עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shmuel,

תגידו מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד סקריפטים למירק? או מקסימום תוכלו להיתחבר אלי לאיי סי קיו ולשלוח לי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Kurt,

יש לי 2 טורים של מספרים, ולכל מספר בטור אחד יש מספר שמתאים לו שנמצא בטור השני באותה שורה. אני רוצה לסדר רק את הטור הראשון לפי סדר עולה, ושהטור שני ישתנה כך שהמספרים התואמים ישמרו. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מתכוון לקובץ ISO שאם אני מכניס אותו עם הדיסק שעליו הוא צרוב למחשב אז יש בו קובץ SETUP.EXE שאמור להעלות התקנה אז השאלה שלי אם אני שם בתוכו עוד תיקיה עם קבצים האם זה לא יפריע להתקנה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Imtheman,

מה זה החברה המעפנה הזאת ? ? ? כדי להיכנס לאתר שלהם צריך יוזר וסיסמא ! וכל אתר דריברים מפנה אותי לאתר שלהם ששוב פעם דורש יוזר וסיסמא מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג את הדריבר הארור הזה ? בחיים בחיים אני לא אקנה מוצר של החברה המעפנה הזאת!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכם, יש לי חלונות XP ואני לא יכול להסיר תוכנות מהמחשב שלי אני ניגש ללוח הבקרה ומשם להוספה והוסרה של תוכניות לוחץ על התוכנה שאני רוצה להסיר והסימן הסר לא מופיע אני מצרף 2 צילומי מסך אשמח לפתרון בנושא [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני צורב הרבה תקליטורים DVD לכן אני רוצה לדעת איזה מגירסאות של הנרו - הכי טובה הכי מהירה והכי לא כבדה. יש לי שני מחשבים - באחד מותקן נרו בגירסה 8.3.2.1 ובשני מותקן נרו בגירסה 7.0.1.2 בצריבת תקליטור DVD 2.60GB, בגירסה ה-8 לוקח לי 20 דקות ובגירסה ה-7 לוקח רק 8.30 דקות שהוא מהיר יותר מהירות הצריבה היא X16 לבעלי נסיון לחוות דעת למי הגירסה הכי טובה NERO - 7.X.X.X 8.X.X.X 9.X.X.X

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. זה לא הגיוני שפעם במשך שבועיים הייתי טם הייתי מוריד כל יום 500 מגה שירים פיתאום אני לא מוריד שיר אחד יש לי ADSL היסרתי את ה KAZZA והתקנתי מחדש לא עזר בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קניתי מחשב חדש. במחשב הישן הייתי נכנס למשל לפייסבוק והאימייל שלי היה כבר בשורה של האימייל והייתי צריך רק להכניס את הסיסמה. עכשיו במחשב החדש הוא לא שומר לי את כתובת האימייל שלי בשורה הזאת. אני צריך כל פעם להכניס גם את האימייל וגם את הסיסמה. מה שאני רוצה זה רק להכניס סיסמה. אני לא מעוניין בשמירה אוטומטית שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן, משמע ללא שמירה של הנתוני משתמש אוטומטית (לא רק אני משתמש במחשב). מישהו יודע איך גורמים לכתובת להשאר במסך הכניסה לאתרים כמו פייסבוק ושאני אצטרך רק למלא את הסיסמה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by saar2,

אני מנסה לבצע העתקה בין ארדיסק לארדיסק (כולל מערכת) , אני מבצע את העתקה דרך הוינדוס וכאשר העתקה מסתיימת ואני מחבר את הדיסק שמערכת ההפעלה הועתקה אליו המחשב לא מזהה שמותקנת מערכת הפעלה . מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by berner,

חבריה שלום אני משתמש בדפדפן AVANT ונהנה לעבוד איתו ראיתי בדפדפן אחר שיש אפשרות להוריד סרטונים מ youtube.com בכל צורה של קובץ רצוי אם מישהו יודע להדריך אותי איך עושים את זה ואיזה קובץ אני צריך להוסיף לדפדפן בכדי להוריד סרטון ישירות לHD שלי בברכה

11. אני צריך מדריך להכנת לוגו הזה: טקסט קרח נמס וברקע הכל אש (שבגללה הקרח נמס)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by gilad_r,

שלום לכולם יש לי מסך 3d של lg ואני משתמש בתוכנה tridef 3d 1.8.5 הורדתי סרט אבל אני לא מצליח לראות את הכתוביות עבדתי לפי המדריך אבל ללא תוצאות בנגנים אחרים אני כן רואה את הכתוביות אשמח לעזרה בתודה מראש גלעד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום... הגדרתי באווטלוק שלי שני משתמשים אחד של G-MAIL והשני HOTMAIL אין לי בעיה לקבל אי מיילים אך כאשר אני רוצה לשלוח אני מקבל הודעה שהשליחה נכשלה... כמובן כול הודעה על כישלון באה מהספק שלה...(G-MAIL, HOTMAIL)... ככה זאת בעיה אצלי בטוח. בבקשה אשמח לשמוע פתרונות אפשריים!!! תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by naory159,

יש לי כרטיס טלויזיה קצת ישן בבית... ואני רוצה לחבר אותו. הבעיה שאין לי דרייורים, והוינדווס לא מזהה אותו... הנה תמונות שלו... (יכול לעזור לכם בצמיאת דריוורים...):

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מחפש תוכנה שתחסום כתובות IP של גופים שתובעים משתפי קבצים. שלא תכביד על המחשב, ולא תחסום דברים אחרים מעבר לכתובות IP של גופים... כעיקרון באימיול יש IPfilter, אבל בביטרונט אין. יש אולי איזה IPFILTER לביטרונט

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לא להאמין מיקרוסופט החלה לשלוח מכתבים ללקוחותה בדרישה תקיפה לבדוק את מחשביהם אם אין להם תוכנות לא חוקיות. מכתב של עידו אמין מהדמרקר ------------------------------------------------- אני זכאי - מכתב גלוי למיקרוסופט 15:16 | 28.9.2001 עידו אמין לכבוד גיל מי-טל, מיקרוסופט, (והעתק לעו"ד רם ז'אן), מבלי לפגוע בזכויות. ראשית, אני מברך על כך שפרקליטי מיקרוסופט התפנו קצת מעיסוקיהם המשפטיים. אין ספק שהמאבק המשפטי שנמשך שנים ובמהלכו ספגה מיקרוסופט הרשעה בעבירות על חוקי המונופול, גזל זמן רב מידיהם, שלא לדבר על המהלכים למניעת פירוקה של החברה כתוצאה מכך. אכן, טבעי שרק עכשיו התפנו הפרקליטים לטפל בבעיות כואבות כמו גניבת עותקים של מערכת ההפעלה חלונות 3.1. עם זאת, חשבתי לעצמי שמעמדכם הנוכחי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. לפי מה שהבנתי נגני DVD שקוראים תרגום צריכים את הכתוביות בפורמט SRT ורוב התרגומים באים כ SUB. חיפשתי ב google תוכנות להמרה ואחרי איזה שעה קיבלתי כאב ראש מכל הנושא. מישהו מכיר דרך פשוטה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Zippo,

אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל לא מצאתי אחד אחר. בכל מקרה, אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים למשל סדרה, או סרטון) מאותו שרת, למשל יש כמה קבצים להורדה מהשרת של האתר www.hwzone.co.il, אז אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים ביחד, איך מסדרים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. טוב אז השבוע קיבלתי את המצלמת רשת החדשה שלי, Logitech Quickcam Messenger. הכל טוב ויפה אבל כשאני מנסה להתקין את התוכנה שלה היא נתקעת. פשוט לא זז מה שגם יש את התוכנה > Logitech® Desktop Messenger שברגע שאני בוחר לאפשר את השירותת הזה, אותו חלון נתקע. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה ? מה שכן הדרייברים הותקנו בהצלחה והמצלמה עובדת. כמו כן ניסתי להורידאת התוכנה מהרשת וההתקנה נתקע באותו שלב.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by udi,

האם משהוא יודע איפה אני יכול להשיג מדריך העברית לגבי שמוש בתוכנה FTP

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל שמעתי שהקהילה פה הכי טובה ואני צריך את עזרתכם דחוף. היום הפעלתי את האנטי וירוס (נוד32) כדי לסרוק וירוסים, הוא מצא לי כמהה וירוסים אז נתתי לו לטפל בהם ועשיתי ריסטרט... כשהעלתי את המחשב מחדש, ראיתי שהוא מריץ לי אוטומטית keylogger- Ardamax KeyLogger ניסיתי למחוק אותו דרך הקונטרול פאנל, הוא מראה לי שהוא מחק אבל הוא עדיין נמצא בstart menu, וגם אחרי ריסטרט ושחזור מערכת הוא שם... מה שכן, כשאני מנסה לשזחר את המערכת הוא נותן לי רק להיום לפני שעתיים, בדיוק כשסרקתי את הוירוסים.. כשאני מנסה למחוק עוד דברים אחרים מהמחשב, הוא לא נותן לי כלום... כשאני מנסה להפעיל את האימיול, הוא רושם שהוא לא מוצא את הקובץ הרצה שלו, למרות שהוא עבד לי מצויין כבר המון זמן.…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם ! אני עוסק בתחום דחיסת תמונות ואני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתוכנת המרה לפורמט JPEG שמאפשרת לשלוט ממש בגודל תמונת התוצאה ברמת הבייטים, כלומר שאני אוכל לקבוע ממש שגודל תמונת התוצאה יהיה בערך 600 בייטים. כל התוכנות שאני נתקלתי בהן מאפשרות או שליטה לפי איכות (quality) או לכל היותר ברמת הקילובייטים ואני צריך בייטים. אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד. אורי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, אחרי סבל נוראי עם IE פשוט נשברתי! נתקע, נסגר, עובד לאט ומה לא. כרגע אני עם כרום והכל פשוט עובד חלק. אבל מה? חסר לי משהו אחד. בIE ברגע שהייתי מקליד בשורת הכתובות איזה שהיא כתובת של אתר הוא היה נשמר שם. ואחרי זמן מה היה לי גלילה של "היסטוריה" של כתובות שהקלדתי. איך אני עושה את זה גם כאן? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by BUNNY,

הצגתי בפורום רק כמה מעבודותי האחרונות וחשבתי למה לא להציג יותר מכמה .. חלקן ישנות חלקן עדכניות

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ^HocK^,

תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים