תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לפרמט את המחשב ויש לי המון לינקים במועדפים. רציתי לדעת אם יש אפשרות "לייצא" את כל הלינקים לקובץ טקסט כלשהו במקום להיכנס אתר-אתר ולהעתיק את הלינק שלו לתוך קובץ טקסט. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי הרבה תיקיות עם מיילים חשובים שאני שומר שם בתיקיות, איך אני מקנפג את outlook express שיוריד את כל התיקיות עם כל המיילים מהשרת של hotmail ל outlook express?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני משתמש במודם terayon tj715 בחיבור USB (אני לא יכול לשנות את החיבור כרגע, אעשה את זה ברגע שאוכל ואני מחפש פיתרון בינתיים) התקנתי וינדוס 7 (64 ביט כמובן) ואני לא מצליח למצוא דרייברים מתאימים למודם הזה, מישהו כבר נתקל בזה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב קובץ MDS \ MDF כ Image כדי שאני אוכל להעלות אות בסוני פלסטיישן אבל הוא לא מזהה את הפורמט כאחד שהוא יכול לצרוב בתור אימייג'? האם הדבר אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות שקניתי לא מזמן ב60 שקל, אוזניות סבבה שעובדות וגם בחר שלי קנה והכול טוב ויפה. שאני משחק או שומע שירים הכול סבבה עובד חלק ורגיל, אבל שאני נכנס לונט אחרי מספר שניות פתאו אני שומע מין קטיעה כזאת ומאותו הרגע לא שומע יותר כלום, המשחקים גם לא עובדים, ושירים רק נטענים ולא רצים.. שמתי לב שהבעיה קוראת רק שנאי מפעיל את הונטרילו אבל הונטרילו הורד מהאתר המקורי שלהם www.ventrilo.com מה גם שאני מריץ את זה על ויסטה 64BIT, יכול להיות שהבעיה היא בויסטה עם הונט? ורק לאחר שאני מתחיל את המחשב מחדש הכול עובד יפה עד שאני פותח את הונט ואז הכול שוב נדפק.. אני כבר משתגע, תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן. מכירים דרך לייצר קישורים דרך המקלדת בפאוור פוינט? הייתי רוצה שכשאני לוחץ על מקש מסויים במקלדת המצגת תקפוץ למקום אחר. הייתי מעדיף לדרוס את ההגדרות של powerpoint (למשל עבור חץ למעלה, מקש b ושאר המקשים הקבועים) אבל אם יש אפשרות עבור מקשים אחרים - זה גם יהיה טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מנהלים בבקשה אל תצמידו לי את זה לת'רד הראשי של FF. ההודעה שרשמתי שם נקברה ואף אחד לא הצליח לענות לי שם עליה. מחפש תוסף לפיירפוקס שיאלץ אותו לפתוח חלון אחד בלבד של פיירפוקס. אם נניח אני אלחץ שוב על הקיצור דרך שלא יעשה לי חלון נוסף עם עוד טאבים... שיפתח את החלון הנוכחי בו אני משתמש. ניסיתי לחפש באתר התוספים אבל כל הגרסאות ישנות מדי או פועלות גרוע. אני משתמש ב3.5 תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היה פה אחד שכתב את התוכנה המושקעת HWzone Monitor כנראה yousux האתר התחדש והעם דורש עידכון לתוכנה HWzone Monitor המצויינת שלך! ונראה לי שככול שיהיו יותר תגובות לנושא כך הבחור יעדכן יותר מהר...
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי! שלחו לי קובץ(תמונה) בקובץ pif, איך אני פותח אותו? זה קובץ MS DOS כזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי אייפוד ואני לצערי משתמש בתוכנה iTunes שהיא באמת מחורבנת. בכ"מ לא משנה אם היא נוחה או לא נוחה, ההארד דיסק שלי חולק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה שהווינדוס מותקן עליו ומחיצה שניה מה שנותר מ500 ג'יגה. אין לי הרבה מקום במחיצה הראשית בגלל הווינדוס הזללן, אז אני משתדל להתקין את הכל במחיצה השניה, במהלך ההתקנה של הiTunes הגדרתי שהתוכנה תותקן במחיצה השניה (E:\iTunes) ושם התוכנה הותקנה, הבעיה היא שאת הספריה הiTunes מתקין במחיצה הראשית תחת התיקיות של המוסיקה\תמונות\סרטים. אני לא רוצה שזה יקרה! כל שיר שהתוכנה הזאת ממירה היא מעתיקה למחיצה הראשית וזה רק אוכל לי את כל הזיכרון במחיצה הראשית! איך אני מעביר את הספריות של הiTunes למחיצה השניה ודואג שזה לא יחזור? בהגדרות של הiTunes הג…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה פשוטה של שעון מעורר שאת הצלצול אפשר לבחור בקובץ MP3 (אפשרות של FLAC יהיה טוב) חפשתי בFilehippo ובSoftpedia ולא מצאתי משהו חינמי ובעל הורדות רבות (מדד לאמינות). אשמח להמלצה לתוכנה שתעשה את העבודה. לא מוזר שקשה למצוא תוכנה שעושה דבר מאוד פשוט?! תודה רבה, עומר
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כמה סוגי תוכנות הטובות שיש בשוק.. מה שיש לי כרגע זה VMware Workstation ואני לא ממש מרוצה מימנה יש משהו תחליפי?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסתי היום למחוק משתמש admin (שגם אני הייתי admin) ממחשב של לקוח והמחשב הביא לי שגיאה "אין אפשרות לבצע פעולה זו בחשבונות מוכללים" מה זה אומר? ואיך אני יכול למחוק את המשתמש בכל זאת? רונן
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב אני לא מצליח לגלוש למספר אתרים שניסיתי ואני מקבל שגיאה ssl_error_ssl_disabled אני לא יכול לגשת להרחבות ודברים כאלה.. אני לא יכול להוריד מהאתר של פיירפוקס דפדפן ואני לא יכול להוריד בכלל ..הדפדפן לא מאפשר קטסטרופה אשמח לקבל את עצתכם במהירות האפשרית תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מפנה שאלה למקצוענים ואני מקווה שאני בפורום הנכון. ראיתי את הקליפ הזה וחבר טוב שלי מתחתן. הייתי רוצה לעשות קליפ כזה אבל אין לי ניסיון בעריכה בשיט. הייתי שמח לקבל פה הכוונה וייעוץ מחבר'ה שמבינים, איך לעזאזל עושים כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כעורך מתחיל ( בפרימייר) אני נדרש להעביר דאטה מקלטת המיני DV שלי למחשב. האם לעשות זאת בשיטה הסטנדרטית של חיבור המצלמה בכבל USB למחשב ואו שלמען פורמטים נוספים בעתיד כדאי לרכוש טייפ דגימה ( שאגב נורא יקר). תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר המלצות רבות ששמעתי (כולל בפורום אמצעי אחסון) החלטתי להוריד גרסת ניסיון של התוכנה PerfectDisk 10 pro במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, ולכאורה היה נראה שהתהליך אכן מתחדש כפי שנראה כ…
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
זאת פעם שניה שאני מוריד מהאתר HP עידכון לביוס ואחרי כל התקנה כזאת כל הסרטונים באינטרנט,NANA MAKO הרדיו בTIOOLBAR וכו' לא עובדים לי. זה נקרא שם "WinFlash for HP Notebook System BIOS" איך אני מוחק אותו? שחזור מערכת אני כבר לא יכול לעשות.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
כל קבצי הNOTEPAD שלי נהיו ברוסית. היו לי למשל המון קבצי תרגום SRT כולם נהיו ברוסית. אם אני מוריד קובץ תרגום חדש ופותח אותו הוא גם נהיה ברוסית. אם אני כותב בעברית הוא כותב בעברית שאני מחליף לאנגלית הוא כותב אנגלית. רק שאני פותח קובץ מוכן הוא ישר עושה לי אותו ברוסית. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כשאני מתחבר ICQ ויש הודעות שהשאירו לי.ופתאום ניסגר לי תוכנה ICQ וזורק לי הודעה שגיאה של מיקרוסופט וליבחור "תישלח" או "אל תישלח" בחרתי "אל תישלח" וניסגר לי מיד ICQ שלי. מה יכולה להיות בעיה? נסיתי להוריד גירסה חדשה באתר ICQ .ושוב עדיין אותה בעייה. נסיתי תוכנה שניקרא PowerTools 2009 והיסרתי ICQ ואח"כ נקיתי בעזרת תוכנה PowerTools 2009. והיתקנתי מחדש ועדיין יש אותה בעייה. אני לא יודע מה מקור הבעיה... פרטים שלי: גירסה : 1042 ICQ 6.5 עברית חלונות XP SP3 - אנגלית. איך פותרים את הבעיה הזאת? אגב:כשאני לא מקבל הודעות מכתבים צהובים קטנים שהשאירו לי בזמן שלא הייתי מחובר.ICQ שלי כן עובד ולא ניסגר. רק שקורה בעיה תקלה שמיתחבר ICQ ורואה יש לי הודעות מכתבים צהובים ופתאום ניסגר לי ICQ ונותן…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן ווידאו שמסוגל לנגן את כל קבצי הווידאו הפופולרים (dvix/xvid/h264 וכו') ללא התקנת מקודדים נפרדים בדומה לVLC אך הוא גם צריך להיות מסוגל לרנדר כתוביות באיכות טובה, מה ש VLC די נכשל בו. מה שניראה שVLC עושה זה פשוט לרנדר את הכתוביות ברזולוציה של הסרט, ככה שאם מגדילים את הסרט לכל המסך הכתוביות נראות מפוסקלות. אני מחפש נגן שירנדר כתוביות בדומה לפילטרים של directshow לדוגמא Vobsub וכו'. מישהו מכיר חיה כזאת ?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המחשב לא נותן לי לעסות רזולוציה גדולה יותר מ 1680X1050 יש לי מסך 21 וחידשתי גם את הדריבר של המסך וגם של הכרטיס
-
- 14 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כל היום חיפשתי דרייברים ללוח אם Quanta 30B8 (של מחשב נייד HP Pavilion dv6160) ולא הצלחתי! אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא לי את הדרייבר, יש לי וינדוס XP 32bit. אם אין ברירה אז גם דגם ישן יותר (כמו 30B7) יתקבל בברכה. בתודה מראש אופיר
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את התוכנה. אז נכון, בהתחלה ההתקנה מבקשת הפעלה של המחשב מחדש לצורך התקנת אבל הוא לא מתחיל להתקין ומבצע את הפעולה של ה restart שוב ושוב ושוב.... ??? אם למישהו ידועה הבעייה ויודע איך לפתור אותה ורציתי לדעת אם קיימת גרסא עברית לאופיס 2010??
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ליבעיה עם תוכנת ARCHICAD שהותקן במחשב חדש. בזמן רינדור התוכנה נופלת ומוציאה הודעת שגיאה. כאשר במחשב הישן שהיה עגלה מקרטעת התופעה לא היתהץ המחשב: המחשב מכיל מעבד Q9400, כרטיס מסך NVIDIA - PNY QUADRO FX 580 המכיל זכרון 512M 2 כרטיסי זכרון של KINGSTON 2G DDRII 800 (סהכ 4G) המחשב עובד עם מערכת הפעלה XP SP2 32BIT אני לא מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה עם 64BIT מאחר וזה יאלץ אותי להחליף גרסאות של חלק מהתוכנות עמן אני עובד. אם מישהו כאן מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה דומה או יכול לתת כוון לפתרון, המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-