תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה לסגירת מעגל האבטחה שלי.. (nod 32 and webroot spysweeper) אני מחפש תוכנה פשוטה לתפעול, שלא זוללת משאבים ושעושה הכל אוטומטית. עם זאת שתיהיה מצויינת (אם אפשר) ברמת האבטחה שלה. ההבנה שלי בתוכנות האלה שואפת ל 0 ואני לא רוצה להתחיל עם פתיחה של פורטים כשאני מוריד מתוכנות שיתוף שונות. כרגע אני משתמש ב kaspersky anti hacker ואני מאוד מרוצה. התוכנה לא עושה בעיות והיא אוטומטית ופשוטה. האם יש תוכנה יותר טובה או שעדיף להשאר עם ה anti hacker? תודה לממליצים !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות לסרטים??? אם מישהו מכיר אז שיגיד לי. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שיחקתי עם ה Ulead GIF Animator 5 ובטעות עשיתי EXPORT של אנימציה ל DESKTOP ואני לא מצליח להוריד את זה מה ה DESKTOP. הדבר ממש מרגיז.... איך אני מוריד את האנימציה מה DESKTOP??????????????
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המשחקים בוואלה וכו', לא עולים לי במחשב, מה הסיבה לקח?!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
First of all, i need two recommendations: For good Bittorent client, and a Good E-Mule client. Thank you very much!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חשבון ב- VMAIL ואני לא מצליח להגדיר את שרת הכניסה והיציאה בOUTLOOK בבדיקת הגדרות החשבון מודיע לי התוכנה שהבדיקה נכשלה, מה טעיתי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה וחלונות xp pro עכשיו יש לי בעיה יש לי רק כונן אחד c איך אני מפצל אותו לכונן נוסף d? יש לי pq magic וכשניסיתי לפצל את הכונן אז בסיום תהליך הריסטרט עלה המחשב ואומר לי שאין לי מערכת הפעלה ואני לא מחקתי את הכונן c עכשיו אני שוב התקנתי את win xp ואני נואש כבר יש לי רק כונן c בבקשה הסבר מפורט איך לעשות מחיצה נוספת בלי לפגוע במערכת ההפעלה תודה ו שוב תודה למי שיכול לעזור. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
...........................
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
באקספלורר ו - Firefox ניתן ללחוץ לחצן ימני על כל תמונה מהאינטרנט ולקבוע כרקע מבלי להוריד את התמונה בשונה מ Chrome, שפשוט אין את האפשרות הזאת. ניסיתי לחפש בחנות אם יש תוסף, אבל לא מצאתי אחד כזה למרות שהיה פעם אבל הוא כבר הוסר מהחנות. אני יודע שזה שטותי יחסית, אבל יש איזה פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי תיקיה שנמצאת ישירות תחת כונן C ואני לא יכול להעביר אותה. האם אני יכול לצרף אותה ל DropBox? התיקיה משוייכת לתוכנה מסויימת ואי אפשר להגדיר אותה בשום מיקום אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של GENIUS WEBCAM EXPRESS V2, אבל הבעיה היא שאיבדתי את תוכנת ההפעלה שבאה איתה. הדרייברים שהורדתי מהאתר לא כוללים תוכנת הפעלה, ובנתיים אני יכול להפעיל את המצלמה רק כשאני במסנג'ר בשיחה עם מישהו! ניסיתי להוריד כמה תוכנות אבל אף אחת לא זיהתה את המצלמה (המצלמה עובדת, כנראה התוכנות לא הכי טובות). אז אם אפשר בבקשה לינק להורדת תוכנה שמסוגלת לפעול על המצלמת אינטרנט שציינתי? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמתמחה בחסימת פורנוגרפיה ושאר תכנים לא הולמים. או כל דרף שהיא לחסום, אולי אפשר בלי תוכנה וזה קיים כאפשרות במערכת ההפעלה ? או אם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחסום תכנים לא הולמים.... אני מעדיף תוענה ייעודית מאשר אנטי ווירוס שיש לו אופציה לעשות את זה ... אתם מוזמנים לרשום את כל התוכנות שמסוגלות לבצע את העבודה, תמיד טוב לבדוק יותר מאחת :-) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת: SMC TigerCard (8216L, 8216LC, 8216LT).z תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קרה משו מוזר: שנכנסים למחשב שלי ואז לכונן C יש איזשהו קובץ טקסט שנקרא: FUN ושפתחתי אותו היה כתוב בו ככה: Found C:\WINDOWS\system32\command.com created 1st batch file written gateway data into text file Found gateway 172.24.128.1 created script to add new route Added new route to 012fun ויש עוד כמה קבצי טקסט שנקראים: ipdata, hct עוד 2 קבצים שהסוג שלהם: MS-DOS Batch File ונקראים: gGd, execRoute ועוד 2 קבצים שהסיומת שלהם *.tmp ונקראים: HCT71, HCT7B ועוד קובץ בודד שהסיומת שלו *.net ונקרא: PDOXUSRS מה אני צריך לעשות???? למחוק את הקבצים האלו???? דרך אגב יש לי אינטרנט סקיוריטי 2003 של נורטון ואני מעדכן אותו ומבצע סריקה כל שבוע תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שאתם מאוד מבינים בנושא של תוכנות קול אז... אני יודע שזה לא בידיוק נושא שאתם מיתמחים בו אבל.. אלו תוכנות אני צריך בקשותי לתגם פס סרט מסוייום( סרט ,סדרה או כל דבר אחר). כי צריכים כמה תוכנות: להוציא את המילים ולהכניס מילים חדשות ואולי גם תוכנה לשינוי קול.... אם מישהו יודע אל גבי אחת מהתוכנות האלה שיגיב בבקשה אפילו אם התוכנה עולה כסף... ,תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להוסיף תמונת רקע בוורד ועושה זאת על ידי הוספת תמונה בבחירה של צבע רקע של המסמך. כאשר אני בוחר תמונה שבגודל A4, כאשר המסמך בתצוגה של 100% זה נראה שהכל בסדר והתמונה בדיוק היכן שצריכה להיות, אך כאשר תצוגת המסמך משתנה התמונת רקע "מתחרבשת" ואו שהיא גדולה מדי ויוצאת מהגבולות או שפתאום מס' תמונות נכנסות במסמך אחד תצוגת 150%: תצוגה 100%
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף עוד תרגומים ל סרט DVD-R? ואיך אפשר להפוך סרטי DIVX/XVID ל VOB כדי שאוכל לראות בדיוידי.....
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רכש לוח אם של GYGABYTE , מדגם Gigabyte GA-G41M-Combo DDR2+DDR3 G41 CHIPSET הוא טוען שה USB עובד לו מאוד לאט, עד כדי כך שמעביר 700 מגה במספר דקות, בעוד שבמחשב הנייד הכל עובד לו מהר וטוב. נכנסתי לאתר של GYGABYTE כדי להוריד דרייבר ל USB אבל לא מצאתי. מצאתי לאודיו, לרשת ולעוד כמה אבל לא ל USB2 זה הדף של הדרייברים ללוח הספציפי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3505&dl=1#driver אשמח מאוד לעזרה או פתרון לבעייתהאיטיות של ה USB תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע כשעושים הקלטה (capture) מאיזה-שהוא מקור (טלויזיה, וידאו) דרך הכרטיס מסך למחשב, הוידאו לקוח המון אבל המון מגות. ידוע לי על מספר שיטות כיווץ אבל... אפפעם לא ידעתי בדיוק איך עושים אותן. עכשיו, כשאני צריך אותן, רציתי לשאול אתכם על איזה פורמט אתם ממליצים - איזה כיווץ הכי חסכוני/הכי שומר על האיכות, ו.. איפה אוכל להשיג אותו? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה לפתוח את youtube ב-FF אני מקבל את מה שרואים בתמונה המצורפת כשאני מנסה לראות לינק ל-youtube. כדי לתקן את זה אני מחליף מנוע ב -IETAB אבל זה ממש לא פתרון טוב כי IETAB אוכל זיכרון..... גירסת ה-FF שלי זה 1.5.09 יש למישהו מושג מה הבעיה? ***** עדכונים בעמוד 2 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל לא מצאתי אחד אחר. בכל מקרה, אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים למשל סדרה, או סרטון) מאותו שרת, למשל יש כמה קבצים להורדה מהשרת של האתר www.hwzone.co.il, אז אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים ביחד, איך מסדרים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כשאני נמצא בוונט, או כל תוכנה אחרת (או אפילו משחקים), כל פעם כשאני מנסה לדבר, המיקרופון משדר את הקול שלי ואת הסאונד שהמחשב שלי מפיק.. למשל אם אני שומע מוזיקה ברקע אז כל אחד איתי ישמע גם את המוזיקה ואם אני במשחק אז כולם ישמעו את הקולות של המשחק.. זה התמונה של הדרייברים..אני לא יודע למה, אבל הכל בג'יבריש הלוח הוא P35-DS3L של גיגה ביט http://your-images.org/pics/9e6fe9389234b1aca996a4ff85a68f31.JPG תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאול את זה- איך אני מעלה תמונה בIMAGESHACK?? נכנסתי לאתר, רשמתי את שם הקובץ של התמונה שאני רוצה לעלות ולחצתי HOST IT. עכשיו ,הוא נכנס לי לכאן http://img398.imageshack.us/content.php?page=done&l=img398/10/e32k51024x1gi.jpg ומה עושים מכאן?? אם למשל אני רוצה להכניס את התמונה לפרופיל או משהו, איך אני עושה את זה??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-