תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ההורדות שלי באימיול ממש איטיות. אני מגיע למהירות של מקסימום 4KB/s לקובץ (20KB/s ב-Burst). בד"כ, המהירות היא 1-2KB/s. המהירויות מאוד איטיות גם כאשר מדובר בקבצים עם הרבה מקורות. כל הפורטים שלי פתוחים ויש לי High ID. הבעיה שלי היא שיש לי רשימה עם הרבה הורדות פעילות, אבל אימיול לא מסכים להוריד יותר מ-4 קבצים בו-זמנית. אם אני אוריד הרבה קבצים במקביל, אז אני אנצל הרבה יותר טוב את הרוחב פס שלי, ולא אחשוב שאני נמצא ב-Dial-Up Connection. איך אפשר להגדיר לאימיול שיוריד מספר בלתי מוגבל של קבצים במקביל? אני משתמש ב-MorphXT.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מע' הפעלה WINXP היה קודם מותקן כ.טלויזיה מעפן של FLYVIDEO98 שהוסר... חיברתי את הPVR-150 שלי, זוהה ככרטיס וידאו מולטימדיה, ושום דרייבר לא מתאים איך מתקינים אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מאוד אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור בעיה מציקה. אני מעתיק (סימון-העתק-הדבק) טקסט בעברית מאתר אינטרנט מסויים ל-WORD (אופיס 2003) ואז ב-WORD הטקסט יוצא הפוך (לדוגמא במקום "כדורגל" יוצא "לגרודכ"). יש למישהוא מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? איך אפשר לעשות כך שהטקסט לא יהיה הפוך? או להפוך אותו לצורתו המקורית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בחלונות 10 אני מישתמש בתוכנה Adobe Acrobat Pro DC 2015.006.30279 בשפה אנגלית. שאני פותח מסמכים בקובץ PDF.וקורא. ואח"כ סוגר אקרובט ופותח שוב אקרובט בתמונה רואים רשימה שבעבר פתחתי קבצים. איך מנקים את הרשימה שבעבר פתחתי אותם? בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי איזה שהוא קובץ שהורדתי שכולל בתוכו שלושה סוגי קבצים: VOB, BUP, IFO. הקובץ VOB שוקל ג'יגה וחצי, והאחרים כמה Kימ. עם איזו תוכנה אפשר לצרוב\לפתוח קבצים אלו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחברתי לפייסבוק דרך גוגל כרום, במחשב של חבר. לא שמרתי שם את הסיסמא כדי שלא יוכלו להכנס שוב. רציתי לדעת האם יש אפשרות למצוא את הסיסמא ? ואיך ? חיפשתי ומצאתי כמה קישורים שאולי קשורים: http://www.nirsoft.net/utils/chromepass.html אודה מאד לעזרה. תודה רבה, שלומי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה שמפריעה לי לעבודה סדירה של המחשב : כשאני עורך סרטונים במחשב הוא בקושי טוען לי את המדיה. וכמו כן, כשאני מנסה להריץ סרט HD הוא זז לי ב Slow Motion.... יש לי כרטיס גרפי HD4670 שעבד מעולה לאחרונה. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו וגם את הכרטיס מסך וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין קודקים מעודנים וגם זה לא עזר. ניסיתי להוריד מחדש את הדריבר של הכ.מסך וגם זה לא עזר... אשמח אם יש לכם רעיונות נוספים. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה היא עושה? האם זה עולה כסף? (not free=bad) האם היא מושכת וירוסים תולעות עורכי דין וכדומה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה צריך עידכון של הכרטיס מסך GEFORCE 2 MX דחוף הדרייבר הכי הכי חדש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
למי שלא יודע vcpoker זה תוכנת פוקר אינטרנט עכשיו במחשב הישן שלי היה בעיה להיכנס איתה לשרתים של התוכנה חשבתי שזה אולי בגלל שהוא ישן וזה ואולי זה משפיע בכל אופן כנראה שלא...גם במחשב הנוכחי התוכנה מסרבת להתחבר לשרתים אלא אם אני מנסה להיכנס איתה כמה פעמים ואז אולי היא עושה טובה הבעיה היא רק אצלי כי ניסיתי להריץ אותה על מחשבים אחרים והיא ישר מתחברת יכול להיות שזה קשור ל ISP...דיברתי איתם אולי הם יודעים משהו בקשר לזה ואמרו לי שהם לא מספקים תמיכה לתוכנות... התוכנה מבוססת ג'אבה ...התקנתי כמובן את הג'אבה גרסה אחרונה ופשוט ללא הצלחה יש מישהו פה שמכיר את התוכנה או יצא לו לשחק פוקר איתה? או מישהו שסתם יש לו איזה רעיון יש לציין שזה לא תמיד היה ככה...במחשב הישן היא פעלה מצויין עד שהית…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך raedon hd 4800 הורדתי דרייבר חדש ולפני ההתקנה ביצעתי מחיקה של הישן כולל driver sweeper לאחר ההסרה, אתחול, התקנה מחדש ואתחול נוסף הCCC לא עובד הוא פשוט לא נפתח בכלל... בבקשה עזרה! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אדובי מרחיבה את מגוון החבילות המוצעות בארץ לסטודנטים. שתי התוספות האחרונות הן Creative Suite 5.5 Production Premium ו- Creative Suite Master Collection CS5.5. חבילות אלה מצטרפות למגוון הקיים הכולל את: Creative Suite 5.5 Design Premium ME Creative Suite 5.5 Design Standard ME Creative Suite 5.5 Web Premium ME Photoshop CS5.1 ME החבילות מיועדות לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון (מינימום שנתיים), שני ושלישי במוסד להשכלה גבוהה אשר מוכר על ידי משרד החינוך בלבד ! ניתן לעדכן את התוכנה לגרסה מסחרית מתום שנה ממועד הרכישה !! חשוב לציין - שתי החבילות החדשות אינן חבילות ME (כל התוכנות בחבילות אלה הן בגרסה אנגלית בלבד !) לפרטים נוספים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בשלוש השנים האחרונות אני השתמשתי בפיירוול של NORTON ובפיירוול של ZONEALARM. לא הייתי מרוצה משניהם בגלל סיבות רבות. אז בבקשה תמליצו לי על פיירוול אחר, בעל ביצועים טובים (שלא יפרצו לי למחשב למרות שהוא פועל). ובבקשה אל תמליצו על הפיירוול של זוןאלארם ושל נורטון, מכיר את שניהם, שניהם זבל (אל תתווכחו על זה פה, תתחו תרד חדש משלכם על הנושא הזה). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בערך 200 קבצי AVI שאני רוצה לחבר לקובץ אחד. ניסיתי מספר תוכנות: Boilsoft Video Joiner- לא טוב, מתקבל קובץ שכולל רק את קובץ ה AVI הראשון Easy Video Joiner- גם לא, מוציא קובץ שכולל את כל ה AVI אבל אין אודיו. VIRTUALDUB- לא בא בחשבון, צריך להוסיף כל קובץ שרוצים לאחד באופן ידני ואי אפשר לבחור את כולם. אני לא מתכוון להוסיף 200 קבצים אחד אחרי השני.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי אתמול את המסנגר החדש 8.689 לאן לעזאזל נעלמו לי כל האנשי קשר שלי שפוט אין שם אף אחד מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Please advise such simple example in Python of machine learning that supports both inputs of training file and test file about code will give output. There are a lot of websites with multi blocks example (so each block just doing part of the "job"). Too annoying and most often not working. I am looking for "one shot" code that does it all. Thanks, Eran
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עם וינדוסXP. הדרייבר זיהה את 2 ה-כ.מסך (אחד ככרטיס PCI-EX2 ואחד מובנה בלוח אם). משום מה אחרי שעדכנתי לגרסה האחרונה (11.1) הוא לא מזהה אצלי את הCROSSFIRE. המפרט מחשב שלי כבר מופיע בפרטים. אם אתם צריכים פרטים נוספים אל תהססו לבקש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי בבית רשת ביתית של כ-3 מחשבים שמחוברים לראוטר. לפני כמה ימים התקנתי בשלושתם את התוכנה Norton Internet Security. אני לא מצליח לראות את המחשבים האחרים ברשת כל עוד שהתוכנה היא על מצב Enable, ברגע שאני מעביר אותה ל-Disable אז הכל מסתתדר. מכיוון שאנחנו מדפיסים כולם על אותה מדפסת שמחוברת לאחד המחשבים זה מסבך מאוד את כל עיניין ההדפסה והעברת הקבצים ברשת. האם יש דרך לעשות הרשאה למחשבים מסויימים ברשת בתוכנה עצמה? האם יש איזשהו פתרון אחר שעולה בדעתכם? אשמח לכל תגובות בתודה מראש ניר
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו WIN7 ואני מנסה להריץ עליו את הכרטיס טלויזיה הענתיקה שלי ואני פשוט לא מצליח... לכל התוכנות והדרייברים שמצאתי שיניתי בלשונית "תאימות" לWIN XP ששם זה עבד מצוין... אני יושב על זה כבר המון זמן ואני פשוט עובד עצות... יש למישהו רעיון? (חוץ מלקנות כרטיס חדש...) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שב"ש קבלנו עבודת הגשה שבה אנו אמורים ליצור מערכת הפעלה מסוג WINPE,וגם ליצור IMAGE של המערכת. בין השלבים צריך להשתמש בתוכנית "SysPrep" אשר מוחקת את זהות המחשב. אני משתמש בתוכנה VIRTUAL BOX,שהתקנתי עליה מערכת הפעלה 7. בשלבים שהמורה תיאר,צריך להשתמש בתוכנית הSysprep עוד לפני יצירת הWINPE ע"י כלי הAIK. איך ניתן לעשות זאת אם המחשב הופך ל"חסר זיהוי"? לינק למאמר בפורום המכללה : http://www.practicu.com/forum/default.aspx?g=posts&t=94 1) האם צריך להשתמש קודם בAIK,ליצור WINPE ואז לבצע את הSysprep? 2) לאחר היצירה איך אני מושך את הIMAGE ? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין את השלבים הנכונים יצאתי מעט מבולבל בתודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש : רציתי את עזרתכם לגבי תוכנות נחוצות\שימושיות\מומלצות שאני צריך להתקין עליו כמו מערכת הפעלה, אנטי וירוס, פיירוול, תוכנת צריבה, תוכנה לסרטים, מקודדים, תוכנה לשיתוף קבצים והורדות דפדפן וכל מיני וורדים למיניהם * אני לא מחפש קישורים לתוכנות פרוצות, אבל אם יש קישורים לתוכנות חינמיות, או שדורשות סיריאל לזמן מוגבל : אני אשמח אם תוכלו להוסיף תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי תיקיה שנמצאת ישירות תחת כונן C ואני לא יכול להעביר אותה. האם אני יכול לצרף אותה ל DropBox? התיקיה משוייכת לתוכנה מסויימת ואי אפשר להגדיר אותה בשום מיקום אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, בשעה טובה קניתי מחשב חדש (נייח). התקנתי XP 64bit והכל היה בסדר. אחרי יומיים (פלוס מיליון עדכונים של windows ותוכנות שאני התקנתי) מתחילה בעיה שהיתה מוכרת לי מהמחשב הישן שלי- כשאני בא לכבות את המחשב, במקום שהמחשב יכבה הוא עושה רק ריסטרט. מאחר וזה היה גם במחשב הקודם ברור שזאת בעיית תוכנה ולא חומרה. מה שעשיתי עד עכשיו- הורדתי את האפשרות לריסטרט אוטומאטי כשיש בעיות. זה לא עזר. אני אפילו שוקל לקנות וינדווס 7 אם זה לא ייפתר כי זה מעצבן נורא וזה מאלץ אותי לכבות את המחשב עם כפתור הכיבוי במארז. רעיונות מישהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-