תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי תאופיס הזה וזה היה אמור להיות עם מפתח תקין והכל תקין אבל מסתבר שלא והיום בבוקר כשפתחתי תוורד זאת ההודעה שזה נתן לי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים , יש אפשרות לעשות פורוורד למיילים מתיבה של מישהו לתיבה אחרת + הודעה מחוץ למשרד? ז"א אם מתקבל מייל אצלי אז המייל מועבר לתיבה אחרת והשולח מקבל הודעה אוטומטית. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו פה יכול אם בא לו כמובן להכין לי מדבקות יפות לאופנוע, יש לי אופנוע מסוג DR350 עכשיו צבעתי אותו בשחור כולו, בלי שום מדבקה, כל ניידת אומר לי לעצור בצד........... עכשיו כל מדבקה יפה שתכינו בפוטושופ אני ידפיס את זה והולך לבית דפוס, יצלם את האופנוע וישלח את זה לבחור המוכשר =] תודה מראשש *(זה לא האופנוע שלי אבל דומה אחד לאחד אותו סוג אותו חברה אותו שנה אותו צבע רק לא אותו אחד) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello Anyone knows how i can check my Gmail ,walla mail accounts via Microsoft Outlook Thank you
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
המחיר פחות רלוונטי אני מחפש תוכנות טובות שמתקנות קבצי ג'יפג ואמפי3 הרוסים והרוסים למחצה (אחרי שיחזור מפורמט)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה utorrent שמתי לב שאחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת, מופיע לי מסך כחול, והמחשב עושה לעצמו ריסט חשבתי שאולי הבעיה בתוכנה, והתחלתי להשתמש ב vuze בהתחלה הכל היה נראה תקין, אבל גם עם התוכנה הזאת, מופיע מסך כחול (שאני לא מספיק לקרוא) והמחשב עושה לעצמו ריסט אני מניח שהבעיה טמונה איכשהו לכתיבה על הדיסק הקשיח, אבל לא בטוח מה לעשות לגבי זה למישהו יש רעיון? דרך אגב, יש לי ווינדוס ויסטה Home Premium
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך למחוק את זה מבלי שאצטרך להשיג מחדש את קובץ ההתקנה (כי מחקתי אותו מזמן)? זה מותקן אצלי פעמיים: פעם בעברית ופעם באנגלית ובנוסף יש לי אופיס 2003 ואופן אופיס כך שלחלוטין אין לי צורך בשתי אופיסים נוספים שרק תופסים מקום [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הלוח עושה בעיות בשביל שהוא יתמוך ב6 כרטיסים הייתי צריך להוריד עידכון מיוחד שלהם. כי עד עכשיו הוא תומך רק ב5 ויש דברים בביוס כמו בכל הלוחות 4D שלא הייתה לי. אז עשיתי עידכון שקוראים לו F8A כי עד עכשיו הוא היה מעודכן על F8B העידכון שמופיע באתר אבל לא תומך בפונקציות של 6 כרטיסים. ככה הם רושמים לפחות . אז עשיתי את העידכון F8A והוא לא מגיע לי לוינדוס 10. הוא ישר מעלה תביוס ונכנס אליו ואני כבר אבוד עצות עם הלוח הזה . לוח של ג'יגה ביט Z270P D3.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם סיימתי קורס בתוכנת 3DS MAX, ואני רוצה להתנסות בהדמיות חוץ בעיקר לאדריכלות הבעיה שהקורס אינו מלמד מהם השלבים בפרויקט אדריכלי אלא רק את התוכנה נטו. אם יש למישהו ידע בתחום ויוכל לעזור אני אשמח. בעקרון אני צריך לפחות את נקודות ההתחלה, שרטוטים ושלבים עד המידול. בתודה, שלומי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאתר את קוד ההתקנה של הווינדוס שיש לי על המחשב, המדבקה שהייתה עליו נהרס וכרגע אני לא יודע מה הקוד אם אני ארצה לבצע התקנה מחדש של הווינדוס , תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה שמפריעה לי לעבודה סדירה של המחשב : כשאני עורך סרטונים במחשב הוא בקושי טוען לי את המדיה. וכמו כן, כשאני מנסה להריץ סרט HD הוא זז לי ב Slow Motion.... יש לי כרטיס גרפי HD4670 שעבד מעולה לאחרונה. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו וגם את הכרטיס מסך וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין קודקים מעודנים וגם זה לא עזר. ניסיתי להוריד מחדש את הדריבר של הכ.מסך וגם זה לא עזר... אשמח אם יש לכם רעיונות נוספים. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין את התוכנה ON1 Photo 2017 בגרסת הנסיון לחודש. כבר במסך ההתקנה הראשון מופיע לי גיבריש על החלון. מה קורה ?ניסיתי להתקין כמה תוכנות אחרות ואין בעייה. מערכת הפעלה חלונות 10 חיים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
במחשב שלי נוסף משתמש נוסף, דובר רוסית שצריך להתכתב ברוסית עם משפחתו וחבריו בגולה הדוויה... מכיוון שאני לא קורא רוסית, נוצר הצורך לשנות מפעם לפעם את שפת הממשק מעברית לרוסית וחזרה לעברית. איך אפשר לעשות זאת בקלות ובמהירות? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
RAZER הוציאו מן דרייבר שהופך כל אוזניה STANDARD ואפילו איכותית מהחברות היקרות ל 7.1 בקלות. Razer_Surround_Synapse_Combo_v1.09.05.12 בנתיים ההורדה חינם, ויש לכם אפשרות לתרום http://www.razerzone.com/surround בנתיים כיוונתי את זה לאוזניות Studio Berydynamic DT990 וביטלתי את כל ה Enhancement כמו BASS Normalize EQ וכל אלו לאוזניות פושטיות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי תיקיה שנמצאת ישירות תחת כונן C ואני לא יכול להעביר אותה. האם אני יכול לצרף אותה ל DropBox? התיקיה משוייכת לתוכנה מסויימת ואי אפשר להגדיר אותה בשום מיקום אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהחלטתי שהגיע הזמן להפרד מהאימיול הרגיל שבקושי סוחב חיפשתי פה המלצות למודים לאימיול ראיתי פה שהרבה אנשים ממליצים על המוד MorphXT, לכן הורדתי את המוד בגירסא 8.5 עכשיו יש לי איתו כמה בעיות: 1. המוד מבקש שיהיה לי רטיו 1/3 לפחות והוא אומר שאין לי, אבל בסטטיסטיקה רשום שהעלתי 18.4GB והורדתי 6GB אז איך זה שאין לי 1/3? 2. הוא לא מצליח להתחבר לשרתים גדולים כמו דונקיסרבר בטענה שיש לי LowID, גם את הסיבה לזה אני לא כל כך מבין כי לפני שהתקנתי את המוד לא היתה לי שום בעיה בהתחברות לשרת הזה, וגם אין לי ראוטר או פיירוואל אז למה זה? ויש לי עוד כמה שאלות על אימיול בכלליות: 1. כמה זה קרדיט טוב? ואיפה נמצא הקובץ ששומר את הקרדיט שלי? 2. יש עוד מודים טובים חוץ ממורף?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי סרט של HD בגודל 10 גיגה ,יש לי כרטיס מסך תומך HD וגם מסך תומך אבל אני מצליח להפעיל את הסרט רק ב-VLC וגם זה פועל לאט ולא הכי טוב...רציתי לשאול האם יש תוכנה שתעזור לי בהפעלת הסרט בפורמט הנ"ל???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WORD 2007. איך אני יכול לכתוב שבר שיש בו מונה, קו שבר, מכנה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לחומת אש שתומכת ב WIN7 ,עד עכשיו היה לי COMODO בויסטה שעבדה מצויין ,ב WIN7 היא לא עובדת ,אין לי שמץ למה יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם הורדתי היום 2 קבצים מסוג MOV באיכות 720P ו-1080P לצורך העניין מדובר בשני טריילרים לסרטים. משום מה אני יכול לפתוח את הקבצים רק ען התוכנה QUICKTIME והקבצים ממש מוגבלים כלומר אני לא יכול להעתיק אותם לשום מקום, לא יכול למחוק אותם וגם לא להעביר אותם... ממש מוזר אפילו לדיסק און קי שלי אני לא מצליח להעתיק אותם זה כותב לי מעתיק...אבל בלי הגדרת זמן אני מחכה שעה וזה לא מעתיק בסוף זה נתקע... למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה-Freehand ואני צריך שהוא ייכותב לי בעברית. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי סינכרון בין האיימיל שלי ב gmail לתוכנה outlook אני מצליח לקבל הודעות אבל לא מצליח לשלוח....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל לא מצאתי אחד אחר. בכל מקרה, אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים למשל סדרה, או סרטון) מאותו שרת, למשל יש כמה קבצים להורדה מהשרת של האתר www.hwzone.co.il, אז אני לא יכול להוריד יותר מ2 קבצים ביחד, איך מסדרים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-