עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by EyEOnE,

אהלן, מחפש המלצה לתוכנת פיצול שתעבוד על Win 7 64Bit. המטרה היא לקחת כונן בעל 220G, לפצל אותו ל-2 כוננים. כונן 1- בעל 30G לוינדוס עצמו כונן 2- בעל שאר הזיכרון לצורך מידע אישי [מוסיקה, סרטים וכו']. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. החלטתי להתקין את וינדואוז 7 ואני רואה שיש 2 גירסאות שרצות ברשת. 32 ביט ו-64 ביט. האם אני חייבל התאים את גירסת הוינדואוז לסוג המעבד שיש לי? אם יש לי 64 ביט אני חייב להתקין וינדואוז 64 ביט? ואיך אני יודע אם יש לי מעבד 64 ביט או 32 ביט? הרצתי את CPU-Z על המחשב שלי ותחת קטגוריית צמעבד לא ראיתי אם המעבד שלי 32 ביט או 64 ביט.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by lilian,

אני רוצה לסמן ארוע שבצעתי (ע"י checkbox/ סימון אחר). אני מוכנה לקבל הצעות כגון תוסף ל- firefox או תוכנה לניהול משימות שתרוץ על לוח שנה עם אפשרות הוספת ארועים חוזרים. אולי בכלל יש הרחבה של google לסימון ארועים?... ד"א, התיאשתי מהתוסף- remember the milk (ראו פוסט קודם שפרסמתי לגבי חוסר עדכון יומנים מ- gmail ל- remember thr milk).

4. Started by sapartil,

אני צריך לינק לתוכנת המרה מ MP3 ל WAV לא משנה לי מאיפה להוריד אותה העיקר שהיא תיהייה ללא התקנה בכלל portable מישהו יכול לישלוח לי לינק כזה ?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שתעשה לי פעולה כזאת: אני לוחץ על קובץ אחד וקובץ שני והשם של הקובץ השני יהפוך לשם של הקובץ הראשון (בלי הסיומת, רק השם) או במילים אחרות, דרך פשוטה יותר לשנות שם של כתוביות לשם של הוידאו שזה קצת בעיה שיש לך *המון* קבצים לעשות להם את הפעולה הזאת. תודה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  6. Started by ShRicKi,

אני מחפש דרייבים למחשב MSI MS-1674 לא מצאתי כלום. חיפשתי מלא ואין כלום. אני צריך את כל הדרייברים שלו כי נמחק ההארד דיסק והוא אחרי התקנת ווינדוס והמחשב לא מזהה כלום.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ashbit_q,

יש לי מחשב נייד של lg דגם le50 המחשב עבר פירמוט עכשוי עקב הבעיה. הבעיה: המחשב בשני חיבורים לא מזה את היואסבי ובאחד מזהה לפרקים. שאלה: אולי יש צורך בדרייבים מיוחדים לפתור את הבעיה. הערה: יש לי winxp sp3 וזה לא פועל כאמור עבר פירמוט. אם זה לא שייך לא לנעול אלא להעביר אם אפשר (אולי זה שייך לבעיות חומרה).

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. שלום לכולם , איך אני משנה תמונה של File לאיזה תמונה שאני רוצה ? נגיד אני מוריד תמונה מהאינטרנט ורוצה שזה יהיה האייקון של הFile שלי , איך אני עושה את זה ? עוד שאלה - אם משנים את האייקון של הfile , הוא גם יראה בtray כמו האייקון החדש ? תודה רבה, אבי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אוקיי אז ככה לפני יותר מחצי שנה עשיתי גיבוי לכונן c עם norton ghost וכשניסיתי לעשות שחזור (כדי לא לפרמט אלא ישר חוזר למחצב שבו המחשב אחרי פירמוט) זה מחק לי את כל המחשב את כל הכונן D שלי הכל הכל הכל נמחק לי. ניסיתי לשחזר אך ללא הצלחה ובכי קניתי כונן קשיח חדש של 300 ג'יגה וזרקתי את הדיסק קשיח לארון. עכשיו הוצאתי אותו ואמרתי בוא ננסה להציל אותו אחרי שהשלמתי שהלכו לי כל התמונות מהעבר שלי ננסה לראות אם אפשר לעשות משו.. הומלץ לי על התוכנה getdataback וואלה הפעלתי את התוכנה לקח לה 26 שעות לשחזר הכל (דיסק קשיח של 80 GB) אחרי שסיים עברתי על הקבצים לראות מה אני רוצה מצאתי את התמונות שאני רוצה לחצתי שחזור תמונות בתוכנה זה נקרה copy ואחרי שאני מנסה להיכנס לתמונות אני רואה שרשום: "אין…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אני רוצה להכין מצגת הכוללת סירטונים ותמונות משפחתיות. בעבר עשיתי זאת בפאוור פוינט וגם בתוכנת עריכת וידאו. איזה תוכנות מומלצות?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by good__one,

אני רואה עברית הפוכה כך שבמקום "אתר המחשבים הישראלי" אני רואה "ילארשיה םיבשחמה רתא". זה מפריע לצפות בסרטים עם כתוביות SRT... למישהו יש פיתרון. הWINDOWS באנגלית עם תמיכה בעברית, כולל עידכון השפה שהוא ביצע.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לחפש תוכנת אנטי-ווירוס חינמית, טובה ויעילה כמו נורטון למשל שאוכל להשתמש בה ללא בעיה, והיא תפיק לי את אותם ביצועים כמו התוכנה הנוכחית. חוץ מAVG , שיש שם תשלום , יש תוכנות טובות מומלצות?

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  13. Started by pure perfection,

מה קקורה??? יש לי קובץ וורד שמחקתי ממנו משהו ושמרתי בטעות האם יש אפשרות להחזיר את הפרטים בנמחקו?? תודה

14. היי, אני מקווה שאני בפורום הנכון מבחינת השאלה. יש לי גיליון אקסל עם נתונים של המון אנשים, רק שסידרו לי אותו בצורה לא הגיונית. לינק לתמונה http://www.babylon-awaits.com/table.jpg אני צריך לסדר את הנתונים בצורה של טבלה רגילה שם - סיסמה - מין - כתובת - טלפון - אימייל - גיל - הצטרפות ומתחת הפרטים של כל לקוח בשורה חדשה (כמו טבלה רגילה בעצם) הבנתי שזה מצריך פקודת מאקרו כי מדובר באלפי אנשים בגיליון. אני יודע לעשות הדבקה מיוחדת שמסדרת את הנתונים בצורה אופקית אבל לא יודע לעשות מזה מאקרו שיעבוד על כל חלק שאני צריך. תודה מראש גיא

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by assaf990,

BS מראה את הכתוביות ימינה מידי ולכן השוליים של המסך חותכים את הכתוביות מה עושים? כרטיס מסך ATI agp ישן P3 ונדוס 2000 bs pro 2.34

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by silky,

הדרישות הן כדלקמן: 1) שיהיה טוב ולא יהיו בובאגים מורגשים(הסיבה העיקרית לכך שמאסתי ב FDM הנוכחי). 2) שלא יזייף כאשר אני מוריד מהRS(חשוב מאוד-FDM התוכנה היחידית שאני יודע בוודאות שלא מזייפת). דברים שיהיה נחמד אם יהיו: 3) אפשרות הפרדה בין הורדות שונות. 4) פתיחת ארכיב באופן אוטומטי. תודה על ההמלצות. אגב- האם JDOWNLOADER עומד בכל התנאים הללו?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  17. בכוונה שמתי גם את השני (שהוא פתוח בצייר) בשביל שתראו את ההבדל, זה שטיפה מוסתר בטעות צילמתי ככה אבל לא חשוב. בכל מקרה, הבעיה היא שיש צהוב כזה במציג תמונות של Windows. מה יכולה להיות הסיבה? התקנתי דרייבר, לפני זה לא היה את זה. הבעיה בדרייבר? :-\

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by nitayc1,

שלום, כאשר אני מנסה לתרגם מילה מתוך "פנקס רשימות" באמצעות ctrl+מקש ימני בעכבר הוא לא מצליח להכניס את המילה לתוכנה. בקובץ וורד ודפדפן אינטרנט זה עובד מצויין רק בפנקס רשימות ובכתבן יש בעיה. אשמח לעזרה תודה 8)

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by lilian,

האם יש דרך להעביר את כל היומנים שיצרתי ב- google calendar ל- remember the milk ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by silky,

אמנם מערכת ההפעלה עליו, אבל אני דואג לעשות לו Defrag עם Diskeeper 2009 (פעם בשבועיים בערך נכנס ובודק מה מצב הכונן לפי התוכנה- ופועל בהתאם). כונן ה 1.5TB מהסדרה השקטה של SEAGATE עובד במהירות הגיונית (ויותר גבוהה) ממוצעת של כ 75MB עם MAX 95MB. האם הכונן בדרך למות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by lilian,

האם יש תוכנה המנטרת ומייעלת ביצועי המחשב (מבחינת זכרון RAM וכד' ) המותאמת ל- windows 7.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  22. במידה והלכה מערכת ההפעלה ויש קבצים על המחיצה שלה, אני רוצה להעביר אותם צ'יק צ'אק לכונן חיצוני שמתחבר בUSB למחשב. יש תוכנה כזאת שעולה מדיסק ללא מערכת הפעלה ומאפשרת גישה לקבצים שעל הHD וגם לUSB? תודה!

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by pet4a,

ברשותי אוזנייה של מוטורולה. H350 הצלחתי לחבר אות למחשב הנייד IBM X60 בשביל SKYPE אבל הסאונד יוצא רק מהרמקול ולא מהאוזנייה יש דרך שבא צליל יעבור רק דרך האוזנייה ולא ישמעו דרך המחשב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by cateye,

היי אני מחפש תוכנה להקלטת מסך שאוכל גם להקליט איתה, אני צריך אותה לכל מיני שימושים כמו לעשות מדריכים בווידאו תודה רבה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום, אני רוצה בבקשה המלצה ואם אפשר קישור לתוכנה שחוסמת פרסומות (בעיקר פלאש), פרסומות בתכלס לא מפריע לי, אבל המחשב שלי במאמץ שיש פרסומות פלאש וזה סתם מעיק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים