עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, ברשותי כונן חיצוני לשימוש אחסון וגיבוי, אני מעוניין להכנס לתוך מחשב ולחבר USB. אני מחפש תוכנה לשליטת מיתוג ל-USB שמאפשר לשלוט ידנית הפעלת/כיבוי USB שמחובר לכונן חיצוני בלבד. תודה רבה. נ.ב. אם תשאלו למה נכנסתי כונן חיצוני לתוך מחשב, כי בשנה קרובה אני עובר לנייד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני יודע שזה לא הכי קשור לפה,אבל אני פשוט חייב למצוא את זה..בהתחלה פתחתי דיון בשאלה בפורום אודיו,אבל הפנו אותי לפורום תוכנה בכל מקרה-פעם היתה לי תוכנה כזו,ועכשיו אני זקוק לאחת בדחיפות... אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשלב שני שירים ולהריץ את שניהם בו זמנית,וכן ליצור קובץ חדש של הקבצים המשולבים. אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אחת.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. השאלה בכותרת אשמח אם מישהו יכתוב פה מדריך קצר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Asaf.Y,

לחץ כאן תהנו!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כאשר אני פותח את גוגל כרום אני מגיע לדף המצורף בתמונה במקום לדף הבית. אם בשלב זה אני לוחץ על האייקון של הבית אני מגיע לדף הבית כך שאין בעיה עם ההגדרה של דף הבית. איך אני גורם לגוגל כרום להגיע ישר לדף הבית ולדלג על הדף הזה שהוא מביא אותי אליו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Zinger777,

היי, מכירים את זה שאתם אומרים לעצמכם "יאללה.. עבר מלא זמן מאז הפירמוט האחרון ובטח יצטבר לי זבל שאף תוכנה לא יודעת לזהות.. נפרמט את המחשב.." ואז אתם מתחילים לגבות הכל, מוצאים את הדיסק שהיה מוסתר איפה שכל הדיסקים (מי עוד משתמש בדבר הזה?!), מכניסים לכונן והנה.. format.. next, next, next.. וואלה! WIN 7 חדש ונקי בלי זבל ישן. טוב.. רק נשאר לשחזק את הגיבויים, להתקין את התוכנות החסרות אה.. וגם כמה דרייברים.. right.. נכנסים לאתר של ASUS >> מחפשים את הלוח אם (M4N68T-M) >> מורידים את כל הדרייברים ומתחילים להתקין. אבל היי... יש בעיה. מה? בעיה? עכשיו? אבל פירמטתי כדי שהמחשב יהיה טוב יותר.. לא כדי שיהיו לי עוד בעיות בחיים.. למה פירמטתי למההה%^@#@ ובכן, יש לי בעיה עם התקנת ד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by blade2,

כתוצאה מטעות אנוש מביכה (לקח לחיים: לעולם לא לפרמט כוננים כששרויים במצבים של עייפות קיצונית) - פירמטתי את הפרטישן הלא נכון. (ב quick format). ניסיתי לשחזר עם Ontrack EasyRecovery 6 אבל זה לא מצא שום קבצים בכל אחת מאפשרויות השחזור שניסיתי (למעשה, זה מצא 11 קבצים כולם מ windows/temp), עם זאת כשניסיתי לשחזר במצב של שחזור ללא מידע על מערכת הקבצים, הוא מצא לי את כל הקבצים - הבעיה - שהם איבדו את השמות שלהם ואת המיקומים שלהם - בלאגן. 1) האם עשיתי משהו לא נכון? איך אני משחזר כמו שצריך בעזרת EasyRecovery 6? 2) האם יש תוכנות אחרות שיכולות לשחזר את זה? איך אני עובד איתן? כמו כן, אשמח לשמוע עוד טיפים ועצות אם יש. תודה מראש וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by geniaXP,

יש לי בWindows 7 יוזר אחד בשבילי עם ממשק בעברית ויוזר אחד להורים עם ממשק ברוסית אני רוצה לעשות שפיירפוקס אצלי יהיה בעברית ואצלם ברוסית יש איזה דרך לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כל גרסא של מסנג'ר שאני מוריד, ביקש ממני לעדכן למסנג'ר החדש. עכשיו אני לא אוהב את המסנג'ר החדש, הוא מגעיל בצורות מטורפות. הורדתי את הגלריית התמונות של windows live, זה מן תוכנה כזאת לעריכת תמונות. אחרי ההתקנה של התוכנה הזאת, גיליתי שהוא התקין לי גם את המסנג'ר החדש, על המסנג'ר הישן שהיה לי. עכשיו, כל הורדה של מסנג'ר ישן שיש באתרים כלשהם, מבקש אוטומטית לעדכן למסנג'ר החדש. אם אתה לוחץ על "לא" אז אתה לא יכול להתחבר. כי הוא עדיין ממשיך לבקש את המסנג'ר החדש, לעדכן למסנג'ר הזה. השאלה שלי היא כזאת... האם יש אפשרות, לעקוף את זה בדרך כלשהיא? הכוונה, כשגם אני ילחץ על "לא", אני כן יוכל להתחבר למסנג'ר הישן מבלי לעדכן למסנג'ר החדש והמהגעיל הזה (9 או 9.1).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, אני מחפש אנטיוירוס שכולל גם פיירוול למחשב שלי, שלא יזלול הרבה משאבים ושיהיה מצוין ויתעדכן על בסיס יומי. על מה אתם ממליצים? ניר.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, ערב טוב לכולם.. אני בונה עכשיו מחשב לעריכת ווידאו - ווידאו משמע אירועים.. חתונות וכ'ו. התוכנה העקרית שאני הולך לעבוד איתה היא AVID - לא 3D, לא משחקים ולא פוטושופ.. רק ווידאו. אני מבין שעדיף לעבוד עם כרטיס שהוא לא on board ואני גם מתכנן ריבוי מסכים אז על אחת כמה וכמה.. אני לא מתכוון לחסוך אגורה, אני עוסק בזה לפרנסתי ! אבל בכל זאת, לצרכים שלי.. quadro או איזה GTX כלשהו או אולי אפילו 9600GT\9800GT ושוב אני מזכיר שאני לא מחפש לחסוך, אני רק רוצה לדעת מה יתן לי תוצאות אופטימליות.. מצאתי על זה כמה דיונים.. על כל נושא העריכה, AVID למיניהם - אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלתי אז אני ממש אשמח לקבל את עזרתכם. ועוד משהו קטן, סתם בשביל השקט הנפשי שלי למרות שכבר קראתי על ז…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tzviran,

התקנתי היום איציק חדש בשם: 2001b אבל התברר לי כי כל השמות של החברים שהיו לי נעלמו. לא זכור לי שזה קרה לי בגירסא הקודמת. מה הייתי צריך לעשות (ולא עשיתי) שהיה מונע לי את הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. זה משגע - כל תוצאות החיפוש בגוגל התגלו כאכזבות וגם באתר של אינטל לא מצאתי כלום

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. קניתי מחשב חדש עם לוח אם asroch h61m/u3s3 אני מעוניין להוריד את המהירות של המאווררים שמחוברים ללוח אם אבל מהspeed fan לא ניתן לשלוט על המאווררים. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם אתמול פירמטטתי והתקנתי את הווינדוס מחדש עכשיו, כל פעם שאני מנסה לשמוע שיר, או בעזרת הווינאמפ או בעזרת ווינדוס מדייה פלייר, השיר מושמע בסדר גמור אבל מדי פעם באמצע הוא משמיע פתאום כזה כאילו "בהילוך איטי" כמה פעמים במהלך השיר וזה ממש מעצבן. זה כבר קרה לי פעם אבל אני לא זוכר איך סדרתי את זה בבקשה עזרה!! נדב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by gilad_r,

שלום לכולם יש לי מסך 3d של lg ואני משתמש בתוכנה tridef 3d 1.8.5 הורדתי סרט אבל אני לא מצליח לראות את הכתוביות עבדתי לפי המדריך אבל ללא תוצאות בנגנים אחרים אני כן רואה את הכתוביות אשמח לעזרה בתודה מראש גלעד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כי ממה שאני מדמיין, תיאורטית, אם האימג' מגבה את כל הקבצים וערכי הרג'יסטרי מהפרטישן הראשי, למעט הקרנל/דרייברים. זה ידרוש שחזור רק אחרי התקנת מערכת ההפעלה. אבל מצד שני זה יכול להחזיר את כל ההגדרות וכל התוכנות והמיילים והכל, לא תלות בחומרה זהה כמו שגוסט דורש. קיים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by assaf181,

שלום, עד לאחרונה היה לי כרטיס מסך של nVidia, וכידוע עם הדרייבר בא גם PhysX, אבל לא מזמן שידרגתי לכרטיס של ATI ואני כבר לא צריך אותו. מחקתי את הדרייבר של nVidia לגמרי וחשבתי שגם הפיזיקס יימחק, אבל עכשיו שמתי לב שהוא עדיין קיים ולא מצאתי אותו ב-Add/Remove. גם נכנסתי לתיקיה של זה ולא מצאתי שם שום Uninstaller. איך מוחקים את זה? למחוק ידנית?[br]פורסם בתאריך: 31.10.2009 בשעה 20:41:35 no comment?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by t d,

שלום! מישהו פה אולי מכיר איזו תוכנה חינמית אשר מנקה בצורה יסודית ופרטנית את הרג'יסטרי? עדיף שתהיה כמה שיותר ידועה ואמינה... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ozezer,

בס"ד שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה שמפריעה לי לעבודה סדירה של המחשב : כשאני עורך סרטונים במחשב הוא בקושי טוען לי את המדיה. וכמו כן, כשאני מנסה להריץ סרט HD הוא זז לי ב Slow Motion.... יש לי כרטיס גרפי HD4670 שעבד מעולה לאחרונה. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו וגם את הכרטיס מסך וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין קודקים מעודנים וגם זה לא עזר. ניסיתי להוריד מחדש את הדריבר של הכ.מסך וגם זה לא עזר... אשמח אם יש לכם רעיונות נוספים. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. התקנתי עכשיו WIN7 ואני מנסה להריץ עליו את הכרטיס טלויזיה הענתיקה שלי ואני פשוט לא מצליח... לכל התוכנות והדרייברים שמצאתי שיניתי בלשונית "תאימות" לWIN XP ששם זה עבד מצוין... אני יושב על זה כבר המון זמן ואני פשוט עובד עצות... יש למישהו רעיון? (חוץ מלקנות כרטיס חדש...) תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by marlboro,

הכתוביות נמצאות באותה ספריה עם אותו שם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי אינטרנט 3 מגה ואפלוד של 192 בכבלים!! מה לבחור באמיול תסתכלו!! http://img237.imageshack.us/img237/6421/1cw6.png http://img172.imageshack.us/img172/8625/2jb7.png יש שם את כל האפשרויות אינטרנט 3 מגה בכבלים מה לבחור משם? תודה!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום , יש לי כמה קבצי NRG , ISO שאני מעוניין לצרוב . יש כמה קבצים שהם בגודל של פחות מ 350M ( 230 ,260 , 289 וכו' כך שמבחינת נפח ניתן להכניס 2 ב CD . האם הדבר אפשרי , ואם כן , איך ? תודה , יניב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי בערך 200 קבצי AVI שאני רוצה לחבר לקובץ אחד. ניסיתי מספר תוכנות: Boilsoft Video Joiner- לא טוב, מתקבל קובץ שכולל רק את קובץ ה AVI הראשון Easy Video Joiner- גם לא, מוציא קובץ שכולל את כל ה AVI אבל אין אודיו. VIRTUALDUB- לא בא בחשבון, צריך להוסיף כל קובץ שרוצים לאחד באופן ידני ואי אפשר לבחור את כולם. אני לא מתכוון להוסיף 200 קבצים אחד אחרי השני.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים