עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by תמיר287,

יש לי תיקיה שלא נמחקת לי, זה נותן לי הודעה שיש בה דברים שהם בשימוש כרגע אז אני צריך לסגור את התוכנית שמשתמשת בזה. אבל התיקיה ריקה!!! אין בא כלום! (יש בא עוד תיקיה אבל היא ריקה.) זה גם לא נותן לי לשנות את השם שלה, איך אני מוחק אותה? תודה מראש לעוזרים. (אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים כי אין לי מוסג במחשבים.. [אני לא יודע מה זה חומרה] )

2. Started by The Ripper,

תוכנת הפקס של מערכת ההפעלה לא שלוחת פקסים כראוי במיוחד אם אני מעוניין לשלוח קובץ באמצעות 'הדפס' ובחירה ב'פקס'. מהי התוכנה הממולצת לכך? רצוי תוכנה שתאפשר בממשק שלה לבחור בקובץ אותו רוצים לפקסס ולראות preview של הפקס לפני השליחה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2009 בשעה 20:14:29 מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eladbu,

mui heb to eng האם קיים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. השתלטו לי על דף הבית בIE. במקום דף ריק מופיע לי אתר חיפוש. אין שם באתר החיפוש או שום מידע מסגיר אחר. בנוסף, בכל פעם שעולה דף הבית החדש, למרות חוסם הPUP UPS שלGOOGLE, קופץ חלון פרסום לאיזה שהוא SPYBOT. יש לי SPYBOT S&D, אבל הוא לא מצליח משום מה להשלים סריקה ונתקע על ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש, גם לא עזר. AD-AWARE גם לא מוצא כלום. NORTON ו ZONE ALARM גם לא מושיעים. זה ממש מרגיז אותי, נגמרו לי הרעיונות מה לעשות. נ.ב.- הפרסומת הקופצת מובילה לדף חיפוש של SPYBOTS SCANERS, שכל הלינקים בו מובילים לאותה תוכנה, שעולה 25 דולר.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by הדרכת מחשבים,

שלום, אני בונה משחק טריוויה אני מחפש לעשות מתוך חלון שאלה הטריוויה לאחר כל שאלה חלונית קטנה שנפתחת ומציגה משהו כזה שאז מכניסים את תוצאות כל השחקנים ובסיום לוחצים על סיום וליד כל שם יש וי או איקס בהתאם לתשובה אשמח לעזרה איך לעשות את זה בצורה הכי קלה ומהירה(צריך רק כל פעם לשמור את כל הניקוד של כולם) אשמח לעזרה תודה

6. Started by Django,

אני שם לב לפעמים שדברים שמחקתי פתאום חוזרים, אני חושב שזה קורה אחרי שאני נכנס לגוגל כרום במכשיר הנייד שלי. יש דרך לטפל בזה? אולי לעשות מעין SAVE אחרי שאני עושה שינויים במחשב?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rotman,

אני צריך תוכנה שהופכת מצגת של PPT לסרט , עם סאונד. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by omri_ro,

יש איזה פונט לכתיבת עיברית באוטוקאד, כל מה שיוצא לי עכשיו זה כתב ראי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מריץ סרט 720 בלי כתוביות והוא רץ סבבה ואז אני מריץ את אותו הסרט עם כתוביות בפורמט של אתר Sratim בפורמט IDX ו SUB ואז הסרט מקרתע אני מריץ את זה עם התוכנות המקובלות להרצת הכתוביות האלה, MPC או KMPlayer ובשתיהן זה מקרתע. אני גם מכבה את הטורנט והמסנג'ר ועדיין זה מקרתע יש מצב שאני צריך להוסיף זכרון? יש לי סטיק אחד של 2 ג'יגה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by matu89,

אחלה דפדפן , התקנתי אותו דרך היוזר שלי, בשאר המשתמשים במחשב הוא לא קיים . יש אופציה שהוא יהיה זמין לכלל המשתמשים במחשב ? תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני רוצה להמיר קובץ AVI בן 500 מ"ב לקובץ קטן יותר בגודל, שאני מניח יהיה כרוך באובדן איכות מסויים. איתרתי שתי תוכניות למטרה זו : EASY AVI CONVERTER ו-WINDOWS MEDIA ON DEMAND PRODUCER. הבעיה הגדולה היא שכנראה לא ניתן איתן להמיר קובץ שקודד בשיטת XVID לקבצים מסוג ASF/WMV. בדקתי גם ב-VIRTUALDUB ו-TMPGENC, בראשונה לא נראה שאפשר, בשנייה קיבלתי הודעת טעות לא ברורה. אז אם מישהו מכיר תוכנה שמתאימה למשימה או יכול להציע דרך כלשהי להשיג את המטרה אשמח מאד לשמוע. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שיכלה להחזיר תקיה\קבצים שנמחקו עקב פורמט ( דוס ). ההארדיסק הוא מסוג Seagate Barracude IV 60GB והמערכת קבצים היא ntfs. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by LOL,

חיפשתי בעזרה ובפקודות ולא מצאתי פקודה שיכולה לחבר שעות לדוגמה אם אני רושם בכמה משבצות 4:50 3:30 התוצאה של שתי אלה תיתן לי 8:20 אשמח אם מישהו ידע ויוכל לעזור לי בזה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש לי דונקי [דוק] חדש...voyager mini 16Gb אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה... הצלחתי לעשות בוט של ווינדוס 7 [לא בדקתי אם עובד אבל לפחות הוא העלה תסט אפ] וכשאני מנסה להעלות את טריניטי רסקיו קיט הוא כותב bootmgr missing... גיגלתי תבעיה לא מצאתי. יש קובץ כזה[bootmgr] בבוט של ווינדוס 7 [להוסיף אותו לטריניטי לא עזר חח ] אפשר איזה מדריך קצרצר וברור מה אמורים לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי. התקנתי VMware player, וכרגע אני מריץ ממנו התקנה של Ubuntu, ומשתמש בה, אך זה מחייב שימוש בדיסק ההתקנה. אני יודע שהשאלה מעט בנאלית , אך אולי קיימת בכל זאת אפשרות כלשהי להשתמש בVMware player ללא צורך בדיסקים ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפוך מחשב עם מודם למעין מזכירה אלקטרונית (תא קולי) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by IlanF,

כבר כמה ימים אני נלחם עם הזוועה הזו בשביל שהוא יחזור להתריע לי על מיילים חדשים. אין אייקון של מייל חדש במגש המערכת, אין אייקון מייל חדש על הסמלון של אאוטלוק בשורת המשימות () אין התראת צליל, ואפילו לא את הפופאפ הקטן בצד ימין למטה. כמובן שכל ההגדרות האלו מאופשרות בהגדרות של אאוטלוק. למישהו יש מושג מה נשבר בו ואיך לתקן את זה? --- עדכון קטן, אם אני מריץ את אאוטלוק ב"מצב בטוח" ההתראות עובדות כרגיל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר קבצי PDF לקבצי Power Point? תודה

19. Started by KoDkOd,

אני מעוניין להעתיק את מערכת ההפעלה שלי להארדיסק חדש, יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by cleaner,

שלום, אני צריך עזרה בנושא, בהפעלת תוכנה מתקבלת הודעה כי לא ניתן להפעיל את התוכנית משום שחסר d3dx9_39.dll וכי מומלץ לנסות להתקין מחדש. מערכת ההפעלה היא windows 7 x64 (מותקן לי directx11 אם זה קשור).

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כמו שכתוב בכותרת... כשאני עושה "שלח" הוא עושה כזה קו בצבע אדום מתחת לכפתורים של האפשרויות וזהו... מה לעשות? בתודה! Slim_Shady.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. חבר'ה, זקוק אני לעזרתכם. יש תמיד כתבות בYNET או ב'וואלה', ולפעמים יש בהן קטע וידאו כזה של הכתבה. השאלה שלי, איך אפשר לשמור את הסרטונים האלה על המחשב, בתור קובץ של סרט? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

אני זוכר שיש אפשרות "לתכנת" בפוטושופ כך שיוכל לבצע מספר פעולות בצורה אוטומטית על קובץ. רציתי לדעת אם באותה דרך, ישנה האפשרות להפנות את הפוטושופ למספר קבצים ולהמיר אותם מ PSD ל JPEG להגדיר לו תיקיית מוצא שם יהיו קבצי הפוטושופ, להגדיר לו תיקיית פלט - שם ישמור את קבצי ה JPEG בצורה כזו שלא יהיה שינוי באיכות או משהו - בסה"כ איחוד כל השכבות עם הרקע ושמירה בפורמט אחר. האם זה אפשרי? אשמח לשמוע בנושא.. או דרכים יצירתיות אחרות, אחד המכשולים שלי להגיע לפתרון היא כי איני יכול להשתמש בתוכנות כאלו ואחרות המורדות מהרשת. הדרכים האפשריות היחידות הן דברים מובנים בווינדוס, אופיס....ופוטושופ 7 המון תודה, ערן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by moris,

שלום! איך אני צורב בנרו 6 BOOTABLE?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שאני כותב משהו , זה מוחק את האותיות שאחרי. אני מאמין שזה עניין של הגדרה, למישהו יש מושג איך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.