תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי שיר אל הדסקטופ בפורמט MP3 כשאני מקליק עליו הוא לא מנגן אותו (מחקתי והורדתי שוב והבעיה שוב חזרה על עצמה) 1 מה זה אומר ? 2 איך בכל זאת אני יכול לנגן דווקא דרך המחשב, איזו תוכנה אני צריך ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מבטלים את ההמרה TRANSCODING בנרו? תודה
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, פרמטתי מחשב די ישן (9500GT, D945GNT, פנטיום 4) לא מזמן, (התקנתי שוב את הXP HOME שהיה עליו) וכשאני מנסה להתקין דרייברים (ללוח אם ולכרטיס מסך, מורדים מהאינטרנט במחשב אחר(את הדיסקים איבדתי כבר מזמן)) הם לא פועלים מסיבות שונות ומשונות (אני מנסה גם מדיסק און קי וגם מדיסק שצרבתי עם הקבצים). הביוס מעודכנים, כל מה שצריך זה את הINF בשביל להגדיר רשת ולסדר הכל מהמחשב ההוא, אבל זה לא עובד בטענה ש" Application Configuration is Incorrect". הדרייברים של הכ"מ אומרים ש"Specified Procedure could not be found". ניסיתי מצב בטוח, למרות שאני לא מבין מה הפואנטה ממש אחרי פרמוט, זה הפתרון היחיד שמצאתי באינטרנט - לא הוביל לתוצאות בכלל. מישהו נתקל בזה פעם / יודע מה אני אמור לעשות? צריך לציין ש…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לא חושב שזה ממש המקום אבל אין מקום אחר שאני יכול להכניס את זה אני מחפש אתרים שנרשמים ורואים פירסומות ומקבלים כסף שלחו לי כמה שיותר מי שמכיר ו תודה
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מאז ששדרגתי את ZoneAlarm Pro מ-5.5 ל-6.0, אני מקבל שתי הודעות בכל פעם שה-Windows עולה. ההודעה הראשונה: Task Scheduler Engine is trying to act as a server. האם לאשר את זה? בשביל מה בכלל Task Scheduler Engine צריל לגשת לאינטרנט או לשמש כ-Server? ההודעה השניה: LSA Executable and Server DLL (Export Version) is trying to communicate with C:\WINNT\Sysyem32\svchost.exe -k netsvcs by opening its process Application: LSASS.EXE האם לאשר את זה? מה זה LSA Executable and Server DLL? מה זה LSASS.EXE?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום הורדתי כמה סרטי פלאש למחשב ואני צריך תוכנה בשביל לראות אותם יש המלצות? זה סיומת הקובץ: SWF תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ illustrator ובו תיבות טקסט רבות בעלות אותו הטקסט. אני רוצה לכתוב סקריפט פייתון שיחליף את הטקסט בטקסט מהרשימה. ראיתי שהטקסט לא מופיע בקובץ ai וpdf, גם לא באף אחד מתוכנות אופיס, רק בsvg, מדוע? אם כך, ניסיתי לשמור את הקובץ כSVG אך illustrator המירה את הטקסט לנתיבים(path). כשניסיתי לעשות זאת בinkscape לא הייתה בעיה. כיצד ניתן לבטל את המרת הטקסט? והאם כבר קיים סקריפט שכזה/תוסף לאילוסטרייטור? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי הלווה לי את הכרטיס טלוויזיה שלו ותמיד שאני "לוכד" וידאו נגיד מממיר / מצלמה אני לא יכול יותר מ 750X570 משהו כזה. אני "לוכד" דרך הMovie Maker, יש לי גם את ה Sony Vegas אבל היא לא קולטת שמחברים. יכול להיות שזה הגבלה של הכרטיס או של התוכנה? או בכלל ה Output של הוידאו? למרות שלא נראה לי, כי גם דרך המממיר וגם דרך המצלמה היה לי מקס' אותה רזולוציה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה זמן רב אני משתמש בדיסק ה-ERD כדי, בין היתר, לאפס סיסמאות אדמין בסביבת מחשבים שמוגבלים באמצעים מסיבות אבטחת מידע. בשנים האחרונות התוכנה כבר אינה מתקפדת כמו שצריך מכייון שאינה תוככנה במקור לתמוך בכונני SATA. האם ישנו כיום כלי אשר ניתן לצרוב על דיסק (לא USB), אשר עושה boot עם מערכת דמוי-וינדאוס (ולא מפעילה את המע' עצמה ב-safe mode או כל מצב עבודה מוניפולטיבי אחר) ונותנת לי כלים לתפעל תקלות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במילים פשוטות שיהיה כמו שהוא אבל בפחות זמן. בעבר הרחוק עשיתי את זה אבל לא שמרתי את ההוראות. דוגמא אם זה לא ברור: למשל יש לי שיר של 5 דקות ואני רוצה שיהיה 4:30 דקות.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אייפון מבית אפל וכמו כל מכשיר שמגיע מאפל צריך להתקין את התוכנה הכבדה והמרשעת של אפל, iTunes. טוב היא לא כזאת כבדה, אבל היא שמנה. ההארד דיסק שלי חולק ל2, מחיצה אחת לווינדוס ושני לכללי. במחיצה של הווינדוס כולל הווינדוס ועוד כמה תוכנות נשאר 30 ג'יגה פנויים ואחרי שהתקנתי את הiTunes ועד עכשיו נשארו 17 ג'יגה והיא ממשיכה לאכול את כל הזיכרון בהארד דיסק. אני רוצה להפסיק את המגמה הזאתי, המחיצה הזאתי נועדה לווינדוס בלבד ולא מעוניין שהתוכנה המסורבלת iTunes תתפוס לי את כל המקום. איך אני יכול להעביר את הספריה הנוכחית של הiTunes למחיצה השניה? ניסיתי בהגדרות אבל נכשלתי ואני לא יודע כלל איך להעביר את התוכנה מחיצה מבלי לאבד את כל מה שנשמר בה (אפליקציות, שירים וגיבויים של…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. הכונן שלי הוא SSD, וקיבלתי המלצה להשתמש ב RAMDISK (גם מכיוון שיש לי 8 ג'גיה ראם של זכרון, שזה הרבה מעבר למה שאני אי פעם צריך) ולהעביר את ה CACHE של הדפדפן שלי (Google Chrome) ל RAMDISK כדי לשפר את המהירות, וגם כדי להפחית את הכתיבה לכונן הקשיח (וכך למנוע בלאי מיותר). דבר ראשון - מה דעתכם על כך? דבר שני - לאחר התקנת RAMDISK, אכן, הצלחתי ליצור כונן שהוא למעשה מ RAM, ואכן הצלחתי להעביר את ה CACHE של גוגל-כרום לכונן RAM זה. א-ב-ל, ברגע שכיביתי את המחשב, כל ההגדרות נעלמו. אני מניח מן הסתם שזה מכיוון ש RAM, מעצם טבעו, הוא זכרון נדיף. אם כן -איך מתגברים על בעיה זאת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה nod32 ואני רוצה לדעת איך משתמשים בה מה זה כל התיקיות dmon? emon? imon? amon? nod32? מה זה כל התיקיות האלה מה החוצץ log? ואם אני יכול לעשות כמו בנורטון שזה יעשה לי סריקה כל יום שאני בוחר ובאיזה שעה שאני בוחר לבד? אני חייב להגיד שזאת תוכנה טובה היא מצאה לי 9 וירוסים שנורטון לא מצאה לי גם לא באון ליין
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ומאיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חבר'ה איזה תוכנות מדביקות כתוביות לסרט? אני צריך את זה בשביל לראות סרט בדי.וי.די. תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
סץכלו פירמטתי את המחשב עכשיו לא הצלחתי להיכנס לאינטרנט וזה התקשרתי להוט וזה הסבירו לי אמרו לי תיכנס לכאן לכאן לכאן קיצר אמרו לי שאני צריך להוריד דרייבר לכרטיס רשת שלי עכשיו אין לי דיסק של זה קיצר יש לי מחשב של DELL עכשיו שפתחתי בפורום תמיכה ומונדיג וחומרה נעלו לי אמרו לי לבקש כאן דרייבר ללוח אם לא הבנתי מה הקשר.. קיצר מה אתם חושבים שאני צריך?? Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש קליינט FTP שיראה לי נפח של תיקיה (mb) בשביל לדעת כמה מקום פנוי נשאר לי בחשבון תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מערכת חזקה e8400 9800gtx+ 4gb ram 500gb aaks corsiar 550wtt nzxt tempest והרשמקול כל פעם אומר לי כל פעולה שאני עושה ברשמקול הוא אומר לי ככה ויצאתי מהכל
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש ואני מנסה למצוא דרך להעביר תוכנות של adobe מהלפטופ הישן לחדש עם כל ההגדרות האישיות שלי בתוכנות בלי להתעסק בהתקנה מחדש. האם ניתן לעשות את זה דרך Image של המערכת בלפטופ הישן? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הלוח אם הזה שילשום נתתי לטכנאי שלי להתקין את הכול וזה.. יש לאחי הקטן כמה משחקי רשת שהוא אוהב לשחק לפני שסמתי את הלוח הזה הכול עבד לאחי! אחרי שקיבלתי את המחשב חלק לא עבדו שקראתי מה שרשום על הדיסק התקנה של הלוח אם ראיתי שיש שם איזה משהו שקשור Norton ולפי מה שאני יודע המשחק ניחסם על ידי נורטון אבל אני לא מוצא שם דבר שקשור לנורטון במחשב יש לי אנטי וירוס NOD32 ראיתי בהסרת תוכניות אתל ההתקנה של GIGABYTE יעני של הלוח השאלה אם אני יסיר אותו יכול ליקרות משהו ? אינה מה שרשום על הדיסק AMD 7 -series Utility DVD chipsets/serial-ata=RAID Network-Audio Drivers Norton internet Secuity
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אז ככה, יש את הדף הזה http://fun.walla.co.il/?w=/6 שאני לא מצליח לשמור שום סרט ממנו עם איזו תוכנה, כגון:WM Recorder, Replay AV וVideoDownloader. למישהו יש שיטה להוציא משם סרטונים? או לפחות באיזה תבנית הם משתמשים בעסק שם? תודה מראש לכל העוזר.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שאני מנסה להתחבר לאייסיקיו זה נתקע לי בקטע של "טוען רשימת קשר" וככה זה נשאר...חיכיתי 20 דקות ועדיין זה נשאר למישהו יש מושג מה הבעיה???
-
- 7 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני יוצר משחק תלת מימדי. כדי ליצור את המפה אני קורא קובץ BMP כאשר מיקום הפיקסל קובע את נקודת הציון רמת הצבע האדום קובעת גובה רמת הירוק קובעת את סוג המרקם ורמת הכחול את סוג הבניין שנצא באותה נקודה. השאלה היא איך אני יכול להכין את שלושת השכבות בנפרד ואז לשלב אותן ל BMP אחד. חשבתי על photoshop. אז איך אני עושה שאם בנקודה מסויימת הצבע: בשכבה אחת (100,0,0) בשכבה השניה (0,110,0) בשלישית (0,0,50) יצא לי בתמונה הסופית (100,110,50)
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הכל בכותרת
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
פשוט יש לי סרט DVD ובאופן חוקי מותר לי ליצור לעצמי עותק אחד לגיבוי. פשוט יש כל כך הרבה תוכנות ואני מבולבל. יש משהו באמת טוב יותר מכולם?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-