תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב, התקנתי את התוכנה ושיניתי את ההגדרות לפי מה שכתוב במדריךhttp://www.dtown.co.il/articles/859.htm)l) והקבצים מופיעים לי בקונסולה אך כשאני לוחץ להפעיל אותם מופיע לי מסך שחור ולא משנה אם אני מנסה להפעיל תמונות , סרטים קצרים או סרטי HD. מישהו נתקל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קובץ בסיומת .vob לפורמט MPEG או כל פורמט אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה שמפריעה לי לעבודה סדירה של המחשב : כשאני עורך סרטונים במחשב הוא בקושי טוען לי את המדיה. וכמו כן, כשאני מנסה להריץ סרט HD הוא זז לי ב Slow Motion.... יש לי כרטיס גרפי HD4670 שעבד מעולה לאחרונה. ניסיתי לפתוח את המחשב ולנקות אותו וגם את הכרטיס מסך וזה לא עוזר. ניסיתי להתקין קודקים מעודנים וגם זה לא עזר. ניסיתי להוריד מחדש את הדריבר של הכ.מסך וגם זה לא עזר... אשמח אם יש לכם רעיונות נוספים. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צילמתי סרטון בDSLR ורינדרתי אותו ב sony vegas 10 , כאשר אני מרנדר אני רואה שכל ה4 מעבדים וה8 נימים ב 100% עבודה (i7) אבל כאשר אני פותח CPUZ אני רואה שהמעבד בתדר רגיל ולא נכנס לTurbo bust, למה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט SVCD מאתר ללה לנד והוא ירד כקובץ עם סיומת BIN מה אני אמור לעשות כדי שאוכל לראות את הסרט ב- MV2player . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא שמתי לב אם קיבלתי תשובה אבל מישהו יודע איפה נמצא ה Error Log של Fucking Office 2000?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז הבקשה שלי היא דיי פשוטה לאחר כל הורדה לעשות ריקונקט....אני כבר כמה שעות מנסה שזה יעשה את זה אוטומט...אבל ללא הצלחה...אם אמפשר שמישהו יעזור לי עם הקינפוג של זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. המליצו לי פה בפורום אל גרסה חינמית של תוכנת Macrium Reflect, שעושה אימייג'ים לדיסק קשיח לצורך גיבוי. הורדתי אותה והכל בסדר, פשוט שמתי לב למשהו מוזר. כשנכנסים לאתר של החברה : http://www.macrium.com/ אין שום כפתור של free edition, אבל כשנכנסתי דרך קישור לגרסה החינמית : http://www.macrium.com/reflectfree.asp פתאום הכפתור כן מתחיל להופיע. וגם אחר כך אם נכנסים לאתר הרגיל (ולא ישירות לחינמי) אז גם שם זה מופיע לפרק זמן מסויים. אותו דבר דרך גוגל. אם לוחצים אל הקישור לחברה, אין את הכפתור הזה, אבל אם לוחצים אל קישור ל free edition הוא מופיע וגם מתחיל להופיע בקישור הרגיל... גם אצלכם זה ככה או רק אצלי ? מה יכולה להיות הסיבה לכך ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בתוכנות Ad-Aware SE Professional ( לא אהבתי את הגרסה החדשה של התוכנה, וגם יש לה בעיות ) ו - Spyware Doctor . אני מחפש תוכנה עם הגנה בזמן אמת שאותה אני יתקין במקום Spyware Doctor שלוקחת לי משאבים רבים מדיי ומאיטה את המחשב.( יש לי מחשב טוב ) שמעתי על סופר אנטי ספייוור, מה אתם אומרים עליה ? המלצות יתקבלו בברכה. ביי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים ניסיתי לברר כאן לגבי בעיה שהייתה לי בדיירקט X. לצערי לא קיבלתי תשובה מספקת, ונאלצתי לפרמט את המחשב לראשונה בחיי... הבשורה הטובה היא שזה הצליח - הבעיה ב-DX סודרה, והמחשב רץ חלק. הצרה היא שכחלק מהפרמוט, תיקיית ה-Documents and Settings שלי חזרה "למקומה הרגיל" - לכונן C, הכונן של ה-System, ולא כמו שהייתי רגיל קודם לכן, כשהיא ישבה בכונן D. היה לי מדריך ישן שבעזרתו העברתי את התיקיה מזמן, אבל הלינק הזה שבור עכשיו. ניסיתי ללכת לפי כל מיני מדריכים שונים ומשונים שבכל זאת מצאתי ברשת, כמו זה למשל - http://forums.techarena.in/windows-xp-support/236625.htm אלא שהבעיה היא שבכל פעם שאני מנסה להעביר את התיקיות מ-Documents and Settings הישן, לתיקיה החדשה שיצרתי ב-D - …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 3 מגה ואפלוד של 192 בכבלים!! מה לבחור באמיול תסתכלו!! http://img237.imageshack.us/img237/6421/1cw6.png http://img172.imageshack.us/img172/8625/2jb7.png יש שם את כל האפשרויות אינטרנט 3 מגה בכבלים מה לבחור משם? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה: רניתי נגן אמפי4 ורציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שהופכת AVI ל MP4 זה יכול לחסוך הרבה מקום... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! למישהו יש מושג איך אני מנפיש (הנפשה) לטבלה במצגת POWER POINT 2013? כלומר, איך אני מנפיש תאים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב , אז יצאתי דיי טמבל. קיבצתי קובץ RAR עם סיסמא לפני בערך חודש , אתמול רציתי לפתוח את הקובץ והפלא ופלא , שכחתי את הסיסמא יש איזו דרך לשחזר אותה? אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי , זה מידע אישי שחשוב לי מאד ואם אני לא מצליח לפתוח את הקובץ המידע הזה נאבד לצמיתות... תודה על העזרה חברים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם!!! ;D אני כבר כמה ימים מחפש ברחבי אינטרנט את האתר או מדריך לצריבה נכונה סרטים בפורמט AVI ל-CD בלי להפוך אותם לפורמט MPEG, כדי שאחר כך אוכל לראותם בעזרת DVD רגיל!!! פעם אחת נתקלתי באתר ישראלי כזה אבל שכחתי את הקישור אליו!!! אנא עזרו לי אם מישהו יודע איך!!!! :'( תודה רבה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב נתקע וכמעט לא יכול לזוז ושאני פותח את מנהל המשימות אני רואה את הפקודה הזאת איזה 3 כאלה והם תופסים את כל המשאבים של ה cpu מה זה ואיך אני מעיף את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא חוקי, אבל אבדה לידידה שלי הססמא וכשאני מזין את הפרטים באתר של התוכנה, כתוב לי שלא ניתן לשלוח את הססמא לכתובת הדוא"ל. ידידה שלי נמצאת ברשימה שלי ואני רואה את הפרטים שלה, כך שלא הגיוני שהם לא נכונים. כן, הם מעודכנים, וכן, קיימת כתובת הדוא"ל. תודה מראש לכל העוזרים. אני אשמח אם יפנו אותי לתוכנה מסויימת. קישורים מדויקות, חברות וקשקושים שכאלו כלל לא משנים. תספיק לי שם התוכנה. בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי מערכת הפעלה w7 עם כרטיס מסך radeonhd4770 ומעבד amd phantomii. בשלב מסוים אירע מפנה. כל משחק שהתקנתי מאז קורס ברגע ההפעלה. לעומת זאת כל המשחקים שהתקנתי לפני עדיין עובדים חלק. מה עושים? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש במערכת ההפעלה Win98se Enabled והוא נתקע מדי פעם ומופיעים גם מסכים כחולים מדי פעם האם זה וירוסים? (אם כן איזה אנטי וירוסים מומלצים?) האם זה באגים?( והאם אתם יודעים איך מסדרים אותם?, או שיש עדכון שמתקן באגים לווינדוס?) ואגב האם ידוע לכם איזה שהם שינויים באפשרויות של הווינדוס שנותנות ביצועים יותר טובים (למשל אני יודע ששינוי של המערכת ל-"שרת" עוזר מעט) אשמח ואודה לכם אם תעזרו
-
שלום לכולם קניתי היום אתה הכרטיס קול Creative Audigy SE 7.1 ובאתי להתקין ואומר לי שלא תומך בויסט אני צריך בבקשה דרייבר לויסטה.... אם אפשרי לקבל קישור ישיר כי ניסיתי דרך האתר הרשמי ולא מצאתי איפה אני יכול למצוא... ויסטה אולטימייט 64BIT תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל גרסא של מסנג'ר שאני מוריד, ביקש ממני לעדכן למסנג'ר החדש. עכשיו אני לא אוהב את המסנג'ר החדש, הוא מגעיל בצורות מטורפות. הורדתי את הגלריית התמונות של windows live, זה מן תוכנה כזאת לעריכת תמונות. אחרי ההתקנה של התוכנה הזאת, גיליתי שהוא התקין לי גם את המסנג'ר החדש, על המסנג'ר הישן שהיה לי. עכשיו, כל הורדה של מסנג'ר ישן שיש באתרים כלשהם, מבקש אוטומטית לעדכן למסנג'ר החדש. אם אתה לוחץ על "לא" אז אתה לא יכול להתחבר. כי הוא עדיין ממשיך לבקש את המסנג'ר החדש, לעדכן למסנג'ר הזה. השאלה שלי היא כזאת... האם יש אפשרות, לעקוף את זה בדרך כלשהיא? הכוונה, כשגם אני ילחץ על "לא", אני כן יוכל להתחבר למסנג'ר הישן מבלי לעדכן למסנג'ר החדש והמהגעיל הזה (9 או 9.1).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב סקיצה ראשונית מה דעתכם? הכותרת לא מסתדרת לי ואני מחפש משהו לסגנן אותו או איך שהו לעצב אותה. וגם יש דיי הרבה שטח ריק טוב זאת עדיין סקיצה.. הערות והצעות יתקבלו בשמחה..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אשמח אם מישהו יכתוב פה מדריך קצר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-