תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הבאתי לחבר את ה-IP שלי ובצורה כלשהי הוא הצליח לחדור לי למחשב ולעשות כל מיני שטויות - העלמת כפתור ההתחל, הביא לי את הסיסמא של האינטרנט ושל ה-ICQ וכו'. לא ממש מעניין אותי איך הוא עשה את זה, מה שמעניין אותי זה שיטה כלשהי לחסום אותו (וכל עבריין מקלדת אחר) מלחדור למחשב שלי. * זה לא רלוונטי שהבאתי לו את ה-IP, מכיוון שבפעם הבאה אני לא אביא. הכל היה לצורכי בדיקה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו פשוט להפעלה שאני אוכל לעשות בזה שיגבה פעם בכמה ימים תיקיה מסוימת (לא את כל המחיצה/כונן)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת להמיר קובץ בסיומת .vob לפורמט MPEG או כל פורמט אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לידי לפטופ שהבעיה בו היא שהnormaliz.dll לא נמצא. כאשר המחשב עולה הexplorer לא עובד וכן לא רואים דבר על המסך. מצאתי פתרון לבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335972.0 אבל לפי הפתרון אני צריך DOK שעבד בעבר עם המחשב, מה שאין לי. יש דרך נוספת לתקן את הבעיה? תודה מראש /// עדכון: לבסוף הצלחתי לצרוב את הקובץ על הדיסק, אבל כאשר אני מנסה להריץ את פקודת ההעתקה אני מקבל שגיאה שהכונן לא נמצא. מה לגבי איזה LiveCD ודרכו להעתיק את הקובץ? עדכון#2: הצלחתי להעתיק את הקובץ, אבל עכשיו אני מקבל שגיאה חדשה הקשורה לurlmon.dll. איך אני מתקן את זה? "the ordinal 421 could not be located in the DLL urlmon.dll"
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב סקיצה ראשונית מה דעתכם? הכותרת לא מסתדרת לי ואני מחפש משהו לסגנן אותו או איך שהו לעצב אותה. וגם יש דיי הרבה שטח ריק טוב זאת עדיין סקיצה.. הערות והצעות יתקבלו בשמחה..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מדריך להכנת לוגו הזה: טקסט קרח נמס וברקע הכל אש (שבגללה הקרח נמס)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי היום איציק חדש בשם: 2001b אבל התברר לי כי כל השמות של החברים שהיו לי נעלמו. לא זכור לי שזה קרה לי בגירסא הקודמת. מה הייתי צריך לעשות (ולא עשיתי) שהיה מונע לי את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים משהו מוזר קרה לfirefox portable אצלי.. כאשר אני מעלה את המחשב לאחר שכמה זמן לא פעל (למשל אחרי לילה במהלכו היה סגור). ואני מנסה להפעיל את firefox portable (לרוב גרסה אחרונה, כרגע 59.0) נראה שהתהליך מתחיל אבל התוכנה אינה עולה. למעשה הבעיה אינה חדשה. כבר מזה עמה זמן שהיו בעיות עם הדפדפן: בפעם הראשונה שזה קרה נראה היה שאיני יכולה לגלוש דרך שום דפדפן ומצאתי עצמי מתקינה מחדש את חלונות 10. אחר סתם הנראה היה שלוקח לה זמן רב להפעילה אבל עלתה ופעלה. מאז היו מקרים שניסיתי להפעיל ולא פעלה (אם כי תהליכים התרחשו וראו אותם במנהל המשימות) ויותר מפעם אחת נאלצתי לסגור את התוכנה ולפתוח (לא להתקין כי מדובר בתוכנה פורטבלית ולא מותקנת) מקובץ סגור. לפני כמה ימים כשנסי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וורד 2007 באנגלית, ומשום מה כשאני כותב מילה עם שגיאה, הוא לא מציג שהיא שגויה. לפני שפירמטתי את המחשב זה כן זיהה ותיקן, אבל עכשיו לא ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כי ממה שאני מדמיין, תיאורטית, אם האימג' מגבה את כל הקבצים וערכי הרג'יסטרי מהפרטישן הראשי, למעט הקרנל/דרייברים. זה ידרוש שחזור רק אחרי התקנת מערכת ההפעלה. אבל מצד שני זה יכול להחזיר את כל ההגדרות וכל התוכנות והמיילים והכל, לא תלות בחומרה זהה כמו שגוסט דורש. קיים דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הדרייבר החדש של ATI ה catalyst 7.5 על windows xp (כרטיס מסך X1800XT) ומאז הריסט אחרי ההתקנה המחשב עולה (רואים את הסמל של חלונות וכו'..) ושמגיע לשלב שהוא צריך להעלות את החלונות ממש המסך נכבה ונשאר ככה ניסיתי במערכת אחרת הכרטיס בסדר גמור, וניסיתי על המערכת שלי כרטיס אחר ושוב פועל.. רק עם ה1800 המחשב לא עולה הסרתי את הדרייברים ועדיין לא עזר למישהו יש רעיון או דרך לתקן את זה ? אני חושש שאאלץ להתקין מערכת הפעלה חדשה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי את התוכנה של Rosetta stone ללימוד איטלקית. (שדרך אגב היא מעולה!!) מי שאוהב ללמוד שפות זאת התוכנה בשבילו!!! אני רוצה לגבות את הפרופיל שלי בתוכנה כי אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא רוצה להתחיל את הכל מההתחלה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? איפה נמצאים הקבצים של הפרופיל או היוזר שלי? אודה למי שיעזור! מורן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שאני מפנה את הדומיין שלי מאחסנה ציבורית אליי למחשב אני צריך תוכנה שתדע לעדכן את ה-IP שלי בכל פעם מחדש.. מעוניין בתוכנה טובה בגלל שהיא נמצאת בזכרון כל הזמן אז חשוב שהיא לא תהיה מהזוללות + לא חייב חינמית.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המשחקים בוואלה וכו', לא עולים לי במחשב, מה הסיבה לקח?!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה החברה המעפנה הזאת ? ? ? כדי להיכנס לאתר שלהם צריך יוזר וסיסמא ! וכל אתר דריברים מפנה אותי לאתר שלהם ששוב פעם דורש יוזר וסיסמא מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג את הדריבר הארור הזה ? בחיים בחיים אני לא אקנה מוצר של החברה המעפנה הזאת!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צורב הרבה תקליטורים DVD לכן אני רוצה לדעת איזה מגירסאות של הנרו - הכי טובה הכי מהירה והכי לא כבדה. יש לי שני מחשבים - באחד מותקן נרו בגירסה 8.3.2.1 ובשני מותקן נרו בגירסה 7.0.1.2 בצריבת תקליטור DVD 2.60GB, בגירסה ה-8 לוקח לי 20 דקות ובגירסה ה-7 לוקח רק 8.30 דקות שהוא מהיר יותר מהירות הצריבה היא X16 לבעלי נסיון לחוות דעת למי הגירסה הכי טובה NERO - 7.X.X.X 8.X.X.X 9.X.X.X
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא חוקי, אבל אבדה לידידה שלי הססמא וכשאני מזין את הפרטים באתר של התוכנה, כתוב לי שלא ניתן לשלוח את הססמא לכתובת הדוא"ל. ידידה שלי נמצאת ברשימה שלי ואני רואה את הפרטים שלה, כך שלא הגיוני שהם לא נכונים. כן, הם מעודכנים, וכן, קיימת כתובת הדוא"ל. תודה מראש לכל העוזרים. אני אשמח אם יפנו אותי לתוכנה מסויימת. קישורים מדויקות, חברות וקשקושים שכאלו כלל לא משנים. תספיק לי שם התוכנה. בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בריא להארדיסק אבל אין לי ממש ברירה.... אם זה חוקי אז קישור יהיה ממש אחלה אם זה לא אז רק שם יספיק... תודה מראש אור.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי נגני DVD שקוראים תרגום צריכים את הכתוביות בפורמט SRT ורוב התרגומים באים כ SUB. חיפשתי ב google תוכנות להמרה ואחרי איזה שעה קיבלתי כאב ראש מכל הנושא. מישהו מכיר דרך פשוטה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה עבודה מסויימת בחלקים בתוכנת הword של מייקרוסופט. הבעיה היא שאני מנסה לשמור כל פעם את החלק שעשיתי היום, ופתאום נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצליח לשמור (save as), וכותב לי את השגיאה הבאה: error writing updated settings to registery. מה הבעיה? זה ממש מתסכל שאי אפשר לשמור.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. כשאני משתמש בפונקציית המספור זה עושה לי בעיות... במיוחד במסמך ארוך. אני לפעמים פותח את קובץ המסמך מחדש, ורואה שהעימוד של פסקת המספור השתנה. האם אפשר למנוע שיבוש כזה? האם אפשר לקבע את העימוד?? 2. יש פונקציית "התחל מחדש א-ב" כמתחילים עוד מספור באותו מסמך. האם אפשר לקבוע בברירת מחדל, שיתחיל תמיד מחדש את המספור? זה יוצר בעייה שאם אני משנה משהו בפסקה כל המספורים מתחברים למספר גדול... אפשר לצאת מזה? אשמח לקבל טיפים איך לעבוד עם המספור יותר טוב... משום מה, נראה לי שיש באגים במספור הזה של WORD... האם אני צודק? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Text כדי לשדרג אקספלורר מגירסה 5 ל 5.5 במחשב אחר אני מעוניין להוריד התוכנה דרך חיבור מהיר לצורך צריבתו על סידי. ניתן לבצע השידרוג גם עם דיסק תוכנה. ישנן חברות המחלקות כאלה ומכניסות תוספות לתוכנה שגורמות לבעיות מהיכן ניתן למצוא סידי אורגינלי ורצוי חינם? האם קיימת אפשרות להוריד כל התוכנה ללא תוספות מפריעות? ומהיכן? מקישוריות שונות מגיעים לאפשרות להורדת sp2 ל אקספלורר 5 האם הורדת עדכון זה שגודלו כ 500 קילו משדרגת במחשב המוריד התוכנה? האם הדבר כרוך בהורדה נוספת של עדכון ומה גודלו? האם ניתן לשדרג אקספלורר 5 ע"י עדכון מהרשת ולא הורדה מלאה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לערוץ מסויים במירק אני מקבל את ההודעה הבאה: (can't join channel (address is banned ####### את ההודעה אני מקבל אחרי שכבר התחברתי לשרת וביקשתי את הערוץ הספציפי. עד היום בבוקר לא הייתה לי הבעיה הזאת.... מה יכול לגרום לכך?? בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי יש כאן את התוכנה הזאת, בואו נעשה פה קהילה כמו שהיה פעם בנאפסטר ז"ל נוריד אחד מהשני תוכנות שירים ומשחקים,באים אני מת לקהילה ישראלית וכשרה של kaza .
-
היי כל פעם שאני במשחק ולוחץ בטעות על מקש הווינדוס שנמצא קרוב מאוד למקשי המשחק שלי אני יוצא לחלונות ולעיטים לא מצליח לחזור שלא לדבר על נתקע...... בקיצור אני צריך תוכנה שתבטל לי את המקש הזה כרצוני.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-