עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, בעבר שמעתי על תוכנה חדשה שיצאה - שמסוגלת לקבץ הרבה קבצים ביעילות וזריזות. בכל אופן אלה הדרישות שלי ^^^. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by איסתרא בלגינא,

עד אתמול חשבתי ש- ColumnsUI הוא הדבר הטוב ביותר מאז הלחם הפרוס ו- K-jofol. אבל אתמול, הודות לדלישס, גיליתי את נפלאותיו של PanelUI ובמיוחד של הסקין FofR, ואחרי כמה התקנות של רכיבים ופונטים, קצת עריכה של קבצים ושינויי כמה הגדרות, ה- foobar שלי נראה כך: נחמד, נכון? ויש לסקין הזה המון אפשרויות שלא רואים כאן. נסו ותהנו.

3. היום קיבלתי שני דוא"לים עם netsky משום מה האנטי וירוס הפסיק לסרוק דוא"ל השינוי היחיד שעשיתי הוא מעבר ממודם USB למודם ethernet

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Boomer,

יש לי כאן שאלה פשוטה. מה לעשות קודם: להתקין את Win XP ואז להתקין את העדכון ל-Easy CD? או להתקין את העדכון ל-Easy CD ואז להתקין את ה-XP? אני פשוט לא יודע אם העדכון יפעל תחת Win 9x.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי כמה קבצים שמשום מה רק נגן המדיה מסוגל לנגן אותם, איך אפשר לעשות בו playlist? וגם queing? (מרווח של כמה שניות בין כל שיר)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ThE_BesT,

אני מנסה למחוק קובץ ומופיעה לי ההודעה הבאה (ראה תמונה מצורפת) איך לעזאזל אני מוחק את הקובץ מבלי שהודעה זאת תופיעה לי?? אגב שם הקובץ הוא: Avpshelx.dll

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האם אפשר להוסיף עוד תרגומים ל סרט DVD-R? ואיך אפשר להפוך סרטי DIVX/XVID ל VOB כדי שאוכל לראות בדיוידי.....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by oryosef1,

קרה משו מוזר: שנכנסים למחשב שלי ואז לכונן C יש איזשהו קובץ טקסט שנקרא: FUN ושפתחתי אותו היה כתוב בו ככה: Found C:\WINDOWS\system32\command.com created 1st batch file written gateway data into text file Found gateway 172.24.128.1 created script to add new route Added new route to 012fun ויש עוד כמה קבצי טקסט שנקראים: ipdata, hct עוד 2 קבצים שהסוג שלהם: MS-DOS Batch File ונקראים: gGd, execRoute ועוד 2 קבצים שהסיומת שלהם *.tmp ונקראים: HCT71, HCT7B ועוד קובץ בודד שהסיומת שלו *.net ונקרא: PDOXUSRS מה אני צריך לעשות???? למחוק את הקבצים האלו???? דרך אגב יש לי אינטרנט סקיוריטי 2003 של נורטון ואני מעדכן אותו ומבצע סריקה כל שבוע תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by PsYshaY,

חתימה חדשה לאימוץ מי שרוצה תגידו מה לשפר ואיך יצא

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום ר ב לכולם!!! רשמתי תוכנית ב ++C ומה שקרה כשהרצתי אותה היא דרסה זיכרון של ווינדוס וגרמה למחשב לעשות איתחול... אחריי האיתחול ווינדוס אומר שקיימת בעיה רצינית ואמר שקיימת תוכנה שמנסה לדרוס זיכרוןן חשוב של ווינדוס ושהוא "הורג" אותה ....עכשיו המחשב עולה כל הזמן עם מסכים כחולים של הערות DOS ... מישהו יודע אולי אם קיימת תוכנה שגורמת לנקות את הזיכרונות של המחשב באופן טוטאלי??????? תודה רבה מראש!!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. קראתי כתבה באינטרנט באתר YNET. אני לא יודע איך קוראים לזה. תיקראו כתבה ותיסכלו בסרטון דוגמא. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4086505,00... איך עושים בפוטושופ CS4 לטשטש בתמונה רואים אדם מקדימה וגם מאחורי אדם נוף. זה מדהים איך עושים? מיכאל [table][tr][td] [/t] [/td][/tr][/table]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, רכשתי כרטיס גנרי מדילאקסטרים של DVB. חיברתי אותו למחשב (WIN7) והוא זיהה אותו כ WINFAST DVB BLA BLA. ניסיתי להוריד דרייברים/נגן מתאימים מהאתר של החברה, זה התקין משהו, אבל שום נגן. אז הלכתי והורדתי תוכנה שנקראת DVB DREAM, התקנתי והכל. ואז הוא מבקש ממני לקנפג איזה DVB זה, אז חיפשתי קצת ברשת והבנתי שזה קודם כל DVB-T, ושנית שבמרכז (ואני נמצא באזור, אל תשאלו למה) משדרים בתדר של UHF26 שזה 514MHZ. אז בתוכנה יש כמה DVB-T אז בחרתי אחד מהם , סרקתי את כל התדרים (ואת התדר הנ"ל בצורה ידנית) וזה לא מצא דבר. זזתי עם הלפטופ והאנטנה בכל הדירה ובכל זאת שום דבר. פספסתי משהו, או שפשוט אין קליטה טובה מספיק באזור שלי (שזה AZUR הרי)? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי לכולם. מותקן לי על המחשב win8 ועליו אופיס 2013 - שניהם ברשיון. מידי פעם בפעם פתאום איני יכולה לראות את סימן העכבר ביישומי האופיס השונים. עלי לציין שהתוכנות אינן נתקעות. אני עדיין יכולה לעבוד איתן דרך העכבר. בצורה זו אני גם מנסה להביא לשמירה ויציאה מסודרת מהתוכנה. באותו זמן אני יכולה לראות את סימן העכבר ביישומים אחרים. למשל הדפדפן, הדסק-טופ וכו. כדי בכל אופן לחזור ולהיות מסוגלת להשתמש בעכבר בייושמי האופיס אני נאלצת לאתחל את המחשב ואז הכל בסדר עד הפעם הבאה. פרטים טכניים אודות המחשב (בבקשה להמנע מלצחוק, זה בעיקר עצוב) cpu - core2 6300 1.86 1.87 RAM 4Gb -3.25 usable 32bit, win 8 באשר ללוח וכרטיס מסך איני זוכרת - כרטיס מסך נפרד מחובר לשני מסכים. , אם רלוונטי (לדעתי לא) א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Nokia 6300,

מה זה הAVG Anti-Rootkit Free החדש של AVG ? http://free.grisoft.com/doc/39798/lng/us/tpl/v5 מה בדיוק עושה התוכנה הזאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by arik_bulldog,

שתי בעיות שאני מנסה לפתור אותה כבר יותר משבוע. (מקווה שבחרתי בפורום הנכון) בקצרה: עשיתי פירמוט למחשב, התקנתי XP מחדש, התחלתי להתקין דרייברים והתחילו לצוץ בעיות. (זה לא מחשב חדש, כבר עשיתי את זה מלא פעמים בעבר) כשאני מתקין חומרה בשם Silicon Image Sil 3112 SATARaid Controller הוא לא נותן לי לסיים להתקין אותה. (תמונה) מה זה בדיוק הדרייבר הזה? זה חיבור SATA חיצוני? כי יש לי כזה, (בלי דרייבר- לא זוכר בכלל שהיה לי) אבל יש לי גם RAID בדיסק הדרייברים של המחשב עצמו, וכבר שם מופיעה הבעיה. הבעיה השניה היא בהתקנת מתאם USB לרשת אלחוטית ROTAL ALAN DRUC-U3. אני מכניס את הדיסק המקורי של הדרייבר, והוא לא נותן לי לסיים בדיוק באותה טענה. (has not passed windows logo testing......) אם אני ממ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. מה ההבדל בין האפשרויות האלה? מה כדאי אם אני רוצה לראות בDVD?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by overload,

http://www.x-panded.com/pixeldam/pixelmoon.html פשוט מדהים! והנה עבודה קשורה לנושא http://www.deviantart.com/view/21271446/ פיקסל פיקסל הם מציירים את זה מטורף...אבל מדהים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by topgun,

שלום אחותי התלוננה שיש לה בזמן האחרון וכלמיני פופאפס על המחשב, וכלמיני סרגלי כלים שהיא לא מכירה וכו' וכו' - אתם יודעים, הסימנים הרגילים ל-spyware. ניגשתי למחשב שלה, והרצתי את כל התוכנות הרגילות - spybot, adaware, hijack this, כמה אנטיוירוסים - כמעט כולם מצאו קבצים, וכולם הצליחו להסיר את מה שמצאו. אבל משום מה, כמה דברים סירבו לרדת. אז ניגשתי ידנית, והתחלתי למחוק ולהסיר את כל הגורמים המזיקים - דרך "הסר תוכניות", בעזרת RegCleaner (ניקוי אוטומטי+מחיקה ידנית אחרי שעברתי קובץ קובץ...), בעזרת hijack this ידני, ובסוף ע"י שיטוט ב-program files ותיקיות דומות במחשב שלה ומחיקה של קבצים ידנית. הכל נראה טוב ויפה, חוץ מאיזה טולבר אחד מעצבן, שמצליח לשרוד כל מה שאני עושה לו... אני מצליח ל…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כמו שכתוב בכותרת... כשאני עושה "שלח" הוא עושה כזה קו בצבע אדום מתחת לכפתורים של האפשרויות וזהו... מה לעשות? בתודה! Slim_Shady.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by omnius,

מה היא עושה? האם זה עולה כסף? (not free=bad) האם היא מושכת וירוסים תולעות עורכי דין וכדומה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Or ei,

אני לא מצליח להתקין את הדריברים של הדבר המחורבן הזה הורדתי מהאתר ניסית את הדיסק שקיבלתי וכלום לא עובד :bash: :bash: זה כל הזמן מבקש איזה קובץ או דיסק של זה אבל אין לי ומאיפה משיגים כזה?? ד'א אני עובד עם 98SE אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד יודה לו!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by BONO,

כשאני מפעיל איזה סרט אז יש מן רעשים מוזרים כאלה מעצבנים שאי אפשר לראות איתם את הסרט איזה מקודד אני צריך לסדר את זה? מישהו יכול לתת לי לינק

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי הרד דיסק 40 גיגה וחלונות xp pro עכשיו יש לי בעיה יש לי רק כונן אחד c איך אני מפצל אותו לכונן נוסף d? יש לי pq magic וכשניסיתי לפצל את הכונן אז בסיום תהליך הריסטרט עלה המחשב ואומר לי שאין לי מערכת הפעלה ואני לא מחקתי את הכונן c עכשיו אני שוב התקנתי את win xp ואני נואש כבר יש לי רק כונן c בבקשה הסבר מפורט איך לעשות מחיצה נוספת בלי לפגוע במערכת ההפעלה תודה ו שוב תודה למי שיכול לעזור. :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by david_borohov,

שלום. לא הייתי בטוח אם הבעיה הזו מתאימה לפורום הזה...אך אני מקווה שתוכלו לעזור לי. הפעלתי על המחשב עריכה של אבא שלי נורטון גוסט (עקב בעיות מרובות). הגוסט פתר את הבעיות אבל יצר אחת חדשה....הוא מחק לי מחיצה שלמה (את כל כונן D) כך שבעצם איבדתי את כל החומר שהיה במחיצה זו. אני לא מצליח למצוא את החומר בשום מקום וגם סיסטם ריסטור לא עזר. החומר בדיסק הזה מאוד חשוב לי...אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד. תודה,דוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Trooper-Flax,

הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא. אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים