תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני מאוד אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור בעיה מציקה. אני מעתיק (סימון-העתק-הדבק) טקסט בעברית מאתר אינטרנט מסויים ל-WORD (אופיס 2003) ואז ב-WORD הטקסט יוצא הפוך (לדוגמא במקום "כדורגל" יוצא "לגרודכ"). יש למישהוא מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? איך אפשר לעשות כך שהטקסט לא יהיה הפוך? או להפוך אותו לצורתו המקורית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צורב הרבה תקליטורים DVD לכן אני רוצה לדעת איזה מגירסאות של הנרו - הכי טובה הכי מהירה והכי לא כבדה. יש לי שני מחשבים - באחד מותקן נרו בגירסה 8.3.2.1 ובשני מותקן נרו בגירסה 7.0.1.2 בצריבת תקליטור DVD 2.60GB, בגירסה ה-8 לוקח לי 20 דקות ובגירסה ה-7 לוקח רק 8.30 דקות שהוא מהיר יותר מהירות הצריבה היא X16 לבעלי נסיון לחוות דעת למי הגירסה הכי טובה NERO - 7.X.X.X 8.X.X.X 9.X.X.X
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיכנס לoutlook express ולוחץ על כניסה להודעות דואר נכנס, התוכנה נתקעת ואני לא יכול לראות את ההודעות. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה מאפשרת להוריד למחשב קבצי וידאו מסוג wmv ו-asf שמשודרים באינטרנט ב-Stream ע"י העתקת הכתובת של הקובץ לתוך התוכנה (רצוי שהתוכנה תכיל מנהל הורדות מובנה, לצורך הורדת מספר קבצים ברצף), כך שניתן יהיה לצפות בסרטונים ב-Offline.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הדיון המרתק לגבי שירותי אימייל ואיכות מנגנוני האנטי-ספאם שלהם... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292679.0 הלכתי לי לבדוק כמה ספאם נכנס בתיבה ההיא של ג'ימייל שפתחתי לפני כמה שבועות. הממצאים: [glow=red,2,300]אלף מאה הודעות ספאם בכ-20 יום! מעל 50 הודעות ספאם ביום ממוצע.[/glow] כל ההודעות נשלחו לכתובת אימייל בודדת, אשר בסקסיותה הרבה מושכת בטירוף את כל הספאמרים ברחבי האינטרנט. ;D בוא נראה אם יש פה מישהו שמקבל יותר ממני ספאם פר יום. עד אז, אני בעונג מפוקפק מכריז בזאת על עצמי: אלוף מקבלי הספאם לשנת 2007. :-* שבוע טוב, מתוקים! [עריכה] נ.ב. והמשך.. (אם כבר, אז כבר!) קיבלתי 14 הודעות ספאם שהצליחו להגיע אל ה-Inbox של ג'ימייל במשך אותם שלושה שבועות. ה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מישהו פה אולי מכיר איזו תוכנה חינמית אשר מנקה בצורה יסודית ופרטנית את הרג'יסטרי? עדיף שתהיה כמה שיותר ידועה ואמינה... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט SVCD מאתר ללה לנד והוא ירד כקובץ עם סיומת BIN מה אני אמור לעשות כדי שאוכל לראות את הסרט ב- MV2player . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש נגן DVD שמאפשר לראות סרט widescreen ב-fullscreen? יש לי powerDVD ולא מצאתי אפשרות כזאת... ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק The Elder Scrolls V (משחק מצויין לדעתי) ונתקלתי בבעיות בסאונד במשחק. אמנם שומעים אבל לפעמים יש רעש סטטי מעל סאונד מסויים מהעולם של המשחק. לדוגמא: דמות מדברת ונשמעת כאילו שהיא מדברת מטלפון סלולרי עם קליטה גרועה מאוד. עוד דוגמא: אמורים לשמוע רעש של מפל מיים אבל במקום שומעים אותו עם הפרעות. עידכנתי את המשחק וזה עדיין קורה. זה לא קורה ולא קרה לי בשום משחק אחר ולא עשיתי שום שינוי במחשב, לא בחומרה ולא בדרייברים. מישהו נתקל במשהו דומה? למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? זה ממש הורס לי את המשחק....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קיבלתי שני דוא"לים עם netsky משום מה האנטי וירוס הפסיק לסרוק דוא"ל השינוי היחיד שעשיתי הוא מעבר ממודם USB למודם ethernet
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, בשעה טובה קניתי מחשב חדש (נייח). התקנתי XP 64bit והכל היה בסדר. אחרי יומיים (פלוס מיליון עדכונים של windows ותוכנות שאני התקנתי) מתחילה בעיה שהיתה מוכרת לי מהמחשב הישן שלי- כשאני בא לכבות את המחשב, במקום שהמחשב יכבה הוא עושה רק ריסטרט. מאחר וזה היה גם במחשב הקודם ברור שזאת בעיית תוכנה ולא חומרה. מה שעשיתי עד עכשיו- הורדתי את האפשרות לריסטרט אוטומאטי כשיש בעיות. זה לא עזר. אני אפילו שוקל לקנות וינדווס 7 אם זה לא ייפתר כי זה מעצבן נורא וזה מאלץ אותי לכבות את המחשב עם כפתור הכיבוי במארז. רעיונות מישהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וורד 2007 באנגלית, ומשום מה כשאני כותב מילה עם שגיאה, הוא לא מציג שהיא שגויה. לפני שפירמטתי את המחשב זה כן זיהה ותיקן, אבל עכשיו לא ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לערוץ מסויים במירק אני מקבל את ההודעה הבאה: (can't join channel (address is banned ####### את ההודעה אני מקבל אחרי שכבר התחברתי לשרת וביקשתי את הערוץ הספציפי. עד היום בבוקר לא הייתה לי הבעיה הזאת.... מה יכול לגרום לכך?? בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התכנה פריהנד 9 ואני חייב לרשום בה בעברית. הבעיה היא שאת כל הפונטים העבריים הוא לא מציג לי בכלל ואת אלה שיכולים להיות עברית הוא לא נותן להשתמש בהם בתור עברית. מה אפשר לעשות?! אני צריך את זה דחוף לאח שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להפעיל קבצי וידאו עם סיומת rms?? realplayer לא מצליחה לפתוח את הסיומת הזו אגב.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו WIN7 ואני מנסה להריץ עליו את הכרטיס טלויזיה הענתיקה שלי ואני פשוט לא מצליח... לכל התוכנות והדרייברים שמצאתי שיניתי בלשונית "תאימות" לWIN XP ששם זה עבד מצוין... אני יושב על זה כבר המון זמן ואני פשוט עובד עצות... יש למישהו רעיון? (חוץ מלקנות כרטיס חדש...) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצטער שאולי זה הת'רד המיליון אבל לא מצאתי שום REG ושום כלום... עד היום הייתי עובד עם קאזה לייט, הוא התחיל לזייף בהתחברות וכו', מה עושים ? והסבבה לייט הזה עדיין קיים ? תודה, חן.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות תוכנת אנטי ספייוואר וראיתי את שתי אלו WERBOOT SPY SWEEPER 4.5 ואת XOFTSPY 4.16 איזה מהם הכי טובה?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להתחיל לנגן סרטים בתלת מימד ופשוט אני לא מוצא תוכנה שמפעילה אותם הם בפורמט MKV והתוכנה שבאה עם המסך אומרת שהיא לא יכולה לנגן או חסר לה קודאק אז הורדתי כול מיני תוכנות אחרות לתלת מימד וכולם או שלא תומכות או שפשוט מציגות לי שתי תמונות זו לצד זו ולא משלבות אותם לתלת מימד.. וגם הורדתי קודאקים כולל ה K-LITE וגם לא עוזר אשמח לשמוע איזה רעיון\פיתרון כי אני כבר די נואש מזה.. תודה רבה למי שעוזר או מנסה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי באיזה תוכנה אני יכול לפתוח את הקובץ הזה (ניסיתי ב CLONE CD אבל זה לא הלך) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם קיבלתי מייל חשוב ואני לא מצליח לראות מה כתוב כי הווינדוס לא מזהה את הכתב הוא מציג כתב מחורבש כזה ....אפילו לא אותיות מה אני אוכל לעשות כדי לתקן את זה ולקרוא את המייל כי הוא חשוב ד"א: את כל המיילים האחרים שבעיברית אני כן מצליח לראות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! היום שמתי לב שפתאום ב-IE8 התמונות החלו להופיע לא חדות ואפשר להגיד רכות ומפוקסלות מעט (כמו Anti Aliasing או SMOOTHING), וזה ממש לא נעים לעיניים. עשיתי SCAN בכל מיני תוכנות כמו Spyware Terminator אבל לא נמצא שום דבר. חוץ מזה גם עשיתי ריסטרט (גם לא עזר) וגם מחקתי את ה-TEMP (לא עזר שמחקתי). הנה תמונה של איך שנראת אצלי כתיבת הודעה בפורום: מה לעשות? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשלוש השנים האחרונות אני השתמשתי בפיירוול של NORTON ובפיירוול של ZONEALARM. לא הייתי מרוצה משניהם בגלל סיבות רבות. אז בבקשה תמליצו לי על פיירוול אחר, בעל ביצועים טובים (שלא יפרצו לי למחשב למרות שהוא פועל). ובבקשה אל תמליצו על הפיירוול של זוןאלארם ושל נורטון, מכיר את שניהם, שניהם זבל (אל תתווכחו על זה פה, תתחו תרד חדש משלכם על הנושא הזה). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי מקודדים של K.Lite הכי חדש רואים במדיה פלייר אבל ב BS אני לא מצליח לראות סרטים למה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בערך 200 קבצי AVI שאני רוצה לחבר לקובץ אחד. ניסיתי מספר תוכנות: Boilsoft Video Joiner- לא טוב, מתקבל קובץ שכולל רק את קובץ ה AVI הראשון Easy Video Joiner- גם לא, מוציא קובץ שכולל את כל ה AVI אבל אין אודיו. VIRTUALDUB- לא בא בחשבון, צריך להוסיף כל קובץ שרוצים לאחד באופן ידני ואי אפשר לבחור את כולם. אני לא מתכוון להוסיף 200 קבצים אחד אחרי השני.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-