עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ניסיתי ב SimpleDivX ולא הולך יש עוד תוכונת? תודה

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by oba3k,

בלי לפגוע באיכות בכלל?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  3. ,תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. איך מעבירים את ADRRESS BOOK מ outlock exprees ל microsoft outlock, עשיתי EXPORT לפנקס כתובות ואני לא מצליח לעשות לו IMPORT ב microsoft outlock 2007

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by The Dom,

התקנתי את סטים וCSS בכונן C ומסתבר שאין מספיק מקום לעוד משחקים. אני זוכר שראיתי בSUPPORT באתר שלהם- אבל אני לא מוצא את זה יותר

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אני מחליף מחשב ורוצה לשמור כמובן על כל הכתובות והפרטים של אנשי הקשר, על פגישות היומן וכן כל אלפי הודעות הדואל שיש לי. מה הדרך הממולצת? מערכת הפעלה XP HOME ED

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. איך מעבירים את ספריית ה- Steam מכונן C ל- D ? (מבלי לאבד את המידע הקיים) ה- STEAM מותכן אצלי על כונן ה- SSD והמקום בו כמעט ונגמר. עזרתכם

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by udi,

האם משהוא יודע על תוכנה שיכולה לקשר בין שני מחשבים אבל רק בין אותם המחשבים ולא ICQ

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Bug2000,

כשאני מחבר את האיפוד למחשב הוא עושה SYNC אוטמטי לכל השירים ומעביר אותם לאיפוד, אבל לסרטים הוא לא עושה. איך מעבירים סרטים ?! תודה.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. השאלה בכותרת... אם אני פותח את התוכנה ביוזר חדש, חלון ההורדות ריק, ואם פשוט מוסיפים את הטורנטים ההורדות מתחילות מחדש. איך מעבירים הורדות חצי גמורות בין יוזר ליוזר?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  11. כי אני רוצה לראות את הסרטים על פנטיום 1

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום חבר שלי נמצא עם GMAIL בגירסה הישנה ואין לו כפתור לעבור לגירסה החדשה..מההוא יכול לעשות בכדי להעביר לגירסה החדשה? תודה

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  13. אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי

14. שלום, איך אני מעביר תיקיות של MAIL מ-OUTLOOK EXPRESS כגון DRAFTS, INBOX, ADDRESS BOOK וכו' מ-OUTLOOK EXPRESS ל-OUTLOOK 2003 עשיתי EXPORT ולא מצאתי את קובץ, היכן הקובץ ואיך אני עושה IMPORT ל-OUTLOOK 2003 כי אני רואה שהוא מחפש איזשהו קובץ אך באיזו ספרייה? תודה

15. Started by I7210I,

שלום יש לי את האנטי וירוס NOD 32 גירסה 3 ואני רוצה להתקין אותו במחשב אחר בלא אינטרנט ואני רוצה להעביר את המסד נתונים (העידכונים בעצם) שמהמחשב שלי עם האינטרנט למחשב השני בלי האינטרנט..איך אני מעביר רק את המסד נתונים ..שיהיה הכי מעודכן בעצם במחשב השני בלא האינטרנט? תודה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  16. שלום קניתי דיסק די וי די שיש בו שירים מסרטים אבל אני לא מצליח להעביר אותו לקובץ אדיו כדי שיכנס לנגן M3 מה עליי לעשות כדי להעביר את השירים לנגן תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by Rhx,

שלום ברצוני לצרוב סרט כדי להפעיל אותו על די וי די , מכיוון שאין לי צורב די וי די אז אין אופציות אבל שמעתי שיש אפשרות בנרו של VIDEO CD שזה קובץ MPEG זה יכול להיות ?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by joniar,

יש לי פינקס כתובות במחשב ישן ורוצה להעביר לחדש איפה זה נימצא איך מעבירים? תוגה שובע טוב

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  19. איך מעבירים פנקס כתובות מuotlook express ל uotlook ? תודה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  20. שלום, יש לי שאלה אליכם... חבר שלי רוצה לשלוח לי קובץ דרך מירק. זה אפשרי? אם כן - אשמח שתעזרו לי בכך. תודה!

21. ניסיתי ליצור קובץ PST ביצוא ואח"כ לייבא אותו למחשב החדש אבל הוא לא הצליח לפתוח את הקובץ? יש שיטה יותר פשוטה פשוט על ידי העתקה מהתיקייה במחשב אחד והעברה לשני?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by paton1973,

איך מעביריםאת כל רשימת הכתובות מ yahoo ל gmail?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. השאלה בכותרת בעיקר. יש לי רשימה גדולה מדי ל"קופי פייסט" פלוס תיקיות שאם אני מעתיק באופן רגיל הוא ניהיה ללינק כזה ששם כתוב המועדפים שבתיקיה. (וזה לא מה שאני רוצה) חשבתי שזה נושא מוכר ויהיה לזה סטיקי. אבל אני לא מוצא. בבקשה תעזרו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by liormor,

שלום וערב טוב לאחרונה גלשתי באתר של ג'יגבייט וראיתי עדכונים ללוח אם שלי הורדתי אותם אבל איך אני מעדכן אותם? אני מבצע UNINSTALL לישנים ואז מתקין את החדשים או פשוט מתקין על הישנים? הורדתי גם BIOS חדש איך אני מתקין אותו? יש לי לןח אם של ג'יגבייט GA965PDS3 REV3.3 תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים