצת כפתור (או שניים ), שגיאות הקלדה שנובעות ממעבר בין שפות. לדוגמה "שלום" במקום "AKUO"... אני מכיר תוכנות ישנות כמו "בילבולון" ו-"הפוך על הפוך" רציתי לשאול אם יש תוכנות נוספות, חדשות/טובות יותר עם פיצ'רים נוספים וכדו'... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-