תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי. קיבלתי היום מחשב חדש. התקנתי לו XP. אני לא מצליח לחבר אותו לרשת. יש לי ראוטר של בזק. חיברתי את כבל הרשת אל המחשב ואל הראוטר. הראוטר נראה לי מחובר בצורה תקינה- יש לי 2 מחשבים בבית ישנים שעובדים עליו בלי בעיה- בצורה אלחוטית. את המחשב החדש אני מנסה לחבר עם כבל רשת. מה אני עושה לא נכון?! :o
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שאתם מאוד מבינים בנושא של תוכנות קול אז... אני יודע שזה לא בידיוק נושא שאתם מיתמחים בו אבל.. אלו תוכנות אני צריך בקשותי לתגם פס סרט מסוייום( סרט ,סדרה או כל דבר אחר). כי צריכים כמה תוכנות: להוציא את המילים ולהכניס מילים חדשות ואולי גם תוכנה לשינוי קול.... אם מישהו יודע אל גבי אחת מהתוכנות האלה שיגיב בבקשה אפילו אם התוכנה עולה כסף... ,תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מחפש כבר כמה זמן אימולטור שעובד של XBOX360 או PS3. ישלי של PS2 וכבר מיציתי אותו.. יש לי מחשב מספיק חזק לדעתי (I5 2500K @4.3GHz, GTX560Ti SLI) ולהריץ משחקי קונסולות לא אמור להוות בעיה (בעיקר Red Dead Redemption ועוד כל מיני אקסקלוסיבים אחרים.. ) תודה רבה! אגב, אם זה לא מתאים לפה, אם אפשר לא לנעול אלא להעביר לפורום המתאים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Please advise such simple example in Python of machine learning that supports both inputs of training file and test file about code will give output. There are a lot of websites with multi blocks example (so each block just doing part of the "job"). Too annoying and most often not working. I am looking for "one shot" code that does it all. Thanks, Eran
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
shalom asiti format ve ani lo motze et ha driver shel ha kartis kol sheli ani tzarih ladaat ma ha shem shel ha driver shel ha kartis kol sheli eifo ani bodek be everset ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב! ידוע לי שיש תוכנה כזאת שיודעת לזכור סיסמאות שהוקלדו מהמחשב שלי. נניח מישהו מתחבר מהמחשב שלי לאתר כלשהו\פייסבוק עם הסיסמא שלו ומתנתק מיד אחרכך, הוכנה תדע אחרכך להראות לי מה הסיסמא שהוא הקליד. איך קוראים לתוכנה הזאת, ואם יש כמה תתנו בבקשה שמות. תודה רבה לכם מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרטון וידיאו ששוקל 150MB והוא גדול מדי לYOUTUBE רציתי לשאול אם יש מביניכם משהו שיכול להסביר לי איך לכווץ את הסרטון משמעותית גם אם זה אומר שתיתכן פגיעה באיכות הצפייה תודה ושבוע טוב[br]פורסם בתאריך: 1.02.2009 בשעה 14:16:44 אני מצטער אבל יש אולי משהו שלא עשיתי טוב שבגללו לא עניתם לי על השאלה אם כן אני יתקן
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תחליף את windows media center רצוי מאד כי היא תתמוך בנגן סרטים + תוספת תירגום בעברית.........רצוי לא חובה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי כמה שומרי מסך בגלאקסי אס שמאוד הייתי רוצה שיהיו עם על השולחן עבודה במחשבה וירוצו ככה.. האים יש אמולטור תוכנה כל שהיא שיודעת לעשות את הדבר? נמעס לי מהתמונות המתחלפות של הווינדוס ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! בעצם רוב הבעיה בכותרת, אני לא מצליח להתחבר לרשת הקדמליה באמיול (0.46c) אשמח לעזרה.....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף, ומה יותר טוב, LibreOffice או OpenOffice ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה דפדפן אינטרנט אתם משתמשים? איני יודע אם שאלה זו נשאלה בעבר אבל סתם מעניין אותי. אגב אם אתם מצביעים אז גם תנסו להסביר מדוע בחרתם דווקא בו. יש לכם 3 אפשרויות הצבעה. אני בחרתי ב: אופרה-הכי מהיר. פיירפוקס-הכי מאובטח,נוח לשימוש. מקסטון-לפעמים לאתרים שלא תומכים ב FF ואופרה למרות שיש IE טאב לפיירפוקס.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכלה להחזיר תקיה\קבצים שנמחקו עקב פורמט ( דוס ). ההארדיסק הוא מסוג Seagate Barracude IV 60GB והמערכת קבצים היא ntfs. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת. בערך. חבר שלי ממש רוצה להוריד את קאזה אבל התוכנה מפוצצת בספייווארים וכל מיני מזיקים אחרים. לחבר אחר הקאזה פשוט גמר את המחשב עם כל הזבל שיש בה. רציתי לדעת אם יש גירסה של קאזה שנחשבת לבטוחה ואמינה ? אם לא אז האם יש תוכנה שמאפשרת הורדת שירים בעיברית ובלועזית במהירות טובה יחסית כמו קאזה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה - אני צריך לסדר כונן עם מ ל א תוכן ואני רוצה למפות אותו לפני. מכירים משהו יעיל? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התוכנה הזאת לוקחת לי 90 אחוז מהמעבד לדקות ארוכות מידי פעם...ואני משתגע.. מה התוכנה עושה? ואם אני יוצא ממנה דרך מנהל המשימות זה יכול לפגוע במחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שתמיר לי מפורמט wave ל-mp3 , איזה תוכנה מומלצת יש? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי תוכנת חשבשבת Windows. היא עבדה מצויין עד שביצעתי גיבוי לראשונה. לאחר מכן, המשבצות בתנועות יומן הפכו לאפורות, ולא ניתן להזין בתוכם נתונים. מישהו מכיר את הבעיה ואת הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש דרך לבצע רינדורים שלא אורכים ימים.. הגדרות מומלצות או אפילו (שמעתי שאפשרי) שימוש ברינדור בעזרת GPU , שלפי איך שראיתי באינטרנט והגדרתי..הויריי שלי קרס!!!. אני משתמש ב3DS MAX 2015 ומנוע הרינדור שלי הוא ויריי. מפרט המחשב די חזק. GPU=GFORCE GTX 1080 CPU=4 CORE 4 MHRZ תודה מראש לעונים.. לא מצאתי בארץ הרבה חריפים עם תשובות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון (או תוכנה) איך לפתוח קובץ שיש לו סיסמא ב - winrar (כן אני צריך לפרוץ את הסיסמא ואין לי מושג איך עושים את זה) המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני רוצה לחלץ קבצי ראר גדולים עם הרבה חלקים, צצה לי השגיאה שקבצים מסויימים פגומים, אם אני מחלץ מחדש אז זה מודיע שקבצים אחרים פגומים. הקטע הוא שבמחשב אחר זה מחולץ רגיל וללא בעיות. ניסיתי להתקין ווינראר מחדש וזה לא עוזר. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מתאם wireless דגם: DRUC-U3 הורדתי את הדרייבר המתאים והכל אבל שאני לוחץ על התוכנה כדי לחפש רשתות מוצגת בפני הודעת שגיאה שאומרת שחסר לי קובץ DLL ששמו: PrismApi.DLL. מישהו יודע איך אפשר להתקין אותו? או שכנראה הדרייבר הספיצי הזה לא מתאים לסוג וינדוס שלי (וינדוס 7) כי המתאם דיי ישן. -וינדוס 7-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפתח אתר כך שיוכל לקלוט מידע מהתקן USB , התקן לא יהיה מחובר למחשב ספציפי , בעצם אני רוצה לבוא לכל מחשב לחבר USB לפתוח אתר ולעבוד איתו בלי להתקין שום תוכנה על מחשב. האם זה בכלל איפשרי? איך ניתן ליישם את זה? אשמח להפניות לאתרים ופורמים רלוונטים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-