תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי הארדיסק 80 ג'יגה ישן עליו מותקנת XP אני רוצה לשכפל אותו לכונן אחר, שונה בגודל ובמבנה המחיצות מהי התוכנה והדרך המומלצת לעשות זאת? ניסיתי לשכפל עם נורטון גוסט 14, וזה לא עובד, כנראה הפרופיל משתמש נדפק או משהו כי שאני מנסה לעלות את המחשב הוא ישר עושה LOGGING OFF ונשאר ככה בלי שאני יכול לעשות משהו אני יודע שיש עוד כל מיני תוכנות לשכפול אשמח לשמוע מנסיון על אחת טובה ולא מסובכת מידי שעובדת בוודאות על כוננים שונים בגודלם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאיפה ניתן להורידם, והאם צריך להתאים את הדריבר למע' הפעלה שבשימוש?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אחותי התלוננה שיש לה בזמן האחרון וכלמיני פופאפס על המחשב, וכלמיני סרגלי כלים שהיא לא מכירה וכו' וכו' - אתם יודעים, הסימנים הרגילים ל-spyware. ניגשתי למחשב שלה, והרצתי את כל התוכנות הרגילות - spybot, adaware, hijack this, כמה אנטיוירוסים - כמעט כולם מצאו קבצים, וכולם הצליחו להסיר את מה שמצאו. אבל משום מה, כמה דברים סירבו לרדת. אז ניגשתי ידנית, והתחלתי למחוק ולהסיר את כל הגורמים המזיקים - דרך "הסר תוכניות", בעזרת RegCleaner (ניקוי אוטומטי+מחיקה ידנית אחרי שעברתי קובץ קובץ...), בעזרת hijack this ידני, ובסוף ע"י שיטוט ב-program files ותיקיות דומות במחשב שלה ומחיקה של קבצים ידנית. הכל נראה טוב ויפה, חוץ מאיזה טולבר אחד מעצבן, שמצליח לשרוד כל מה שאני עושה לו... אני מצליח ל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אי מיול שזז כמו שצריך בויסטה ? התקנתי את הגירסא החדשה והיא לא זזה בשיט. הייתה לי בXP הגירסא היחסית ישנה של turbo emule שעברה מצויין אבל אני לא מוצא מאיפה להוריד אותה. מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד אותה ? או גיסרא אחרת שעובדת נורמלי בויסטה ? או לגרום לגרסא החדשה לזוז ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Media Player Classic לא עובד ,לא מגיב כאשר אני מקליק על האייקון שלו. התקנתי K-LITE העסק לא עובד. מישהו יכול לעזור :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לגלוש באתר והופה זה עובר לי לה http://69.50.190.131/?to=dname&from=in בלי לשאול אותי ... לא יודע מזה אפילו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני משתמש בפיירוול של XP ואני רוצה להתקין אימיול פשוט אני לא בטוח שהפיירוול יאפשר לאימיול לעבוד נורמלי. מה אתם חושבים? ואם הפיירוול לא מסתדר מה עדיף להתקין במקום? משהו שיפעל טוב עם אימיול במקביל ובכלל שיהיה פיירוול טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזה פונט לכתיבת עיברית באוטוקאד, כל מה שיוצא לי עכשיו זה כתב ראי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי רק לעריכת וידאו (חובבני-חצי מקצועי) החלטתי על מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 320 גיגה זכרון 4 גיגה ואני מתלבטת לגבי כרטיס מסך חלק אומרים לי שלעריכת וידאו לא חשוב הכרטיס מסך וחלק אומרים שכדאי כרטיס יעודי לעריכת וידאו ושלפינקל יש משהו כזה. אשמח אם תבהירו לי מה נכון ואם אתם יודעים משהו על הכרטיס של פינקל תודה רבה אמא של שגיא
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי וירוס במחשב, כי כל פעם שאני מנסה לכתוב בעברית, אז כל סדרי האותיות שבמקלדת משתנים, ובחלק מהאותיות זה כותב סתם מן כאלה ריבועים. את ההודעה הזאת אני עושה ע"י גזרה והדבקה מהכתבן. תוכנת האנטי-וירוס לא מזהה שום וירוס. מה לעשות? :'(
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכלה להחזיר תקיה\קבצים שנמחקו עקב פורמט ( דוס ). ההארדיסק הוא מסוג Seagate Barracude IV 60GB והמערכת קבצים היא ntfs. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי FF במחשב חדש. הדפדפן טוען שאין פלאש מותקן. הבעייה היא שהפלאש כן מותקן במחשב (ה IE7 הכל עובד תקין). ניסיתי "לזרום" עם טענת הדפדפן ולתת לו להוריד את התוסף לבד (לחצתי על ה INSTALL PLUGIN, הוא ניסה להתחיל התקנה/הורדה אך נכשל). גם גישת ה"בו נוריד את זה ישירות מהאתר של ADOBE" לא עובדת. לחיצה על DOWNLOAD NOW באתר שלהם לא ממש מורידה שום דבר. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי רציתי לשאול איך אני יכול לשנות את יחס ה-D\U בתוכנה כי היחס עכשיו הוא 1:1 ואני רוצה לשנות כדי שהתוכנה תוריד הרבה יותר מהר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להעתיק את מערכת ההפעלה שלי להארדיסק חדש, יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? בYOUTUBE דווקא עובד לי...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תוכנת חשבשבת Windows. היא עבדה מצויין עד שביצעתי גיבוי לראשונה. לאחר מכן, המשבצות בתנועות יומן הפכו לאפורות, ולא ניתן להזין בתוכם נתונים. מישהו מכיר את הבעיה ואת הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי לפטופ, שממנו יוצא VGA לכיוון הברקו, כאשר רואים על הברקו את הקופי של הלפטופ מצויין, רק כאשר מפעילים סרט, הסרט עצמו בשחור בברקו, לעומת הלפטופ שהוא עובד שם מצויין, מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנקד הרבה בוורד ואני רוצה ליצור סרגל מיוחד לניקוד. אולי מישהו יכול להסביר לי את כל התהליך, איך אני יוצר את הסרגל הזה או אולי מישהו מכיר אתר ששם מסבירים איך לעשות את זה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשסטים עוד התחבר לי, נכנסתי לשרתים וכול שנייה זה יצא לי ואמר ERROR VERYFING USER ID-TICKET או משהוא כזה. ניסיתי לכבות ולהדליק את סטים וזה חזר שוב. נכנסתי לאתר שלהם (SUPPORT) ומצאתי את הנושא ושם אמרו למחוק קבצים מסויימים בתיקייה של סטים. מחקתי את אותם קבצים ועכשיו סטים מתעדכן כול פעם מחדש... כשהוא מסיים הוא לא נכנס לשירות אלא הוא רק מתחיל מהתחלה את העידכון. זה קרה לעוד מישהוא? מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחלה דפדפן , התקנתי אותו דרך היוזר שלי, בשאר המשתמשים במחשב הוא לא קיים . יש אופציה שהוא יהיה זמין לכלל המשתמשים במחשב ? תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני פשוט לוחץ על משהו ומשתנה לי האיי פי אוטומטי כל כמה זמן... תודה מראש.. :]]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא כל התוכנות, אבל יש כמה שפשוט לא הצלחתי להתקין ואני מקבל את אותה הודעת שגיאה: NSIS Error Error Launching Installer אין תאימות? בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגבייט 8S661FXMP-RZ עם כרטיס מסך מובנה של SIS .אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (19") ניסיתי להוריד את SIS VGA UTILITY נפתחו לי עוד רזולוציות אבל לא ה 1440*900 ניסיתי כל מיני דברים אבל ללא הצלחה. תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל בכללי אני מאוד מרוצה ממהירות הייצוא של קבצים גדולים בכלל אבל עדיין אני מעוניין לדעת אם בכוח יש דרך להאיץ את יצאו הקבצים. בגדול אני עובד בצורה כזאת: עובד עם windows download manager אני מוריד את כל הקבצים בשלב הראשוני לצורך העניין קובץ אחד גדול של 10-5GB או 10 קבצים של 1GB במקביל..כל ההליך הראשוני הכל הולך לכונן ssd הוא מעבד אותם בשניות ותוך כדי הוא מעביר את הקבצים בשלמותם כ-Rar לדיסק קשיח רגיל 7200RPM . מהדיסק הקשיח אני מייצא את כל הקבצים לדיסק קשיח אחר אשר הממוצע העברה שלו הוא הממוצע הכי גבוהה שיש לי מבין כל הקשיחים(בין 106-90Mb). יש לי תעבורת נתונים דיי גבוהה במחשב בגדלים גדולים ואני לא רוצה שהכל יעבור תמיד דרך ה-ssd רק…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני נלחם עם הזוועה הזו בשביל שהוא יחזור להתריע לי על מיילים חדשים. אין אייקון של מייל חדש במגש המערכת, אין אייקון מייל חדש על הסמלון של אאוטלוק בשורת המשימות () אין התראת צליל, ואפילו לא את הפופאפ הקטן בצד ימין למטה. כמובן שכל ההגדרות האלו מאופשרות בהגדרות של אאוטלוק. למישהו יש מושג מה נשבר בו ואיך לתקן את זה? --- עדכון קטן, אם אני מריץ את אאוטלוק ב"מצב בטוח" ההתראות עובדות כרגיל...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-