עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by max_cool,

למי יש כאן את התוכנה הזאת, בואו נעשה פה קהילה כמו שהיה פעם בנאפסטר ז"ל נוריד אחד מהשני תוכנות שירים ומשחקים,באים אני מת לקהילה ישראלית וכשרה של kaza .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן יש לי לפטופ, שממנו יוצא VGA לכיוון הברקו, כאשר רואים על הברקו את הקופי של הלפטופ מצויין, רק כאשר מפעילים סרט, הסרט עצמו בשחור בברקו, לעומת הלפטופ שהוא עובד שם מצויין, מה עושים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש צריבה שונה מצריבת DATA רגילה?? כלומר אני רוצה לצרוב מצגת מהPowerPoint ולהשים בדיסק ואז שהDVD יפעיל את זה-אפשרי?? (יש לי DVD שקורא את כול הפורמטים-אם זה משנה)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by hagadi,

מידול ראשון שלי בנרבס בכמה שפחות יסופרמים, (עובד בדרך כלל בפולי) מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. לא להאמין מיקרוסופט החלה לשלוח מכתבים ללקוחותה בדרישה תקיפה לבדוק את מחשביהם אם אין להם תוכנות לא חוקיות. מכתב של עידו אמין מהדמרקר ------------------------------------------------- אני זכאי - מכתב גלוי למיקרוסופט 15:16 | 28.9.2001 עידו אמין לכבוד גיל מי-טל, מיקרוסופט, (והעתק לעו"ד רם ז'אן), מבלי לפגוע בזכויות. ראשית, אני מברך על כך שפרקליטי מיקרוסופט התפנו קצת מעיסוקיהם המשפטיים. אין ספק שהמאבק המשפטי שנמשך שנים ובמהלכו ספגה מיקרוסופט הרשעה בעבירות על חוקי המונופול, גזל זמן רב מידיהם, שלא לדבר על המהלכים למניעת פירוקה של החברה כתוצאה מכך. אכן, טבעי שרק עכשיו התפנו הפרקליטים לטפל בבעיות כואבות כמו גניבת עותקים של מערכת ההפעלה חלונות 3.1. עם זאת, חשבתי לעצמי שמעמדכם הנוכחי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by rjjb7,

שלום, בשבוע שעבר קניתי מחשב HTPC (זה עם המארז הקטן הידוע גם בשם mega PC ) . כחלק אינטגרלי מהמארז ישנו קורא כרטיסי זיכרון (מכל הסוגים) בחלק הקדמי שלו. (מתחת לכונן דיסקים) כשנכנסים למחשב שלי ישנם סמלים עבור 4 כוננים נשלפים , אולם כאשר אני מכניס כרטיס SD או כל סוג אחר, הכונן לא קורא אותו. לדעתי הבעייה טמונה באחת הפתרונות הללו: הגדרה לא טובה בג'אמפרים (לא כ"כ ייתכן כי לא נראה לי שהחברה של המחשב עילגת עד כדי לתת מחשב עם בעייה בג'אמפרים) או להתקין דרייבר לקורא כרטיסים הזה. אשמח לקבל עזרה, רועי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

עם עדיפות לעברית ושהממשק שלה יהיה כמה שפחות מסורבל

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. משהו פשוט להפעלה שאני אוכל לעשות בזה שיגבה פעם בכמה ימים תיקיה מסוימת (לא את כל המחיצה/כונן)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלולם לכולם, אני מחפש תוכנה שמאפשרת לחלק סרטים ל2 או יותר חלקים, אבל בלי לפגוע באיכות של הסרט. יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE] [TR] [TD=width: 100%]אני משתמש שנים בפיירפוקס ולאחרונה הוא עובד מאוד לאט.עד שמגיב,נפתח וכדומה. אשמח לעזרה. יום טוב.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by GTGAL,

הבעיה קרתה כששיחקתי בGTA IV והיא קרתה לי כבר 3 פעמים,זה מה שאני מקבל אחרי שהחשב עולה: האם הבעיה של החומרה או בעיה של הוינדוס או המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eliil1,

שמעתי מוזיקה ופתאום הקול נעלם, ניסיתי גם לעשות רסטרט למחשב למחשב וכל מיני, לא עבד =\ מה הבעיה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by t d,

שלום! מישהו פה אולי מכיר איזו תוכנה חינמית אשר מנקה בצורה יסודית ופרטנית את הרג'יסטרי? עדיף שתהיה כמה שיותר ידועה ואמינה... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב אז השבוע קיבלתי את המצלמת רשת החדשה שלי, Logitech Quickcam Messenger. הכל טוב ויפה אבל כשאני מנסה להתקין את התוכנה שלה היא נתקעת. פשוט לא זז מה שגם יש את התוכנה > Logitech® Desktop Messenger שברגע שאני בוחר לאפשר את השירותת הזה, אותו חלון נתקע. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה ? מה שכן הדרייברים הותקנו בהצלחה והמצלמה עובדת. כמו כן ניסתי להורידאת התוכנה מהרשת וההתקנה נתקע באותו שלב.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי כשאני נמצא בוונט, או כל תוכנה אחרת (או אפילו משחקים), כל פעם כשאני מנסה לדבר, המיקרופון משדר את הקול שלי ואת הסאונד שהמחשב שלי מפיק.. למשל אם אני שומע מוזיקה ברקע אז כל אחד איתי ישמע גם את המוזיקה ואם אני במשחק אז כולם ישמעו את הקולות של המשחק.. זה התמונה של הדרייברים..אני לא יודע למה, אבל הכל בג'יבריש הלוח הוא P35-DS3L של גיגה ביט http://your-images.org/pics/9e6fe9389234b1aca996a4ff85a68f31.JPG תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני רוצה לצרוב דיסק בווייב באיכות שמע מקיסמלית כשאני ממיר אותו מ mp3 ל wave מה להגדיר ב frequency ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eladbu,

mui heb to eng האם קיים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחפש תוכנה לחסימת חלונות קופצים בכרום. הextensions שניסיתי חסמו גם פתיחת טאב או חלון חדש, זה על הפרצוף. מישהו מכיר extension שאפשר להגדיר בו אילו URL מטרה אסורים לפתיחה ? (כלומר לא להגדיר לחסום את זאפ / ynet וכו', אלא את אתר הפרסום סטייל pigment-adv.co.il וכו'.) (וכן, אפשר לערוך את ה hosts אבל זה לא מונע את פתיחת החלון.)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gilad_r,

שלום לכולם יש לי מסך 3d של lg ואני משתמש בתוכנה tridef 3d 1.8.5 הורדתי סרט אבל אני לא מצליח לראות את הכתוביות עבדתי לפי המדריך אבל ללא תוצאות בנגנים אחרים אני כן רואה את הכתוביות אשמח לעזרה בתודה מראש גלעד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by cleaner,

שלום, אני צריך עזרה בנושא, בהפעלת תוכנה מתקבלת הודעה כי לא ניתן להפעיל את התוכנית משום שחסר d3dx9_39.dll וכי מומלץ לנסות להתקין מחדש. מערכת ההפעלה היא windows 7 x64 (מותקן לי directx11 אם זה קשור).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני רוצה להתחבר למחשב באמצעות RDP, אבל להגדיר לו להשתמש בחיבור רשת אחר מהחיבור הרגיל (חיבור דרך האייפון בשיתוף אינטרנט, טטרינג) מישהו יודע אם זה אפשרי לביצוע בחלונות XP? בחיבורי רשת מופיע לי חיבור נוסף אבל לא הצלחתי להגדיר שהחיבור שולחן עבודה מרוחק ישתמש בחיבור השני ולא בחיבור הראשי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Aviv C,

מישהו מכיר פקודה בדוס שפותחת קובץ טקסט בדוס עצמו (לא בכתבן או בפנקס רשימות)?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by orengore2,

שלום אני חושב שאני צריך כזה למחשב ואסביר כשאני רואה סרט HD שמקודד בDTS או בכלל, אני שומע נורא נמוך יחסית לסרטים אחרים דבר שני, כשאני מגביר דרך המערכת (מחוברת לטלוויזיה/ללא מגבר), הדיבור נשמע חלש ואילו האפקטים/מוזיקה וכדו' גבוה יתכן ואניצריך מפענח בשביל זה כמו ברסיברים או שיש דרך אחרת? אני משתמש בBS PLAYER ובבקשה לא להגיד לי להשתמש בVLC, עובד אצלי בצורה מזעזעת תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ערב טוב, אני זקוקה להמלצה לתוכנה טובה שיכולה להמיר דיבור לטקסט. ניסיתי את : SPEECH TO TEXT V2 - ואני ממש לא מרוצה ממנה. התוכנה ממש לא מדייקת, וההשלמות שלה ממש לא מתאימות. אני מדגיה שדיבור השפה היא באנגלית וגם הטקסט אמור להופיע באנגלית. - אני כבר ממש מתוסכלת וזקוקה להמלצה. אודה מאד למי שיוכל לעזור. בתודה רבה וערב טוב.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by qwerty1987,

משתמש בקליינט המקורי. כשאני מחפש דרך השרת אליו אני מחובר (אחד מאלו עם הכי הרבה משתמשים), כלומר בוחר את האפשרות global(server) אני מקבל מספר מועט מאוד של תוצאות מזוייפות (קבצים עם נפח קטן ועשרות אלפי מקורות). דרך רשת ה-kad אין בעיות, אך מספר תוצאות החיפוש נראה לי מועט למדי. למישהו יש רעיון למה החיפוש דרך השרתים לא עובד?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים