תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לתת לי פה הורדה לאנטי וירוס חינמי טוב וחזק שיגן לי על המחשב בבקשה אבל שתהיה כל הזמן במחשב ולא לניסיון בבקשה תעזרו חוץ מ-AVG תודה.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הקובץ מחולץ ותקין אבל עולה ההודעה הזאת מה זה אומר ? Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה Tongue שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה Undecided לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שה…
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי וידאו בפורמט MKV... ואף תוכנה שאני מכיר לא יודעת לטפל בו. כיצד אפשר להמיר אותו לפורמט אחר, או איזה תוכנות יכולות לנגן אותו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשב לטלוויזיה וכשאני מנסה להציג סרטון/סרט בווינאמפ/מדיה פלייר, במחשב רואים אותו טוב - אבל על הטלוויזיה הוא לא מופיע. פשוט מופיע ריבוע שחור ריק ושומעים קול שיוצא, ולא רואים כלום על הטלוויזיה. כיצד פותרים בעיה זו? בתודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתוכנה INTEL RApid storage technology לחצתי משום מה על אפשרות ה-create, ונוצר volume. יש לי 2 ארדיסיקים על המחשב, על אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה והתוכנות (כונן c) ועל השני תמונות, סרטים, שירים, משחקים וכו'..(כונן d). אחרי שניסתי לבטל את תהליך ה-volume, כרגע יש לי על המחשב 3 כונן על המחשב - כונן c כפי שהיה (בעל נפח של 196 ג'גה), כונן d בשם recovery (בנפח של 10 ג'גה) וכונן f בשם os בנפח 196 גי'גה, חשוב לציין שכונן d המקורי לפני כל התהליך בעל 750 ג'יגה. יש לי 3 שאלות: מה עשיתי בעצם בזה שיצרתי volume? האם ניתן לשחזר את מה שהיה לי על הכונן לפני התהליך? למה המחשב לא מזהה את הארדיסק במלואו? (הוא בעל נפח של 750 ג'יגה והמחשב "חילק" לי אותו ל-2 כוננים בנפח כולל של 206 ג…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על תוכנה שפותחת CUE AND BIN חוץ מ-NERO CDRWIN AND EASY CD CREATOR תודה
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה בקשר צריבת כמה קבצי ksvcd על דיסק dvd אחד בצורת צריבה של data. הקבצים הם קבצים עם סיומת mpg עכשיו הבעיה היא לאחר הצריבה כאשר אני אני מכניס את הדיסק ל-dvd , וה-dvd מראה לי רק חלק מהקבצים שנצרבו זה בעיה ממש מוזרה, ושאני צורב שוב הוא מראה לי קבצים שאני לא רואה בדיסק הקודם יש למישהו רעיון לפתור את הבעיה?!?!? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בעיה אצל מחשב של חבר: NAV2002 גילה שהמחשב נדבק בוירוס מסוג תולעת, פרטי הוירוס בתמונה: כשמתקנים/מבודדים/מסירים/מוחקים את הקובץ הנגוע (TMP.), התולעת צצה מחדש על קובץ אחר ! (גם כן TMP) וככה חוזר חלילה... איפה הקובץ המקור של התולעת? איך אני מעיף את זה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני מפעיל את גוגל חרום אצלי במחשב הנייד אני מקבל את ההודעה הבאה: מה הפתרון? תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעייה אצלי בקול היא כזאת: 1. יש לי מערכת רמקולים למחשב של Logitech X-530. 2. כרטיס קול Realtech AC'97 On-Board (ידוע שזה גרוע אבל מספק..) 3. אני עובד עם Windows Vista Hebrew. 4. הורדתי את העדכונים האחרונים + עדכון לכרטיס קול. 5. לא התקנתי אף מקודד במחשב (חשבתי שמשם הבעיה אז הסרתי הכל בשלב זה) תיאור הבעיה: *** חשוב לציין, שהיה לי Windows XP הקול עבד מצויין ושמעו בכל הרמקולים!!!*** לפני שהורדתי את העדכון לכרטיס קול מאתר Microsoft Update, נכסנתי למאפיינים של "חומרה וקול -> צליל" מ "לוח הבקרה" ושם יש "קביעת תצורה", רציתי לקבוע תצורה של 5.1 אבל אין שם! (יש רק Stereo), אז התקנתי את העדכון של הכרטיס קול מאתר Microsoft Update ואז היה לי. הגדרתי את התצורה…
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלי SPYWARE שהוא מוצג בהפעלה המהירה כסימן שאלה מהבהב והופך לסימן אין כניסה והוא מפנה לאנטיאדאוור spydawn (כן עם A) ואני לא מוצא מה התנליך שלו אם מישהו יודע איך להיפתר מימנו (גם בSAFEMODE הוא מופעל) ני אשמח לעזרה תודה עריכה: ספיבוט לא מאתר אותו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני בקרוב (מחר!!) נוסע לטיול לדרום אמריקה ולפי מה שהבנתי לא בכל המחשבים שם מותקנת סקייפ. לא רק זה, במקומות מסויימים גם לא ניתן להוריד ולהתקין אותה... לפני יומיים נתקלתי במקרה בU3 וראיתי שאפשר להפעיל דרכו כל מיני תוכנות, סקייפ בין היתר. ניסיתי למצוא מקום להורדת U3 ולהתקין על הDOK שלי של LEXAR אך לא מצאתי... חיפשתי התקנת ספציפית של סקייפ על התקן נייד ומצאתי רק את זה: http://www.portablefreeware.com/?q=skype&u=0 יש דרך אחרת להתקין את סקייפ על התקן נייד? או לחילופין להתקין את U3 על DOK של לקסר? תודה דחופה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אז ככה, יש לאח של חברה שלי מוסך שבו יש לו קבלות של המוסך שממוספרות מ1 ועד בכלל... לאור העובדה שלכל דף לוקחים לו 10 שקלים הוא ביקש ממני להכין את אותה הקבלה במחשב (טבלה מכוערת ופשוטה...) הבעיה היחידה שלי היא שאני צריך איכשהו למספר את הקבלות... לצורך העניין כל הדפסה של המסמך היא כ 20 עותקים והמסמך אמור כל דף שהוא מדפיס להגדיל את מספר הקבלה (1,2, וכו')... יש למישהו רעיון או ידע איך אפשר לעשות את זה? אשמח אם למישהו יש רעיונות... תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי כמה גירסאות של ווינדוס Xp (לצורך העניין כולן מקוריות) ועוד כמה של לינוקס, אני רוצה "לגבות" את כולם ולשים אותם על דיוידי אחד. האם יש דרך בה יהיה ניתן להתקין מהדיוידי את הגרסאות שעליו? כלומר, האם ניתן ליצור bootable dvd שיצליח להריץ התקנה של ווינדוס או של לינקס לפני בחירה בתפריט.? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני עובד עכשיו עם שני מחשבים, נייד ונייח. בשניהם אני עובד עם OUTLOOK שמוגדרים עליו אותם חשבונות דואל. כמו אצל כולם, הבעיה שלי היא שאחרי הסנכרון הראשוני של קובץ ה-PST, אין סנכרון בין התוכנות. כרגע אני מאפשר לשני המחשבים להוריד את הקבצים מהשרת, ועושה את הסנכרון ידנית. מה שאני מחםש זה תוכנה שכאשר אני אחבר את שני המחשבים, למשל ברשת, היא תדאג לעדכן את שניהם לאותו מצב. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו שנראה מתאים לי. אז ננסה שוב - האם ישנה תוכנה שמאפשרת לסנכרן בקלות בין שני אאוטלוקים בשני מחשבים שונים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי היום התמלא בוירוסים קטלניים ואני רוצה לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא אם אני אצרוב את הקבצים שיש לי על המחשב, הוירוסים יעברו יחד עם הקבצים וידביקו את המחשב שוב אחרי הפרימוט? דחוף, תודה!
-
- 6 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש למישהו הורדה של אינטרנט אקספלורר 5.5 מלאה ולא עידכון מהאתר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המשחק BF2 כבר שנתיים, ועד כה הוא עבד ללא בעיות. לאחרונה רכשתי מסך חדש (Flatron L1760TR) ולאחר שחיברתי אותו ניסיתי להיכנס למשחק. לאחר שלחצתי על האייקון של המשחק המסך נעשה שחור לכמה שניות, ולאחר מכן המחשב החזיר אותי לדסקטופ. ניסיתי להתקין את המשחק מחדש, אך ללא הועיל. עד כמה שזה לא נשמע הגיוני שמסך גורם לבעיית תכנה, אין לי הסבר אחר לבעייה. כל שאר המשחקים במחשב שלי פועלים בסדר גמור, וכאמור זו הפעם הראשונה שבה יש לי בעיות עם BF2. אשמח לקבל את עזרתכם, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני משתמש בדריברים 23.11 עם gf 2 pro - בwindows מוגדר לי קצב ריענון 85. אבל אני מרגיש משום מה שקיימת לי תופעת ריצוד, וכשהרצתי 3d mark 2001 תראו מה קיבלתי בתוצאות : וכאן רואים שקצב הריענון הוא רק 60, אז השאלה היא אם זה רק ב 3d mark או ב windows בכלל ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצאתי במחשב של חבר הרבה קבצי ריגול(ככה ע"פ) התוכנה.השאלה היא האם מחיקת כל אותם קבצים דרך התוכנה יכול לדפוק משו במערכת ההפעלה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גולש בפיירפוקס בעיקר ולעיתים רחוקות באקספלורר, ויש אתר שהייתי מעוניין שהוא לא יעלה. כלומר שמישהו ינסה להיכנס אליו הוא פשוט יציג הודעת שגיאה ויסרב להטען. יש משהו שעושה את זה בFF? תוסף? אופציה באפשרויות? ובIE? תודה רבה מראש, אבי.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי היום את הדפדפן maxton ואת התוכנה robotask למילוי טפסים בצורה אוטומטית. הבעיה היא שהפלאגין של הרובוטסק לא מופיע לא באקספלורר ולא במקסטון (שזה יותר חשוב בשבילי), ואני לא מצליח להוסיף אותו לשורת קיצורי הדרך בדפדפנים. זאת לא אמורה להיות בעיה גדולה אבל אני אשמח לעזרה. המשך יום נעים
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס, ואת האופיס 2003 איתו (מדיסק מקורי והורדתי את כל העדכונים). כשאני לוחץ על שליחה וקבלה באוטלוק אני מקבל את הודעה השגיאה "0x80040154 - שגיאה לא ידועה" ולעיתים גם את הודעה השגיאה "0x8004210a - הזמן שהוקצב לשירות פקע". ניסיתי לחפש רבות באינטרנט בקשר לשגיאה זו, אך לא מצאתי פתרון שעזר. בקשר לשגיאה הראשונה יישמתי את הפעולות שניתנו כאן: http://support.microsoft.com/kb/907118/he, אך גם זה לא עזר. אני כבר ממש נואש מהתוכנה הזאת... האם מישהו נתקל בשגיאות האלו פעם ופתר אותם? לחילופין האם אתם מכירים תוכנת מיילים שמכילה את הפונקציות הבאות: קבלה ושליחה של מיילים, יומן ואפשרות לייבא ולייצא קבצי PST שנוצרו ע"י Outlook?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי WINDOWS 2000 ומותקן בו NORTON ATNI VIRUS 2003 PRO הכי מעודכן(עידכון אחרון) ועדיין הצליח לעבור אותו וירוס.... השם שלו: Trojan.Gaslide פרטים פה: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/trojan.gaslide.html הצלחתי להסיר את הוירוס (לפי התוכנה) אבל כל פעם קופצת לי הודעת שיש לי וירוס במחשב והקובץ הנגוע הוא: Notepad מה עושים!? תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-