עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Motix,

אני רושם פרטי כרטיסי חבר דרך xl לעסק. איך אני מדפיס על מכתבים? דרך xl? אני רוצה להדפיס על כל מכתב שם מלא כתובת ומיקוד והכל רשום בטורים של xl. איך עושים זאת? כל מדפסת יכולה לעשות את זה? אשמח להבין איך עושים את זה בדרך הכי מהירה. תודה

2. Started by valera199309,

שלום אפשר לקבל קראק עדכני DEMON TOOLS או ALOCOHOL 120. אל תגידו לי לחפש בגוגל כי חיפשתי ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Googleness,

לאחר שקראתי באתר Lifehacker מאמר קצר על סקר שהם עשו בו מתברר שהרוב של גולשי האתר עבר לכרום (יתרון של 10% על פני פיירפוקס) החלטתי לנסות בינתיים עד שייצא פיירפוקס 4. יש כמה פיצ'רים נחמדים שמובנים בכרום והנה הקישור למאמר. בדומה לדיון "Firefox 3 - התוספים שלכם" אני אתחיל בכך שאני אביא המלצות לתוספות שאני משתמש בהן לדפדפן ואשמח לשמוע מה התוספות בהן אתם משתמשים, התוספות של כרום בחיתוליהן אבל יש עתיד לדעתי. 1) עיצובים ניתן להוריד עיצובים חדשים לכרום מהקישור הבא. אני משתמש בWes Craven. 2) תוספים תוספים לכרום אפשר להוריד מכל מיני אתרים, זה האתר הרשמי של גוגל. AdBlock התוסף הכי מוצלח אותו בדקתי לחסימת פרסומות, בניגוד לאחרים בכרום הוא לא מאט את העמוד בטעינה. כמו כן בהגד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. חשבתי לקנות תוכנת אנטי ספייוואר וראיתי את שתי אלו WERBOOT SPY SWEEPER 4.5 ואת XOFTSPY 4.16 איזה מהם הכי טובה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היום קיבלתי שני דוא"לים עם netsky משום מה האנטי וירוס הפסיק לסרוק דוא"ל השינוי היחיד שעשיתי הוא מעבר ממודם USB למודם ethernet

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by edoson,

נגיד שיש לי סרט DVD, שיש לו כתוביות בעברית. עם התוכנה DVDX אני יכול להפוך אותו לDIVX. יש תוכנה שמנצלת את הכתוביות והופכת לDIVX או כל פורמט אחר עם הכתוביות כבר צרובות??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by StorM FighteR,

איך אני משתמש בתוכנת ה FlashFXP להמרת לינק של אמיול ללינק רגיל (הורדה רגילה) דחוף לי מאוד אז תודה לתגובות..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Kane,

באיזה דפדפן אינטרנט אתם משתמשים? איני יודע אם שאלה זו נשאלה בעבר אבל סתם מעניין אותי. אגב אם אתם מצביעים אז גם תנסו להסביר מדוע בחרתם דווקא בו. יש לכם 3 אפשרויות הצבעה. אני בחרתי ב: אופרה-הכי מהיר. פיירפוקס-הכי מאובטח,נוח לשימוש. מקסטון-לפעמים לאתרים שלא תומכים ב FF ואופרה למרות שיש IE טאב לפיירפוקס.

9. אני מחפש תוכנה שיכלה להחזיר תקיה\קבצים שנמחקו עקב פורמט ( דוס ). ההארדיסק הוא מסוג Seagate Barracude IV 60GB והמערכת קבצים היא ntfs. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by mikko,

http://www.betanews.com/article/Joost_Allowing_Unlimited_Beta_Invites/1178031772 לכל מי שיש שישלח לי הזמנה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gogober,

Media Player Classic לא עובד ,לא מגיב כאשר אני מקליק על האייקון שלו. התקנתי K-LITE העסק לא עובד. מישהו יכול לעזור :s05:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום ,אני מעוניין לרכוש תוכנת אנטי וירוס והייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה נחשבת לטובה ביותר היום בשוק.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש ג…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, שמי טל ואני מחפש אדם בעל יכולת בניית אתרים גבוהה לפרויקט חדש אותו אני מתכוון להשיק. אני לא ארחיב כאן על הפרויקט עקב שמירה על סודיות, אך הוסיף ואגיד שזוהי הזדמנות עסקית מצוינת למי שמאמין שהוא מסוגל לעשות עבודה טובה. למעוניינים אנה פנו אלי במייל : hammertal@gmail.com אנא שילחו דוגמא לאתר אותו בניתם או שיפצתם, ובמידה ואכן קיימת התאמה בין הצפיות שלי ליכולות שלכם אני אשמח לספר לכם קצת יותר הפרויקט שלי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by alex125,

שלום רב למי יש מדריך בעברית של AutoCAD 2008

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by homart,

שלום! בעצם רוב הבעיה בכותרת, אני לא מצליח להתחבר לרשת הקדמליה באמיול (0.46c) אשמח לעזרה.....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by hike101,

תודה לאל על שברא את בלוקבאסטר וצורבי DVD . אני משתמש ב dvd encrypter ו dvdshrink. התהליך של העתקת DVD הוא די פשוט וחלק יחסית. הבעיה היחידה היא בהרצת הסרט הצרוב....כלומר הסרט פשוט נתקע בשלב מסוים. כל מה שאפשר לעשות הוא לאתחל אותו. כבר צרבתי 3 סרטים ושלושתם נתקעו בשלב זה או אחר....לא בזמנים קבועים. האם מישהו יודע על מדריך טוב לשימוש בתוכנות אלו או שיודע על שום מה ולמה הצריבה לא יוצאת טוב. תודה על היחס.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, יש לי הארדיסק 80 ג'יגה ישן עליו מותקנת XP אני רוצה לשכפל אותו לכונן אחר, שונה בגודל ובמבנה המחיצות מהי התוכנה והדרך המומלצת לעשות זאת? ניסיתי לשכפל עם נורטון גוסט 14, וזה לא עובד, כנראה הפרופיל משתמש נדפק או משהו כי שאני מנסה לעלות את המחשב הוא ישר עושה LOGGING OFF ונשאר ככה בלי שאני יכול לעשות משהו אני יודע שיש עוד כל מיני תוכנות לשכפול אשמח לשמוע מנסיון על אחת טובה ולא מסובכת מידי שעובדת בוודאות על כוננים שונים בגודלם תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Xmen,

מאיפה ניתן להורידם, והאם צריך להתאים את הדריבר למע' הפעלה שבשימוש?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. עדיפות גבוהה לתוכנה חינמית

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלולם לכולם, אני מחפש תוכנה שמאפשרת לחלק סרטים ל2 או יותר חלקים, אבל בלי לפגוע באיכות של הסרט. יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, קודם כל בכללי אני מאוד מרוצה ממהירות הייצוא של קבצים גדולים בכלל אבל עדיין אני מעוניין לדעת אם בכוח יש דרך להאיץ את יצאו הקבצים. בגדול אני עובד בצורה כזאת: עובד עם windows download manager אני מוריד את כל הקבצים בשלב הראשוני לצורך העניין קובץ אחד גדול של 10-5GB או 10 קבצים של 1GB במקביל..כל ההליך הראשוני הכל הולך לכונן ssd הוא מעבד אותם בשניות ותוך כדי הוא מעביר את הקבצים בשלמותם כ-Rar לדיסק קשיח רגיל 7200RPM . מהדיסק הקשיח אני מייצא את כל הקבצים לדיסק קשיח אחר אשר הממוצע העברה שלו הוא הממוצע הכי גבוהה שיש לי מבין כל הקשיחים(בין 106-90Mb). יש לי תעבורת נתונים דיי גבוהה במחשב בגדלים גדולים ואני לא רוצה שהכל יעבור תמיד דרך ה-ssd רק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by imac,

Look Here להאמין לזה? כי אני זוכר שהתוכנה מתקינה תוכנה בשם Gator לא?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, המדפסת שלי מדפיסה (בכל הגדלים) תמונות מסמכים עם שוליים לבנים של הדף שנשארים ריקים ולא על כל הדף,אני רוצה להדפיס ללא השוליים (בעיקר לתמונות),איך אני מגדיר את זה? דוגמא לבעיה בתמונה המצורפת,פה ניסיתי להדפיס תמונה על דף 10X15,התמונה בגודל המתאים ביחס של 4:3,ולא קצרה מידי,בכל זאת המדפסת לא מדפיסה על כל הדף. אשמח ואודה לעזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים