עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אנשים! לאחרונה רכשתי נטבוק של TOSHIBA. הנטבוק בסה"כ עושה את עבודתו, אבל בדומה להרבה נטבוקים אחרים, הוא מאוד מאוד מוגבל מבחינת משאבי המערכת. הRAM מאוד קטן והמעבד מצליח לחנוק את המערכת הרבה פעמים [מדובר במעבד ATOM] בכל אופן, במסגרת ההתקנות של התוכנות הבסיסיות ע"ג המחשב, אני מחפש תוכנת אנטיוירוס שתהיה גם יעילה וגם לא תדרוש יותר מדי משאבי מערכת. האם AVG 2011 יספק את העבודה או שהוא כבד מדי? אשמח להמלצות. ערב טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי לכולם אמש ניסיתי להרשם לחשבון ג'ימייל ומסתבר שג'מייל דורשם מס' טלפון לשם שליחת סיסמא. אמנם שמעתי כבר אודות הרעיון הזה, אבל טרם בהקשר שלהם. ייתרה מזאת, לפני כמה זמן פתחתי חשבון לקרוב משפחה ולא היתה דרישה שכזו. מה שכן, לא ראיתי דיוויחים רבים (או בכלל) אודות העניין כאן או ברשת הישראלית בכלל. אז מה, ממש חדש? משהו אישי נגדי? ואם כבר, והיות ואני מעדיפה שלא למסור להם מס' טלפון (יותר מידי פרטים עלי, הרבה יותר מיד) האם ניתן איכשהו להתחמק מהעניין ועדיין להרשם? תודה לעונים ולמתייחסים והמשך יום כחול (כתום היה לפני יומיים, לא כיף כתום)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני רוצה בבקשה תוכנה לבדיקת החום בכל!! הרכיבים של המחשב תודה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by roeesnir,

שלום חברים. עבדתי על היום עם נרו 6, ואני מבסוט עד הגג. שידרגתי לWIN7 בנייד, ומסתבר שאי אפשר להתקין נרו 6. קצת שיטוט, וגיליתי שרק נרו 9 תומך בWIN7. העניין הוא, וזו הסיבה שלא עברתי ל7 או 8 היא שיחד עם תוכנת הצריבה מותקן עוד המון זבל, ואני מחפש תוכנת צריבה נטו. האם אפשר להתקין נרו 9 בלי כל השטויות מסביב? האם יש תוכנה טובה מקבילה שאפשר להשתמש בה? (שמשמשת לצריבה טנו ואפשר לצרוב בה הכל, כמו נרו 6) תודה.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן מתי שאני נכנס לדף הראשי של האתר הFF עושה לי שכאילו זה לינק להורדה....... בשאר הדפים של האתר זה בסדר... בIE אין את הבעיה רק בדף הראשי בFF מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by llime,

שלום חברים. בעיה ששמתי לב אליה בימים האחרונים והיום במיוחד. הווליום של המערכת עולה ויורד בלי שתהיה לי שליטה על כך. מדובר ב volume control של הוינדוס,ממש רואים את הסליידר שלו עולה ויורד כאילו מישהו אחר משתמש במחשב חוץ ממני באותו זמן! זה קורה באמצע צפיה בסרטים,או כשאני פותח או סוגר דפדפן,או אפילו כרגע כשאני מקליד כאן. אין לי מושג מה זה.המחשב פורמט לפני חודש בערך.אין לו כל רכיבי חומרה חדשים... אני הולך לנסות להשתמש ב combofix בפעם הראשונה.נקווה שיעבור בשלום.אם לא אני כנראה אפרמט שוב... אם יש למישהו עוד הצעות אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by DJPOWER,

התקנתי את הפאץ' הכל עבד ועכשיו פתאום יש הודעה וזה לא רק אצלי, כנראה הם עלו על העניין.. למישהו יש פתרון? תודה

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  8. איך אני גורם ל Microsoft Office Outlook להודיע לי שיש לי הודעת אימייל? כלומר שאם לדוגמא אני סתם גולש באינטרנט ומגיע אלי דואר לאימייל הוא ישר יתן לי הודעה שהגיע דואר, ושאני לא יצטרך כול פעם כמו עכשיו לבדוק את הדואר אם קיבלתי או לא(כלומר להפעיל את התוכנה ידני).

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by moshen1169,

יש לי IDM 6.07 1.איך אני מגדיר שכל פעם תרד הורדה אחת ולאחר מכן ההורדה הבאה תתחיל באופן אוטומטי? 2.מתי שאני לוחץ DOWNLOAD WITH IDM הלינקים הופכים ל HTML מה עושים? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי מספר סרטי dvd שאני רוצה להעביר למחשב מבלי להוריד איכות, ושאני אוכל לצפות בהם בקלות. איך אני עושה זאת? יש לי את התוכנה dvd shrink, ואם אני מעביר את הסרט להארד דרייבר הוא עושה לי את השתי תיקיות האלו (ןידאו ואודיו) ובתוך הוידאו יש מלא חלקים מהסרט ועוד כל מיני קבצים. אז איך אני הופך את הכל לקובץ אחד? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. יש לי צורך לאפשר גישה לתיקייה מסויימת מהאינטרנט. המחשב נמצא מאחורי NAT וכתובת IP משתנה. מה הדרך הפשוטה ביותר לאפשר גישה לתיקייה כאשר לא ניתן להשתמש בDYNDNS וכדו'?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. קיבלתי את המחשב עם חלוקה של ההרד דיסק.ההרד דיסק (250G) חולק לשני חלקים בצורה שווה (כונני C ו-D). מערת ההפעלה כמובן יושבת בכונן C והיא תופסת כמובן רק חלק קטן מאוד הכונן זה. מכיוון שאני מעוניין שבכונן C תשב רק מערכת ההפעלה ובכונן D כל קבצי ה- DATA (אני לא רוצה שבאותו כונן תשב לי גם מערכת ההפעלה וגם קבצי ה-DATA) אני מעוניין להקטין את כונן C ולהגדיל את כונן D. האם יש תוכנה שיודעת לעשות דבר כזה?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by MicroChip,

כל פעם שאני פותח את המחשב עולה לי ההודע הבאה: ואז היא רוצה לשלוח משהו למדפסת אבל הוא שואל אותי אם להדפיס או אז אני אומר לא ואז שהכל נפתח הכל כרגיל ואין שום בעיות... מחכה לתשובה שלכם מה לעשות עם זה...תודה! ד''א יש לי אנטיוירוס NOD32 מעודכן ווינדוס XP מעודכן ומוגן.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  14. כי יש לי כמה חברים שיש להם מלא קרציות ברשימה אבל אנחנו רוצים לדבר ואי אפשר כי הם כל היום בבילטי נראה! אז אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לראות מי מחובר למרות שהם על מצב של פרטיות! (אפשר גם בפרטי!)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ktulu,

שלום, לא הצלחתי למצוא שום כלי שמצליח לחלץ וידאו ולהוריד אותו מאתר ספורט 5. למשל בלינק המצ"ב: https://playbyplay.sport5.co.il/?GameID=130835&FLNum=28 למישהו יש רעיון מה יכול לעזור? כל כלי שניסיתי, בין אם תוסף לכרום או אתרי אינטרנט שמאפשרים הדבקה של כתובת ה URL לא הצליחו לסייע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by rhin0,

לפני לא מעט זמן דנו כאן על שיטות שונות של אינטרפולציה. הייתה שיטה אחת יוחדית שהצריכה שימוש באתר של איזו אוניברסיטה (זה כל מה שזכור לי) והתאימה מאוד לשימוש עם טקסטים ולוגואים בעליה גיאומטריה פשוט. מה שאני מנסה להשיג זה חדות בהגדלת טקטסטים ואם יש לכם דרך פשוטה להשיג זאת אודה לכם מאוד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yotaman,

לאחרונה אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בתוכנות אקראיות. בעיקר במסנג'ר ובתוכנה Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter. מישהו יודע מה הבעיה? [צירפתי פרינט סקרין של ההודעה] [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by warezon,

לאחר עדכונים של התוכנה מדווחת על אי חוקיות ונהפכת לגרסת דמו ..... למישהו יש פיתרון?? אם לא אז המצלמה לאנטיוירוס באותה רמה...?? ובלי קשר רציתי המלצה לאנטיוירוס חינמי טוב כדי להתקין על מחשבים שאני מסדר לאנשים....

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by --Shadow--,

לאחרונה אני צופה בסרטי HD במחשב -720p.HDTV.x264 ואני רואה את זה בתוכנה היחידה שמאפשרת לי לצפות בסרטים מהסוג הזה-MEDIA PLAYER 11 האם יש אפשרות להוסיף תרגום בתוכנה הזאת ?? (כמו שBS-PLAY נותן להוסיף TXT SUB SRT ) או האם קיימת תוכנה אחרת שמסוגלת להפעיל קידוד כזה של וידאו + הוספת תרגום חיצוני אשמח לעזרה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Sweet_Tooth,

כידוע כבר אי אפשר להוריד אותה M$ ואני מחפש אותה נואשות!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by Xmen,

מאיפה ניתן להורידם, והאם צריך להתאים את הדריבר למע' הפעלה שבשימוש?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. נ.ב רק כרגע שמתי לב שבטעות פירסמתי בפורום אודיו וקולנוע ביתי,אז מצטער על הדאבל פוסט :-[

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  23. ה-wma כמובן לא מוגנים או משהו, אבל מעצבן אותי לראות את הפורמט המיקרוסופטי המגעיל הזה.. איזו תוכנה הכי נוחה בשביל להמיר במכה אחת, ולא אחד אחד, את כל השירים ל-mp3 ? טנקס

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  24. כשאני מנסה להיכנס לדוא"ל ברשת, האינטרנט אקספלורר משלים ססמאות לשמות יוזרים מסוימים, אבל לא לאחרים, וגם לא מציע להשלים. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.