עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נכון לעכשיו יש 4 דברים שאני רוצה לעשות מהם דיסק משולב Office 2003 Pro Service Pack 1 For Office 2003 MUI (Hebrew) For Office 2003 Service Pack 1 for MUI את שני הראשונים שלבתי לפי ההסברים באתר הבא - http://unattended.msfn.org/xp/office2003_slipstreaming.htm את שני האחרונים הצלחתי לשלב אחד עם השני הבעיה שזה הגדיל לי את זה מ-70 מגה ל-300 ואני לא מצליח להכניס הכל על דיסק. מה שלא הצלחתי זה לשלב את ה-MUI עם האופיס, למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי דונקי [דוק] חדש...voyager mini 16Gb אני חייב לציין שאני מאוד מרוצה... הצלחתי לעשות בוט של ווינדוס 7 [לא בדקתי אם עובד אבל לפחות הוא העלה תסט אפ] וכשאני מנסה להעלות את טריניטי רסקיו קיט הוא כותב bootmgr missing... גיגלתי תבעיה לא מצאתי. יש קובץ כזה[bootmgr] בבוט של ווינדוס 7 [להוסיף אותו לטריניטי לא עזר חח ] אפשר איזה מדריך קצרצר וברור מה אמורים לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by MOFRA,

משהוא מכיר תוכנה שתאפשר לי להוציא מהוידיאו רק חלק שאני צריך

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני תמיד רואה אנשים שמכינים חתימות יפות ואני ממש מקנא בהם,אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי על קצה המזלג על זה. TNX

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רב, לאחרונה תקף את מחשבי Spyware מוזר ביותר. הוא רץ בזיכרון בתור 2 קבצים שמתחילים במספר אותיות לועזיות כשבסיומן 32.exe אני סוגר אותם מהזיכרון והם עולים מיד שוב. אז אני סוגר אותם ומוחק מהר מהמחשב. מוחק מה-Startup , שלא יעלה בפעם הבאה עם המחשב. ואז באמת הם לא עולים יותר, אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר (iexplore.exe) הם חוזרים! ניסיתי הכל, את כל תוכנות ה-Anti Spyware (לפחות 7 תוכנות ניסיתי) והן עוזרות, מסירות הכל. אבל איך שאני מפעיל את האינטרנט אקספלורר הקבצים חוזרים. גם לוקח לאקספלורר מעט זמן להיפתח. מה שהקבצים האלו גורמים זה לכך שיקפצו לי חלונות פרסומת כשאני גולש באינטרנט. אז מה שאני עושה כרגע זה עובד עם FireFox, דפדפן מצויין, רק שהוא לא מעלה את כ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני רוצה לצרוב דיסק בווייב באיכות שמע מקיסמלית כשאני ממיר אותו מ mp3 ל wave מה להגדיר ב frequency ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, קודם כל בכללי אני מאוד מרוצה ממהירות הייצוא של קבצים גדולים בכלל אבל עדיין אני מעוניין לדעת אם בכוח יש דרך להאיץ את יצאו הקבצים. בגדול אני עובד בצורה כזאת: עובד עם windows download manager אני מוריד את כל הקבצים בשלב הראשוני לצורך העניין קובץ אחד גדול של 10-5GB או 10 קבצים של 1GB במקביל..כל ההליך הראשוני הכל הולך לכונן ssd הוא מעבד אותם בשניות ותוך כדי הוא מעביר את הקבצים בשלמותם כ-Rar לדיסק קשיח רגיל 7200RPM . מהדיסק הקשיח אני מייצא את כל הקבצים לדיסק קשיח אחר אשר הממוצע העברה שלו הוא הממוצע הכי גבוהה שיש לי מבין כל הקשיחים(בין 106-90Mb). יש לי תעבורת נתונים דיי גבוהה במחשב בגדלים גדולים ואני לא רוצה שהכל יעבור תמיד דרך ה-ssd רק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מחפשת טכנאי שמגיע הביתה לפעולות בהקלטות בנייד.השבחת הקול משקט לגבוהה וברור יותר osher1967@gmail.com

9. Started by alex28,

שלום חברים שאני מפעיל קבוץ 3GP המדיה פלייר 12 כותב שגיאה C00D1199 שאני קורא בדף הבית של המדיה שאני רואה שמדיה כן יכול לקרוא קבוץ 3GP אז מה בעיה ואך אני פותר אותה תודה על עזרה!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אנשים, יש ברשותי דיסק הופעה חיה (Cat Stevens - Majikat) שאני מעוניין לקרוע ממנו חלק מהאודיו... הביצועים של ההופעה החיה בחלק מהמקרים יותר טובים מהמקור. מישהו יודע איך אני יכול לקרוע את האודיו בצורה נוחה ובאיכות טובה? אם יש אפשרות לקרוע שירים ספציפיים ולא את כל הדיסק בבת אחת אז זה כמובן עדיף. תודה אנשים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, דיי נמאס לי להתבחבש עם תוכנות שהן או בתשלום או גרסת Trial למשהו כמו 30 יום. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה שמסוגלת לחתוך ולחבר קבצי MP3?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by שלוימי,

שלום! איך אני יודע מה המפרט של המחשב שלי? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by omri_ro,

יש איזה פונט לכתיבת עיברית באוטוקאד, כל מה שיוצא לי עכשיו זה כתב ראי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אנטי קורא לכם לחכמים הכי גדולים בפורום תגידו לי עם איזה תוכנה אפשר להכין פונטים ? אני מה זה רוצה לעשות פונט יש לי חבר שכותב יפה אז אני ורצה להכניס את הלתוך פונטים ! (עם אפשר תביאו גם לינק)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אם כן ,איך? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בחלונית של הצט בפייסבוק כתוב שיש 3 חברים באונליין אבל כשאני לוחץ על החלונית אין אף אחד למה זה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מעונינת לקבל הערכות היקף ומחיר לפיתוח מערכת, איזו רמה של איפיון מערכת נדרשת? ואיך ניתן להשיג דוגמאות לאיפיון ברמה כזו? + איזה סוג חברהמפתחת מערכות הכוללות תוכנה, אתר אינטרנט ואפליקציות לסלולריים? שירי

18. Started by karpad,

שלום יש לי בעיה Azureus כל פעם שאני מפעיל את התוכנה היא מקפיצה הודעה שיש שגיאה בפורט או משהו כזה ניסיתי להפעיל את האשף הגדרות עוד פעם וכל פעם כשבאשף יש את האפשרות לבדוק את הפורט זה כותב שיש שגיאה בחומת האש תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by manbot,

אני לא מכיר שום תוכנה, אפשר בבקשה לינק לתוכנה חינמית שמאפשרת להצמיד כתוביות לסרטים? (עדיף אחת שעושה זאת יותר מהר מאורך הסרט)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. זה נשמע מוזר, אני יודע .... ובכל-זאת: קיבלתי הרד-דיסק ששימש WIN98 ולכן הוא מאותחל ב FAT32 ורציתי להשתמש בו בתור עוד SLAVE במחשב הישן שלי שמשתמש ב WIN95 , אין לי שום סיבה לעבור ל WIN98 (אולי הפוך ), ורציתי לדעת אם יש דרך לאתחל את הדיסק כך שה WIN95 יזהה אותו. מה שקורה עכשיו הוא שהדיסק נתקע ברגע שה WIN עולה. ניסיתי דרך ה FDISK של ה WIN98 . ברגע שהוא עולה הוא שואל אם לעבוד ב 32 - אבל עדיין אני מסתבך עם התוכנה. ניסיתי למחוק את כל הפרטישונים ולבנות חדשים, אבל עדיין - נשאר איזה דיסק לא מזוהה אולי פרטישן מג'יק עושה את העבודה , אבל אין לי אותה ואם למישהו יש תוכנת-חינם שהוא מכיר- אז.... …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yuvalkob,

היי איך אני יכול לפתוח בחינם תחנת רדיו באינטרנט? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Crash5,

אני מתמש בתוכנת DU Meter אשר נותנת אינפרומציה לגבי רוחב הפס בכל רגע נתון. התוכנה גם עוקבת אחרי מהירות מהירות הורדה והעלאה ומציגה אותם על גרף. הבעיה היא, שמההירות שהתוכנה מציגה בזמן הורדה או העלאה שגוייה באופן קבוע וגבוהה עד פי 3 מהמהירות בפועל, כלומר התוכנה מזייפת בערכי המהירות. בדקתי את האפשרויות של שינוי יחידות המידה, אך גם זה לא עזר. יחידות המידה שמופעלות כרגע הן: kB/Sec אני מעונין לדעת, אם יש עוד אנשים אשר משתמשים בתוכנה הזו ונתקלו בבעיה. בנוסף לכך, הייתי מעוניין לקבל המלצה על תוכנה מהסוג הנ"ל (Bandwidth Monitor) שעובדת באופן נאמן יותר, תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. [TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR] [TD][TABLE] [TR=bgcolor: White] [TD=width: 100%, colspan: 2][TABLE] [TR] [TD=width: 100%]אני משתמש שנים בפיירפוקס ולאחרונה הוא עובד מאוד לאט.עד שמגיב,נפתח וכדומה. אשמח לעזרה. יום טוב.[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SaXtoR,

היי. פיירפוקס גירסה אחרונה- כשיש 20-30 לשוניות פתוחות הדפדפן משתמש ב1GB+ של RAM ו50-60% בCPU(לפעמים גם 70% - Q9550) עשיתי ניסיון וניטרלתי את כל התוספות , הוא לוקח בסביבות 600MB וגם CPU נמוך. איך לדעת איזה תוספות טוחנות זיכרון ויש דרך להעתיק את כל השמות של התוספות לכאן? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי. התקנתי VMware player, וכרגע אני מריץ ממנו התקנה של Ubuntu, ומשתמש בה, אך זה מחייב שימוש בדיסק ההתקנה. אני יודע שהשאלה מעט בנאלית , אך אולי קיימת בכל זאת אפשרות כלשהי להשתמש בVMware player ללא צורך בדיסקים ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים